Thank you, God!

Denna dag har gått helt galant.

Vaknade, gick ner till farmor och åt (slapp alltså kämpa med att komma på någon maträtt), gick till jobbet, hade det softaste jobbet igen (jag har gått och blivit en verktygstjej, coolt), Joanna kom och hämtade mig, Tittade på Grey's och annat med Joanna och Per som by the way ska sova här inatt. Känns konstigt och faktiskt lite jobbigt att inte vara ensam längre. Uschja. Imorgon blir det samma visa. Vakna, äta, gå, titta på något och gå till jobbet för en sista arbetsdag denna vecka.

Idag spelade Sverige match mot Nordirland. M lämnade oss på jobbet för att gå hem och titta på matchen, fy skäms! [Nej han skulle tydligen få besök] Men fuck vad dåligt det gick för svenska landslaget. Mysigt var det i alla fall att lyssna på radion, när jag satt där och filade mina bitar. Kändes som att Ralf försökte vara lite stöddig mot Dag. Typ poängterade massa saker, kändes som det var en liten fight in the air. Men men. Himla kul med när Dag skulle säga Healy och det blev med en sån härlig bas HEEEEEALY. Jaja. Vi förlorade, det sög ju. Men än är vi ju fortfarande välkomna till Schweiz och Österrike 2008, känns ju skönt. Kanske ska försöka fixa en biljett dit då?! Någon som vill hänga med?

Nej nu ska jag sova. Det är ju faktiskt en dag imorgon också. Eller som någon gamling på mitt jobb brukade säga när hon kom in i omklädningsrummet: [Djup suck] "Ja, då får vi tack gud för att vi har fått vara här idag också!" Fick höra massa annat om arbetskamrater idag med, typ snusk. Kul och jobba med sånna tanter som bara berättar, haha. =)

Sunday was filled with agony

Hallo!


Usch, hela gårdagen kände jag en känsla i magen, den var obehaglig. Gråten i halsen också. Evelina, Fanny, Ida och Sarah kom och fika, drack lite te och åt varma mackor.
Sen när de gått hem kände jag att jag verkligen behövde gråta, men det kom inga tårar.

Men när jag vaknade idag på morgonen kände jag att känslan låg kvar, jag behövde verkligen få gråta, kan inte redigt sätta fingret på vad det var men säkert någon härlig kombination. Grät konstant från klockan 11 till klockan halv två så jag skulle åka till jobbet och som tur fick jag slut på tårarna.
Mamma och Pappa ringde från Malaysia, ville uppdatera läget lite, de blev ju så klart oroliga när jag störtlipar i telefonen. De berättade om att de haft en grön mambaorm under bungalown och sett en jätte sköldpadda när de snorklat och allt jag svarade var med gråt. Kan inte varit kul för dem.

Sen när jag gick till jobbet var allt okej igen, skönt. Behövdes bara gråta lite. Var på verktygsavdelningen idag, hel skumt men soft arbete.

Nehej, nu ska jag snart sova.
Lisabeth hade lite svårt att bestämma vad hon skulle äta, frågar om råd:

Jag - Vad fan ska jag äta till middag?
Evelina - Köttfärssås och Spaghetti är alltid gott

Jag - Jag har lite svårt att bestämma vad jag ska äta, några förslag?
Joanna - Köttfärssås och Spaghetti är ju ganska lätt och det har vi la alltid hemma

Jag - Mamma, jag får panik, vad ska jag äta?
Mamma - Det finns nog lite köttfärs i frysen, och spaghetti finns i skafferiet

Jag - Sen jag kom hem för typ en timme sen har jag ätit två mackor med strössel, två chokladtryffel, massa skinkbitar, cornflakes med mjölk och jag vill bara ha mer, Vad fan ska jag äta mer?
Niclas - Köttfärs och Spaghetti är gott!


SERIÖST, är Köttfärssås och Spaghetti the shit eller?!

What are the odds?

Okej! 

Fredagen spenderades tillsammans med pinglorna Evelina och Amanda. Shit, vi åt och drack gott. Sjöng, dansade och partade! Sing Star i all sin glans. Shit det är nog bara "This Love" med Maroon 5 som jag kan sätta.Evelina, Amanda och Jag


Lördagen spenderades på följande vis:

- Choklad Kalaset tillsammans med Evelina och Sarah
- Träning på Rosenlund helt i min ensamhet, helt tomt på gymmet
- A6 = Shopping, värsta långtråkigt men lite fick jag handlat
- Bowling tillsammans med Clara, Jonathan, Sara, Sarah & Simon
- Bogsering av Jonathans bil
- Sing Star, shit vad "Eloise" och "Hos dig är jag underbar" röjde fett


Choklad Kalaset var hur mysigt som helst, massa god choklad. Vi tog en fika på Mackmakeriet också.


Choklad


Bowlingen var alldeles som vanligt! Jag sög! Haha, självklart tappar man klotet bakåt, alltid lika kul "partyhöjare". På väg hem pajar Jonathans bil, får krångla lite med att försöka komma tillbaka till dem på motorvägen. Kopplingen pajade så jag fick bogsera en andra gång på en vecka. Vad är oddsen att det inträffar liksom? Aldrig varit med om att bogsera i hela mitt liv förr och nu två gånger på samma vecka. Efter kanske 40minuters bogsering så om vi till Vaggeryd och jag var tvungen att tanka. Vi fick igång Jonathans bil. jag tankade och blev sjukt rädd för en raggarbil, tror inte att min kropp reagerat så på mycket länge, hela kroppen bara låste sig och jag kunde bara SKRIKA! Sarah och Clara trodde att jag seriöst skämtade för vi hade stojat och skrikt när vi tankade, men det var very serious. Usch, mitt hjärta hoppade. Jag var så hungrig så hungrig så jag och Simon skulle beställa pizza, för de andra åt på McDonald's. Så jag ringer för att beställa och det svarar inte. Så jag åker förbi, men då var det stängt på både 4U och Akropolis. FAN! Jag var sååååå hungrig. Körde och hämtade Clara och Sarah hos Clara för de hämtade Sing Star:et. Kom på att Saturnus kanske hade öppet. Det hade dem, beställde, åkte hem, fixade, åkte ner för att hämta maten. När jag skulle betala så märker jag att mitt kort inte är i plånboken. FAN igen. Sätter mig än en gång i bilen, åker hemåt, känner i mina fickor i bilen och finner kortet i bakfickan. Vänder bilen och äntligen fick jag min mat.

Sen var det dags för ännu ett parti Sing Star denna helg. Shit Svenska Hits alltså. "Eloise" kördes säkert 7gånger, lika kul varje gång. Men det roligaste under hela kvällen var nog när jag och Evelina rockade loss ordentligen på Patrik Isakssons "Hos dig är jag underbar". Shit alltså ni skulle höra. Jag var tvungen att spela in på min kamera så jag kunde förevriga den låten. 

"Jag vill ha ett svar!" "NU!"
"Jolanta" "Göran"

Senare när alla vännerna gått hem ringde jag min underbara vän Kajsa in London. Fick prata med henne och Mimmi, åh det var så härligt. Så länge sedan. Och för att ta Kajsas ord "Oh få höra din röst" De hade mycket roligt att berätta, men det med Mohammed slår nog mycket på länge! Mimmi hade gått och skulle betala hyran till Mohammed och så hade hon varit och sökt jobb innan och då är man ju lite fräsch, typ uppklädd liksom. Sen när hon varit och betalat hyran och gick hem så fick hon ett sms från Mohammed som det stod så här i:
"U looked even nicer with the make up today ; ) Do u have a date? Or u jut wanted to look nice when visit us? ; ) Ok, I'll pay for diner! : ) May be this wrong but we'll see. I'm free tonight : ) I can pick u up from outside Dudley at 7pm. What do u think? ; ). Your flatmates don't have to know" Seriöst det är det roligaste men hemskaste på länge!

Tjipp och hej


Easy is wonderful

Okej, detta har varit typ världens softaste dag på jobbet. M typ tittade på mig och alla maskiner säkert 5-10minuter innan han bara, "Vart ska du göra då?! Hm!" "Nått lätt" - sa jag. Och så fick jag sitta och borra ett hål i massa bitar med en pelarborr, skit enkelt och det gick så snabbt allt. Menar det är roligare när man ser resultat direkt. [Tack M] Sen är det ju bara 6 timmar med för sen är det städning i 2 timmar, också så himla soft. Jaja. Det är så härligt på fredagar på jobbet för att är så snälla och glada.

Nu sitter mamma och pappa på flyget till Malaysia, pust. Jaja, de kommer få det var tror jag men lite avis är man ju, vill med åka. Men nu har sparadet kommit igång på riktigt, i och med att den härliga månadslönen på 12 000kr (efter skatt) har kommit denna soliga, underbara vårdag, Sjukt härligt.

I måndags spelade jag in "100 Höjdare", och tittade på det igår tillsammans med Sarah och Adisa, gud det var så sjukt kul. Det är det ju alltid, men seriöst älskar du inte Edwin Jonsson, så tycker jag synd om dig! Tänk och ha honom som morfar, gulligt! Självklart skulle jag aldrig vilja byta min gos-morfar, men ändå. 
Se bara på honom!

image88

100 Höjdare - Avsnitt 3Hittade "Nunchuck" på Urban Outfitters hemsida, så kul! Kom och tänka på Napoleon Dynamite.

Är förvirrad är det Numchucks eller Nunchucks?

Kajsa & Stine kom och titta på Napoleon med mig, NU!

image90Lyssna här på underbara 50-tal


Day-o, Day-ay-ay-o
 Daylight come and me wan' go home 
Day, me say day, me say day, me say day 
Me say day, me say day-ay-ay-o 

Daylight come and me wan' go home 

 Work all night on a drink a' rum 
Daylight come and me wan' go home 
Stack banana till the mornin' come 
Daylight come and me wan' go home 

Come, Mister tally man, tally me banana 
Daylight come and me wan' go home 
Come, Mister tally man, tally me banana 
Daylight come and me wan' go home 
 
It's six foot, seven foot, eight foot BUNCH! 
Daylight come and me wan' go home 
Six foot, seven foot, eight foot BUNCH! 
Daylight come and me wan' go home 

 Day, me say day-ay-ay-o 
Daylight come and me wan' go home 
Day, me say day, me say day, me say day... 
Daylight come and me wan' go home 
 
A beautiful bunch a' ripe banana 
Daylight come and me wan' go home 
Highly deadly black tarantula 
Daylight come and me wan' go home  

It's six foot, seven foot, eight foot BUNCH! 

Daylight come and me wan' go home 
Six foot, seven foot, eight foot BUNCH! 
Daylight come and me wan' go home 
 
 Day, me say day-ay-ay-o 
Daylight come and me wan' go home 
Day, me say day, me say day, me say day... 
Daylight come and me wan' go home 
 
Come, Mister tally man, tally me banana 
Daylight come and me wan' go home 
Come, Mister tally man, tally me banana 
Daylight come and me wan' go home 

 Day-o, day-ay-ay-o 
Daylight come and me wan' go home 
Day, me say day, me say day, me say day 
Me say day, me say day-ay-ay-o 
Daylight come and me wan' go homeManly

Din poäng: 72
Du är inte en man, men du är inte heller en pojke. Du befinner dig i gråzonen som kallas för 'kille'.
Du gillar partydrinkar och har enbart fjun på kroppen.

Totalt har 41717 personer tagit testet. Den genomsnittliga manlighetspoängen bland alla dessa är: 114.954622816
 

 


Prova du med


Ja, så mycket man är jag!

The (international) day when the whole traffic is fucked up

Detta är en dag som jag sent ska glömma.Jobbar som en tok i åtta timmar, skrattar åt M som har mat runt hela munnen när han frågar hur jag mår. Åker hem, är hemma i ca. 20 minuter innan jag tar bilen upp till Jönköping  På vägen upp står en långtradare mitt i vägen på accelererafilen till motorvägen. När jag kommer in i Jönköping är det bara massa söndagsåkare överallt, och sånna som inte vet hut i trafiken, USCH. Väl framme hos Per, väntade ett tag på att systern skulle komma ut, vi skulle ju och träna.

Vi tränar, och lite tjafs på vägen tillbaka för hon vill åka i Pers bil så hon kan ta sig hem sen igen när hon varit i Skillingaryd, kör henne tillbaka till Per, och beger mig hemåt. Svär och skriker i bilen, irreterad på allt och alla, bilisterna som inte vet hut, arbetsledare som aldrig kan bestämma sig och så klart a bunch of other things, like sis, like my head, like friends, ja en sån typiskt, gråta och skrika för allt möjligt stund. Jag kan aldrig lära mig, förväntar mig för mycket. Men det är så lätt när en annan lovar så sjukt mycket.

Var så sjukt hungrig när jag började åka hemåt att jag var tvungen att stanna på OKQ8 vid Jordbrorondellen och ha en korv och ladda på min mobil så jag stannar där. Träffar Hadgu, kände knappt igen honom. Tänker. borde tanka bilen, men orka!. Kommer fram till kassan märker att jag inte har med mig mitt kort så kunde inte handla något alls. Sätter mig i bilen, svär och skriker lite mer suckar några hundra gånger också. Jag hinner inte mer än ur rondellen innan lampan lyser att bensin är snart slut och bilen börjar lägga av, jag får panik. Gud straffar somliga direkt, som man brukar säga. Ringer syster, hon var precis i rondellen så hon såg mig, så hon kunde stanna intill mig. När vi ska lämna min bil och åka iväg för att köpa bensin frågade jag den äldre och förhoppningsvis visare personen "Ska jag låta varningsljusen vara på? Vi har ju varningstrianglen!" Hon svarar "Jadå, det är bäst!" "Men går de inte på batteriet då?" "Nejdå, de går på något annat" Okej, så åker vi. Eftersom hon inte heller hade med sig sitt kort så får det bli att åka tillbaka in till staden och hämta plånboken, till Shell, köpa bensin och korv. Åker tillbaka till bilen, fyller på med bensin, ska starta, ack nej, den vill inte.
SUCK.

Typiskt en till trafik-fuck-grej på denna den uslaste dagen på länge. Ringer pappa och undrar vad vi ska ta oss till. Han säger använd startkablarna, med några försök men att få loss Pers batteri och ett väl nära ett lyckat försök till att volta hans bil gav vi upp. Vi var frusna, sura och trötta. Beger oss hem, hinner till mellan vaggeryd norra och södra infart då Pappa ringer och ber Joanna släppa av mig i Vaggeryd så vi kan åka tillbaka till bilen och starta den.

Väntar i 40minuter på honom i folkets hus, ensam med mitt huvud och det mådde inte så bra efter en sån här psykiskt påfrestande dag. Till slut kommer han och vi åker upp. Försöker starta bilen, ack nej! Åker till Preem för att köpa bogserlina. Bogserade hela vägen hem, jag satt i den kallaste bilen ever, var inte klädd för detta, var blå om läpparna och hade isbitade till händer när jag kom hem till slut efter den pissigaste dagen i trafiken sedan jag fick mitt körkort för snart ett år sedan. Är fortfarande lite frusen, hu.

När jag och Joanna satt i bilen idag så hörde vi på radion något inslag om att alla dagar heter något speciellt typ som en del namn handlade om att en viss maträtt och någon "Sydag". Ja, de fanns massor olika inte de där vanliga som typ Internationella Barndagen-Kvinnodagen eller typ Mors och Fars dag utan annat skumt. Försökte finna radioklippet på internet, men kommer inte ihåg exakt vilken kanal och så det var på, vet du? Hjälp mig! De nämnde också i detta inslag att vem som helst kan döpa dagar, sen är det upp till kalenderföretagen om de vill trycka med dem i kalendrarna.

Så här med döper jag dig till "Den internationella dagen då hela trafiken är helt fucked up", i Faderns, Sonens och den Helige Andes namn!


What doesn't kill you only makes you stronger

He would have been the one

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."
- James Dean


Varför är han så sjukt snygg? Varför var han så klok? Varför finns han inte nu? Jag vill ha honom!

Den 17e september 1955 säger James Dean så här i en reklam för "National Highway Safety Committee": "Take it easy driving. The life you might save might be mine."
Bara 13 dagar, den 30e september efter dör han i en bilkrasch i hans Porcshe 550 Spyder, så sjukt!


image87


Typ de de snyggaste bilderna "Torn Sweater Series"
SUCK.

Idag har jag varit på jobbet, fått förlängt tills den sista april, gött. Lyssna lyssna på "Christer" i P3, det är så himla bra. Nej nu ska jag titta på någon film, hm vilken?!

I feel the urge too cry

Igår och början av dagen har jag haft ett behov att gråta. Hatar när den känslan kommer. Vet lite varför men det är oftast det är en del platser som är tomma, där man inte kan komma på vad som ska platsar där. Typ om man ser det så här: en tårta och just nu symboliserar de olika tårtbitarna Jobbet, Familjen, London, Resa och sen är det en del som är liksom tomma fast de gör lika ont och stör lika mycket som de andra fyra.

Vet att London är en ganska stor bit för sedan Sebbe ringde i lördags har jag saknat honom och de tre andra vapendragarna Kajsa, Stine och Tobbe sjukt mycket. Vår tid där, vår sunkiga lägenhet, snacken, festerna, bråken och skitsnacket. Jag saknar allt.

Man har ju en period då man stör sig på allt och alla i familjen med, igår var en sån dag. [Förstår inte varför ni gjorde så? Så onödigt] Usch, vad man stör sig.

Jag vill resa och inte jobba men jag måste ju jobba för att kunna resa. Men jag vill inte.

Och idag vaknade jag, gick upp, men när jag höll på att göra frukost så kände jag att hela kroppen satte igång med ett yrsel anfall, var tvungen och springa till sängen. Illamåendet kom strax efter. Så jag är hemma idag. Hela huvudet är så efter idag.

Blir att titta på film idag, skönt. 

 

image61image62
- "Blir du blöt nu Farfar?"


S? som i himmelen


Ripley's game

Restless and some dealing with memories

Hello!

Dagen har varit...hm...rastlös, seg, fläsk-och-fetto-dag, sjukt kul, överraskande, knäckande, ja och massa annat.

Började dagen med att sega vid datorn och tvn. Hämtade sedan sarah och om våra bravader på mataffären kan du läsa här. Slutade med att vi köpte taco och godis som vi åt.

Som vanligt så såg godis skålarna ut så här, gissa vilken som är min och vilken som är Sarahs?


image52Efter maten så kollade vi på "Grey's Anatomy" som jag spelat in åt Sarah. Sen kom eve och vi var så sjukt rastlösa som vi förmodligen läst om i Sarahs blogg. När vi till slut gjort Thaipancake så slår vi oss ner vid Girl, Interrupted. Där hetingen Jared Leto är med, usch han är såååå snygg. När jag googlade honom nu så hittade jag detta; "He landed a role as the object of Claire Danes' affection on the cult hit teenage drama, My So-Called Life. Millions of girls began hanging Jared Leto posters on their walls." Och jag tänkte bara - Me and my sister was two of them. Vi älskade serien och han. Usch har lust och titta på det enda inspelade avsnittet vi har kvar av det i morgon.

image54


Men ni förstår väl varför?! ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Haha.

Efter vi, jag i alla fall, har dreglat klart för stunden så, helt plötsligt och mycket förvånat ringer min mobil sådär vid elva på kvällen, vem kan det vara?!

Blir så glad när jag ser att det är Sebbe...Han är full och pratglad, så himla kul och prata med han. Men det gör att man saknar honom, Kajsa, Stine, Tobbe. London, mitt älsklingskollektiv (det innefattar inte en viss person) och tiden vi hade där tillsammans, in good times and bad times. VI tävlar i "Smala Sussie" klassiker typ som "Jag höll på att knulla ihjäl mig där ett tag...men det löste sig!" "Jag kan säga som så.....hade inte du rött hår innan?" "Skulle du kunna ta bort den dära, det ser så äckligt ut...Tack" "Pölsa, det sitter fyra knarkare och knarkar i din soffa!" "Fyra bara, det skulle ju vara fullsatt" "Fan också, jävla oflyt hela tiden". Ja, ni som sett filmen förstår vad jag menar, vi hade sjukt kul. Vi pratade om allt annat också, åh vad jag saknar tiden i London nu. MAH!

Usch vad jag saknar dem.


F?rsta kv?llen i nr.19

image53

Ett av Sebbes sjukt roliga infall

SEBBEEE

Dagen efter fick han dåligt samvete och fixade denna fina skylt

Sebbeeee

Några av de legendariska hissbilderna

Hissbild 3

Hissbild 2

Hissbild 1

Today's listening

Idag har jag lyssnat på "Christer" min vän i etern, där goa Morgan, Kitty och Jonna har haft relationsråd och sen var det ju "Sanning eller bullshit?" Älskar "Christer" massor. Kitty är helt störtskön! Gör mig en tjänst och lyssna på ett avsnitt - P3 Christer

 


image50Jag har också lyssnat på Snook, de är så sjukt heta, mumma.image51

Det har vart en lång mörk ensam vinter oroa dej inte
Har druckit alldeles för mycket så de står inte upp
Och vi kan göra de baby tills solen går upp 

- Älskling, Jag är hemma nuSe jag ser bara saker som jag inte har
där jag kommer ifrån finns det dom som dör för mat
flytta till sverige för där är allting bra
gjorde som dom som men det är samma sak idag
utbildning mat pengar och hälsa
folk har det bra här det är också det enda
tjejer läser om paris i fredagsbilagan
stoppar handen i halsen för att bli likadana
killar spelar tv-spel och kollar på porrfilm
dokusåpor lär dom 10 stegen till mobbning
jag har varit där själv är det så konstigt
det kallas för bonding man skaffar sig en kompis
50-cent gta där har du kultur
fritidsgården stänger det färgar sig på en mur
unga människor mår inte bra
det är så tydligt jag för jag ser det när jag går runt på stan
det går

blunda ett tag
slut ögonen blunda ett tag
för vi kommer alla blunda en dag
blunda ett tag
blunda dig bort det kommer funka ett tag
men om du blundar mot allt kommer allt blunda tillbaks

Min kompis somnade på tåget han var packad och trött
vaknade upp sa någonting och fick pannbenet spräckt
för vadå för lite manlig respekt
polisen sket i allt han kommer alltid va rädd
häromdagen fick jag smäll för något jag såg
en kille låg ner blev sparkad av två
jag gick emellan men folk omkring dom blundade
ville inte bråka men slagen dom bara fortsatte
(marcus 5:e maj 2005 kungsgatan)
ett slag mot svensson och folkhemmet
en tår för det bristande folkvettet
till dom som utsätts för våldtäkter
har blundat klart det är underbart
men unga människor mår inte bra
det är så tydligt för jag ser det när jag går runt på stan


blunda ett tag
slut ögonen blunda ett tag
för vi kommer alla blunda en dag
blunda ett tag
blunda dig bort det kommer funka ett tag
men om du blundar mot allt kommer allt blunda tillbaks


- BlundaImorgon är jag ledig, så himla skönt, ska träna och bara slappa. Se lite film och så, himla skönt faktiskt.
Jag fick en godispåse på hela 30g av Anders på jobbet idag, jag blev glad, men gav den till de andra på fikat. Snällt tycker jag.

Efterlyser Sarahs blogg om dagens citat som hon "lovade" att starta, hur blev det med det?!

- Pajas på timlön

Head line

Oh, tittade på Providence och heta Rob Estes är med och är typ världens mysigaste kille, bääää. I Melrose var han ju med sån. Han var gift med Jane Mancini med på riktigt, det visste jag inte. Himla incest Melrose dels i serien och utanför. Matt och Sydney är gifta och har barn med.

Rob Estes


Usch snart jobb igen, men bara idag med. Hoppas inte revisionen frågar mig något idag, jag har sluppit de andra dagarna. En timme kvar buhu. 

Ida fyller år idag, GRATTIS!

Neaj nu ska jag göra mat till mig.

Cool people

Herregud!
Jag måste berätta om de coolaste personerna jag vet just nu.

Min mormor och morfar.

Lite bakgrundsinformation:

Min mormor är 81år i år, sitter i rullstol sedan 40-50år tillbaka, hon är en väldigt klar och trevlig dam, smart och go på alla sätt. Hon är lite försiktigt, gillar inte att ta för sig för mycket som om man frågar henne om hon vill följa med en dit eller dit så frågor hon om det okej säkert 45gånger innan hon hänger med, för det var ju okej alla de 45gångerna. Hon gillar inte att man ska behöva köra eller röra på sig för mycket i onödan för hennes skull, men det gör vi ju gärna ändå. Hon älskar att hänga med oss, älskar att spendera pengar, vilket är väl tur för hon vann massa pengar för två år sedan, tihi.

Min morfar är en man som är 92år, otroligt pigg för sin ålder dock börjar han känna av siffran mer och mer just nu säger han. =( Han gillar att handla mat, det är hans stora nöje, han kör fortfarande bil och det gör han gärna till vaggeryds ica minst två dagar i veckan och på hemköp här hemma är han varje dag. Han gillar att prata med folk, han känner igen och gör det gärna mycket, dock har han lite pipig röst just nu pga. halsen. Han är en redig mysfarbror.


Idag när jag kommer hem från jobbet efter massa timmar med slit och skit och pain, säger min mamma: "Vet du, mormor tog färdtjänsten till A6 idag för att byta och beställa sina glasögon. Och så var hon på Lindex och bytte morfars diktafon och så fikade hon!" "Och morfar var i Värnamo och shoppade!"

Asså de är ju så goa. 81 och 92år gamla. Mormor rullade runt på A6 alldeles själv och Morfar tog sig runt på stapplade steg i Värnamo, jag är så sjukt impad. Jag vill tillägna detta inlägg åt dem. (det kanske du har fattat!)

Gud vad jag älskar dem!


Över till en annan cool människa, min vän Ida. Hon är i Thailand och idag har hon skrivit det första inlägget i hennes resdagbok. "Yihaaa", sa jag! Så kul och få höra lite mer, må jag säga. Och hon har äntligen fått prova en redig thai pancake, GRATTIS! Så länge hon har väntat.

image49

Roxette är lätt bland det bästa i musikväg Sverige producerat! Glöm ABBA!
Älskar dem. Har bara haft dem i öronen idag, Mumma.

Lay a whisper on my pillow
Leave the winter on the ground
I wake up lonely, there's air of silence
In the bedroom and all around
Touch me now, I close my eyes
And dream away

It must have been love, but it's over now
It must have been good, but I lost it somehow
It must have been love, but it's over now
From the moment we touched, 'til the time had run out

---------------------------------------------------------------------------------------------

Every time I see you
oh I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go
every time you leave the room
I feel I'm fading like a flower

------------------------------------------------------------------------------------------

She says: hello, you fool, I love you,
c'mon join the joyride, join the joyride

-----------------------------------------------------------------------------------------

(Here he comes)
To bring a little lovin', honey
To take away the pain inside is everything that matters to me
Is everything I want in life
(Here he comes)
Oh lay a little lovin', honey
To feel you're gettin' close to me is everything that matters to me
Is everywhere I want to be

-------------------------------------------------------------------------------------------

Baby, sometimes I feel like dying
Driving while I'm closing my eyes
Movin' in and out of hidind
Trying to catch some truth in my life
Watching your stars and your moonlight
Come tumbling down from the sky
Take it now!

I'm gonna run to you
I'm gonna come to you
I wanna find you in everything that I do
I gonna run to you
I'm gonna count on you
I'm gonna follow
Bany, what else can I do?

----------------------------------------------------------------------------------------

She's so vulnerable, like china in my hands
She's so vulnerable, and I don't understand
I could never hurt the one I love
She's all I've got
But she's so vulnerable
Oh so vulnerable

------------------------------------------------------------------------------------------


I wish I could fly
Out in the blue
Over this town
Following you
I'd fly over rooftops
The great boulevards
To try to find out
Who you really are
Who you really are

I wish I could fly now
Wish I could fly now
Wish I could fly now
OVER AND OUT!

Why do fools fall in love?

Why do fools fall in love?
Why do birds sing so gay?
And lovers await the break of day
Why do they fall in love? 
Why does the rain fall from up above? 
Why do fools fall in love? 
Why do they fall in love?
 
Love is a losing game, 
and love can be a shame, 
I know of a fool you see, 
for that fool is me, 
tell me why-ah ah ah ah ah, tell me why?  
Why do birds sing so gay? 
And lovers await the break of day, 
Why do they fall in love? 
Why does the rain fall from up above? 
Why do fools fall in love? 
Why do they fall in love?
 
Why does my heart skip a crazy beat? 
For I know it will reach defeat, 
Tell my why-ah ah ah ah ah Tell me why?

Why do fools fall in love?


Älskar Robins krönika om vilken farlig värld vi lever i. Ganska länge sedan han skrev den, men jag har läst den massa gånger och jag tycker den är så bra =)

All the small things

Tjohoo!

Lite kort uppdatering om min dag:

Jag jobbar tillsammans med Markolioo, Michael Jackson, Zorro, Shakira och Bruce Lee och Usama Bin Laden, det ni!

Ida har kommit fram välbehållen till Thailand, hon gillade presenten från mig och Sarah, det var ju tur!

Jag boxade som fan idag på min säck och har använt samma muskler på jobbet idag så imorgon är de pain i handlederna, det lovar jag.

Har lust att åka upp till Rosenlund imorgon och träna, får se hur det känns imorgon, hehe.

Idag var det så sjukt fint väder så jag ville bara ligga och sola, men det är ju för tidigt ännu.

En sak slog mig igår, jag kommer att vara ensam hemma i 2 veckor, buhu, fast skönt på ett sätt.

Sjukt mycket omarbete på jobbet, vill jag lova. Ibland hatar man sitt jobb.SUCK!

Torkel in trouble

Idag har jag sett på "Ice Age 2" och "Torkel i knipa" Sjukt kul film.


image47
"I belive I can fly"image46
"Fuck of and die, du är för ful för mig och din morsa går för en hundring"


Ida åkte till Thailand idag, avis. Ska se på "One tree hill" strax

My nineteenth birthday

Helloja!

Idag/igår fyllde jag 19år. Det kändes inte någon stans förutom att man fick presenter och hade sjukt kul. Dagen börjades med skönsång av mor, far och syster. Fick Melodifestivalcdn, trosor av syster, "The travel book", tröja och pengar av mamma och pappa. Och ett glas med yoggi, med en maräng på, det gick inte att äta.

Vid tre var det dags för släkten, eller mormor, morfar, farmor, farbror och Per. Vi åt frallor, tårta och hade det trevligt. Fick Pengar "Nisse Hult" och av Joanna och Per. 

Vi åtta var det dags för mina vänner att besöka mig iförda 50-talskläder. Vill du se hur vi såg ut så ta en titt in på min bilddagbok. Alla skötte sig galant, alla var jätte fina. Jag trivdes i min look med =)

Tur som attan att "The Ark" vann, hade dock inte gjort mig något om Andreas vunnit, men ändå!

Nej nu ska jag strax sova lite, börjar bli lite trött nu.

Champagne for My Real Friends, Real Pain for My Sham Friends

När alla vännerna gått hem
och festen är slut för länge sen
och man ligger ensam i sin säng
När alla vännerna gått hem 

När alla vännerna gått hem
och dörren har stängts igen
och mörkret det skrämmer igen
När alla vännerna gått hem 

Då börjar man tveka att ta nya tag
Ensam i världen, här är jag!
Är jag stark eller svag?
Det spelar ingen roll...
Det spelar ingen roll

När alla vänner är som ljus
När varje sekund känns som en minut
Och när man inte hittar ut
När alla vänner är som ljus

När alla vänner är som ljus
Ljus som brinner ut
När varje veke bär en knut
När alla vänner är som ljus

Då börjar man tveka att ta nya tag
Ensam i världen, här är jag!
Är jag stark eller svag?
Det spelar ingen roll...
Det spelar ingen roll...
Det spelar ingen roll

The international womans day ?! The international day for woman ?! The international day of woman ?!

Idag är det den internationella kvinnodagen. Fick både wienerbröd och blomma på jobbet idag, woho! Så slappt och SKÖNT har det varit på jobbet idag. Jag och R fick ha hand om en line tillsammans, egentligen har en person, TRE liner själv. A var sjuk och de andra linerna funkade inte. Så vi satt och gjorde typ ingenting, efterarbetade lite bitar. Men stressade kände vi oss knappast. Och sen när vi skulle städa maskinerna så klarade vi av att göra det själva, helt stolt över oss. Menar det handlar om att stanna roboten i hemmaläge, hitta rätt sida, välja pump 1 och 2 och sen öppna maskinerna på rätt ställe. Ja  det är bara en del av det hela. Vet att du som förmodligen läser inte förstår något av detta men det är krångligt i alla fall.

Snart ska jag åka ner till Värnamo och träffa min Sara, tusan det var länge sedan nu, saknar henne. Men får träffa henne idag och på lördag, yeah!

Igår var jag i Jönköping med mormor och morfar, det var mig ett sant nöje, de är bland de sötaste människor jag vet!. Mormor stirrade som vanligt och morfar köpte sig en diktafon. Han skulle ha en "sån där som journalisterna har" hade han sagt till Joanna. Så söt.

När jag kom hem sprang jag runt i huset som mamma gjorde dagen innan, medans jag låg och sov i fotöljen, för att hitta något bra till min födelsedagsmiddag. Jag, min tok valde 50-tal som tema, har inte något att ha på mig! Lånat lite av farmor, får se vad det blir. Sedan kom Sarah och vi pysslade lite. Mysigt och kul.


Neaj, du ska jag hoppa in i denna dära duschen.

Working (out)

Idag på jobbet när jag stod och lyssnade på radion började P3 Bubbels morgonsändning, jag trodde jag skulle dö av skratt. Så töntigt. Haha. Min humor.  Ja jisses.


Har tränat idag, jihaaa!


Utgången i fredags skulle bara vara en soft kväll på åtta glas och kanske tapeten som fredagen innan, men vi träffade och hörde att massa skulle till Huset så vi ångrade oss. Om det var folk på HUSET?! O JA. Massa roliga man kände.image42
Vi var ju verkligen på GÅNG, inte.

image43

Ida

SarahHittade lite bilder på efterfesten...image39
Niklas var där.

image38
Johan med.

image40
Måns med.

image41
Dogge med.

And by the way, jag är stolt över min blogg nu =)

Get to know meUTSEENDE( ) Jag är kortare än 160cm.
(X) Ibland tycker jag att jag är ful.
( ) Jag blir lätt brun.
( ) Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
(X) Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
(x) Jag har en tatuering.
( ) Jag är osäker över mitt utseende.
( ) Jag har haft/har tandställning.
( ) Jag har glasögon/linser.
(x) Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis
(x) En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
( ) Jag har mer än två piercingar.
( ) Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
(x) Jag har fräknar.
FAMILJ(x) Jag har svurit åt mina föräldrar
( ) Jag har rymt hemifrån
( ) Jag har blivit utslängd hemifrån
(x) Mina biologiska föräldrar är ihop
( ) Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
(x) Jag vill ha barn nån dag
( ) Jag har barn
( ) Jag har mist ett barn
SKOLA/JOBB( ) Jag studerar
(x) Jag jobbar
(X) Jag har somnat i skolan/jobbet
(x) Jag har missat mer än en vecka av skolan
(x) Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats
( ) Jag har fått sparken
SKAMLIGHETER( ) Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion
(x) Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer
( ) Jag har pissat på mej av skratt
(x) Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat
(x) Jag har gråtit av skratt
( ) Jag har limmat fast min hand i något
(x) Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan
(X) Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats
HÄLSA( ) Jag föddes med en sjukdom
( ) Jag har fått stygn på ett öppet sår
(x) Jag har brutit ett ben.
( ) Mina tonciller har tagits bort.
( ) Jag har suttit hos läkaren med en vän.
( ) Mina visdomständer har tagits bort
( ) Jag har genomgått en allvarlig operation.
(x) Jag har haft vattkoppor
(x) Jag har haft/har astma
RESANDE(x) Jag har kört mer än 300 km på en dag.
(x) Jag har flugit
(x) Jag har varit i Ryssland
( ) Jag har varit i Kina.
( ) Jag har varit i Japan.
( ) Jag har varit i USA.
(x) Jag har varit i Afrika.
(x) Jag har varit i Asien.
ERFARENHETER( ) Jag har tappat bort mig i min hemstad
(X) Jag har sett en fallande stjärna
(X) Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna
(X) Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas
( ) Jag har tryckt på alla knappar i en hiss
( ) Jag har sparkat en kille mellan benen
( ) Jag har varit i ett casino
( ) Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan
(x) Jag har gått "skinny dipping"
(x) Jag har lekt sanning eller konsekvens
( ) Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
( ) Jag har krockat i en bil
(x) Jag har skidat
(x) Jag har medverkat i ett skådespel
(x) Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet
(x) Jag har fångat en snöflinga på min tunga
( ) Jag har sett norrskenet
(x) Jag har suttit på ett tak på natten
(x) Jag har aprillat någon
(x) Jag har åkt taxi
( ) Jag har ätit sushi
(x) Jag har åkt snowboard
FÖRHÅLLANDEN(X) Jag är singel
( ) Jag är i ett förhållande
( ) Jag är förlovad
( ) Jag är gift
( ) Jag har varit på en blind date
( ) Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar
( ) Jag saknar någon just nu
(x) Jag är rädd för att bli övergiven
( ) Jag har varit otrogen i ett förhållande
( ) Jag har skiljt mig
(x) Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
( ) Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
( ) Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
( ) Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.
SEXUALITET( ) Jag har varit förtjust i en person av samma kön
( ) Jag har varit förtjust i en lärare
( ) Jag har blivit kysst i regnet.
(x) Jag har kramat en till mig helt okänd person
(x) Jag har kysst en till mig helt okänd person
ÄRLIGHET(x) Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
(x) Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra
( ) Jag har smygit ut utan lov
( ) Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar
( ) Jag har en hemlighet som ingen vet
(X) Jag har fuskat i ett spel
(x) Jag har struntat i ett prov/tenta
DÅLIGA TIDER(x) Jag har druckit alkohol.
( ) Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden
( ) Jag kan inte svälja piller.
(X) Jag har blivit diagnoserad med depression
( ) Jag tar mediciner mot depression
( ) Jag har anorexi och/eller bulimi.
(x) Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det
(x) Jag har vaknat gråtande
(x) Jag har somnat gråtande
DÖDEN(X) Jag är rädd för att dö
(X) Jag hatar begravningar
( ) Jag har sett någon dö.
(x) Någon nära till mig har försökt begå självmord.
(x) Någon nära till mig har begått självmord.
MATERIALISM(x) Jag äger mer än 5 rap CDn
(x) Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
( ) Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
( ) Jag äger många dyra designerväskor.
(x) Jag äger något från H&M
( ) Jag samlar på serietidningar.
( ) Jag äger något från Benetton.
( ) Jag äger något jag köpt på E-bay
(x) Jag äger något från Diesel
RANDOM( ) Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det
( ) Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang
( ) Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
( ) Jag ser på nyheterna
( ) Jag dödar inte insekter.
(x) Jag svär ofta
( ) Jag sjunger i duschen
( ) Jag är en morgonperson.
( ) Jag betalade för min rington.
( ) Jag är petig med grammatik.
( ) Jag är en sportfanatiker.
( ) Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
(x) Jag är bra på att baka
( ) Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå
( ) Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan
( ) Jag vet hur man skjuter
(x) Jag är kär i kärleken.
(x) Jag skrattar åt mina egna skämt
(X) Jag äter snabbmat varje vecka
( ) Jag är bra på matematik
( ) Jag tror på spöken
( ) Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet
(x) Jag är väldigt kittlig
( ) Jag älskar mörk choklad.
( ) Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel
(x) Jag är bra på att minnas ansikten
(x) Jag är bra på att minnas namn
(x) Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.


Success

Jag lyckades!     image37

Yesterday's compensation

Tjahaaa!


Gårdagen var piss, orkar knappast ta upp något från den dagen. Men lite får jag väl nämna. Huvudet var tungt, näsan rann och halsen värkte. Jag och två till, nämner inga namn, hade hand om fyra maskiner, vi skulle hjälpas åt, kändes dock om att jag hade två och de varsinn. De hjälpte varann, medans jag stod med säkert 7-8 bitar från två maskiner som skulle efterbearbetas, samtidigt som jag skulle ladda maskinerna. SUCK. Men jag fick efter rasten hjälpa A och efterbearbeta hennes typ 50st bitar, det sög men då behövde jag i alla fall inte ladda maskiner! Jaja.

Men idag. Åh. Jag fick stå vid den maskinen jag gillar, allt går i ett så skönt tempo. Pratade med Nadia de sista timmarna, soft. Fick både Havreflan och Semlor och alla var goa och glada.

Denna veckan har varit väldigt bra, food wise. Fick tjocka pannkakor imåndags när jag kom hem, vilken överraskning, så sjukt gott. Och igår åt jag fläsk och potatis hos Mormor och Morfar, också sjukt gott.


Imorgon ska jag, mamma och Mormor till Skene, Kinna och deras tygaffärer, ska bli kul. Sen på kvällen hoppas jag på ÖL.


Kajsa, min Kajsa hittar alltid roliga saker att spendera tid på.


RSS 2.0