Redo

Med ny regnkappa, hyfsat nya gummidojjor, nya höstiga mjuka goa jeans och en mysig sjal så är jag ny redo att möta en regning höst. Den kalla hösten får vänta någon månad till så jag hinner hitta varmare skor. Men så typiskt att en dag som denna när jag klätt mig för regn och rusk så har det varit sol och inte en regndroppe i Gislaved.

Men jag måste ju visa outfiten i alla fall.


Fidde kom precis hem när jag stod och posade i spegeln och erbjöd sig att agera fotograf och som tack fick han tillåtelse att fnissa när han fotade.

Jag ser ju så naturlig ut, hihi. Sen tyckte fotografen att jag inte skulle stå så med foten för det såg konstigt ut. Så då provade jag ett nytt sätt...

 


Note to self!!

img_0231 (MMS)

Ställ aldrig smoothien längst ut på hyllan i kylskåpet!!


Beslut

Som jag skrev i förra inlägget så har jag fått någon knas energi så jag får saker och ting gjorda, det händer annars inte så ofta. Idag tog jag ett beslut jag tänkt på mycket länge, men så kommer något emellan. Jag blev världsförälder på Unicef och även månadgivare på Hjärnfonden.

Världförälder
för att det känns bra att skänka något till barnen, dock orkar jag inte med fadder (jag vet att det låter taskigt), men det blir orättvist för det lilla barn som får mig som fadder eftersom jag kommer inte skriva eller skicka grejer. Det är bättre att bara skänka pengar till en organisation som hjälper barn.

Hjärnfonden
, därför att jag lider av migrän (mamma och mormor också). Jag har också drabbats av depression några gånger och jag vill att man ska kunna hitta något bra bot mot det. Såklart mot alla andra fruktansvärt jobbiga sjukdomar som bl.a. Afasi, Alzheimers sjukdom och Parkinsons sjukdom. Det känns skönt att kunna säga att jag skänker pengar till välgörande också och inte bara spenderar allt på ytliga ting.



Fyra bilder från helgen

Så mycket barndom och sensommar som sköljer över mig när jag drar upp morötter från farmors trädgårdsland. Tyvärr hann jag inte gno en i gräset och äta direkt eftersom vi skulle iväg men när vi åt igår så sköljde jag bara av dem och så åt vi dem med lite jord på. Det är det som är charmen. Sååå goda var dem. Mmm.

 

Hela lördag eftermiddag och kväll (och natten) umgicks jag och Fidde med denna sötfis, hans föräldrar och morföräldrar också. Vi fikade, åt jättego oxfilé och sedan kräftor. Kvällen avslutades med chips och pappas Italien-film.

 

Nu när det börjar lida mot höst så har jag konstigt nog fått någon energi. Jag har fyllt alla fönster med blommor, jag har många projekt i huvudet och jag har börjat baka igen. Igår blev det ett gäng frallor som smakade utmärkt till frukosten idag.

 


Nyinflyttade


Titta sicket glatt gäng som har flyttat in i min fotosamling. De får stå bland de andra bröllopskorten på svärmor & svärfar och min syster & svåger. För er som inte vet så är det alltså min sambos bror, hans fru och deras barn. Bilden är från bröllopet vi var på i somras.

Ett år sedan!

 

Ett år och mycket smärta i handlederna senare är jag ännu inte klar med pläden. Visst jag har kommit bra mycket längre än när bilden togs men det fattas fortfarande en hela pläd. Jag skrattar åt mig själv nu när jag tänker på hur dum jag var när jag trodde jag skulle bli klar på max två månader. Herregud. Visst jag hade kanske kunnat vara klar nu om jag verkligen virkat varje dag och så, men jag har ju en tendens att trötta då och då. Ja ja. Jag hoppas i alla fall att den blir klar någon gång. Eftersom det redan gått ett år så känner jag inte längre någon tidspress =)


Nytt bord

Jag har läääänge letat efter ett pelarbord/litet bord till köket. Som jag hade tänkt att ha mellan pallen och stolen jag redan har där. Så att någon vän kan sitta där och softa medans jag fixar och donar i köket. Idag äntligen fick jag tag i ett på Erikshjälpen i Jönköping. Jag vart orolig att det inte skulle passa och att pallen skulle vara för hög men oj vad fel jag hade. Det blev precis som jag tänk! Super duper bra. Mysigt också. Nu fattas bara en annan taklampa för den vi har nu gör mig tokig och den passar absolut inte in. Sen ska jag också få hjälp av Clara med att måla benen på köksöarna vita. Sen tror jag att jag är nöjd med köket. Då är det bara resten av lägenheten som behövs upphottas och mysas ner lite till.


Så vad tycks om min lilla hörna i köket?


 


Grattis!

Ett stort grattis till Sofie och Jamie som fick en liten, liten Olivia igår eftermiddag! Kram på er.

Fynd i Stockholm


Har länge velat ha en rund liten partyväska och det fann jag på Beyond Retro i Stockholm. Älskar den affären, hade kunnat gå runt där hela lördagen och söndagen med för den delen. Men då hade nog Fidde, Mojje och Carro tröttnat på mig, det hann de nog göra redan, hihi.

Tji fick jag

Jag som hade hoppats på att åka till jobbet idag, tji fick jag. Vaknade med ond hals men jag hade gett mig den på att jag skulle åka till jobbet idag, så jag gick upp ändå och fixade i ordning frukost och kaffe. Sen out of nowhere så kom svimkänslan som en iskall dusch. Jag baddade mig med lite kallt vatten och la mig ner på köksmattan. Jag trodde jag var klar med att bli yr och illamående nu, men det är som att mitt försvar packar ihop och kroppen tar sig ann allt dåligt på en och samma gång.

Det var bara att ringa min arbetsledare och säga att jag blir hemma idag också. Då kom han med ett tråkigt besked, jag och min team-kompis ska byta skift =( Så vi ska jobba förmiddag nästa vecka också. Så himla tråkigt, trivs ju så bra med de på mitt skift. Vi får hoppas att det bara är temporärt, anledningen är att helgskiftet ska gå ner på två-skift och då blir det mycket folk på vårt skift.

Annars gör jag inte speciellt, då jag inte har någon energi eller ork till något. Det blir mest att läsa bok, sova och tittar då och då på facebook för att se om Sofie gjort Emilie till moster ännu.

Sjuk

Igår vaknade jag med migrän vid halv fyra på morgonen och när klockan ringde vid tjugo i fem hade inte tabletterna verkat så jag stannade hemma och var sängliggandes hela dagen tills Fidde kom hem vid 17.30. Jag ömsom sov, ömsom läste bok och ömsom glodde på mobilen. Migränen kom inte ensam tyvärr, halsont och en gnutta feber kom också. Jag var helt däckad. När Fidde kom hem hade han med sig sockerdricka och tunnbröd, det enda som går att äta när man är sjuk. Så efter några tunnbröd orkade jag lämna sängen och ta mig ut till soffan ett slag. Idag har jag varit uppe sedan klockan 10. Halsen är oförändrad och jag svettas och fryser om vartannat. Huvudet är det lite sisådär med, ingen migrän i alla fall men lite efterdyningar känns av.

Imorgon hoppas jag att jag bara har lite halsont så jag kan åka till jobbet, jag är såå uttråkad.

Höstskor



Jag hade bara med mig gympadojjor till Stockholm och när vi igår gått ca två meter utanför dörren så var mina fötter blöta. Det regnade hela dagen igår. Så jag hittade till slut ett par fina korta gummistövlar som jag sedan strosade runt i hela dagen. Så himla gött.


BILDREGN: Stockholm



När vi kom upp bjöd Mojje och Carro på fläskfilé-gryta med potatis. Smarrigt.





YouTube-klipp kan underhålla oss alla.




På lördagen var det "Zombie walk" genom stan...riktigt läskigt. Fullt med Zombies. En gav mig en blomma men jag blev så rädd att jag inte vågade ta den. Hihi.




Lördagkväll stod bowling på schemat.



Mojje


Carro


Bettan


Fidde


Hm, undra vem som vann och vem som förlorade... Haha skiljer 100poäng mellan vinnaren och förloraren.


Wihooo

Nu sitter vi på bussen som ska ta oss till huvudstaden. Stressigt vart det innan vi kom på bussen men nu har den stressen lagt sig och vi kan njuta av bok och internet =) Jag kom just på att vi skulle lagt över True blood avsnitt på Fiddes dator så kunde vi spenderat dessa timmar med att titta på det...men nu får vi underhålla oss på annat sätt!

Bus4you kan verkligen rekommenderas av oss! Asgoa säten, mycket benutrymme och trådlöst internet. Helt klar värt pengarna. Priset skiljer inte sig speciellt mycket från Swebus heller så lätt att man kommer åka med Bus4you nästa gång också.



Mellanmål

Jag lagade taco igår och vi får alltid en massa bröd över så jag kilade iväg och köpte halloumi och gjorde Emilie's specialsnacks. Det är smarrigt och inte såå mättande, perfekt till mellanmål.

 

Skiva bara halloumi och lägg mellan bröden tillsammans med kryddor efter smak, men jag har i oregano och lite vitlökspulver och det blir gott.


Sommar i P1

Nu när jag är tillbaka på jobbet igen, alltså inte just nu utan denna veckan, så har jag dragit igång med Sommar i P1 podcasten igen. Åh vad jag älskar det. Jag har i år laddat över varenda program för jag vet från tidigare år att vissa man tror sig inte intressera en, verkligen är det bästa programmet. Så i år har jag bara satt på play och lyssnat på program efter program. Som tidigare så är det verkligen så att personer man aldrig hört talas om eller har inte en aning om vem de är, de är de som inspirerar och intresserar mig mest.

De jag tycker är bäst i år hittills och som jag tycker är värda att lyssna på är Mark Levengood, Clara Lidström, Jason Diakité, Henke Larsson, Sylvia Schwaag Serger, Jonas Jonassson, Cecilia Forss, Johan Wester, Cecilia Uddén, Karl Ove Knausgård och Ubah Musse. Jag har inte lyssnat klart på hela listan ännu men det är dessa program jag fortfarande minns.

Nu är det över




För att använda Fiddes nya favorit uttryck, helt fel. "Rent spontant" så känns det som att sommaren är över nu =(


Nehepp, nu väntar svettfabriken på mig. Det är dags att gasa iväg till Gislaved för näst sista arbetsdagen denna veckan.


Seg

Jag gillar inte att vara så här energilös och seg. Jag orkar inte städa upp det sista från helgen och resan här hemma det ligger lite kläder på hög och andra grejer lite överallt. Jag bara blundar för det och sätter mig vid datorn. Varje kväll ställer jag klockan på 09.00 och 09.30 och säger till mig själv att jag måste gå upp då så jag hinner vakna och städa i ordning eller pyssla och dona hemma. Varje morgon snoozar jag till 10, 10.30 och idag kl. 11. Nu blev dagen istället väldigt kort hemma och jag får stressa till affären och bort till Clara för att lämna en present. Så korkat av mig. Jag undrar hur det ska gå imorgon och på fredag...

Jag måste absolut gå upp tidigare imorgon för jag måste packa weekend-väskan. Vi drar till Stockholm i helgen och umgås med Fiddes gamla vän Mojje och hans tjej Carro. Vi skulle egentligen åkt till Hökensås på Fiddes årliga "släktträff", men efter många turer fram och tillbaka slutade det med att vår stuga avbokades. Tråkigt men så blir det ibland. Eftersom vi ändå inte planerat att vara hemma denna helgen tänkte vi att vi passar på att åka till Stockholm då. Det ska bli kul. Jag blir ju så lätt deppig efter semestern så jag behöver något att se fram emot för att klara ut den första veckan.



Jobbångest

Ogillar starkt att ha den hära nervösa känslan som jag har nu. Jag ska om 1,5 timme åka till jobbet och puh det var en månad sedan sist. Jag är inte redo än att börja jobba. Jag ska försöka hålla mig sysselsatt tills jag ska åka för annars bryter jag ihop. Nu ska jag cykla upp till farmor och låna hennes bil och sen ska jag laga mig lite mat och sen är det dags. Usch det knyter sig i magen. Jag vet att det blir bra så fort jag kommit in på jobbet men nu innan är det pain. Jag är överlycklig att jag jobbar eftermiddag för annars hade gårdagen varit helt förstörd. Nu kunde jag i lugn och ro umgås med familjen och också kolla på några avsnitt True blood med Fidde på kvällen. Hopp, nehe, nu måste jag kila till farmor.


Hoppas det gick bra för alla andra som började jobba idag.

BILDREGN från gårdagens bröllopsfest i Sjöbo

Evelina kom hit på förmiddagen och fixade till en riktig kalasfrilla och sminkade mig fint. TACK IGEN!

 

Fullt med gäster som minglar runt

 

Mitt och Fiddes bord

 

Middag på logen

 

De lyckliga tu som hela festen var tillägnad

 

Det var dags att kora vem som var snabbast. Den som spikade i en spik snabbast vann.
Morbror vann.
Sen återstod testet om vem som var klurigast. Bara på minen ser man på min morbror att han är finurlig.
Såklart vann han även detta =)

 

Mellan mat & kransekage så passade grabbarna på Levin-sidan (alla utom Bosse och Ville) på att köra en turnering i dart. Jag minns inte vem som vann till slut för den höll på hela kvällen och blev bara galnare och galnare.

 

Ville valde att inte delta i turneringen utan tog en nap istället ;) Lugn, det kommer fler gånger, tänkte han. Hihi.

 

Jag såg ut att ha skoj helt på egen hand...kanske med hjälp av ölen. Haha.

 

Det kändes tryggt att Leo (yngsta kusinen) var med så Fidde och Kim hade någon att leka med.

 

Vid nio-tiden på kvällen väntades grekisk buffé från Pallas Athena. Det är så galet gott.

 

På kvällskvisten samlades alla vid elden nere vid sjön...

 

...och det skickades upp ett gäng khom loy-ballonger. Det är så fint.

 

 

Efter valsen (som jag tyvärr missade) var det barhäng och dans som gällde.

 

Jag och Fidde dansade loss med mina kusiner och Jocke hela natten lång. Ca klockan halv tre på natten tog jag och Fidde cyklarna hemåt. Det tog lite tid men hem kom vi till slut. Det var mysigt att cykla på natten i fullmånens ljus.

 

Tack kära morbror och Henrik för en dunderfest. Vi hade super skoj!


Bilder från dagarna i Rom

 

 

 

Att läsa kartan kan vara knepigt ibland. Det är väl som med soppan. "Ju fler kockar...


Min kära morbror och hans man!

img_5546 (MMS)

Min kära morbror och hans man!


Vi är redo för morbrors bröllopsfest!

img_4957 (MMS)

Vi är redo för morbrors bröllopsfest!


BILDREGN: Sevärdheter i Rom

Panteon

 

 

 

Fontana di trevi

 

 

 

 

 

 

Spanska trappan

 

 

 

 

Foro romano

 

 

 

Colosseum

 

 

 

 

 

Peterskyrkan i Vatikanen

 


Förra fredagen i Greve

I fredags valde vi, mamma&pappa och jag&Fidde, att åka iväg för att äta middag. Fidde var bättre i sin rygg så han hängde med också. Pappa hade läste i någon resguide om en by vid namn Greve så dit gick färden. Det var en bit. Även denna lilla by var urmysig med charmiga hus, balkonger, uteserverigar osv. överallt. Tyvärr var maten skit för de andra tre, min gick för en gångs skull bra att äta. Vi hamnade på en riktig turistfälla, men man måste ju göra det någon gång också. Det var den dyraste middagen på hela resan och jag & Fidde betalade 60kr för 50cl "Coca Cola". Fan, det grämer mig än!



Kvällsmat

I Italien åt jag några gånger pasta med olja, chili, vitlök och persilja, superdupergott. Vi lagade det en dag därnere också. Idag tänkte jag laga det igen, och slänga i några mini scampi också. Det började bra, men sen när jag hackat chilin (habaneron) så kliade det på näsan. Såklart måste man ju klia och fy tusan... ena näsborren var ju som bortdomnad ett tag efter det. Omedvetet biter och slickar jag mig visst om fingrarna när jag lagar mat också så det hettade till riktigt i munnen några gånger. När maten till slut var klar kunde jag inte äta upp för det var så starkt. Så synd för smaken var jättegod men det var föööörr starkt! Attans med. Nästa gång nöjer jag mig med chilipulver eller chilipeppar. Det svider än på händerna i alla sår jag tydligen hade där. Först chili i såren och sen tvättade jag händerna med citron. Det blir ju inte bättre av det.






BILDREGN: Övriga bilder från veckan i Toscana

Det tog någon dag innan Lukas vågade hoppa i vattnet, men sen så...

 

... var det nästan inga problem =)

 

 

Här bakom grinden låg vinkällaren som tillhörde huset.
Här nedan kommer bilder inne i vinförrådet.

 

 

Jag tror pappa eller Fidde tog denna bilden sista kvällen. Jag tyckte den var så mysigt. Här ser man köket, trappen upp till hallen och längst bort ser man dörren till Emilie och Richards rum.

Så här var hela huset, små trappor överallt. Jag älskar't.

 

Fidde och Lukas busade och lekte nästan hela veckan lång.

 

Cooling i brillor.

 

Den här gamle mannen har jobbat på Castello del Trebbio sen jag tror det var 1950-talet. Han är som en hustomte nu. När vi gick rundvandringen på slottet så berättade guiden om honom och hans historia. Han berättade att det var en gammal man klädd i gröna kläder och en grön hatt med en fjäder som tog hand om slottets trädgård och höll huset varmt under vintern. Vi kan inte kontrollera att allt stämmer men det var en fin historia. Jag blev överlycklig när jag fick syn på honom så jag var tvungen att smiga fram och fråga om det var okej att ta en bild. Och han satte sig i position och posade så fint.

 


BILDREGN: Söndagsmiddag i Toscana

Samma dag, söndag, som vi alla kom fram till vårt boende i trakterna kring Santa Brigida så åt vi alla mat tillsammans på slottets restaurang.

 

 

I högerkanten kan ni se slottet från "vår" gräsmatta på framsidan av huset.

 

5 minuters promenad ner till restaurangen och slottet. Här gick jag när jag skulle slänga in lite bilder här på bloggen. Det går smidigt ner, lite jobbigare uppför.

 

Middagsbordet med slottet i bakgrunden.

 

Synd att bilden blev så suddig men man kan ju se på ett ungefär så mysigt vi hade det den kvällen.


BILDREGN: Torsdag i Florens

För en vecka sedan, på torsdagen, åkte alla (utom Fidde) in till Florens. Fidde hade gjort sig illa i ryggen och stannade hemma den kvällen. Jag, mamma och pappa strosade runt, tittade på den berömda medeltidabron Ponte Vecchio och kollade i lite affärer innan vi sa tack och adjö till den staden och åkte hemåt igen.

Bredvid Ponte Vecchio, som också är känd för sina många guldsmedsbutiker, hänger det en massa hänglås.
Jag tror att det är för att efterlikna "Kärleksbron" i Riga.
Nygifta par/kärlekspar "låser in" sin kärlek och kastar nyckeln i floden.

Ponte Vecchio

 

Ponte Vecchio's alla guldsmedsbutiker.
Fidde gjorde ett taktiskt val när han stannade hemma, hrm.

 

Florens sett från håll.


BILDREGN - Torsdag-Söndag i Cattolica

Idag för två veckor sedan tog vi bilen från Milano till kusten vid Rimini till en badort vid namn Cattolica. Där stannade vi till söndag förmiddag innan vi satte oss i bilen igen och for till några mil utanför Florens, till Castello del trebbio-boendet. Cattolica var mysigt även det. Här var det sol och bad som gällde! Hotellet var från typ 70-talet och det kunde kanske hottas upp lite, men personalen vägde upp. Herregud så trevliga man kan vara =)

Återigen kommer här en massa bilder.


Fidde drack bara en öl denna kvällen ;)

 

Stranden i Cattolica. Den var packad med solstolar och parasoller.

 

Och av människor.

 

En av kvällarna tog vi glass till efterrätt.
Mamma agerade fotograf och tyckte denna bild på mig vart "JÄTTEFIN!!!"
Jag vet inte om jag håller med...

 

Hotellet hade en sån söt liten fontän utanför, kunde inte låta bli att fota.

 

Utcheckning.
Då fick vi smyga bakom disken för att betala, charmigt.



BILDREGN: En dag på stranden

För en vecka sedan, på onsdagen under vår vistelse i Toscana, valde vi att ta bilen ut till kusten för lite sol och bad. Vår bil åkte, vilket innebar Jag&Fidde och mamma&pappa men även Emilie, Richard och Lukas åkte med till samma ställe. Där vi tyvärr hade det sådär med vädret. På ett sätt var det skönt att det inte var sol hela dagen men en lite längre stund kunde den väl ha visat sig. Men vi hade det mysigt och avslappnande ändå. Framåt eftermiddagen kom också Emilies föräldrar och det andra paret Majken och Hasse till samma strand som oss och de doppade sig innan vi åkte "hemåt". På hemvägen ville vi ju äta någon stans så Lucca kom vi till slut överens om verkade vara ett bra ställe att stanna till på. Sagt och gjort. Oj, vad charmigt det var. Så pittoreskt och mysigt. Hela staden är omringad av murar från 1500-1600-talet. Vi tog oss en promenad uppe på murarna på vägen tillbaka till bilarna från restaurangen vi ätit på.

Här kommer bilder från förra onsdagen:


När solen gömde sig fanns inte så mycket annat att göra... =)

 

De vuxna diskuterar och barnen filosoferar.

 


Toscana

Som Jamie's mamma Pam sa, "It looks just like a painting".

 


BILDREGN - Lördag i San Marino

Förra lördagen, dagen innan vi åkte till Florens, alltså den 30e juli, så tog vi en sväng till lille-putt-landet San Marino. Vi stannade till i "centro storico", vilket är typ historiskt centrum. Det var så mysigt och sött allting. Det var medeltidsmässa under tiden också, så det gick runt folk i udda kläder och det kändes som man for tillbaka i tiden en aning. Utsikten var inte att klaga på heller. Jag låter bilderna tala.

 

 



Colosseo på varmaste tidpunkten!! Nu har v...

img_9520 (MMS)

Colosseo på varmaste tidpunkten!! Nu har vi gjort det i alla fall och alla är nöjda. Nu ska vi avnjuta lite mat där vi bor. Sen vila lite innan vi besöker Påven.


Söndag i Rom

Igår när vi tagit det lugnt på rummet en timme så gav vi oss alla ut på en lite vandring. Först gick vi över ån och åt som Jamie&Sofie tipsat om och även tjejen som äger B&B:et sa till oss. Vi hittade ett mysigt ställe där priserna var riktigt låga. Men, allt blev fel. Vi beställde "något" och fick "annat". Men som tur så var vi inte vrålhungriga ännu så vi kunde bara skratta åt det hela. Därefter började vi vandra mot Fontana di Trevi och med en utmärkt kartläsare (jag) så kom vi fram snabbt och smidigt och hann till och med se Panteon på vägen dit. När vi ändå var där i trakterna så gick vi till spanska trappan för att vi är ju faktiskt turister så vi måste se den också. Om inte för att titta på själva trappan så kan man ju fönstershoppa på Dior & Prada osv. Sen var vi trötta (läs: alla utom jag) så vi tog taxi hem till våra rum. Nu inom fem minuter ska vi ut vandra igen, Colosseo väntar och även Påven!! Ha de gott

Fontana di Trevi

img_5366 (MMS)

Fontana di Trevi


Roma

Framme i Rom nästan precis på utsatt tid förutom ett missöde med taxin från centralstationen, men lite motion så var vi framme på B&B som fick tipsat från Sofie & Jamie. Jättemysigt och jättetrevliga! Snart ska vi gå runt i denna stekheta stad, men vi måste nog landa lite först.

Nu har vi lämnat Castello del Trebbio, Flo...

img_9166 (MMS)

Nu har vi lämnat Castello del Trebbio, Florens och Toscana bakom oss och kör nu mot kulturen i Roma.


BILDREGN - Tisdagens rundvandring och vinprovning





BILDREGN - Roselina - Mitt och Fiddes rum




Rummet är i min smak, rosa och rosigt.



Två trappsteg från vår säng så kommer man till en mellanplatå, där man kan gunga och titta ut mot trappen. Tre trappsteg till så kommer man ner till min och Fiddes toalett.





Farbror Fidde och lille Lukas leker varje dag










Den sista bilden tycker vi att det ser ut som ett ansikte som skriker rätt ut på dem...ser ni det? Läskigt.


BILDREGN - Huset vi bor i nu

Huset från ena sidan
Huset från andra sidan, nere vid poolen
Altanen där vi äter

Här äter vi frukost och middag.




God morgon

Idag är det torsdag och det är Richards födelsedag. GRATTIS! Jag hann säga det till honom innan jag smet ut för några minuter sedan för att sätta mig nere vid receptionen och blogga.

Här sitter jag nu... Ska se hur många bilder jag orkar ladda upp, som sagt är det rätt slött. Igår var vi vid kusten och avslutade kvällen i en liten mysig by vid namn Lucca. Idag ska vi slappa vid poolen innan vi i eftermiddag drar in till Florens.



BILDREGN - Milano

Vi åt på en mysig restaurang första kvällen vi kom ner till Milano.




Skål för Ville!

Doumen i Milano...


Fika bredvid den stora cathedralen innan shoppingen. =)



Efter fikat var det seriös shopping som gällde...



Eller nej... vi nöjde oss med varsinn kasse från Zara.



Sen var det dags att hoppa in i bilen och fara mot kusten. Nu väntar maten uppe vid huset så jag får lägga in mer bilder senare eller en annan dag. Det tar ett bra tag att ladda upp bilderna =)


Vinprovning

Nu är vi precis färdiga med rundvandring och vinprovning i slottet bredvid där vi bor. Kul att höra historia bakom allt osv. Nu har vi äntligen fått kod till internet så lite bilder ska jag nog kunna få upp snart! Hoppas allt är gott hemma.

God morgon! Frukost på altanen med en härl...

img_5807 (MMS)

God morgon! Frukost på altanen med en härlig utsikt!!


RSS 2.0