Just nu!

img_1820 (MMS)

Är barnvakt åt lille Ville! Hittills har det gått bra. Efter lite tjurighet så har han somnat i min famn! Han har la legat där i en kvart nu och jag kan säga att min arm skakar av kramp. Han blir ännu tyngre när han är avslappnad, haha!


Dag 2 i bageriet

Lisabeth ♥ Spritsa strassburgare = Sant
Lisabeth ♥ Spritsa sylt = Sant
Lisabeth ♥ Hela bageriegrejen = närmare sant än sist
Lisabeth ♥ Storstädning av bageri = Sant
Lisabeth ♥ Göra marsipanrosor = Sant

Lisabeth vs Den kräsna Lisabeth = 1 - 0


Idag känns det lite bättre. Idag stod småkakor på schemat, närmare bestämt strassburgare. Det har jag aldrig i hela mitt liv varken bakat eller ätit så det var lite spännande. Jag är glad att jag har spritsat mycket det senaste så jag hade det igång, men det var sjukt jobbigt för degen är ju lite trögare än macarons-maräng =)

Det gick ganska bra, det blir ju lite man blir osäker på men det gick som sagt bättre idag. Nu visste jag ju att det bara är att sätta igång och liksom göra som man hade gjort hemma, nästan. Sist stod jag ju bara och väntade på att någon skulle säga vad jag skulle göra, eftersom jag inte fattat att jag är den som ska bestämma själv. Idag var vi bara fem stycken i "bageriet" också eftersom de andra har hemstudier och är på praktik. I det riktiga bageriet var gymnasieeleverna så vi fick hålla till i gymnasieköket.

Medan våra strassburgare väntade på att få plats i ugnen så fick vi öva på att göra marsipanrosor. Det var kul, det har jag velat prova många gånger. Jag har tänkt många gånger att jag skulle öva att göra några rosor med lite av min sugarpaste jag har här hemma, meeen det har ju inte blivit av.

Strassburgare smakade faktiskt inte så tokigt, fast jag hade nog velat ha de lite mer söta. Det kändes mest som mjöl som smälte i munnen, haha.

Nu är jag hemma imorgon, onsdag och torsdag och har hemstudier. På fredag är det skola igen, men då bara teori.

Här kommer lite bilder från dagen:
Plåtarna till vänster har jag gjort och halva den i mitten.
(Inte jag som kladdat med sylten dock, ville bara klargöra det!!! Hihi)

 

Efter avbak.


De två marsipanrosor med blad, jag gjorde.
Faktiskt väldigt stolt för första gången.
(Jag hämtade bara röd marsipan, därav rött blad.)

 

Så här kan det se ut.
Johannes, Sanna och Sara som började innan oss, har bakat fina bröd hela dagen.

 

Här kan ni gå in och köpa sånt som vi bakat i bageriet, vissa dagar kommer inte ihåg vilka nu.
Ligger precis vid A6.


84e Oscarsgalan

Jepp, ikväll/natt är det dags för den 84e Oscarsgalan. Jag älskar ju film i alla former. Hade jag bara varit ledig imorgon hade jag stannat uppe och kollat. Men icke, måste sova hela natten så jag är fit for fight imorgon när jag ska baka småkakor.

Jag har inte hunnit se några av de nominerade mer än The Descendants och det är en film i min smak, en typisk söndagsfilm. Se den om ni vill se en mysig, lite rolig, okomplicerad och lite lite sorglig film.

 

Men här nedan är några av de nominerade som jag kommer att se framöver:

Någon som sett dem och har något att tycka om dem??

 

 

 

 

 

 


Fredag

Idag har varit en låååång dag. Skola 7.30-15.30, bara föreläsning, läsning i bok och anteckna för glatta livet hela långa dagen. Såå tröttsamt, man blir ju helt körd i huvudet. Efter skolan tog en snabb runda på A6 innan jag åkte till systra mi och hälsade på lite. Hängde lite med Villeman som var på gott humör. Jag fick äntligen på film när han gör sitt specialmove, som han alltid håller på med. Han viftar och liksom flaxar med händer och armar, så sjukt kul. Tittat massa gånger på filmsnutten och fnissar gott...

Jag var väl inte hemma förrän klockan 7 och sen dess har jag bara legat framför tvn och kollat på Big brother och Ciderhusreglerna. Ciderhusreglerna är ju en så himla bra film, en lipfilm rakt igenom. Älskar den återkommande repliken "Goodnight, you princes of Maine, you kings of New England.". Den är så mysig.
Mittiveckan

Tack för alla kommentarer! Jag vet att alla är nybörjare någon gång men jag tror inte att alla vill vara det. Jag vet att jag kommer lära mig mer och bli säkrare, men jag önskar bara att jag kunde allt direkt (vilket jag vet är omöjligt).


Sååå denna dag är det min äldsta (alltså som jag känt längst) vän's födelsedag. Evelina fyller 24år!!! Hipp hipp hurra. Grattis igen. Jag får fira dig imorgon när vi ses en sväng.Jag sitter här och pluggar spannmål och mjölsorter, ska skriva en fördjupningsuppgift. Så idag blir jag hemma, med undantag för promenad till affärerna i byn. Imorgon är också hemstudiedag men jag hoppas på att komma ganska långt idag så jag kan följa med min favorit systerson och hans mamma på babysim. Det ska bli kul.

På fredag är det skola igen, teori. Efter skolan kommer jag hem till en tom lägenhet och ska vara gräsänka hela helgen. Fidde ska till Skåne och härja. Sååå det kan tänkas att jag kommer öva på att baka frallor och forma dem till runda bollar och öva skriva med gele. Haha.

Dag 1 i bageriet

Lisabeth ♥ Rundrivning (forma degen till ex. frallor) = Inte sant
Lisabeth ♥ Pikeringsgele (pyntgele) = Inte sant
Lisabeth ♥ Hela bageriegrejen = Inte sant
Lisabeth ♥ Storstädning av bageri = Inte sant

Lisabeth vs Den kräsna Lisabeth = 1 - 0

Herregud vad dålig jag känner mig. Visst det är första dagen men det spelar ingen roll man vill glänsa första dagen också, man vill kunna allt första dagen och man vill veta vart man ska ta vägen och inte stå som ett jäkla fån och inte veta vad man ska göra!

Jag hade nog missuppfattat grejen lite. Jag trodde att man skulle få mer genomgång i själva bageriet, hur man går till väga och vart man hittar det och det och det, åtminstone den första dagen... men icke!! Endast en genomgång igår och så skulle det visst sitta idag och man skulle tydligen ha full koll på allt. Jag är en väldigt osäker person till en början i alla fall och behöver mycket stöd innan jag hajat greppet liksom så jag fick en chock när jag helt ensam skulle fixa allt. Ett som är säkert är ju att det inte alls är som att baka hemma!! Det är stora maskiner som man inte har en aning om hur de funkar, det är bestämda verktyg till allt och en bestämd rutin som man verkligen inte förstår första dagen. Jag var ensam ny idag också för den ena av tjejerna som läser fulltid med mig var hemma och vabbade. Visst jag fick hjälp om jag bad om det, men det vågar man inte göra för mycket för min lärare bedömmer allt man säger och gör i princip (vilket hon så klart ska göra!).

Nu i efterhand kan jag tycka att det var kul att få testa på men vid kl. 11.30-snåret, när jag stått och försökt rundriva (forma mina frallor) i ca 3timmar och ändå inte fått någon redig snitts på det, dåå kan jag säga att jag inte tyckte det var så kul och jag bröt nästan ihop. Om någon hade tilltalat mig hade jag nog börjat storböla. Jag tog mig igenom hela degen till slut, jag lär ha träningsverk i höger arm och axel de närmaste dagarna. Det hela slutade med att jag fick godkänt efter avbak (in i ugnen) och frallorna ska göras mackor av imorgon och säljas i skolans bageri.

Efter det fick jag leka lite med pikeringsgele (pyntgele), det gick ju också mindre bra. Jag, som brukar kunna pyssla och skriva fint, tabbade mig totalt och det blev bara en enda röra av alltihopa. Nu pyntade jag inte en riktig tårta såklart utan bara klabbade på papper. Men det måste övas upp som allting annat.

Jag är stolt över mig själv att jag i alla fall smakat på allt som jag blivit tilldelad, från princessbakelse till gud vet vad, någon sockerkaka med någon frukt i, croissanter, chokladsockerkaka, något pitabröds liknanade grej, solrosbräck och såklart mina egna frallor.

Sen i slutet av dagen, från lunch och fram tills skoldagens slut är det såklart storstädning. Återigen står jag som ett fån och vet inte vad jag ska göra. Försöker hjälpa till men känner mig mest i vägen. Det får man väl kläm på så småningom också.

Man känner sig helt urblåst i skallen efter en sån här dag. Det är så mycket att ta in och lära sig. Flera gånger fick jag liksom fråga om samma fråga till min "fadder" och till läraren för jag typ inte kom ihåg vad de sagt för det är så rörigt och stimmigt och jag är allmänt disträ typ. Det känns tråkigt, man vill liksom vara allert och fatta på direkten.Nu orkar jag inte skriva mer, orkade ni läsa?Ny kursstart

Idag drog Bageri A kursen igång och tja... allt man hittills lärt sig är ju tydligen helt jäkla åt pipan. Så lär om och gör rätt. Idag var det bara teoridelen, vi har gått igenom grundrecept på matbröd och degberedning. Imorgon ska vi vara i bageriet hela dagen och praktisera det vi idag fått lära oss. Det är lite nervöst inför imorgon faktiskt, hoppas man inte är urkass. Önska mig lycka till!!!

Hipp hipp hurra!

Mamma har fyllt år idag... Grattis grattis!


Vid tre var det fika med Bettan bakade semlor. Sen vart det generationsfotografering. Sen lite senare blev det hämtmat från Nha Trang, melodifestivalen och ett parti kanasta. Såklart fick födelsedagsbarnet vinna kanastan...för det gör hon liksom ALDRIG annars *ironisk* haha.


 


Slarviga människor

Jag satt och kollade på en av mina favoritserier, Unga mödrar, igår. Jag höll på att spy flera gånger om. Ett av de nya paren för säsongen är två av de smutsigaste och grisigaste personer jag sett. Visst de är inte riktigt som de i Extrema samlare och Rent hus-programmen men absolut inte långt ifrån!!

Okej, det ligger prylar överallt!!! Borden där de har sina datorer (ja, de är "gamers") är fulla med skit. Där de har tvhörnan ligger också såklart fullt med saker och då snackar vi inte typ som vi andra har och som vi tar bort efter användandet, nej det står glas och tallrikar med rester som man nästan kan spåra till 70-talet. För att inte tala om köket!!! Väldigt trångt kök, med det hade nog inte spelat någon roll hur stort det varit för de hade nog skitat ner det ändå. Men i köket så låg matrester, bröd, någon sockerkaka i form framme. Det var flugor som svärmade runt om OCH säkert 50st mini kackerlackor och andra smådjur på varje matbit. Hela matresterna rörde typ på sig för de hade så mycket ohyra på sig. Detta var blandat med "ren" disk och skitig disk, alla möjliga papper och förpackningar osv. Sen har dom tre husdjur, en hund som är aggressiv som barn (?!), en katt som ej är det minsta rumsren (jag ska berätta) och en kanin i bur. Katten är som sagt inte rumsren, den bor för tillfället i det rum som ska bli bebisens rum när den kommer. Hela golvet är fullt med kattbajs, kiss och en massa annan bröte.

De fick ta in flickans mamma och syster för att städa någorlunda rent för de orkade inte själva... För de vill ju ha det renare när bebisen kommer, wow hurra för dem!! Härligt att de i alla fall kommit till insikt att de inte har det så hälsosamt, killen i förhållandet verkar ju alla fall fattat det, tjejen not so much. Hon verkar inte vilja göra något innan barnet kommer. Barnmorskan har varit på dem att de ska göra sig av med hunden och katten och att de måste gå på stödsamtal med kommunen, men de tycker hon inte att de behöver, hon tycker barnmorskan lägger sig i deras liv. Kanske att det behövs ibland, att barnmorskor ska lägga sig i blivande föräldrar liv om de lever som dessa gör. Fy sjutton.

Hälsa på Bettan, soon-to-be-bagaren

Jahopp då var första skolveckan avklarad! Jag har som sagt tre dagar i skolan och två dagar hemmastudier, denna veckan är det torsdag och fredag.

Jag kan nu checka av Livsmedelshygien från listan, den kursen är typ avslutad det fattas bara en teoretiskt prov men det kan jag inte göra förrän jag fått öva, lära och praktisera det jag lärt mig dessa två dagarna. Läraren jag haft var jättebra, pratade lite snabbt men hann med ändå hoppas jag. Haha. Jag är bara glad att jag har svenska som modersmål för de flesta andra tror jag att det är svårare att begripa allt han sagt. De andra lärarna som jag träffat på verkar också de väldigt bra, de är trevliga, pedagogiska och tillmötesgående. Denna kursen har jag läst med lite annat folk, vi var en blandad grupp. Vissa skulle läsa Grundutbildning restaurang, Stor kök och så jag och en till som ska läsa Bageri- och konditori. De fem, inklusive mig själv, som skulle börjat bageri nu i måndags har blivit tre på vägen... vet inte vart de andra två tagit vägen. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om de andra, en STOR SUCK mest. Tror bara det är jag som egentligen är intresserad och vill lära mig. Tror att det bara är jag som är seriös och har tänkt att faktiskt arbeta med detta, men vad vet jag...


Idag fick vi även prova lånekläder och beställa egna. Så här kommer jag då alltså se ut under de närmsta månaderna (med håret uppsatt såklart och med lite bättre hållning förhoppningsvis):


 

Måndag är det skola igen och då drar kursen Bageri A igång, shit vad jag ser fram emot det. Wiho det ska blir roligt. På mitt schema står det nämligen att vi inte skulle börjat med den kursen förrän v.9 och alltså läst Livsmedelshygien nästa vecka med. Men det blir ju mycket roligare och spännande att börja med bageriet direkt.

Hoppas ni alla hade en bra Alla ♥-dag igår och en toppen dag idag. Jag och Fidde kör lite tvärtom-dag, sjukt elaka och arga igår och glada och uppskattande resten av året, nej jag skojar såklart... Hihi.

God natt

Nu ska jag krya ner, nyduschad, i denna nybäddade säng där bäddningens inspiration kommer från systra mi's nya sovrum. Är det inte en av de godaste sakerna, vara helt ren och lägga sig i en helt ren säng. Toppen tycker jag. Jag berättar om skolveckan imorgon tror jag.Okej, let's go!!

img_4547 (MMS)

Idag är det kursstart och ja, jag gillar rosa!!


Skolstart

Jag är så sjukt trött nu så jag orkar inte skriva en utförlig återberättelse av dagen, men lite kort... jag var på informationsmöte idag vid kl. 11 och jag satt ensam i en timme och en kvart innan en till person av de 4 andra som skulle börja idag kom. Så jag fick min mentor en stund för mig själv och hon verkar jättego och bra. Jag kommer gå i skolan 7.30-15.30 tre dagar i veckan och två dagar i veckan är det hemstudier. Vilka de tre, respektive två, dagarna blir är lite beroende på vilken kurs man läser.

Denna veckan komma jag vara i skolan tisdag och onsdag också. Det är så spännande.Jag övade lite inför skolstarten igår igen.
Nu gjorde jag verkligen allt från scratch. Så om någon är sugen på semlor så finns här!!


Söndag

 

Det här klippet går på repeat här hemma idag tillsammans med Greatest love of all, Didn't we almost have it all, How will I know, Run to you och många andra. Det får nog bli den gamla favoriten Bodyguard som söndagsfilm också. Alltså hennes röst... får sånna ryssningar till alla hennes låtar.

 

 

(Kanske Curly Sue också, blev så sugen på den nu när jag hör nationalsången. Älskar den, den är så pampig. Varför har vi inte en sån för?)


Kråkan

Hela veckan har jag fajtas med en jädra värsting förkylning. I tisdags slutade jag jobbet vid middag och gick och la mig i sängen och blev kvar där resten av dagen i hopp om att jag skulle sova bort förkylningen. Meen icke. Onsdag kändes ändå lite bättre så jag tog det rätt lugnt men jag jobbade i alla fall. I torsdags började hostan och halsen. Efter det har det vara eskalerat. Jag har fått den goa hesheten och hostan som syster hade förra helgen. Jag kraxar som bara den. Det är jobbigt att försöka vara tyst när jag har så himla mycket att säga haha. Jag hade bestämt sedan tidigare att jag inte skulle jobba igår, fredag, utan jag hade tänkt att jag skulle åka till stan och handla skolprylar. Hihi. Sånt är ju kul. Så det blev en del handlat och lite annat som inte var skolrelaterat. Det hanns med en fika med Sarah också, jättetrevligt trots att jag lät som om jag var i målbrottet. Efter fikan åkte jag till syster och sällskapade henne och lillkillen. Det blev På spåret och Skavlan innan jag åkte hemåt. När jag var hemma så var verkligen halsen och rösten katastrof, jag hade pratat för mycket! Så det fick bli lite honungsvatten.


Idag gick jag upp vid elva och var fast besluten att baka semlor. Men jag behövde gå och handla och då sköljde latheten över mig så jag gick och la mig igen och läste. Sen somnade jag om och vaknade seeeeent. Men gu så gott det är att sova. Så skönt att slippa hosta, man blir ju så sjukt trött av att göra det. Sen blev jag lite piggare och vi båda orkade gå och handla.


Fidde sa till mig att jag skulle vara tyst i affären så jag inte skrämmer barnen. Det skrattade vi åt när vi gick dit.


Så när vi kommer en bit in i affären så ser vi en söt lite kille som springer runt med en sån där mini-vagn med massa varor i och gapar efter "Pappa, pappa, pappa". Så rätt som det är så trillar alla äpplena ut som han hade i sin vagn. De rullade runt på golvet i affären. Pappan som redan var långt bort, märkte inte hur hans lilla son kämpade med att få upp alla äpplen som trillat ut. Jag och Fidde står en bit bort och ser på och fnissar gott. Han är ju så söt där han står och kämpar med att få upp alla äpplena samtidigt och under tiden pratar han med sin pappa som inte hör honom.

Så jag tänker att jag går fram och frågar om han vill ha hjälp... men såå hör jag Fiddes kommentar om att jag skulle skrämma barnen i huvudet samtidigt som en liten flashback spelades upp.

- Flashbacken bestod av mig och en litet barn för kanske 5-6 år sedan. Barnet stod och skrek och grät (jag minns inte riktigt var, kanske A6 eller något liknande. Jag har försträngt det.) Jag kände med den lilla ungen för jag som liten brukade springa ifrån mamma... Så jag gick fram och frågade något i stil med "Hur är det med dig?" eller "Letar du efter din mamma?". Jag tänkte ju att han skulle bli glad att någon frågade eftersom det var många vuxna som bara stod och tittade på honom, utan att göra något. Men icke! Ungen börjar gallskrika, verkligen vråla!!! Så nu riktas istället de vuxnas blickar mot mig och de alla måste tänka, vad gör hon med barnet??
Så jag flyr fältet, flyr från gallskriket och tårarna som sprutar. -

Allt detta spelas upp under tiden vi närmar oss barnet i affären och jag väljer att istället bara le lite snällt åt honom och gå förbi, medans Fidde frågar om han kan hjälpa lillkillen. Det var fint av honom. Lillkillen blev jätteglad och hans pappa hade nu börjat leta efter honom och Fidde vinkade dit honom. Lillkillen babblade på som bara den och medans vi gick vidare så hörde man honom "Pappa, jag tappade ut alla äpplena på golvet och han, han -lillkillen pekar på Fidde- han hjälpte mig! Han hjälpte mig!" Samma sak när han hittar sin mamma i butiken. Så sött.

Nu ska jag dricka en tredje kopp honungsvatten och hålla tummarna för att jag är återställd så jag kan prata lite i alla fall på måndag.

Hur ser eran helg ut?

Typiskt

Dom är roliga de där thailändarna... se här! Man blir liksom inte ens förvånad längre :-)

Spot on


Kvällsmat

Det blev pannkakor till kvällsmat. Tjocka till mig och lchf-klump till Fidde. Fiddes fick MVG i betyg, smakade tydligen precis som vanliga.

Semlor

img_0403 (MMS)

Jag övar inför skolstarten!


Bilder från helgen

Precis när jag kommit hem från jobbet i fredags så ringde mamma och ville ge mig en blomma från henne och mormor för att jag kommit in på min utbildning. Blommor tackar man ju inte nej till och eftersom det är tulpansäsong så blev det en stor fin bukett. Så himla lägligt då min andra bukett precis vissnat. Jag älskar ju verkligen tulpaner. Så vackra!!


Efter vi fräschat upp oss lite, ätit och åkt runt till Per's familj och hämtat grejer så åkte jag och Fidde uppåt stan. För i helgen har hela familjen hjälpt till att flytta. Min syster och svåger har alltså fått tillgång till sitt hus. Jo och Per's vänner Ia och Erik kom också förbi en sväng på fredagskvällen med mat och Ia fick agera barnvakt till en mammig Ville medans jag och Jo åkte iväg och köpte en köksbord och grabbarna (Erik, Fidde och Per) åkte till lägenheten och hämtade ett lass. Tilläggas ska att Ia har en egen liten bebis så hon var "tvåbarnsmamma" en liten stund och det var nog lite jobbigt! Resten av kvällen pysslade vi tjejer i köket och hivade in allt i lådor och skåp för att få undan en hel del kartonger inför det stora flyttlasset som kom på lördagen. "Ni får ju ändra om sen när ni vet hur ni vill ha det, vi bara ställer in det för att få undan kartonger" var en mening som användes frekvent i helgen ;-)


Thaimat-picknick på filtar i det som ska bli tv-rummet.

 

Jag agerade bäddare. Jag vill också ha ett nytt sovrum med ny säng och fina sängkläder!

 

Flytten drog igång vid kl. 9 på lördagen. Jag och Fidde hade sovit i deras lägenhet så vi fick hoppa upp tidigt. Jag sprang iväg till grannen, Malmborgs konditori, och inhandlade go'frukost till oss. Smarrigt. Jag hann inte hjälpa till så mycket att lyfta prylar innan jag fick en liten Ville att gulla med. Det tackar man ju inte nej till. Det gick bra ett tag i alla fall. Ganska snabbt var vi uppe i huset igen och packade in allt.

 

 

Det blev fika- och fotodags.

 

Sen konkades det massor, plockades, flyttades, lyftes och ordnades. På eftermiddagen var det dags för det projekt som P haft mardrömmar inför och jag nu efteråt fått mardrömmar om. Kristallkronan skulle upp i taket på hög höjd. Jag har blivit så höjdrädd på senare och jag höll mig hårt i stolen och mådde väldigt illa bara jag tittade filmen Mission: impossible 4 när Tom Cruise klättrade utanpå skyskrapan. Så tror ni att jag höll på att dö när jag såg var min klätterapa till far gjorde??!

Jag valde till en början att inte alls titta på detta spektakel för jag visste att jag bara skulle tjoa och gapa så någon skulle skada sig så jag och Jo stängde in oss i deras sovrum och jag försökte koncentrera mig på tygprover, men det gick väl sådär. Fidde kom in och sa att jag måste titta på min akrobat till far så jag tog en snabb titt och som sagt höll på att dö.

 

Alltså detta är över trappan, som ni kanske förstår. Mår lite dåligt av att titta på bilden nu. Inatt har jag drömt flera gånger att han trillar ner och bryter ben och armar osv.

 

Efter detta kort sprang jag in till Jo & Pers sovrum igen och stängde dörren. Jag gav Fidde order om att fotografera åt mig. Alla kort är förresten tagna med mobilen så därav den kassa kvaliten. Jag stod och höll för öronen och tittade in mot väggen. Haha.

 

 

Men fint blev det. Grymt snyggt.

 

Efter ett tag vågade sig alla upp och ut för att titta på den fina kronan.

 

Sen vet jag inte vad som hände, men klockan gick väldigt snabbt. Tv-hörnan kom på plats och Fidde kopplade in tv och bredband. Ville tog ett bad. Pappa och Per försökte få ihop badkaret och vad jag gjorde minns jag inte.
Men vid 20-tiden gav jag och Fidde oss ut i -16°C för att hämta pizza. Sen åkte vi hemåt vid 22-tiden. Vilken helg. Man är lite trött men mest är man grymt avundsjuk och väldigt sugen på ett eget nytt fräscht hus! Hihi. De kommer att få det så himla fint när allt är i ordning. Det tvivlar jag inte en sekund på.

 

Idag blir det besök hos "di gamle" och fika.


Ett brev

Skyndade hem idag för att kolla brevlådan. Inget där. Besviken men tänkte att imorgon kommer det. Beskedet om skolan. Vid halv sex tiden ringer mamma och säger att det har kommit ett brev till dem från Jönköpings kommun till mig från "Vuxenutbildningsenheten". Hm. Undra vad det kan vara. Haha. Så av någon konstig anledning hade det kommit hem till dem. Hon fick tillåtelse att öppna.


"Du är antagen till ..." Yes, jag kom in. Så himla glad man kan bli.

Så den 13 februari är det dags att få lite information och sedan är det att börja plugga igen. Men detta ska ju bli så förbannat kul!!! Nu ska jag kika på kurslitteratur.
Sova

Jag gick och la mig vid strax efter åtta igår och läste två meningar innan jag somnade bumms innan klockan nio. Så skönt. Känns lite bättre med förkylningen idag men jag bunkrar upp för dagen.


Lemsip is tha' shit!

 

 

Det fanns några stackare kvar av godiset som jag vräkte i mig igår så det får följa med till fabriken också.
Dock ska jag inte bjuda bort det som jag brukar, jag ska gotta mig helt själv. Så det så.


RSS 2.0