Designat Bankkort

Hallå jag vaknade för en kvart sen och börjar jobbet om en timme, isch!

Men nu har Swedbank också börjat med att man kan designa sitt eget bankkort. Jag började göra det igår men herregud det är ju as svårt att komma på ett kort att ha. Känner att jag kommer få lite ångest vilket kort jag än tar. Men det blir nog ett James Dean kort!

Inget kul

Åh, inget känns vidare kul längre. Veckorna, består av numera tråkigt jobbet där jag bara känner mig ivägen för vissa subbor och där man inte kan ta en fem-minutare ens, innan någon spänner ögonen i en. Och man blir ju för tusan inte ens skitig där! Helgerna, består mest av tjafs, kanske träffa någon kompis, någon släkting och sen var det över igen.
När två av mina tre "top knodge" slutade så tröstade jag mig med att jag åtminstone hade en kvar, men nu ska han byta skift. Åhh. Nu har jag inte ens det att se fram emot när jag återkommer till det vanliga jobbet om två, tre veckor, för ja, jag kommer nog vara där så länge verkar det som. Jag kan räkna med nästa vecka och ställa in mig på veckan efter det, sas det idag =( 

Mamma har varit på motiverande samtal idag. Hon skulle försöka muntra upp mig och motivera mig men i och med att jag visste att hon varit och lärt sig det idag, så kändes allt så himla utstuderat.


Nej nu ska jag fan sova.

Orolig

Åhh. Jag är bara orolig. Åhhh. Jag gör bara fel hela tiden. Jag försöker bara bry mig.

The last king of Scotland

Oh, den var mega bra. Hyrde den i gårkväll efter jobbet och såg den nu innan jobbet. Så bra. Hemsk men bra.

Fan vad jag hyr film nu för tiden.

Njutning?!

Jo, jag satt ute och försökte njuta av den sista augusti solen med en kopp kaffe och en pinne. Sitter och tänker och så kommer ett förbannat störande ljud. Jävla grannar som håller på att bygga om. Borr och hammare....fan vad störigt. Irriterande. ÅHH.

Frågor någon kanske kan svara på nu när jag ska jobba sent hela veckan och inte kommer se mina vänner på ett tag.

Evelina - Hur gick det idag på jobbet? Känns det bättre?
Sarah - Är du ledig bara onsdag eller?
Ida - Gick det bra att lära dig själv? Jag ser dig snart men ändå.
Alla - Blir det något på lördag? Det skulle vara trevligt tycker jag.

Off too work...ännu en härlig vecka på Alteams Dispensering, tydligen väldigt viktigt att inte bara säga Alteams till det, enligt Fidde. Bäst att lyda.

Hej hej

Fy fan vad skabbigt!


Stanna upp och se på dig själv!

Hallå, är det bara jag som ibland stannar upp och tittar på mig själv och min omgivning?! Och om det är något jag känner är helt fel så försöker jag ändra på mig eller det så mycket jag bara kan, och om det inte går har jag ju ändå försökt. Är det bara jag som gör sånna saker? Varför ska det vara så? Varför gör inte alla bara så då? Jag tycker alla borde göra det, kanske kommer man över något nytt, kanske inte.


Usch jag känner bara för att spy idag. På allt och alla. Varför blir jag alltid så sjukligt irriterad, arg och ledsen? Jag vill komma bort ett tag. Nu.



image269

Söndag

Vad fan gör jag? Jag bara sover och sover till friidrotten på tv. Jag mår inte bra, har skit ont i magen, det är den berömda mensvärken. Jag svettas ut alkoholen från igår, och har lite lite ont i huvudet. Vad gör man annars på en söndag?


Kajsa och Sebbe

Kom på att båda dessa puddingar ringde igår.


Kajsa och Sebbe

Kräftskiva

Okej igår var det Kräftskiva. Jag och Joanna stod och gjorde pajer och fruktsallad från klockan tre till klockan sju. En paj var misslyckad. Fanny tog med sig en svampstuvningsomelett. Så vi hade ju att äta. Vid klockan åtta var vi klara med pajerna och vi skulle vänta i två timmar på att Evelina skulle komma så vi kunde äta kräftorna. Satt och pratade och åt godis. Vid halv tio kom Evelina med en stor stor brödkräfta och en snaps. Tog några snapsar och så gick jag och Joanna bort till moster Lena och Håkan, som också hade kräftskiva med mor och far, Ingrid och Janne och Agneta och Lasse. Väldigt länge sedan jag kände mig så onykter som jag gjorde då jag gick bort dit och när jag gick hem. Fick två Jägermeister där borta och pratade lite. Har ingen aning om vad jag sa och om jag ens fick ur mig några ord. När vi kom tillbaka hade Sarah gått och de andra gick strax efter jag tagit fram frukstsallad, spillde ner Fannys väska, för att två minuter efter ställa in den. Så gick de. Jag och Joanna satt och snackade och till slut blev vi trötta och la oss i sängen. Mamma och Pappa kom strax efter och kom in och pratade med oss. Mys i mys pys.


Idag känner jag mig lite yrer.


image268


Gjorde jag något fel igår? Snälla säg mig.

Augusti = Kräftdags

Om typ kanske 18timmar går starten för min kräftskiva. Dock kommer Evelina och Sarah lite sent, but hey, they're coming. Vi ska dricka vin, öl och käka kräftor och annat gott. Det kommer bli så bra. Längtar tills jag och mamma ska koka dem döa, de stackars satarna.



image267

Mys pys

Kommer precis hem ifrån Adisas pojkväns lya. Där vi suttit kvällen i ända och snackat massor och tittat på den väldigt dåliga "Se upp för dårarna". Innan dess var vi på Kina Wook och käkade lite mat. Mumma.

Tack tack för ikväll Ida, Adisa och Johanna, det var väldigt mysigt och trevligt. Dock kan ju Ronja ta och hoppa lite i skogen med allt slickande och luktande mellan benen ; ) 


Klarar man Mount Everest bara för att du har ett par vandrakängor? I don't think so!

Jahopp. Ännu en dag på Dispenseringen. Lite jobbigt idag för man vet liksom inte vad man ska göra och när man bara står och inte gör något kollar alla så jävla elakt på en. Men säg till mig då för fan typ! En händelse som jag bara lackar på och skrattar åt.

Jag och M står och mäter.
M: Så du är Håkans dotter?
Jag: Eh, nej, Rolands!
M: Ja just det, det är ju din farfar som är Håkan.
Jag: Oh nej, David hette han.
M: Ja, men en trafikskola har de va?
Jag: Ja det har de.
M: Då fick du körkort snabbt och lätt!
Jag hatar när folk säger så. Det är ju som att säga att jag får jätte mycket post bara för att "min pappa" är postman.
Jag svarade: Nej inte så värst. Jag kämpade på som alla andra
M: Jaha. Min son behövde inte ta många lektioner, kanske 8-10st. Men det ligger ju lite för honom, han har ju kört moped och sladdat och så lite innan.



Direkt efter jobbet åkte jag till min fars farbror och hans fru, hon ville bjuda på fika och tacka för en blomma som vi tydligen varit med på. Ja gisses när mormor, morfar, farmor, mamma, pappa och jag själv med för den delen blir som farbron jag nyss besökte då blir det jobbigt. Det är så tragiskt. Han fattar ingenting och pratar helt galet. Och hans fru stirrar mer än min farmor. Blir helt matt av att vara där i två timmar.

Snart ska jag till Kina Wook och äta tillsammans med Adisa, Ida och Johanna, sen blir det film.

Dagen

Jahopp. Idag har jag jobbat till klockan 2, och det sög big time. Jag har varit på vårt "kompis-företag" alltså inte på mitt vanliga jobb. Alla var lite snorkiga och var inte så hjälpsamma. Jag ska tydligen vara där nästa vecka med =( Men det är bara att pina ut. Jag saknar till och med Marios förmanade snack om att jag måste gå i skolan och att jag ska sluta röka.

När jag kom hem från jobbet tog jag och Sarah en tripp i samhället och hyrde filmen "Music and Lyrics" , den var ganska dålig, men låten var lite mysig. Sen åkte vi direkt till stan tillsammans med Evelina, Fanny och Ida för att gå på den småmysiga men och så dåliga "Ciao Bella" men oj så söt han var. Hoho.

Imon ska jag jobba på tråkstället igen och sen ska jag på en härlig fika hos min fars faster, Hallelulja. Tur väl är att Mamma, Pappa, Mormor och Morfar kommer med så det är några normala.

Överraskning

Jag hade glömt bort att jag hade Dumle-glass i frysen, vilken överraskning. Gott gotti gott gott!

Flags of our Fathers

Nu har jag sett "Flags of our Fathers".

Jag gillar verkligen sånna filmer, blir typ skit ledsen för att det är så sorgligt men när filmen är slut och de rullar igång eftertexterna så får jag en sån känsla av värme som sköljer igenom mig, och jag blir så nöjd och glad när de berättar om huvudpersonerna. Detta är en sån film som får mig helt besatt i några dagar. Söker efter massa information på internet och bara suger in allt. Om man tänker på det, det är helt sjukt. En bild fick tre unga män att resa USA runt och be alla köpa Krigs-obligationer. De blev liksom kända för att de reste en flagga, annars hade de bara blivit en i mängden av alla män som krigade på Iwo Jima.

Nu ska jag äta scones. Hej. 

Flags of our fathers

Va fan?!

Asså nu börjar jag lacka på allt jävla snack om klimatet och miljön.

Den första forskarskaran säger att det är inte bra att klimatet förändrats så här och att värmekurvan följer efter koldioxidhalten.

Medans den andra förskarskaran säger att den första forskarskaran är inte är så högt upp på forskarskaran som de andra, så de ska man typ inte lita på. Och att allt de första säger är felaktigt och att det egentligen är tvärtom. Att till exempelt koldioxidhalten följer efter värmekurvan, i och med att våra hav är så gigantiskt stora och att det tar hundratals år innan de kyls ned eller värms upp igen. De säger att allt detta är en naturlig gång från den lilla istiden.

Den första forskarskaran har tillsammans med Al Gore spelat in "En obekväm sanning" och den andra forskarskaran har spelat in en tv-dokumentär "Great Global Warming Swindle


Vem fan ska man tro på???


image265

Vilken bra vecka

Vilken underbar vecka och den har bara börjat, undra vad som ska komma härnäst?


Veckan började med att Fanny tog körkort och att Evelina fick jobb som personlig assistent åt en kille som går i skolan.

Sen så fick Ida jobb idag med på Alteams. Och så fick jag vet att en jobbarkompis ska bli pappa i februari, så himla kul.


Jag är så glad...

Rubrik

Nu lägger jag ner med denna tvångstanke att alltid ha engelska rubriker, det är så sjukt jobbigt. Det är jobbigt nog att komma på en rubrik, och så ska den "låta bra" på engelska med. Helvete heller, jag har hållt på i typ åtta månader nu och nu är det slut.

Shit

Jag känner att jag är så fulla av skit just nu så jag både luktar och är helt jävla kletig och brun. M, så är det.





image264

Bye

Tänker på Amanda som flyttar till Barcelona idag, typ om tjugo minuter åker hon från metropolen Skillingaryd.


"What do we leave behind when we cross each frontier? Each moment seems split in two, melancholy for what was left behind and the excitement of entering a new land"
Diarios de motocicleta

Concert

Konserten var skit bra. Var verkligen inte på något konserthumör, typ stå längst fram och hänga på staketet, men det var bara kul att se dem liksom.







Yeah.

Håller på att städa mitt rum igen....städar på ett annat sätt denna gången. Flyttar runt sängen och hela rummet. Galet varför har jag 285st oskrivna vykort i en kartong?

Finally

Äntligen, äntligen, äntligen. Nu har jag äntligen fått ett namn på julkalendern jag undrat så många år om jag drömt det eller ej. Men icke. Den fanns. Inte för att det är min favorit, men har haft en scen ur den som inte velats suddas bort.

1992: Klasses julkalender
Klasse Möllberg har en julstuga uppe i ett träd där han har tävlingar musik och julkul.

Det är sjukt kul att kolla upp "julkalendern" och "sommarlovs-morgon", man glömmer så lätt. Jag hade redan glömt "Allrams Höjdarpaket" och det var ju typ för två år sedan. Det var kul. Jag gillar Allram och Tjet.

Jag saknar att vara barn. Jag saknar 90-talet.




Nu ska jag snart sova.

Do you remember?

Minns ni?
















Tittade även på lite gamla Julkalendrar, så som "Jul i  Kapernaum". Shit var B det är haha. Jag minns det helt annorlunda...det brukar ju vara så när man var liten.






?

Egentligen vad är toalettlocket bra till??? Kan någon svara på det?

image261

Sarah

Hur många känner jag som heter Sarah med H?! Klart jag menar din mamma, Sarah! Hon säger ju att låten handlar om en man som förföljer en kvinna på ett elakt vis! Medans jag tänkte på ett vackert vis. Men om man ser "The Police" musikvideo till låten så kan jag förstå Lisa. Sting verkar ju helt besatt.








Har kollar lite till nu och jag tror att din mamma har rätt...om man ska lyssna på Sting själv.


"I woke up in the middle of the night with that line in my head, sat down at the piano and had written it in half an hour. The tune itself is generic, an aggregate of hundreds of others, but the words are interesting. It sounds like a comforting love song. I didn't realise at the time how sinister it is. I think I was thinking of Big Brother, surveillance and control."



"However, this fact has often gone unnoticed, or is ignored, and hence the song is often taken to be a love song."

Movies

Åh massa filmer jag vill se!
  • Shrek 3
  • Drillbit Taylor
  • The heartbreak kid
  • Into the wild

Mail

Jag går ut i trosor och linne till brevlådan, för jag tänker det går snabbt och jag tittar mig omkring så att det inte kommer någon. Tror ni inte att jag tappar något, vet inte vad det var, typ något reklamblad så det blåser iväg. Men i och med att jag hade så lite på mig sket jag i att springa efter. Menar hur hade det sett ut, linne och trosor rännandes fram och tillbaka på gatan?!

Sen gick jag in och kollade posten då hade jag fått från den ap-jobbiga reklamen "parlino". Jag fattar ingenting jag har fått ett telefonkort från dem och allt. Det är nog en sån grej alla får eller? Aldrig i livet att jag skulle använda det kortet efter deras reklam!!

Ally McBeal






Åh, vad mycket känslor.
Hat till YouTube som får en att hitta gamla saker. Saknad till Ally McBeal. Saknad efter en "Larry". Fundering kring låten (Sarahs mamma har satt griller i huvudet på mig).




Det är så jobbigt, jag blir så arg på Robert Downey Jr, för det var ju verkligen han som pajade hela Ally McBeal pga sitt drogmissbruk. Tänk om de hade gift sig Ally och Larry som det var tal om. Jävlas skit.




Låt mig presentera, Dr. Tracey Clark

Work

Jag har bytt jobb!
Denna veckan jobbar jag som ångvält. Min uppgift är att förstöra maskiner och yielder, alltså förstöra för mitt jobb. Och jag lyckas BRA! Idag har sinkat ner arbetet med ca. 5 timmar. Yes, score.

Jag har också bytt hårfärg.
Efter otaliga "Jag fattar INGENTING" "Snälla hjälp mig" "Men hallå hur var det nu igen jag skulle göra?!" så fick jag min revansch.

Händelseförloppet
Z står vid en maskin och jag ser att han försöker stänga sidodörren. Jag står och tittar på honom i säkert fem minuter. Ser hur han kämpar. Han trycker i princip på alla knapparna (utan rätt så klart) och slår igen dörren om och om igen. Håller emot med ena handen och försöker start med andra. Inget funkar. Jag står bara och småfnissar, tittar och undra vad han kommer göra härnäst. Han går till Martin och ber honom om hjälp. De båda står och håller emot dörren, när jag som nu kände att jag kunde träda fram och glänsa. 
Jag säger i trogen Yrrol-anda "Ska man inte prova med att trycka på denna knappen".
De tittar på mig och bara, jahopp. Fy fan vad det kändes bra. För jag visste ju att man skulle trycka på den knappen så allt startade som vanligt.

I kom och hälsade på, han var brun. Ah.


Ja jisses vilken dag.

Birthday

Vad ger man en 92åring på dennes födelsedag?


image260

Work

M från Irak, Z från Bosnien och Lisabeth från Sverige sitter och har rast.

M: Nä ja gick i ettan på gymnasiet, du vet, jag hade fyra jobb, samtidigt som skolan. Du vet, jag jobbade i sex månader så, du vet jag var helt slut. Du vet, jag hade inget fucking liv.
Z: Men ey, mannen, pengar växer inte på träd!

[Lisabeth skrattar och hon skrattar]


Haha

Jag och Evelina hade kul. Fy fasen vad vi skrattade. Kicki och Roger dansar

Boring

Ja som sagt jag har tråkigt och jag borde sova, men nu var jag inne på Alex Schulman's blogg och var bara tvungen att göra en egen dansande sång duo. Valde de närmaste bildena. Titta. Skit kul ju.

Boring

Jag har lite tråkigt, borde sova. Hjälper Evelina med hennes nyuppstartade blogg och så hat jag gjort en till South Park gubbe.


image259

Today

Oh. Pizza och reseberättelser. Reserch inför Barcelona. Allmänt snack med tjejerna. Sex and the city. Oh. Mysigt.


Nu är alla hemma igen. Skönt. Men inte länge till. Usch. Alla känslor kommer tillbaka, jag får också magknip när jag tänker på det. Jag går igenom typ samma sak som Amanda, igen.

Me in cartoon

Yes, Ida skickade två länkar där man kunde göra sig själv i Simpson och South Park. Kul kul.

Resultat



Prova själv

Simpson


South Park


Yesterday

Oj, det var kul igår. Mycket blandat folk men mycket trevligt folk. Vi tog ett dopp i linneryd, mysigt värre. Ja, jag vet inte vad jag ska säga mer.



My age


Du fick 17 av 24 möjliga

Du lever inte helt enligt "regelboken". Det är ingen större fara för att du kommer att dö i förtid, men det kan vara värt att leva lite sundare. Om du är kvinna bör du nå medellivslängden 82,9 år. Om du är man 78,7 år.
14269 personer har gjort testet.


Héllo

Hello hello!

Har precis kommit hem från en kväll hos Amanda, det var galet nice. Jätte sköna människor. Vi åkte ut och tog en dopp i linneryd med, ett plus. Vi shotade Tequilla och drack vin. Folk fick in lite flörtar, andra inte.



God natt.

Imorgon är det pizza med EVELINA, Amanda, Ida och Sarah som gäller. Längtar redan..

Puhh!

Gick inte att publicera igår.


Usch....jag hållt på att städa och rensa ur min garderob med skit sedan klockan 4 idag. Nu är jag klar. Det är skönt ibland att göra det, men det är jobbigt. Det är mycket skit man har alltså! Hittade så mycket som jag inte hade en aning om varför jag har det, varför ligger den där eller vad det är för något.
Däribland fanns

  • En Häagen Dazs-sked från Mallorca förra sommaren.(Fråga mig inte varför jag sparat på den men i alla fall)
  • En liten förpackning toalettpapper som man kan ha i väskan som jag köpte i Thailand förra året.
  • Ett bästa-kompis-halsband för tre. Har ingen aning om vem jag delat med.
  • Min egna Svensk-Tysk "ordbok". Farmor och jag har gjort den.
  • Boken "Fåret Ullrik får medalj". Det är en mysig bok som jag köpte på bibblan när de invigde sörgårdsskolan.
  • Papper från när jag gick på BUP, det får en ju inte precis att må bättre av att läsa det, så jag strimmlade sönder allihopa.
  • Kritask från lågstadiet
  • Ett sjukt skrynkligt papper med säkert 100artister på. Jag och Clara körde en tävling när vi hade en fotolektion i ettan på gymnasiet. Om jag skrev Oasis var hon tvungen att skriva en ny artist på S eftersom det var den sista bokstaven. Och så höll vi på. Och den lappen har jag tydligen sparat. Det är ju synd om mig.

 


Champagne

Efter att pappa brutalt mördat säkert en hel generation med mördarsniglar, jag hemsk som jag är stod och tittade på medans han först dränkte dem i sprit och sedan tände på. Jag har aldrig haft medlidande för sniglarna när jag cyklat över dem eller något men nu kände jag att det var faktiskt hemskt. När jag sa detta till honom så sa han, "Tyst, nu ska vi inte tänka!" När de låg i hinken så lät det precis som levande kräfter i en hink, du vet så där smattrande ljud.

Så fick jag ett glas Champagne av min mor nu och så säger hon "Sätt glaset till örat". Det låter typ som bubblor som kommer upp till ytan liksom. Hon bara "Det påminner om något!" Haha. Hon syftade på de nu döda mördarsniglarna i hinken, tror jag.

Usch så tragiskt.
 
Nu ska jag avnjuta min Champagne och städa klart mitt rum.


Sniglarna

Things you get taste better

Jag måste hålla med Mario att om man får t.ex kaffe eller en godispåse av någon annan så smakar det mycket bättre. Fick en godispåse idag av Fidde för han råkade trycka fel på maskinen och den smakade verkligen godare än annars. Konstigt.

Idag ska jag bara ta det lugnt, ska försöka städa ur min garderob lite, puhh.


Quote of the day

Måste skriva ett sista inlägg innan jag ska sova för jag ska ju börja jobba klockan 6 imorgon, Yes. Kom nämligen på detta igen nu. Shit vad jag skrattade. Det var kul.



Dagens citat går till Ida

"Jag tror på Lisabeths förmåga!"

Don't forget

Nu när det blev så mycket snack om Amanda så vill jag passa på att säga att jag har fler underbara vänner som har underbara sidor som man bara älskar. Men det ska ju komma lite så där impulsivt inte att jag som nu nämner detta så ni inte känner er bortglömda.



A-a-a-amanda!

Oh, vad jag älskar när du ska berätta saker du varit med om. Det är du. Det är en av grejerna jag älskar med dig. Det är bland det roligaste jag vet. Det är sånt jag ser fram emot. Jag bara sitter bredvid och bara tittar och gapar när du pratar och återberättar grejer du varit med om. Det är underbart.


image246

A-a-a-amanda a-a-a-amanda!

Amanda har kommit hem och henne ska jag få träffa vid fem, då ska hon få berätta massa om landet där borta, Amerikatt. Hon har varit borta i tre veckor, men det känns som tre månader sen man såg henen sist. Coolt. Vi ska fika med Sarah och Ida. De har fixat blåbärspaj som de ska äta och jag ska nog bara titta på.


Nu regnar det, ovanligt!


image245

Those fucking animals

Jag hatar myggjävlarna. En mygg valde UNDER min högra fot och precis nyss bet en jävel mig i pannan

"Carphone"

Erkänn snygg, hittade den i garaget innan igår. Minns när min far hade den, jag kunde numret i huvudet som en rinnande kran, skröt om den och allt. Men shit.


image243

image244

Tragical

Jag är en väldigt väldigt tragisk människa. Igår pratade och tänkte och kollade upp sjukt mycket om vår resa som vi ska göra nästa år till asien. När jag gick och lade mig i sängen för att sova ville jag hellre gå upp på vinden och ta ned min ryggsäck och provpacka den eller bara ha den ståendes i mitt rum som något tecken och push att det ska hända. Även idag har jag pratat om resan och kolla massor...så nu har jag och detta är det tragiskaste jag varit med om. Jag har gjort...en sorts "tabell".

Tabellen består av
  • Alla länder vi ska besök står med, i den ordning jag tänkar att vi ska åka (eller som jag vill åka rättare sagt)
  • Månaden jag tänker vi kommer vara där
  • Högsäsong, det vill säga klimat och regnperiod


Erkänn att det är tragiskt och pinsamt...vad är jag för sorts människa?!
Vad ska jag egentligen med denna tabell till? Vem ska se den? Vad fick jag ut av att sammanställa den?

image242



- Herregud, jag är patetisk!

Head line

Klockan är 16,03 och jag känner att jag faktiskt hunnit göra ganska mycket av denna dag. Jobbat i 8timmar, varit ute i Linneryd och tagit ett dopp och bokat SPA-tid till mig och Evelina. Blev inte förens 2a September men det är härligt att se fram emot något.


Det var mest det jag ville säga. Nu ska jag försöka komma på något mer att göra.

Dream

Jag har sovit i någon timme nu sedan jag gick upp och jag drömde en lite dröm. Om Dregen, förmodligen för att jag såg honom igår. Det var jag, Evelina, hennes familj och en massa andra som jag inte minnns riktigt som var på någon tillställning och Backyard Babies var där med. Det var här i Skillingaryd, typ någon festival liknande. Och så fick vi göra lite grejer med Dregen, typ hänga med honom back-stage och sen fick vi vara med uppe på scen. Jag och Evelina minns jag mest, men det var typ fem till som jag kände. Sen fick vi efterfesta med deras band och allt. Det var coolt. Evelina kände liksom Dregen sen hennes Amy Diamond tid. Haha.


Skit skumt.


image241

Mother

Min mamma tror att hon är lite modern och lite stilren.


image240

It's a brand new day

Ja, det är helt ny dag. En dag då man kan ta nya tag och glömma allt gammal. Evelina och Erik valde att idag klockan typ halv åtta lämna Sverige och åka till varmare bredgrader, så som Rhodos. Jag had elite svårt att sova i natt med så jag skickade ett sms till Evelina typ vid tjugo i fyra för att höra om de kommit iväg och om de snart var framme.
    Fick svaret "Vi har kommit fram nu ska vi bara hitta flygplatsen från parkeringen". Yes, de hade kommit fram till Landvetter. Jag är inte alls det minsta avis, inte alls. Jag får ju göra det jag älskar i en hel vecka framåt tillsammans med sånna underbara människor. Jag lät som en förmanande mor när jag lämnad henne vid klockan elva igår. "Nu tar ni hand om er, skicka sms när ni är framme, ha kul, men ta det lugnt" De kommer ha det så bra.


När jag vaknade hade jag även ett till sms som låg under Evelinas och det var från Sebbe. Som skrev "Jag behöver räddning från alkohol!! Hjälp mig!" Stackars liten. Hoppas han fick hjälp, I didn't came too his rescue.

Nu ska jag njuta av dagen med en film, which one?! Jag har ju 154st.

The whole story - Liseberg

Okey.

Vi kom iväg fyrtio-fem-minuter sent, eftersom jag vaknat sent eftersom jag somnat runt fem på natten/morgonen. Mitt fel. Resan dit gick brao. Kom fram till Göteborg och Liseberg vid tolvtiden. Stod en stund i kö för att komma in och sedan rätt på åkpass-kurerna. När vi köpt åkpass så var det bara att tuta och köra. Vi startade upp med "Uppsvinget" som var sjukt mycket roligare och skönare en förra gången, fast jag satt i exakt samma stol, skumt.

Vi åkte några attraktioner, åt pizza på något Pan Pizza ställe. Åkte lite mer attraktioner. Såg Dregen, Yesya! Såg en full man, jag fick några stänk i "FlumRide" medans Ida blev lite mer blöt. Vi åt snacks such as popcorn, glass, sockervadd och godis. Vi valde att lämna stället i tonen av Christer Lundberg, Morgan Larsson, Kitty Jutbring och Jonna Abelsson i "Christer" i min iPod. Resan hem gick också bra.



Liseberg

 
  

Bathing naked is the sweetest

Att bada nakna som vi gjorde igår, är sjukt kul. Vi var sånna tjejer. Vi stod på stranden och klädde av oss. Gick försiktigt och doppade tån, sen gick jag i och senare kom de andra. Vi skrek lite tjej-tjut och skrattade och höll händerna för brösten, Varför?! Ingen aning. Sen tyckte jag att jag såg en fisk som "slog" så jag råkade säga det till mina vänner och då fick de fan fart. Ur vattnet, springer och skriker vi nakna och skrattar och flamsar så där härligt. Det är livet det.


image231

I saw him

Yes, Jag, Sarah och Ida såg en berusad kille som blev omhändetagen av polisen. Coolt, det måste varit han som attackerade Ravelli!

Liseberg

Nu har vi köpt åkpass så nu ska det bli åka av.

Now I get it

Nu fattar jag varför jag var så arg och allt bara kändes så fel igår. Fick ju kvinnans börda i natt

Head line

Aj aj, min mage. Har ätit massa chips och det var inte bra! Hahhahahha.


Vi ska snart ut och ta ett nakenbad, YES äntligen!.

Addicted

Fan, kände att jag hade lite ont i huvudet när jag gick ner till Evelina. När jag kom dit så sa hon att jag kanske skulle dricka kaffe. Sen glömde vi bort det igen, vi tog en runda med hennes "Chili". Sen nu när jag kom hem, så tog jag en kopp och nu bara känner jag att huvudvärken släpper. Jobbigt jag är beroende av kaffe, illa. Men det är ju så gott, och man blir ju så pigg.


image232

New look

Mitt nya blogg utseende...

Är det okej? Ser lite töntigt ut kanske?! Men men. Jag älskar den bilden. Tog den när jag var på Kalas turnén i Varberg för typ två år sedan, bara glada minnen därifrån.
    Dock har bilden används till tråkigare saker också. Jag gjorde typ ett collage när min vän Axel dog och då använde jag denna bilden som bakgrund och sen satte jag in en bild på honom. Förstår inte riktigt nu när jag tittar på den bilden varför jag var så sjukt nöjd med det collaget, men men. För den ser väldigt amatörmässig ut. Inte för att jag inte är amatör men lite är lite pinsamt. Se själva.


image228




Boring

Usch jag är en sån tragisk människa, sedan mamma och pappa åkte har jag skrivit upp alla mina filmer som ajg har i mina filmpärmar. Som sagt jag är tragisk, det jag fick avreagera mig lite på dem. Haha.

Här är listan på alla filmerna, "Yippi-kay-ay, motherfucker".

10 things I hate about you
A walk to remember
About a boy
Adam&Eva
Along came polly
American Beauty
American Pie
American Psycho
American wedding
An officer and a gentleman
Anger Management
Annie
Armageddon
Babel
Bang Bang orangutang
Bert - Känsliga kyssar
Bert - Piniga pubertet
Bert - Röjiga rockarliv
Big Fish
Blinkende lygter
Blood Diamond
Bodyguard
Bridget Jones - the edge of reason
Bridget Jones's diary
Bring it on
Brokeback mountain
Brother Bear
Bruce almighty
Bröderna lejonhjärta
Bäst i Sverige
Casablanca
Casanova
Casper
Center Stage
Charlie and the chocolate factory
Chicage
Chocolat
Ciderhusreglerna
Closer
Cocktail
Cocoon
Cold mountain
Confessions of a dangerous mind
Crash
Cry - Baby
Dagbok från en motorcykel
Days of thunder
De omutbara
Det blir aldrig som man tänkt sig
Dirty Dancing
Dirty Dancing - Havana nights
Drömkäken
Du är inte klok, Madicken
Dubbel - 8
Dude, where's my car?
East of eden
Edward scissorhands
Flashdance
Flight 93
Footloose
Forest Gump
Four weddings and a funeral
Freddy got fingred
From here to eternity
Fyra nyanser av brunt
Förortsungar
Garden state
Giant
Girl, Interrupted
Gone with the wind
Grease
Grease 2
Greven av monte christo
Gråta med ett leende
Hair
Harry Potter - de vises sten
High Fidelity
Hollywood homicide
Hot shots - höjdarna
Hot shots 2
How to lose a guy in 10 days
Just like heaven
Järngänget
Karlsson på taket
Kelly's hjältar
Kill Bill
Kill Bill vol. 2
Klassfesten
Kopps
Leagally Blonde
Leagally Blonde 2
Life of Brian
Linas kvällsbok
Little miss sunshine
Livet är underbart
Lock, Stock and two smokin barrels
Lost in translation
Lotta flyttar hemifrån
Lotta på bråkmakargatan
Love actually
Lucas
Madicken i junibacken
Mio min mio
Mitt liv som hund
Monsters inc
Moulin rouge
My boss's daugther
Naken
Napoleon Dynamite
Nisse hults historiska äventyr
Not another teen movie
Phone booth
Pip-larsson
Populärmusik från Vittula
Pretty Woman
Pulp Fiction
Rebel without a cause
Romeo + Juliet
Saturday night fever
Save the last dance
Sleepers
Smala Sussie
Smokin aces
Snatch
Starsky & Hutch
Strictly ballroom
Stuck on you
Team America
Tears of the sun
The beach
The dukes of hazzard
The girl next door
The green mile
The holy grail
The last samurai
The meaning of life
The passion of the christ
The royal tenenbaums
The sound of music
The terminal
The wizard of oz
Timmarna
Tjorven, Båtsman och Moses
Top Gun
Torkel i knipa
Torsk på Tallinn
Toy Story 2
Walk the line
What's eating Gilbert Grape
When a man loves a woman
Vingar av glas
Vinterviken
Yrrol
Zozo
Änglagård
Änglagård - andra sommaren

Angry

ÅÅÅHHHHHH.
 

Jag vaknade verkligen på fel sida. Är så arg för ingenting. Jag tvingade praktiskt taget mamma att åka till Ullared för jag trodde att jag hade sagt att jag absolut inte ville igår. Så nu var hon på och pappa med. Jag bytte kläder säkert sju gånger innan jag tog på mig en outfit som jag vet alltid funkar. Arg som ett bi var jag. Så skulle jag sminka mig och när jag står framför spegeln, känner jag att detta är en sån dag så det spelar ingen som helst roll hur mycket smink jag kladdar på jag kommer inte se ett dugg bättre ut. Så jag orkar inte ens lyfta mascaran.

Jag skrek istället "JAG HÄNGER INTE MED"

Daycare

För alla er som trodde att jag jobbar på en metalindustri kan jag berätta för er att ni har fel.

Jag har bestämt mig för att erkänna. Jag går fortfarande på dagis. Det är den bittra sanningen. Jag är 19år och mina dagiskamrater än mellan 22-46år. Idag fick vi pizza.
Det hände en tråkig sak idag på dagis med för när vi ätit pizza så fick min lekkamrat Amigo en allergisk reaktion förmodligen av räkorna i hans räksallad så han svullnade upp i hela ansiktet och fick utslag på hela kroppen och fick andnöd så M, som är äldst på mitt dagis. Han är lite av en vad ska man säga "lill-fröken", ringa en ambulans som kom och hämtade Amigo. Jag tror att jag ska vara en snäll vän och skicka ett sms till honom imorgon och fråga hur det är med honom för han skulle nog stanna över natt på sjukhuset.


För er som undrar så är Irak-Peter dagisfröken just nu. Alla andra har semester.


Shit alltså, det är så sjukt.

Akropolis

Varför kan de inte ha en matsedel på internet som man bara kan tryck på "Ctrl+P" så har man en i handen?! De har ingen hemsida och de har varit med i "Pizzaresan" det är ju fy skam. Nu måste jag åka ner till pizzeria och skämmas för att jag bara ska hämta en matsedel och sen gå därifrån. Pinsamt värre. Men men jag får väl säga att jag sedan kommer att ringa och beställa typ sju pizzor, då kanske de tycker det är okej.

Nu ska jag duscha och göra mig redo för mitt första besök på pizzerian utan att varken beställa eller hämta pizza. Pust.

Dream

Oh. Jag hatar när man drömmer om mysiga saker som att man har en pojkvän som man bara känner är typ den bästa i hela världen. Dock var det ett väldigt skumt och otippad blandning av män. I min pojkvän fanns lite av Albin Blomqvist, lite av Erik Ahlgren, lite av Johan Peirou, lite av  Albin Persson och sen var det någon som jag inte redigt vet. Som "tur" var drogs jag mest till den personen som jag inte redigt visste vem det var. Haha. Vi låg i alla fall och kollade på film och så kom först Mimmi Linden och pratade med oss och sen kom Emelie Jonsson och typ kröp ner i sängen mellan oss. Helskumt allting. Men jag hann inte få något avslut på min dröm för min mamma satt vid sängkanten....åh vad det grämer mig.

Sen drömde jag någon annan dröm typ att min granne i själva verket var Christer Fuglesang, eller rättare sagt Christer Fuglesang var min granne. Han såg ut som min granne. Han var i alla fall uppe i rymden på en rymdfärja när de blev tillfångatagna som gisslan. De började skjuta en efter en. Usch usch.


Nej nu ska jag äta frukost.

The bold and the beautiful

Asså helt seriöst, tror skådespelarna i "Glamour" att det är ett bra program, att de gör ett betydelsefullt jobb. Tror de verkligen det? Det är så sjukt kul att kolla på det och skratta åt dem. För det är så töntigt. Okej jag har gråtit till programmet en gång, och jag skäms, men det var många år sedan nu. Det är så dramatiskt, alla gråter och snyftar och höger rösten och skriker och viskar lite så där fint. 

Och vad är det för översättning då? Glamour = The bold and the beautiful?! Skumt.


image227

Silver fish

Silverfiskar varför finns dem? Vad har de för liv och mening? Vad gör de på stora offentliga toaletterna? Usch jag mår illa, de är så äckliga. Slog upp "Silverfisk" på Wikipedia.

Perfect poo

Jag la precis den perfekta bajskorven. Yes. Jag är helt övertygad om att Gilian McKeith hade applåderat.

Explain too me

Hur ska man förklara att vi svenskar är pryda och väldigt blyga, att vi inte säger till vem som helst att vi älskar dem. Att det inte alls finns i vår så kallade "kultur" (vad kan man kalla svensk kultur, egentligen?!). Hur berättar man på enklaste svenska att när man verkligen älskar någon så säger man det till den speciella personen, inte för tidigt, inte för sent, inte för ofta och inte för sällan. Att man inte bara strör den fina meningen omkring sig. För det är liksom inte något man bara slänger ur sig...

Hur förklarar man det för en som har spanskt blod i ådrorna och uppväxt i en helt annan kultur. Som är född och uppvuxen med ett språk, där man kan smöra för en tjej med olika ord och meningar, varje dag, år efter år utan att det blir blasé, för mycket eller bara helt enkelt sjukt ointressant.

Hur gör man?! Tell me about it.

Reflection

Reflection = Reflektion - Jag vet inte om man säger så på engelska men men.


Jag har i alla fall reflekterat och funderat på om folk när de pratade för si så där 60-80år sedan lät så där sjukt töntiga och tillgjorda som de låter på radio och tv. Helt seriöst det låter sjukt kul och jag undrar om vi låter så med fast vi liksom inte vet om det. Lyssnade nämligen på Christer i podden idag och där hade de inslag från 40-talets radio program och då kom jag att verkligen fundera på det. Det låter som de har svalt en hel kyckling och inte kan svälja så de måste tala snabbt och pipigt för att få lite tid att andas emellanåt. Och igår kom jag att tänka på Ulf Lundells röst också för den är ju också sjukt pinsam, helt seriöst, varför låter han som han gör? Gör han sig till? Har han rökt och krökat så mycket så det är därför han har så mörk och grov stämma?

Jag tror inte att jag kommer få något svar på detta men men. Bara sånt som kommer upp i mitt huvud när jag går runt på mitt jobb och lyssnar på podcast.

RSS 2.0