Se inte denna!

image310



Jag och Fidde såg denna igår, den sög, big time.

Helgen

I fredags så var jag och Fredrik uppe på Rosenlunds relaxen, var hur gött som helst. Líte lame ställe men det var gött att koppla av lite. Sen kunde vi ju inte låta bli att åka i strömmen, och jag som aldrig kan vara tyst när jag ska vara det sväljer som vanligt massa klor och äckelvatten, usch. Jag kan aldrig vara tyst när jag simmar eller badar, blir allt att jag får inte massa vatten i munnen och kravlar som en hund. Tur att jag hade med mig någon vuxen haha. Sen hade vi tänkt att hyra fillm o bara dega hemma men det blev att vi åkte hem och sov direkt, blev så himla trötta.

I lördags var det tänkt att jag skulle åka upp till staden och shoppa och i och med att Fredrik och Mojje skulle på hockey så lovade jag de skjuts dit. Hur som helst blev det att Evelina och Kicki hängde med, men inte Fredrik och Mojje. Krångel med hans bankkort och ingen ville stressa och bla bla bla, hade ju inte bara väntat på dem hela dagen. Väl uppe och inne på A6 shoppades det på. En liten ryggsäck bland annat =) 
Åkte hem och jag åt med mamma, pappa, Joanna och Per. Sedan gick jag ner till Evelina och Ida en sväng, men blev så trött och seg att jag gick hem. Väl hemma satt mamma, pappa, Joanna och Per fortfarande uppe och spelade spel högljutt så där kunde man ju inte somna, satt och tittade på ett tag. Nickade till några gånger. Men sen nämnde Joanna spelet Kalaha, då vaknade jag till. Då vaknade alla till, pappa gick upp på vinden och hittade det. Skit skoj att spela det, det var så länge sedan. När vi alla skulle gå och lägga oss ringer min kära och säger att han är på väg upp till mig, så jag går och möter honom. Full kastrull var han och jag är förbannad som få. Var arg tills jag vaknade idag. Man beter sig inte så.

söndags var det sova länge för mig och Fredrik, dock hade jag inte velat sova ändå till klockan fem, men vad ska man göra när det inte finns något bättre att göra. Vid klockan fem gick vi upp, jag var fortfarande ganska pissed. Vi åkte till Vaggeryd och hämtade hans bil och köpte pizza och kollade på tv.

Idag är jobba som gäller.


En stjärna har slocknat

Usch när jag kommer till jobbet och slår på radion går ekot igång med sin kl.6-sändning och de säger att "Skådespelaren Heath Ledger är död! Han hittades död igår i sin lägenhet i New York" Jag kan inte fatta det.
Usch och fy.



Har legat och gråtit i min säng i någon timme nu, inte för Heath Ledger (låter lite lame kanske) men för att jag på jobbet fick sånna kramper i min mage att jag inte kunde stå upp. Så jag tog mig hem. Det gör så fruktansvärt ont =(

Vattenfall

Shit jag är värsta lipisen.

Igår kollade vi på "The Guardian" med Kevin Costner och Ashton Kutcher och i slutet började det rinna några tårar på min kind. Sen helt out of knowhere och utan förvarning kom värsta rålipandet. Jag kunde inte sluta gråta. Fidde försökte trösta mig med att säga att filmen bara är på låtsas och att Kevin Costner fortfarande lever och sånna där tönt meningar. Men det var ju inte bara därför jag grät. Jag grät för allt och ingenting. Men vad skönt det var efteråt, när jag väl hade slutat en halvtimme efter.

Han valde Amanda

Mohaha.


image309



Kan någon snälla...

...ge mig denna?


image308


kostar £99, härligt!

Ett år

15 januari 2007 - 15 januari 2008

Ett år på Stilexo, shohooo...

Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Migrän

Jag har migrän =(

Men en bra grej idag är att La Redoute katalogen äntligen har kommit, och det fanns så jätte mycket fint i den.


Inte nog med löss...

...jag hade jord i mackan på jobbet med, härligt! =)


Fettuccine

Köp inte Hemköp's Fettuccine för jag hittade nyss två löss där i. FRÄSCHT!


Livet är en schlager

Den härliga filmen kollade jag på idag. Den är så mysig. Älskar den låten =)



image307


Jag vet att jag inte är nå'n skönhet eller så
Om du lämnar mig kan jag det väl förstå
För vad har jag att ge dig som ingen annan har
Jag är ingen särskild men's du är underbar


Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Ge inte upp


Livet är en gåta
Du är gåtans svar
Allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
För också när jag tvivlar det känns som allt är slut
Jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut


Aldrig ska jag sluta


När jag klantar mig
När jag sviker dig
När jag sabbar och förstör
Var kvar ändå
Tro för oss två
För du vet jag än gör
Ja, vad jag än gör.


Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Älska mig då


Aldrig ska jag sluta


Älska mig då
Älska mig då
Älska mig då


Min lördag

Klockan 9.00 lämnade min Fredrik mig för att bege sig till Karlstad över natten. Jag som alltid hållt på att tycka Joanna och alla andra "nykära" är så fjantiga när de håller på och bara, "jag saknar dig" när de varit ifrån varann i typ två timmar. Men eh, nu förstår jag. Jag vill knappast gå och lägga mig i natt för jag är rädd att jag ska sakna honom så mycket =( Men han är ju tillbaka imorgon =)

Klockan 13.00 stod maten på bordet hos Mormor och Morfar. Det smakade bra och runt 15.00-tiden var mamma, mormor, morfar och Joanna redan lite runda under fötterna. Morfar var på topp han berättade minnen i princip hela middagen. Jag var en ivrig lyssnar eftersom han är inte den som berättat så mycket från sitt liv. Det gör lite ont i hjärtat när man ser hur trött och gammal han verkligen är.

Vid 16.00 åkte vi hem och jag satte igång filmen jag hyrde igår "Ett öga rött". Jag fick inte se den tillsammans med Fredrik för han tyckte den verkade dålig så jag väntade med den tills idag. Och fan, han hade rätt, den SÖG.

Efter filmen gick jag och vilade i fyra timmar och nu har jag sett "Barbershop" och den sög också, big time. Nu sitter jag och ser Brottskod: Försvunnen. Sen ska jag sova. Jag är trött som stryk.



image305

Ibland blir det trångt vid de andra två tv-apparaterna, så man får använda köks-tvn.


image306

Imorgon åker allt ner i kartonger igen =(

Julklappen

GAMMALT INLÄGG!

Detta inlägg har jag försökt att posta sedan den 23 december, nu äntligen gick det.





Nej Kajsa det var ingen häst, men inte långt ifrån!


En Hjortsfiol...


161203-304

Evel Knievel

Jag fick just veta att detta är en människa. En amerikansk stuntman, som dog 30 November 2007. Jag har alltid trott att Evel Knievel var ett uttryck som kan kan säga eller något liknande. Men tydligen är detta en person som har gjort sig känd genom att göra så kallade "busshopp", vilket tydligen innebär att hoppa över bussar. Han klarade 14 greyhoundbussar som längst.


En liten parantes, bussbolaget "Greyhound" var det en svensk som startade i USA. Det fick jag lära mig på en spelkväll med släkten i mellandagarna.


Slut på föreläsningen. Over and out.


Segt

Usch, tråkig jag är som inte skriver något. Det är egentligen mycket jag vill skriva, men fan det är så jobbigt att printa ner det. Det är i alla fall så att jag har skrivit i denna bloggen nu i ett år och fyra dagar och ibland så får man ju torka.

Det är ett nytt år och under 2007 hände mycket roligt. Jag har under året tänkt att det var bland de roligaste år faktiskt. Jag har hunnit med att göra så mycket känns det som. Har svarat på den dära vanliga årslistan i ett sparat blogginlägg och jag har inte orkat skriva klart det. Men jag lägger ut det halvfärdiga här. Kanske är lite kul i alla fall.

Det är mycket som sätter "griller" (eller vad man säger) i huvudet på mig just nu. Mycket med resan, visum, bank-fucking-check, försäkring, vaccination och så är det mycket med den dära mannen som hux flux kommit in i mitt liv. Känns bra. Ibland är det som att det är för bra och då svävar tankarna iväg, och då svävar de långt. Idag har varit hooplöst, kan inte sluta tänka och må bra, men sen slås jag av verkligenheten, fy tusan vad jag hatar den ibland. Jag tycker att jag borde bli stressad och lite ledsen egentligen över att jag tänker för långt fram i tiden och att de tankarna inte allt överensstämmer med de jag hade början av förra året, men istället blir jag, lugn och känner mig överlycklig och glad.



Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?

Jobbat ett år på industri.

Höll du några av dina nyårslöften?

Sätter aldrig några löften.

Blev någon av dina vänner förälder i år?

Nej.

Dog någon som stod dig nära?

Nej.

Vilka länder besökte du?

England, Danmark, Italien (Sardinien), Finland (Åland), Tyskland (Moseldalen), Spanien (Barcelona)

Är det något du saknar år 2007 som du vill ha 2008?

Känslan

Vilket/vilka datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?

Påsken i London
Sommaren
Första Advent

Vad var din största framgång 2007?

Stå ut på industri, gå ner i vikt & vara lycklig.

Största misstaget?

Missade Justin Timberlake när han var i Sverige.

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Stukade foten 26maj, gör fortfarande ont i vissa lägen =(

Bästa köpet?

iPod

Vad spenderade du mest pengar på?

Resor

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Resor, vänner och en speciell.

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2007?

"New Pollution" - The Ark bland annat

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jag tror och hoppas jag var gladare, det känns så.

Vad önskar du att du gjort mer?

Njutigt

Vad önskar du att du gjort mindre?

Oroat mig

Hur tillbringade du julen?

Som vanligt med släkten

Blev du kär förra året?

Japp

Hur många förhållanden hade du förra året?

1

Favoritprogram på tv?

Typiskt amerikanska såpor som Desperate Housewives och Grey's Anatomy

Bästa boken du läste förra året?



Största musikaliska upptäkten?
Salem Al Fakir
Miss Li

Något du önskade dig och fick?
Allt utan två böcker

Något du önskade dig men inte fick?
Två böcker

Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Kalasade med släkt och vänner.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?



Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Min vanliga

Vad fick dig att må bra?
Nya rutiner

Vem saknade du?
Kajsa, Sebbe och Stine

Den bästa nya människan du träffade?
Fredrik

Årets sötaste?



Årets hetaste?



Årets största kärlek?



Årets besvikelse?



Årets bästa?



Årets snällaste?


Galen

Gash, jag blir galen.

Jag ringde vårdcentralen för en timme sedan och skulle beställa tid till vaccination och hon skulle ringa upp mig när hon kollat upp alla sprutor jag skulle ta. Så nu sitter jag här och väntar på att hon ska ringa.

Jag och Evelina skulle gått ut och gått, men jag kan inte gå ut och gå när hon ska ringa. Jag kan inte ringa Evelina och säga att hon inte ringt, eftersom det har varit upptaget hos Evelina sedan vi pratade med varandra, för kanske 58minuter sedan.

Och jag måste duscha, men det kan jag inte heller göra eftersom hon på vårdcentralen kanske, kanske ringer när jag är i duschen. Mamma är hemma också, MEN hon har migrän så hon ligger och vilar.

Jag kan inte göra någonting, bara sitta rätt upp och ned och glo. Redo med kalender och anteckningsblock är jag allt.

SUCK!


Nyår i bilder


161203-303


Det är så jobbigt att ladda in alla bilder här så gå in på min Pixbox.


RSS 2.0