Söndag

Detta har vi pysslat med i eftermiddag. Fidde och Lukas har kastat ner bilar från soffan och jag har plockat upp dem. Både Lukas och Fidde skriker "Hemta ilen, betta!" Det blev lite pizza, kakor och glass också.

 

 

 

 


4 år sedan

Tittade i tv-tablån idag och fick se att de visar Good luck, Chuck på Tv3 ikväll (OBS!! Detta är inte ett tips om en bra film!! Det är ingen bra film alls.) Men det är nästan exakt 4 år sedan (är inte det helt sjukt eller? 4 år?)  som jag och Fidde såg den. Det var andra gången vi träffades och det var ingen bra "andra date"-film. Men det gick ju bra ändå. Blev bara lite nostalgisk återigen...

Lördag

Igår spenderade jag och Fidde eftermiddagen och kvällen hos Fiddes faster för att fira hennes dotter (Fiddes kusin Jannike) som fyller 25 år på onsdag. Mat och stojigt i vanlig ordning, inte en lugn stund.

När jag väl kom hem vid 23-tiden (?!), hade släppt av svärföräldrarna och Fidde i Vaggeryd och Ebba hemma hos sig, så satte jag mig till rätta vid datorn för att se premiäravsnittet av andra säsongen av Så mycket bättre.

Jag har försökt att inte ha för höga förväntningar eftersom förra säsongen var sååå bra. Men jag tyckte faktiskt att första programmet var helt okej. Tror det kommer växa för varje avsnitt och jag tror att till slut kommer E-Type vara E-Type med hela svenska folket =)

Igår var det ju min barndomsfavorit Tomas Ledin's dag. Jag gillar honom såå mycket, min första riktiga CD-skiva var Tomas Ledin's Du kan lita på mig. Var tvungen att lyssna på min favoritlåt, Släpp hästarna fria från den plattan igår under reklamen. Sån nostalgi. "...Spring, Spring, Spring, Spring, Spring, släpp hästarna fria..." Jag gillar honom fortfarande.

En notering, han ser ju inte ut att vara en dag äldre än 45år, fast han i själva verket är väl närmare 60år!! Tyckte att Laleh och Eva Dahlgrens versioner var bäst i gårdagens program.


Vad tyckte ni andra ?


Rastlös

Är för trött för att gå och lägga mig så jag sitter här vid datorn och kikar runt om och om igen. Tittar på lite youtub-klipp och serier och lyssnar på utdrag från morgonpasset från veckan. Denna veckan har varit extra roligt tycker jag, jag har gått runt och asgarvat på jobbet. Älskar hur det allt som oftast spårar ur och freestylas hej vilt. Skönt program i torsdags när Anders Jansson var där, den ljushårige mannen från Hipp Hipp!. Har lyssnat flera gånger på när han och Kodjo pratar om bra låtar att ha på när man besöker toaletten. Lika kul varje gång jag lyssnat. Det var helt underbart idag också när Kodjo berättade om hans och Hannas tågresa igår. En kort sammanfattning kan du höra här.



Har ni inte att lyssna på, på morgonarna så är ett tips att slå på P3 mellan 06.30 - 10.00. De vann ju inte Stora Radiopriset - årets morgonprogram 2011 för intet liksom! =)

Dagens överraskning

 

 


Min älskling är äntligen hemma efter två veckor på vift!


Kul presenter

Körde in mamma till Jönköping tidigare ikväll och stannade till på A6 på vägen hem och hittade lite roliga presenter. Två kit med receptbok och redskap till att baka, Chokladpraliner och Makroner. Fanns Cupcakes också men jag tyckte bilderna såg så fjompiga ut, så lämnade kvar den i affären.

Visst var de fina?





Sömnproblem

Härligt, här sitter jag klockan tjugo över tolv en söndagsnatt när jag ska upp klockan halv fem, alltså om bara några timmar. Jag gick och lade mig vid halv tio men har inte kunnat somna så nu gick jag upp en vända och drack lite vatten och tittade in här en sväng. Snart ska jag göra ännu ett försök att sova. Många tankar som far runt i huvudet och sätter käppar i hjulet för sömnen. Men bara att ligga ner och blunda gör ju lite för kroppen också.

Som bortblåst...

Orken och energin är som bortblåst och har varit hela helgen. Vet inte om det var migränen i slutet av förra veckan som tog kål på mig eller vad det är. Jag har knappt gjort några knop alls i helgen och vid klockan 15-16-tiden kommer Evelina, Ida och Sarah på fika och jag har varken bakat, handlat eller städat. Hur ska detta gå? Hoppas jag kan rycka upp mig ett hack tills dess annars somnar jag väl sittandes mitt i allt prat.

London shopping

Nyss hemkommen från bion, En dag i Jönköping. Jättebra var den. Jag har läst boken och jag tycker faktiskt att de gjort en bra film av boken, helt klart sevärd!

Nu tänkte jag visa upp det jag shoppade i London, om det är någon som är intresserad. Sen ska jag hoppa i pyjamasen som är på bild lite längre ner och burra ner mig i soffan och titta klart på Allt för min syster.

 

 

 

 



Myspyjamas

 

 

Fina håraccessoarer som jag säkert aldrig kommer att använda, men men.

 

 



Det blev två juldekorationer köpta på Harrods.
Den övre till granen och den undre vet jag inte riktigt vart jag ska ha ännu.

 

 



På tv ikväll!

Allt för min syster går på Tv4 ikväll, börjar 21.30. Sååå bra. Underbart att se Cameron Diaz göra en helt annan roll än vad hon brukar. Se den om du inte gjort det.

Själv ska jag på bio.

Tv-kvällen fortsätter...

Jag: Jaaaa, Saving private Ryan (Rädda menige Ryan, på svenska) går på tv nu!! Den var länge sedan, den måste vi se!!
Fidde: Ska vi kolla på Rädda benlöse Ryan?
Jag: Va?
Fidde: Nej, jag menar ska vi kolla på Rädda menlöse Ryan?


Idol

Jag och Fidde har haft en soffkväll ikväll och jag minns inte när vi båda satt i soffan i flera timmar tillsammans. Vi har sett första idol-veckofinalen för i år. Jag hade stora förväntningar på Molly för jag har hört såå mycket om henne men, jag förstår inte alls vad grejen är med henne. Det lät bara skrikigt, gapigt och gränsen till falskt hela tiden. Bäst ikväll var lätt Robin! Älskar Moa också, men hon var tyvärr inte bäst ikväll. Tror att Emil åker ut ikväll...

Vad tyckte ni?

Vem tror du åker ut?

Se vad lite strössel kan göra...

Jag och Fidde hade varit och handlat, avskyr att handla på fredagar. Tilläggas kan att jag igår låg hemma i migrän och idag haft migrän-baksmälla nästan i stil med migrän itself. Alla är så sega och dryga i affären, jag får panik. Men väl hemma så kom jag på att nu när jag äntligen köpt pågen limpa (gör det väldigt sällan nu för tiden) så ska jag slå till med strössel-mackor. Ja detta är nog bara Levin-släkten som uppskattar denna macka. Varje dag man kom från skolan hem till mormor fick man en strösselmacka med o'boy till kl.15-fikat. Trots att jag saknade o'boy så lättades mitt sura tryne upp och nu är jag glad igen.



Amandas lägenhet

Den låååååånga hallen. De två första dörrarna till vänster är två badrum, tredje dörren är in till köket.
Sen på höger sida längre bort är först Alex rum och sedan Amandas. Rakt fram är vardagsrumsdelen.

 

Vardagsrumsdelen. På nästa bild står jag vid bokhyllan och tar mot andra hållet.

 

Till höger är alltså köksdelen och till vänster ser man ut i hallen igen.

 

Sån otrolig skillnad på denna lägenheten och den jag bodde i, herregud. Denna är såå fräsch i jämförelse och parkettgolv gör ju såå mycket!


VARNING! Långt och detaljerat inlägg om hemresan i söndags =)

Kl. 6.30 ringde alarmet och det var bara att stiga upp och plocka i ordning det sista och klä på sig kläder. Strax innan sju stod jag på Westbourne Parks tunnelbanestation och hoppade på tåget som tog mig till Hammersmith. När jag steg av tunnelbanan så fick jag ett sms om att flyget var framflyttat en timme, men att jag skulle checka in som vanligt. Väl i Hammersmith måste man gå över gatan för att ta en annan tunnelbane-linje och då började Oyster-kortet krångla. Typiskt, jag hade ingen ork att fibbla med det, men efter att ha blivit "nekad" ingång till tunnelbanan några gånger så fick jag äntligen passera =)

Hoppade på tåget till Heathrow och var framme där vid kl. 7.45. Flyget skulle ju gått 10.15 så man kan säga att jag var i GOD TID redan innan, men nu med en extra timme att slå ihjäl så kändes det segt.  Så när jag checkat in och dumpat mitt bagage i "bagage-drop" så satte jag mig ned på Bagel street och smaskade i mig en bagel och en pain au chocolat tillsammans med en cappuccino. När jag var klar där så var väl klockan halv nio. Jag var redan nu rätt uttråkad och rastlös men hoppades då på att efter passkontrollen och scanningen att jag skulle vara fullt upptagen med att hinna titta i alla affärer som fanns till förfogande. Jag blev jättebesviken på flygplatsen, hade förväntat mig mycket mer. Men visst jag var bara i en av de fem terminalerna men ändå. Fanns inte alls mycket roliga affärer och definitivt inget i min prisklass. Så det fick bli att kolla igenom bokutbudet på de olika bookshopsen och sen sätta mig och läsa i min medtagna bok.

Tröttnade på boken och tog en till vända för att titta runt lite när jag tycker mig höra att de ropar upp min flight i högtalaren och så tycker jag att de avslutar med "...please contact transfer desk..." (det är rätt ofta det är riktigt dåliga talare och högtalare på sånna här ställen, här om något ställe är det ju viktigt att man hör vad fasiken de snackar om). Så eftersom jag inte hade så mycket annat för mig så gick jag till SAS transfer desk och på vägen dit såg jag att flyget hade blivit framflyttat IGEN, nu till klockan 12.40. Ställde mig i transfer desken och försökte lyssna mig till vad som hände, men det var inte förens jag kom fram själv till luckan som jag blev lite lugn för det var inte inställt eller något, utan jag fick bara en matbiljett och hon sa att jag skulle avvakta tills 12.10 då vi skulle gå till gaten.

Handlade lite mat och sen satte jag mig för att läsa igen. Sneglade säkert 100 gånger på skärmen med alla flighter och gater för att se så att det inte flyttas mer eller canceleras. När klockan var 12.20 hade det fortfarande inte kommit upp någon gate på tavlan och jag började tro att det skulle försenas ännu mer. 12.30 dök det upp ett gatenummer och så ska alla ta sig dit, det tar ju en stund. Sen ska alla visa sitt boardningkort och pass och sen ska man sitta!! (folk fattar ju inte det utan ställer sig i kö direkt) och vänta på att de tömmer planet på folk och skräp. Så klockan var väl 12.45 när vi fick gå på planet (skulle alltså lyft 12.40).

(En stor parantes i berättelsen är att när man skulle gå på planet så började det pipa och tjuta på något ställe, precis där man gå på så om man stod där länge så blev man ju typ döv, jag hade tur och kom snabbt in men många fick stå utanför och vänta. Vänta på att folk ska, när dom hittar sin plats först kontrollera två gånger så att det verkligen står samma på boardningkortet som på hatthyllan och sen ska de krångla upp med väskan och sen ta av sig jackan. För att sen komma på att just det jag måste ju ha det och det och det i väskan för att till sist krångla sig ner i sätet och först då kan de som står i kö bakom gå förbi och fler kan komma in. Varför gör alla så här?? Blir så irriterad. Det är bara att ta ett kliv in vid sätena och sen när det börjar tunnas ut med folk kan man lägg upp bagage och krångla till det, man hinner det! Flygpersonalen fick säga till säkert 5 gånger om att man skulle låta folket gå förbi så de som stod utanför kunde då bli skonade från oljudet! Men ingen reagerar utan fortsätter som innan.)

Så när alla väl kommit till sina platser och flygvärdinnorna hade haft sin in case of emergency demonstration och kaptenen hade startat motorerna så var alla nog lättade att äntligen så åka iväg. Men nej, så säger kaptenen i högtalaren att det är fortfarande kö ut och att vi kommer att stå här i ungefär 30 minuter till. Suck. Så vi var nog inte iväg förens halv tre och då skulle min buss gått. Jag insåg att jag nog kanske skulle få springa till den andra bussen som Fidde hade bokat till mig som skulle gå 16.50.

När vi väl landade på Landvetter var klockan 16.40 och jag kände att jag skulle missa även denna buss. Så jag tog det lugnt och började titta runt efter andra bussar och flaxade med huvudet och då ser jag Fidde springa upp bakom mig. Jag blev så glad, rörd till tårar och lättad. Det var ju vad jag hade önskat att bli hämtade efter att väntat hela dagen men jag hade aldrig trott att Fidde skulle ta och göra det. Det är ju 10 gånger dyrare för Fidde att åka upp med bil än att jag skulle tagit bussen men det känns 1000 gånger bättre att bli hämtad!

Sen tjötade jag hål i Fidde öron på vägen hem så hemvägen kändes som en halvtimme max!

Väl hemma i Skillingaryd hade pappa fixat farmors bil så den låter inte längre så vi var uppe och hämtade den. Sen blev det soffläge hela kvällen med den fjärde Shrek filmen och Wedding crashers.

London var hur bra som helst, ledsen att jag inte hann mer, men det kommer fler gånger. Dock hade jag gärna skippat den sega hemresan!

BILDREGN: Lördag i London

På lördagen tog vi en långfrukost innan vi vandrade ner till Portobello road, som var smockfull som vanligt. Men det är ju så charmigt och mysigt ändå. Amanda provade säkert 10st pälsar och till slut hittade jag en som jag tyckte hon skulle prova. (Måste tilläggas att hon var väldigt tveksam innan hon fick den på sig) Men så fin den var. Så den blev köpt. Här nedan är en bild på henne i den.

 

 

Fika i solen längs Portobello är populärt.

 

 

Kvällen avslutade vi på biografen vid Leicester Square och en nyinspelad version av filmen Footloose.


BILDREGN: Fredag i London

På fredagmorgonen tog jag tunnelbanan till Hampstead och gick uppför backarna till det stora grönområdet som kallas Hampstead Heath. Vägen dit var verkligen pittoresk och jättemysigt. Parken i sig var också helt underbar, så tyst och lugnt. Toppen att hänga där på soliga dagar i London. Här kommer lite bilder från parken.









 


 

 

 


Efter jag besökt Hampstead Heath så tog jag tunnelbanan igen till mina gamla hemtrakter och varndrade runt lite och avslutade på Marble Arch för att besöka Amanda på hennes jobb. När Amanda hade arbetat klart gick vi genom Hyde park till Knightsbridge för att besöka Harrods "Christmas world". Som sagt var vädret verkligen toppen hela helgen.





Kvällen avslutade vi i soffan med James Bond film och hemlagad mat.
Amanda granne kom in och hängde med oss under kvällen också. Jättemysigt.


Så segt att vänta! Planet är försenat ännu...

img_5747 (MMS)

Så segt att vänta! Planet är försenat ännu mer, 1240 UK tid är sista budet. Tydligen kan inte vissa plan landa för det är dimmigt. Har fått en food-voucher av SAS så lite panini har jag fått i mig. Så nu får ni hålla tummarna för att flyget lyfter 13.40 er tid! Så länge läser jag bok och äter snacks.


Bye bye London!

Sitter nu pa flygplatsen och vantar pa att fa boarda. Fick ett sms nar jag satt pa tuben att flyget var framflyttat en timme sa nu har jag extra mycket dotid :( Snalla alla hall tummarna for att planet landar lite tidigare sa jag verkligen hinner med min buss, annars blir det lite spannande hur jag ska ta mig hem :)

Markt att ni kommenterat vadret och jag kan saga att det var verkligen underbart. London visade sig fran sin basta sida. Sol och klarbla himmel alla dagarna och inte farligt kallt, jag kunde ga i troja pa dagarna. Toppen.


Trodde jag skulle kunnat lagga in fler bilder fram mobilen men det kranglar och jag har knappt inget batteri kvar i mobilen sa jag maste spara tills jag kommer till Sverige. Men nar jag ar hemma sa kommer det massa bilder.

Ha de.

Vi har det mysigt på Portobello road!

img_0122 (MMS)

Vi har det mysigt på Portobello road!


Hampstead Heath var så himla fint, mysigt ...

img_6241 (MMS)

Hampstead Heath var så himla fint, mysigt att sitta och dricka kaffe och äta frukost i solen. Utsikten från Parliament Hill var toppen. Hade kunnat stanna där hela dagen. Mer bilder kommer...  Nu sitter jag på Amandas jobb och snart ska vi åka till Harrods och titta på juldekoration :)


En trött Bettan har nu hoppat på första tu...

img_0354 (MMS)

En trött Bettan har nu hoppat på första tuben för idag. Först på schemat ligger Hampstead Heath! Vid 15-tiden tar jag mig in till Marble Arch för att möta Amanda på jobbet, vi får se vart vi styr kosan efter det :)


London calling!

Ska försöka uppdatera bloggen så gott det går eftersom min sambo är så orolig av sig ;) 10.39 går tåget till Jönköping så nu måste jag rusa. I'll keep you posted!



Fullmåne?

img_2041 (MMS)

Var det fullmåne inatt? Kanske därför jag inte kunde sova?


Vaggvisor

Jag hade grymt svårt att somna inatt. Vid halv tolvtiden kom Fidde in och skulle sova och då hade jag tagit upp boken igen för att se om jag kunde bli lite trött. Inget hjälpte. Så det blev lite tjöt med Fidde. Han var på sjung-humör så han började sjunga vaggvisor för mig!?! Den ena efter den andra blandat med "Over the Rainbow" och lite annat smått och gott i från Fiddes låtarkiv (det är ganska stort och brett). Dock tröttnade han ganska snabbt på de vanliga texterna i visorna så han bytte ut dem. Så "Trollmors vaggvisa" fick en lite gapigare och "tuffare" slut i form av "...då sjunger hon sakta för elva små trollen, att NU JÄVLAR SKA NI SOOOOVA! Ho aj aj aj aj buff,
ho aj aj aj aj buff
".

Även andra visor fick ett lite otrevligare slut, så de blev bannlysta att sjungas fler gånger! Dock avslutade han sin konsert med "Alla vi" av Dr. Alban. Men som "vanligt" var texten utbytt så istället för att "Alla vi, längtar efter sommaren/sol igen" så längtade vi efter "sova nu", "drömmen nu" och "sängen nu".


Vet inte om det var Fiddes vackra sångröst som fick mig att somna men till slut sov jag och jag hade i alla fall fått 4 timmars sömn inatt.

Drömmar

Nu var jag tvungen att gå upp en sväng och pausa sovandet eftersom jag drömmer mardrömmar om att jag tappar Ville. Inte bra det. Får ta och titta lite på "Schulman Show" innan jag försöker sova igen.

Lördag i stan

Lördagen var toppen! Fika och sällskap av fina vänner och syster. Precis när vi kom fram till ett fik som var öppet denna lördags eftermiddag så fick jag ett sms om att Ville ville fika med oss.  Han gjorde succé minst sagt! Efter några timmars tjöt och bebisgullande så gick vi skilda vägar. Jag och Joanna gick hem till henne och började pyssla med maten och väntade in Fidde. Hux flux skulle Per in i duschen så jag hann knappt tveka innan jag höll i Ville. Det är inte det att jag inte VILL hålla honom, det är så klart jag vill. Men jag är rädd att jag ska skada honom och jag får "idéer" i huvudet om att jag ska tappa honom, trilla eller trycka sönder honom. Men det gick bra! =) Så nu är den oskuld tagen. Sen skulle jag fotografera de där öde stränderna, och det är inte såå lätt. Det är alltid någon som rör sig eller en bebis som vevar med armarna eller grimaserar men till slut togs ett kort de vart nöjda med. Så det kommer i tidningen snart.

Dagen i bilder:


 

Mosters kompisar ville bebisgosa.

 

Ville charmar Ida & Evelina.

 

 

 

Som sagt det är inte det lättaste att fota familjbilder...


Nu vågade jag!

img_2175 (MMS)

Nu vågade jag!


Fredag i bilder

Quizet på Karlssons har verkligen stegrat i svårighet sedan sist, tror vi fick 6p och då svarade vi inte ens på hälften. Det blir ju så tråkigt när man inte kan! Vi kom fram till att man ska vara ett blandat lag i ålder och intressen för att få höga poäng.

 

Men Emelie vart glad ändå, fast vi förlorade ganska stort =)

 

Sen väntade biofilm "Abduction" på oss och den är väl inte direkt att rekommendera. Okej om du ÄLSKAR Taylor Lautner kan du se den men annars så nej! Jag kan inte riktigt med honom så kanske därför jag inte vart så frälst. Kul att ha sett den dock.

 

Kvällen avslutades gäspande på Coffehouse by George innan bussen tog oss hem.


Heldag i stan

 

Nu tar jag bussen in till stan för att umgås med Emelie hela dagen! After Work, bio och fika och shopping.


Min mamma!


Bildkälla


Mamma har nytt jobb och får vara med i tidningen. Stolt man blir! Här man man läsa hela artikeln.


Rolig nyhet!

Så himla kul att mitt favorit radarpar Christer och Morgan från "Christer i P3" ska vara med i årets "På spåret". Jippi.


Bästa svärföräldrarna!

Toppen är det att komma hem hungrig och trött och se en stor korg med svamp och en påse bullar. Svärmor har bakat kanelbullar då det är den dagen idag och de båda har plockat svamp och rensat. Tackar så mycket!! Nu ska jag njuta av en svampmacka innan sängen väntar.


Arg och ledsen

Åh fan vad ledsen och arg jag är. Har precis fått reda på att ännu en gång hindrar kommunen vilken utbildning jag vill gå. Är så sjukt irriterad på att mitt yrkesliv ska hindras av vart jag bor. Fine, förra gången handlade det om Stockholm men nu var det en utbildning i Jönköping. Den finns inte där jag bor och varför ska jag straffas så jävla hårt för att jag inte visste när jag var 16år vad jag ville jobba med. För det handlar det också om, min ålder. Folk i min ålder eller äldre kan inte byta yrkesväg när de är äldre än 20år. Jo visst kan de det men de kan inte läsa någon KOMVUX-yrkesutbildning. Kommunen tycker att man ska nöja sig med de oerhört många kurser som de kan förmedla på det lokala gymnasiet.


Rörigt inlägg men är så upprörd och förvirrad att jag var tvungen att skriva av mig och hade jag varit hemma hade jag la lipat mig genom kvällen, men här på jobbet måste jag svälja gråten och låtsas vara glad. Det är inte fullkomligt okomplicerat när man vill gråta för minsta sak som går fel.


Visst jag har en liten chans att få få utbildningen men inte så troligt, men får leva på hoppet någon dag till!


Förmiddag är bättre

Tror jag börjar luta åt att jag gillar att arbete förmiddagsveckor bättre trots att jag måste gå och lägga mig tidigt och upp halv 5. Man hinner inte tänka så mycket innan man far till jobbet då. Om man går upp runt halv 10 på eftermiddagsveckorna så har man ju 3,5timme på sig att få jobbångest och annan ångest och lite panik på det också. inge vidare ju.

Jag försöker hålla mig upptagen hela tiden men det går inte jämt. Nu ska jag göra i ordning lite jobbmat och sen ska jag nog åka för att slippa gå hemma och grubbla.


Hoppas ni får en bra dag.

Tror jag skippar det

Fidde agerade fotograf igår innan jag skulle gå iväg på kalas. Jag tänkte att jag skulle vara lite cool och hoppa på några bilder. Gick ju så där =) Hihi Tror jag skippar det nästa gång, men glad var jag.




Fiesta

Nyss hemkommen efter en mycket trevlig kväll hos Emelie. Riktigt god mat (och ni vet ju att jag inte är ett matvrak;)), smaskiga drinkar och många samtalsämnen. Emelie hade verkligen gått all in och dekorerat fint med palmer, fiskar och passande dukning. Värmen hade Emelie också fixat, hihi. Här kommer två bilder från kvällen. Nu är jag sjukt trött och ska snart gå och nana i en tom säng.



SMS-inlägg

img_6971 (MMS)


Caribean night

Ikväll är det dags för Emelies fest och jag är nu hos "frisören" mamma.


Resultat

Förra helgen skrev jag att jag skulle baka macarons och nu är jag äntligen klar. Men innan några ska ges bort så måste de provsmakas och ärligt sägas om de går att ge bort. Juryn består av Fidde, mamma och pappa. Så vi får se om Emelie får några macarons i present eller inte. Hoppas inte att hon hinner läsa detta innan, hihi. Nu ska jag bege mig till femkampen för att få en frisyr och för att få bekräftelse eller avslag. Ska nog hinna se lille Ville också och fotografera familjen Odestrand igen.

 

Många olika färger, smaker och storlekar.


RSS 2.0