Feeling ill

Usch usch!

Idag har näsan runnit stup i ett och halsen har varit som ett irreterande moment och huvudet likaså. Vill inte blir sjukt. Men just nu känns det inte bättre, får se hur det känns imorgon. Förhoppningvis bättre! Fick näseblod också, helt otippat.

Imorgon ska jag få fläsk och potatis hos Mormor & Morfar, jippi.

Äsch måste sova nu, trött som attan.

Hopeless

Hello!

Idag är en sån dag då man har en jobbig känsla i magen. Jag vet att det är för jag såg "The Notebook" igår. Den är så sjukt bra och romantisk så man vet inte vart man ska ta vägen. Samma sak händer när man läser "Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät". Man älskar och hatar dem på samma gång. Älskar dem för de är så himla fina och så underbara på alla sätt och vis. Hatar dem för att man vill att det ska hända EN, eller inte allt kanske men det fina i det hela.

Varje gång jag har bytt bit i maskinen eller plockat upp bitar ur trummlaren idag har jag tänkt på Noah och Allie.  Eller egentligen mest på Ryan och Rachel bara för att de är tillsammans på riktigt. Åh det gör så ont i en, fast det är ett skönt-ont. Ja jag vet inte. Åhh, blir helt snurrig av allt detta. Jag vet jag är en tönt men men. Blir typ besatt i perioder av sånt här.

Spelade in Oscarsgalan så den tittade jag på idag. The Departed blev den stora vinnaren med 4 statyetter. Den var bra den filmen men jag hade nog sett Babel som den stora vinnaren i stället.



Kyss
Äsch! Imorgon är en annan dag.

Glimpse of my weekend

Min helg i bilder


Fredag

That 70s show
Några timmar tillsammans med detta gäng


Utgång
Utgång med Ida och Sarah


Lördag


Tivo
Pappa har köpt en "Tivo-look-a-like". Jag är glad. Jag förstår Miranda i "Sex and the city"


Så ska det låta
Så ska det låta


Mello
Jag, Evelina och Ida tittade på Melodifestivalen


Så ska det låta
Så ska det låta, IGEN



Love actually
Med hjälp av min "Tivo-look-a-like" hittade vi "Love Actually" Vi älskar den filmen



The Hurricane
Sen var det dags för "The Hurricane", men vet du vad? Den skulle hålla på till 03.00 så jag tryckte på min kommande favvo knapp RECORD på min nye vän. Så kan jag titta klart imorgon.



Söndag


 
Dagboken
Jag var bara tvungen att se denna underbara film, längtan steg igår och idag var det helt oundvikligt.
Oh, den är så underbar!

Jag visste inte att de var tillsammans på riktigt förens idag, och nu dyker de upp överallt, på internet och jag har sett ett program om Ryan Gosling och där nämner de Rachel McAdams. Sen nu vid kl.23 slår jag på "79th Academy Award Special" och där kommer de och går på röda matten, lusstigt.


Evelinas födelsedagsfest
Gick ner och firade Evelina lite, men några presenter och lite mat. Trevligt.



One tree hill
One tree hill. Började gråta, det var så bra, ah =)


Playa del sol
Kassa, "Playa del sol"













Old generation

Ibland märker man verkligen att man jobbar med folk som är äldre, en helt annan generation. För några dagar sedan så typ "klankade" de ner på homosexuella. "Det är inte normalt!" "Det är bara bögar överallt!" och bla bla bla. Jag satt tyst och suckade, och sa till slut "Vilka åsikter ni har!"
Idag inträffade samma sak fast i ämnet tatueringar, jag hann inte säga att jag har en själv innan det var typ försent, innan de typ kläckt ur sig alla möjliga saker. Typ "Hur dum i huvudet får man vara att göra det när man är så ung?" "Varför?, det är inte normalt"  STOR SUCK!

Nej snart bär det av till Jönköping där ska jag, Ida och Sarah äta gott på Åtta glas och jag ska shoppa lite för jag har äntligen fått min efterlängtade lön. Yeah man!

Facking meeting

Hello!

Idag sov jag hårt på morgonen och ville inte gå ur sängen, det var verkligen jätte jobbigt. Med ont i revbenen är man inte så jätte uppåt, så alla på jobbet trodde att jag var rädd för jag skulle stå vid den maskinen jag stod vid, A "Det är ingen fara, jag ska visa dig så många gånger det behövs!" Men jag hade verkligen bara ont i revbenen. Fast jag tycker verkligen inte att stå vid dessa maskinerna, ångrar att jag sa att jag ville stå vid den linen, blä!
Säger som en av fixarna "Helvetes jävla piss fanskap till bana" som han skrek åt banan idag. Varför ska jag gå i A's bana, varför inte i någon av de andras. Jaja. Too late.

När jag skulle börja plocka ihop så kom alla och sa att det var fackmöte som alla var tvugna att vara med på, jag är inte ens med i facket men jag fick gå i alla fall. Det tog lång tid, 45 minuter, alla var typ osams, folk var högljudda och störda. Usch så onödigt. Kom hem typ tjugo i tre, blä.

Nu ska jag vila som attan och titta på film och sticka.

Vi ses!

Slow swimmers?!

Nej inte i detta fallet, men slöa bilförare. Råkade på 2st på den korta vägen från jobbet och hem. De körde, och jag skämtar inte nu, i 20Km/h. Jag fick seriöst panik. Hade jobbat över i en kvart, för ett förbannat onödigt möte och ville bara hem och så tar DE upp min tid. ÅHHHH.

Ska strax till vårdcentralen. Kolla mitt öra och mitt revben. Hade så sjukt ont i mitt revben idag på jobbet, hade stor lust att gå hem, men jag stod ut. STOLT! Så nu har jag fått tid vid halv fyra, Yeah. Ska förbi bibblan och låna burda, få lite inspiration.

Sen ska jag lägga mig och se en film, fy vad skönt.




Tillbaka från en tur i samhället.

Gick till läkaren, Hon sa att mina revbenen bara var en sträckning, vilket jag trodde. Och örat fick sig en spolning, blev helt yr! Var nästan tvugen att lägga mig ner.

Sen åkte jag till bibblan, och gud, vårt bibblan. Älskar tanterna som jobbar där. Hon med den härliga rösten, hon låter verkligen som en bibliotektant. Hon är så snäll. Lånade några Burdor och "Festival" och "Hipp Hipp Hora" . Jag har inte bestämt vad jag ska sy än, men vill få lite idéer, men det blir nog någon klänning.

En kul grej - Adisa frågade mig om jag ville vara deras vimmelfotograf på deras BAL, Oh vad jag svarade JA!

Nej nu ska jag titta på The Beach. Det var så länge sedan, och blev så sugen när Evelina snackade om den i lördags.

Ship och hej.

Don't you worry

Det känns som att någon har stampat på mitt ena revben och kickat mig i sidan. Idag haltar jag och kan inte skrattar och knappast andas. Alla skyller på att jag har boxat, men herregud jag gjorde det inte med det benet och verkligen inte med revbenet. Det knakade när jag vände mig i natt, kan vara det, det tror jag mest på!

Mamma fyller år idag. Så folk var här och grattade. Jag jobbade mellan 6-14, surt, men det gick bra. Nu har jag bara fem dagar kvar tills jag är ledig igen, det är något som suger minsann.

Grattis

 
Var hos Joanna fredag-lördag. Vi skulle gått på bio, men eh, vi var bara hemma och såg "The life of David Gale" , den är så himla bra! Provade en klänning på MQ, kunde inte sluta tänka på den så jag bad Joanna köpa den idag. Älskar den!

Klänning







Hush little lady, don't you worry
This is the end of a beautiful story
Sleep through the night until tomorrow morning
New great adventures are waiting shortly


Hush little lady, don't you worry
This is the end of a beautiful story
Sleep through the night until tomorrow morning
New great adventures are waiting shortly


Hymn - Salem Al Fakir

My week

Ännu en vecka på det "helt-okej-ibland-skit-kul-ibland-skit-trista-jobbet" är över. Denna vecka har fyllts med "tonnes" av skratt. Vår nya medarbetare Nadia, är så sjukt kul när det gäller att prata och inte jobba. För prata gör hon så mycket bättre än jobbar. Det enda hon pratar om är Johan, deras bröllop, Johan, deras bröllop, Johan, deras bröllop, rädslan för M, Johan, Johan, Johan, Johan. Och Johan. Men det gör verkligen ingenting, för det är så kul och lyssna på henne när hon bryter och pratar snabbt. När hon inte pratar med oss pratar hon med Johan i telefon. Hon är verkligen en underhållare. Jaja.

Denna veckan har varit galen. Inget är så kul för er som läser som det är just i stunden, det förstår jag, det hoppas jag du också gör. Bland annat har M åkt runt i trucken och skriker "Jobba Jobba!" när han ser att Nadia står och pratar med någon, så kul för hon fattar inte att han gör det med lite ironi. När A och R stod och pratade så kom M och skrek "Jobba Jobba!" (som alltid med glimten i ögat) som svar fick han skrik "AHHHHHH" och stenregn. Sjukt roligt. Slutade med att alla typ stod och skrek och kastade stenar.

En dag ställer sig Nadia sig upp på ett bord och skriker "RAAASSTTT!" för hon tycker alltid att vi är så dåliga på att gå på rast när vi ska det.
Ja, det är ibland jätte kul att jobba. Men som igår när man ska sätta igång sista maskinen och kommer på att man gjort det som man absolut inte fick göra, snabbt på nödstopp. Då är det inte kul att jobba. Som tur var gick inget sönder, men det är ju så retligt när man bara ska trycka igång sista och sen gå! Jaja.
Har fått en månad till. Så nu har jag jobb till sista Mars.

Morfar är "frisk" med, ingen ny tumör. Fick provsvar nu i veckan  =) Glad för hans skull.

Något som inte passade in i denna veckan (inte annars heller såklart) var att Johanna Sällström är död. Känns helt skumt och konstigt, måste jag säga.

Var inne en snabbis på A6 i tisdags och inhandlade en boxarsäck, det är himla kul att slå på den alltså, men pappa måste sänka den lite så man kan kicka på den med. Sarah hängde med som sällskap, och vi provade lite kläder. På VILA tog vi på oss en kjol och en klänningen. Vi var som hämtade från skolköket i det tidiga 1900-talet.

Mattanter


Igår på "Alla Hjärtans Dag" hände det inte så mycket mer än att man fick ett sms av pappa "Här kommer Alla Hjärtanskramar från paps" och en chipspåse och Pepsi Max av mamma. De är väl för goa.

Idag efter jobbet hängde Fanny och Sarah med mig hem och vi drack te och O'Boy och tittade på "Sexinspektörerna" och lite Nyckeln till frihet. Det var väldigt mysigt.

Nej nu ska jag minsann sova.
Ska åka till min kära syster imorgon, vi ska se på bio och dricka öl och handla födelsedagspresent till mamma.

Elderly

Tjo!

Som sagt var vi på "Linas kvällsbok" igår, så himla kul. Efter bion åkte vi till ett fik och tog te, juice och en macka. Sen direkt i säng.

Idag har jag hälsat på "di gamle" som man säger. Tillsammans med Joanna och Per gjorde vi en rajd på några timmar. Väldigt mysigt, de är så grymt söta. Och Mormor är klar med den fin fina "sjal-ponchon" till mig, så himla fin blev den. Hon är så duktig. Bosse är hemma i natt med, skulle göra lite intervjuer i Jönköping imorgon. Så kul och se honom också.

Sen blev det hem och vila. Såg på Playa del sol, En annan del av Köping och nu Maid in manhattan. Snart ska jag gå och sova. Imorgon är det jobb igen.

Usch jag har inget kul att skriva i min blogg längre, det suger ju.


Snow, no snow?!

Hajsipajsi!

Nu ska jag snart dra iväg på bio i staden Jönköping med några av vännerna, "Linas Kvällsbok" ska vi se. Har inga förväntningar för den ska tydligen inte vara såååå bra.


Linas kvällsbok

Annars i veckan har jag bara jobbat. I går, fredag var jag, Ida, pappa och Sören på Isaberg, och tog de första svängarna i backarna. Det var så sjukt gött. Love skiing.

Liften


Idag skulle jag, Evelina, Ida och Sarah åka lite pulka i Svenarum men när vi kom fram dit var det ingen snö i backen så vi åkte hem till mig och drack lite o'boy.

Nej nu ska jag åka och hämta upp alla.

Weekend update

Hej hej!

Back too work after tre dagars ledighet, är lite segt, fast helt okej!

I fredags umgicks jag med Ida och Sarah, vi skrev ut massa fina brev till hela 9C och åkte runt och lämnade dem i brevlådan, kul kul. Vi fnittade som om vi gick i 6an typ. Tittade senare på "Date Movie", den var med kul fast jag blev en aning äcklad ibland.

I lördags fick vi "finbesök" som mamma kallade det. Joanna skulle introdusera sin pojkvän Per för oss. Allt gick toppen, han var trevlig, vi var trevliga, vi skojade och tittade på melodifestivalen, "Amelie från Montematre" och Senegal film och slutligen lite Thailand film. Blev en aning pinsamt när pappa skulle dra fram det men men det gick ju bra. Han gillade oss tydligen =) Kul. 
En liten rolig incident inträffade då jag och Joanna samtidigt såg att det var "Amelie från Montematre" och samtidigt kopplade till samma scen i filmen, skratt utbrast mellan oss båda medans mamma, pappa och Per tittade på oss med undrande ögon. 

I söndags åkte jag tillsammans med Joanna till farmor, mormor & morfar. Sen tittade jag på Top Model hela dagen, min "vän" från London, Christina var med i denna säsongen, kul och se henne igen. Sen fick jag se på Sing-a-long, One tree hill, Playa del sol & En annan del av Köping innan jag fick gå och lägga mig. Ingen speciellt kul söndag, men whata?!

RSS 2.0