Typiskt

Bara för att jag inte ska röka så tänder varenda jävel en cigg runt mig.

Kina wook

Usch. Jag var nere på Kina Wook innan och skulle köpa med mig lite mat.
När jag kom in så såg tjejen som jobbar där, vettförskrämd ut och så tittar hon liksom bakom mig och sen drog hon en sån lättnad till suck och utbrister "Kommer du själv idag?" Jag blev helt paff. Det kändes som om hon inte ville ha mycket gäster utan blev glad att det "bara" var jag. Sen så sa jag att jag vill ha en lunchbuffé att ta med. Då säger hon "Men du ska ha friterat va? Det är slut!" Jag svarade att jag kunde vänta på att det skulle bli klart. Då kom den tunga sucken, den tolkade jag vara ungefär måste-du-verkligen-ha-friterat-för-jag-orkar-inte-gå-och-säga-till-kocken-som-är-bakom-väggen-att-han-ska-fritera-en-potion-bara-för-din-skull och då känner man sig inte direkt sugen på mat längre. Men jag skulle fan ha de dära friterade kycklingarna så jag satt och väntade på att han skulle göra i ordning en potion som han sedan hällde upp i lunchbuffén. Ja jösses.

Sen när jag kom hem så och tuggade i kycklingen så var det gammal kyckling så det smakade inget vidare, fy fan.

Idol 2007

Alltså Idol. Idol Idol Idol Idol-hysteri

Jag förstår inte alls vad juryn ser i Sam, han är en stropp. Vart får han det hesa ifrån? Han pratar inte alls så. Och han svettas, alltid sånna svettlökar. Okej, jag vet jag svettas också men när man är med i tv, kan han väl ändå få några kläder där det inte syns? Sen är han så lik någon som jag inte kan komma på, de tär så jobbigt.

Sen, vad fan är det med alla dessa kedjor?! Alla killarna hade sånna där kedjor som går mellan bak- och framfickan på byxorna. Till och med Peter Swartling hade det där han satt bakom bordet. Herregud var inte det typ redan ute på 90-talet?

Och Daniel, jag gillade honom i början. Men nu, han är bara för mycket. Jag kan inte titta på honom. Jag gillar helt seriöst inte många av killarna. Typ bara Andreas och Michel. Andreas är, som de säger, sjukt lik Ola nu. Haha. Gillade Christoffer innan med men nu NEJ. Däremot är han sjukt lik André 3000, inte sant?

Och Knut, jag säger ju bara det....Aftonbladet
Jag vet inte vad jag ska säga...

Nej precis, jag vet inte vad jag ska skriva redigt. Jag mår jätte dåligt i min rygg och nacke. Jag blir trött i hela kroppen och jag spänner mig så jag får spänningshuvudvärk, typ migrän aktigt. Ingen här hemma verkar tycka att det är någon fara. "Vi har bestämt att det är ett virus som alla har nu så det går över snart" Jag har i alla fall bestämt att imorgon ska jag vara hemma. Idag började jag gråta i min ensamhet för jag hade så ont och jag inte vågade säga till någon för ingen. Alla är så jävla otrevliga, de hade nog inte märkt om jag trillade ihop och skrek och sparkade på golvet. Men men. Det var det jag hade på hjärtat för stunden. Egentligen är det massor av annat som snurrar runt med. Men eh. Det får jag spara till någon annan gång.

Ah, precis.

"If a man can bridge the gap between life and death,
If he can live on after he's dead, then maybe he was a great man."


Forrest Gump

Det är seriöst en av världens bästa filmer. Den har allt. Älskar den.

"Ja, ja" as he used to say.

"Sometimes I wonder... will God ever forgive us for what we've done to each other? Then I look around and I realize... God left this place a long time ago."

- Danny Archer ur "Blood Diamond"

Precis inträffat

Jag och Mamma tittar på "Criminal Minds".

Jag: Så himla lågt flyger man ju för fan inte över New York
Mamma: Nej, definitivt inte nu sen Seven Eleven.
Jag börjar gapskratta, mamma fattar ingenting.
Jag: Seven Eleven?!
Mamma börjar också skratta, hon menade ju 9/11

Lönebesked

Fick lönebesked idag, så gött, fick en tusing mer än vad jag väntat. Härligt. Sen visade min pappa vad jag hade tjänat under tiden jag jobbat på Stilexo. Det var ju mindre kul och höra, 95.000kr. Vart fan har de tagit vägen?!

Äsch det är bara att ta en öl och svälja, precis det jag gör nu.

Marie Picasso

Fy fan vad jag älskar henne. Jag börjar fan gråta när hon gör det. Menar hennes utseende får en att verkligen tro att hon är en redigt blåst människa. Men hon är så himla mysig, eller det man ser på tv. Ja. Hon är skön. Undrar dock om jag hade sagt samma sak om jag sett henne i Big Brother huset. Håller tummarna för henne och min älskade Polis - Björn. Han är så himla bra. Han sjöng Jason Mraz - I'm yours och sen har han en sån bra röst och ser han bara så himla bra ut.

Ont, det gör ont...

Det gör verkligen ont när jag tänker på folk som gör allt jag vill göra, just i denna sekund. Alla som reser och upptäcker nya saker. De som är ute på ett äventyr. Jag vet att jag kommer att göra det med, men vad fan, jag vill nu och föralltid. Hela magen kramade ihop sig och jag började störtlipa när jag läste i Fem och en Väns blogg, det var liksom inget direkt woho, men tänk åka runt i en van och bara göra vad man vill. Jag har alltid velat åka runt i en wolksvagen bus och bara åka runt i europa eller usa. Så gör Oscar och Sabina det nu. Jag vill med. Åhhhh. Så kanske jag inte kommer få ihop pengar heller, jävla Alteams koncernen. Himla kineser som tar mitt jobb, och er ska jag åka och hälsa på?! Fan.


Bäst att köpa trisslotter

Jag vill också vara britt.

Såg att de hade min favorit patriotsång Rule Britannia!, på en tv-reklam.
 When Britain first at Heav'n's command
Arose from out the azure main;
This was the charter of the land,
And guardian angels sang this strain;


Rule, Britannia! Britannia, rule the waves:
Britons never will be slaves.


The nations not so blest as thee,
Shall in their turns to tyrants fall;
While thou shalt flourish great and free,
The dread and envy of them all.


Rule, Britannia! Britannia, rule the waves:
Britons never will be slaves.


Still mor majestic shalt thou rise,
More dreadful from each foreign stroke;
As the loud blast that tears the skies,
Serves but to root thy native oak.


Rule, Britannia! Britannia, rule the waves:
Britons never will be slaves.


Thee haughty tyrants ne'er shall tame,
All their attempts to bend thee down
Will but arouse thy generous flame;
But work their woe, and thy renown.


Rule, Britannia! Britannia, rule the waves:
Britons never will be slaves.


To thee belongs the rural reign;
Thy cities shall with commerce shine;
All thine shall be the subject main,
And every shore it circles thine.


Rule, Britannia! Britannia, rule the waves:
Britons never will be slaves.


The Muses, still with freedom found,
Shall to thy happy coast repair;
Blest Isle! With matchless beauty crowned,
And manly hearts to juide the fair.


Rule, Britannia! Britannia, rule the waves:
Britons never will be slaves.


Snälla låt mig...

...få kasta henne genom väggen och trycka en cigarett i hennes öga.

And all I could think off was...

- Mina nya lakan. Det är de godaste lakanen jag någonsin känt och upplevt. Jag måste köpa ett paket till så att jag kan ha dem i all framtid. Så det inte blir liksom, singel-lakan.

- Konstiga saker jag kan säga ibland. Typ out of nowhere kommer en sån där mening man ba, what the fuck?!

- Vill klippa mig lite kortare och permanenta mig igen.

- Beställa allt, allt jag vill ha från Asos. Nu. Pengar fattas. Pengar måste sparas.

- Barcelona. Kan jag åka? Vart ska vi bo? Hur fixar vi fotboll biljetter?

- Hur länge får jag vara kvar på jobbet? En vecka? En månad? Två månader? Två dagar? Jul? Nyår?


Ja, jag är helt lusstig i huvudet. Men men.

Förnekelse

Varför förnekar jag att jag inte blir påverkad av Coca Cola. Igår låg jag till klockan 03.06 och var klarvaken. Störd jag är.

Vissa lever livet i Nairobi, andra i Skillingaryd

Efter ha njutit av min toppen dag så började jag läsa min syssling Salomons blogg och blev snabbt depp och avundsjuk. Jag vill också plugga i Kenya och hälsa på Liselott. Okej hon är inte min moster men det är ändå min pappas kusin, som gillade min farfar jätte jätte mycket.Today I became my natural born me! Yes, baby.

Kånkat

Ja, jag har kånkat på kartonger, möbler och annan skit i två dagar nu åt min syster. Okej, jag har inte gjort sååå mycket men jag har gjort det jag kunnat. Jag är helt slut i alla fall. Äsch jag ska vara tyst och sova nu.

Ett sista inlägg...

Ja, jag var bara tvungen att berätta att jag och Sarah var nära att dö idag. Vi var ute och gick, bamp bamp bahaaaa. Sarah skriker, verkligen skriker "EN ORM". Allt går så fasligt fort. Jag hinner i alla fall se den en snabbis. Den ringlade liksom bakåt, för den måste blivit sjukt rädd för de dära stora jätte fötterna och det höga skriket. Men tusan vad nära du var han, Sarah. Herregud.

Vilken frukt är du?

Ja, det pratade de om på ett av avsnitten på "Roll On" som jag lyssnade på idag. Klara berättade för Mia att hon var en clementin och Mia ville inte svara på vad hon var. Jag skulle nog säga att jag också är en clementin.

Här är Klaras förklaring varför hon är en clementin

- Lätt att skala
- Det vita får du stå ut med
- Kärnorna är borta pga. terapier
- Faller lätt isär
- God att äta många gånger
- Varje klyfta har sin charm
image275
Vilken frukt är du?
Banan? Russin?

Hur kort varsel?!

Jahopp, då har dagen kommit som vi alla väntat länge. Alteams Stilexo varslar 55personer. Även att det inte kommit upp några listor så är jag ju inte dum nog att tro att jag kommer bli kvar. Menar hallå?! Frågan är ju just nu "hur länge får jag stanna?!" En del pratar om Januari, andra om November, den tredje om Oktober. Ja, jag har ingen aning, jag fattar inte hälften. Jag kan ju bara hålla tummarna att det blir Januari för då behöver jag verkligen inte bry mig. Jag bryr mig inte speciellt mycket för min egen del nu heller, tänker mer på dem med hus, barn och lån och grejer. Usch inte kul alls.

Just nu är det bara att vänta och se. Men det är ju på allas läppar vill jag lova.

Roll On

ÄVen jag har blivit helt såld för Roll On i P3 och lyssnar på det dagarna i ända.


"Nej, vi byter inte underkläder definitivt inte om man har sånna flytningar som jag misstänker att du har!"

Okynnes listan

"Anna söker kuk"


Och så mycket mer...Kan livet BLI mer tråkigt?!

Uttalandet av BLI gör man som Chandler.


Har jobbat tills nu och herregud, det känns som att gud vill straffa mig. Inte en människa att prata med efter att Ida slutat vid 4. Känner mig som en utböling. Hela denna vecka kommer det var så. Jag hoppas, hoppas verkligen inte att jag ska behöva vara där nästa vecka med. =(
Enda behållning, det som tog mig genom dagen var att jag har lite avsnitt av "Sex and the city" att titta på nu när jag kom hem. Inte för att jag inte sett dem, utan bara för den härliga seriens skull. Okej, en till sak tog mig igenom dagen och det var "Roll On" i P3 som jag laddat in i iPoden innan jag for till jobbet. Evelina du har rätt, det är sjukt kul. Måste ladda in mer imorgon, har redan lyssnat klart på de tio jag laddade in idag.Hemkommen

Men herregud vad det här blev en kväll som jag verkligen inte räknat med. Jag tänkte att det skulle bli fotboll, och sen typ en film. Men eh, det blev fotboll, massa öl och groggar och snack med folk jag bara vetat vilka det varit aldrig pratat med. Och lyssnat på gammal musik som är sånna klassiker. Jaja, Det har varit sjukt trevligt. Vissa är mer desperata än andra, menar män nu. Herregud.

Nej nu ska jag läsa i "Sköna bröst"

God natt

Sverige - Danmark

Fan att Sverige är så kass, varför kunde de inte i alla fall lägga ETT mål?!

Sitter hemma hos Evelina nu med väner som är lika gamla som min syster, helt galet. Men det är kul.

Jag blir sjuk.

Jag håller bokstavligt på att bli sjuk, snörvlar hela tiden och huvudet dunkar. Men sen också blir jag helt sjuk när jag ser på alla fin fina Christian Louboutin skor. Jag vill nästan ha allihopa, nej inte alla men många av dem. De jag mest mest mest av allt vill ha är några jag absolut inte kan hitta, har bara sett dem på Carrie i Sex and the city. De fina rosa volang skorna som hon har när Miranda föder Brady och får fostervattnet på, yes. Meeeen om man har mellan 4000-10000kr att lägga på skor så visst. Men nu var det väl så att jag skulle spara pengar vill jag minnas!image272MummaMumma

Letters from Iwo Jima

Jag håller på att kolla på "Letters from Iwo Jima" och jag kan inte sluta att beundra eller förundras över soldater. Det är helt sjukt att de kan vara så jävla dumma eller hjärntvättade att de slåss för sitt land eller sin kejsare i detta fallet. De tycker att det är hedrande och att det är en stor ära för dem att kriga för en sån stor och helig man som sin kejsare, jag kan inte förstå det. Jag kan verkligen inte fatta. Jag hade varit livrädd över att kanske dö pga av en man eller en nation som aldrig kommer sörja just mig eller egentligen bry sig speciellt mycket om just mig. Är jag självisk? Dessa oskyldiga människor som är beredda att dö för ingenting. Jag blir ledsen och mår så himla dåligt av att tänka på alla dessa jävla krig.

Men filmen är sjukt bra. Vill rekommendera uppföljaren på "Flags of our fathers", alltså "Letters from Iwo Jima".


image271

bOrat

Haha, min mamma har beställt bOrat i min kusins jultidningar. Det tyckte jag var kul.

Feel-good-things

Efter denna piss jävla dag har jag försökt proppa in massa "feel-good-things" inför den stundnande hösten. Försöker hittta på roliga saker, saker man ser fram emot. Tycker jag lyckades väldigt bra.


7-8 September - Nu till helgen åker jag och mamma till Göteborg och bor på hotell en natt. Shoppa.
29-30 September - Kryssning till Mariehamn med mamma, pappa, joanna, Per, morbror, mormor och morfar.
12-15 Oktober - Tyskland och Moseldalen med mamma, pappa, joanna, farmor och farbror.
26 Oktober - Idol fredags-final i Stockholm med Evelina, Fanny, Ida och Sarah.
30 Oktober - Eventuellt Stockholm igen med mamma och pappa, men får se.

....sen ska jag försöka trycka in Barcelona och ett besök till Skellefteå/Oslo.


- Tack Fanny för att du lyssnade, var bara tvungen att spy ord
Jag är värdelös.

ÅHH, jag vet att jag inte har alla världen chanser utan gymnasiekompetens och att vägen till mina drömmar kanse blir lite krokigare nu eftersom jag inte gått ut gymnasiet, men va fan jag behöver inte en jävla tant som påminner mig om det. Blev uppriktigt sagt sjukt ledsen, det var en sån "Har du ingen gymnasiekompetens, hur ska du klara dig i livet?" Usch, vill bara skrika. Alla får mig att känna mig så jävla ivägen på detta jobb. Alla typ gör mina grejer för att jag inte ska dit och sabba typ. Vad fan har jag att göra? Inte ett jävla skit. Jag är arg.

Menar ett exempel:

M: Gå och hjälp I med den pallen.
Jag: Okej.
Jag går fram och börjar hjälpa till
I: Du kan inte ha de smutsiga handskarna.
Jag: Okej, jag hämtar nya.
I: Nej, du behöver inte hjälpa till, jag gör det själv.
Jag: Okej.
Jag hade inget att göra så jag gick för att tala med Ida. När vi pratat klart ser jag att A hjälper I istället, snacka om mobbing.

Jag vill bara ta min övernattning på Scandic och bara komma bort. Jag vill inte åka själv och jag kan ju inte ta med någon heller, vem fan ska jag välja liksom. Jag kommer ju ha dåligt samvete vem jag nu än väljer att ta med mig.


Detta är ingen bra dag.

Oh Yes!

För ett tag sedan gjort jag ett superhjälte-test och jag undrade vem fan "Green Lantern" var. Idag när jag såg på "Sex and the city" så nämner Aidan att han skulle vara "Green Lantern" om man var en superhjälte. Yesbox. Nu är jag glad att jag blev den också. Han är så bra, Aidan.

Söndag

Jag och Evelina klev upp klockan kvart i nio till ingen frukost, what so ever. Klädde på oss och gick ut på Jönköpings gator i hopp om att finna någon liten frukostsfralla. Vi gick mot Atlantis Spa och varje butik eller cafe på vägen var stängt tills vi kom till Bernard's, YES! Där smaskade vi i oss ostfralla, juice och kaffe. Sen gick vi till Atlantis Spa. Kom in, fick morgonrockar och så klev man in i ett väntrum och så kom en trevlig kvinna som var gravid och hämtade mig. Först så fick jag välja mellan tre olika skrub, skit jobbigt för man vill egentligen ha alla. Sen fick jag ligga på en brits och bli skrubbad från topp til tå, helt ljuvligt. Sen fick jag ta en dusch och sen hoppa i ett varmt bad. Ännu ett svårt val, först var det typ tre olika badsalter och sju olika badskum som man skulle välja en av...himmel liksom, tio olika val och man ska ha ett. Men jag tog en som skulle mjuka upp stela och trötta leder och muskler. Låg och bubblade i vattnet medans jag fick två ansiktsmasker och någon skön creme. Sen fick jag ligga och bubbla lite ensam i rummet för att koppla av. När jag låg i badet tänkte jag, "Varför gör man inte sånt här oftare? Menar det finns liksom folk som jobbar för att jag ska ha det skönt" "Kan hon inte komma snart för jag vill ha massage" "Hur länge ska jag ligga här och drunkna i skum" "Undra om Evelina är klar" "Jag har ont i nacken av denna jävla kudde". Sen till slut kom hon in och så fick jag lägga mig på britsen igen och få avslappnande massage. Det är verkligen riktigt snuskigt skönt. Åh vill igen. Sen var det slut och jag gick ut för att möte Evelina, vi hoppade i bubbelpoolen i relaxen och bara relaxade och tog det lugnt. Beställde nachochips och bara gottade oss. Sen tog vi några simtag i poolen och sen duschade vi och åkte hem. Lätt att jag ska unna mig sånt här oftare, det är fan värt pengarna.


Tack Evelina

Lördag

Misslyckades med mina dagsplaner men kvällsplanerna gick som planerat. Först Bio "Shrek den tredje" och sedan middag med tjejerna och sen lite softutgång. Bion var döbra, jag vill verkligen ha en liten träsktrollsbebis. Middagen var god, jag vet inte vad jag ska ta mig till Tortillaflöjter är bland det godaste jag vet. Sen gick vi ned för att titta om det var något folk på centrum, där träffade vi på Gustav och Niklas så tillsammans med dem gick vi till Åtta glas och drack lite. Härligt. Det var en lärorik afton där man bland annat fått veta hur en bra och en dålig/trasig bröstmuskel ser ut och så fick vi höra det coolaste, Alex's kompis, Markus's, brors, kompis, flickväns, systers, kompis, pojkvän, var tillsammans med Sudans drottnings dotter, alltså prinsessan av Sudan. Jag har ingen aning om det var den ordningen eller om det överhuvudtaget var så, men långt och krångligt var det. Sen gick jag och Evelina hem och sov. Vi skulle på SPA.

Arg

Blir man arg på sig själv eller? Jag har ingen självdisiplin. Jag hade ställt klockan på tio och jag sa även till mamma och pappa att de skulle väcka mig när de åkte. Men Lisabeth bara sover vidare. Jag skulle in till stan och göra massa saker, tex. gå på loppmarknaden och torget, allt är försent nu. ÅHHHHH. Hatar det.


Men men jag har i alla fall köpt biljetter till "Shrek den tredje" nu så den ska vi se ikväll.

RSS 2.0