Hotel RwandaSe den!!

Ja, jag är kanske lite efter men den var väldigt bra och jag grät som attan.

Dagen då alla planer gick i kras...

Alla mina planer inför helgen gick i kras. Ikväll skulle jag varit med systern, och i morgon skulle jag åkt till falkenberg på bröllop. Men båda blev inställda. Så skulle jag gå ut och gå med Adisa istället, men det orkade vi inte med så det sköt vi fram tills söndag.

Så nu sitter jag här och får väl ta och föda upp mina sims gubbar igen...

Jaja....Vad gör ni andra i helgen då? 

När jag ändå är igång och härmar...

...så härmar jag Moa som på sin bilddagbok skrivit att man ska söka på sina initialer på google och ta första bästa bilden och den visar hur man kommer dö.
Först så blev jag liksom bara, okej, en hemsida?! Tråkigt att det inte blev mer spännande! Sen bara läste jag vad det var för hemsida, det är ju för fasen en Aids Alliance-hemsida! "LIFELONG" som huvudrubrik typ. Eh?! Jippi. Inte nog med att jag kan få panik ibland och tro att jag har hiv, nu kommer det definitivt inte sluta!

Min personlighet...

Härmade Adisa med det dära personlighets testen...stämde ganska bra, på hur jag skulle uppfatta mig själv i alla fall!
Livet suger lite lätt nu!

Jag har fått tillbaka mitt magsår och jag kan knappt stå, det känns förjävligt. Jag skulle nu varit uppe hos Fanny i stan och festat loss, men eh icke, istället ligger jag ensam här hemma och tittar på film efter film i soffan och tycker synd om mig! För Sims2 kan jag ju inte spela för den förbannade datorn har dött. Den bara bestämde idag att den inte ville leva mer och därmed tog den även livet av, Lisabeth&Fredrik Vinborg, Monika&Roland Levin Åberg, Joanna&Per Odestrand, Mia&Kalle Johansson och Emilie&Rickard Paulsson, som precis fått nya hus och vänner i mitt egna lilla kvarter i simsvärlden! Jag sörjer dem starkt! Och ja, jag har ingen fantasi what so ever, vad det gäller namn och så. Men jag tyckte det var roligt att göra dessa gubbar och döpa dem till det.

Nu ska jag försöka titta på "Rendition".

Hörs!

Sims 2

Jag bad Fidde fixa Sims 2 till mig. Jag minns hur kul jag tyckte det var när första versionen av sims kom och kunde inte sluta spela....

Eh, jag har spelat i fyra timmar non stop nu....blivit helt hooked! Det är ju skit kul =)


04,23...

...stod det på klockan sista gången jag tittade på den inatt! Och innan dess hade jag inte sovit en blund, enbart vridigt och vänt mig i sängen. Gått upp och okynnes kissat två gånger och, och mina vänner, druckit gammal mjölk. Jag blev så sugen på mjölk så jag gick till kylskåpet och orkade inte ta fram glass så jag drack rakt ur paketen och jag tyckte faktiskt att jag öppnade det paketet nyss, men icke...det var så det hade börjat klumpa sig....ush när jag fick det i munnen bara sprutade jag tillbaka det i det lilla hålet på paketet och kastade det. BLÄÄÄ! 

Klockan 05,15 ringde klockan, hann faktiskt med att slumra till lite där emellan. Men jag var ju typ fortfarande pigg när ajg vaknade så de första timmarna på jobbet gick an men senare framåt 11-12 tiden blev det segt, för att inte tala om timmen mellan 13 och 14. Men med musik i öronen så gick det an ändå...speciellt med den nya plågan Fascination av gruppen/bandet Alphabeat. Jag älskar den låten och allt med den. Lyssna och njut av den!

Nu ska jag bara slappa tills Fidde kommer hem så ska vi försöka ta oss ut och gå...usch vad jobbigt! =)
Easy living,
killed the young dudes,
in the high boots
Teenage,
in the pace age,
that's when love burns,
now it's your turn.

Fascination
Fascination
It's just the way we feel.

Fascination
Fascination
It's just the way we feel. (yeah)

We love this exaltation (woh oh, o-o-oh)
We want the new temptations (woh oh, o-o-o-oh)
It's like a revelation (woh oh, o-o-oh)
We live on fascination.

Passion,
is our passion,
in the moonlight,
on a joyride
Easy living,
killed the young dudes,
in the high boots. (oh yeah)

Fascination
Fascination
It's just the way we feel (come on).

We love this exaltation (woh oh, o-o-o-oh)
We want the new temptations (woh oh, o-o-o-oh)
It's like a revelation (woh oh, o-o-o-oh)
We live on fascination.

The words is on your lips - say the word
The words is on your lips - say the word
The words is on your lips - say the word
The words is on your lips - say the word
The words is on your lips - say the word
The words is on your lips - say the word
The words is on your lips - say the word
The words is on your lips - say the word
The words is on your lips - say the word
The words is on your lips - say the word
The words is on your lips - say the word
Fas-ci-na-tion!

We love this exaltation (woh oh, o-o-o-oh)
We want the new temptations (woh oh, o-o-o-oh)
It's like a revelation (woh oh, o-o-o-oh)
We live on fascination (o-oh).

Say the word now (fa-sci-nation)
Say the word
Come on say the word now (fa-sci-nation)
Come on (fa-sci-nation)

De är underbara.


Hemlis...I hemlighet längtar jag nog efter en bebis

Migrän


åh, vad det suger

Titt på lägenhet...

Igår skulle jag och fidde kolla på en ny lägenhet för oss, ingen ny ny men ny för oss! Jag åkte upp till vaggeryd och skulle hämta nyckeln till lägenheten, men fick med mig en nyckel till den andra lägenheten vi var intresserade av, men som vi inte var först på men vi fick i alla fall titta på den.

Första lägenheten mådde jag enbart dåligt av! Luktade illa, skitit och bara fult helt allmänt. Hål i taket och söndriga tapeter. Så NEJ tack.

Andra lägenheten som vi då egentligen inte har någon chans på eftersom vi ligger på fjärde plats på listan, men va fan det är ju lika bra och kolla så kan man radera ut det ur hjärnan sen! När man steg in så luktade det gammalt, men liksom det gjorde inget, det var liksom charmen med detta gamla hus. Väldigt stort, både under och övervåning. Mysigt som attan är det men köket och toaletterna är tråkiga. Men ett stort rum uppe och ett där uppe som har kakelugn, mysigt. Men rummen hade en lite konstig planlösning så, det känns surt! Men som sagt vi har kanske inte någon chans på den och även om vi får den så är vi tveksamma om vi vill ha den. Vi får vänta och se vad som dyker upp!

Om någon dryg timme är det dags för jobb igen... 

Loppis

Ja. idag var det upp i "ortan" för att loppis i jönköping stod på programmet. Mamma kom och hämtade mig klockan fem i sex. Framme vid tändsticksområdet i jönköping kutade jag in och tog två bord uppe på scenen, för där är det enda stället man får ha klädhängare. Första jag sålde var ett par av mammas skor för 5kr. Dessa människor som inte kan köpa ett par nya skor för 10kr....det gör faktiskt till och med jag i utlandet, så kom inte här och säg att jag prutar jag med, INTE SÅ BRA! Men vår inställning var mer "bli av med skiten" än att "bli rik". Så i slutändan kostade kläderna 1kr! En liten köpare fick en splitter ny "twist&tango" skjorta för 1kr! Den hade kostat 599kr på sisters. Usch nu när jag tänker på det får jag lite ont i magen! Men men, jag får skylla mig själv. Jag tjänade ca. 500-600kr. Det tycker jag är gött när en fattiglapp som jag har 64kr på kontot och 15kr på mobilen! Så dessa pengar ska jag leva på resten av månaden på.

Mina fina kreationer, som jag satte ihop för att sälja bättre, skulle folk pruta från 5kr för en kofta med ett märkeslinne under till 2kr. Herregud. Jag blev så sur. Linnet hade kostat i fullpris 495kr! "Nej, jag ska ha det för 5kr!" svarade jag!
Dock losade mina kreationer big time, jag som trodde att det skulle gå åt som smör i solsken!

Trött som gatan nu. Imorgon ska jag bara sova, för nu ska jag köra Adisa&co till Jönköping!

Ny stickning på gång...

Har börjat på en ny stickning, en sjal! Har dock inte det garnet och inte de stickorna som de har på beskrivningen, men den kommer förhoppningsvis bli gosig och stor.

Så här sin min början ut i alla fall, det blir nog bra  =)

Äntligen...

...har Kajsa&Stine flyttat tillbaks till svearike och jag kan höras oftare med dem, jihooo. Kajsa ringde mig idag så jag fick prata med henne efter några dagars missade samtal =( Underbart och prata med henne igen.
Tragiskt

Mina tankar går till Matilda och hennes familj....

Jobbskit

Hemma från jobbet. Så himla jobbigt och bli inkastad i något som man r helt nollställd från och börja minnas allt igen. Usch det har varit en hemsk dag. BLÄ. MEN JAG HAR TJÄNAT PENGAR:


Helgen

I fredags efter att ha tvättat från kl.8 så åkte jag och Amanda till stan och inhandlade garn. Jag köpte ett flammigt som jag började göra en mössa av igår. Sen när jag kom hem började jag och plocka fram min sticknings väska och där hittade jag en stickning jag började på för ett bra tag sedan, ett par höga strumpor så de började jag fortsätta på.

På kvällen på fredagen så åkte jag, Fidde, mamma och pappa in på bion, Mamma Mia! Den var mysig. Pappa tyckte den var så bra att han applåderade, vem fan gör det på en bio? Jag och Fidde tittade lite fint bort haha. Efter bion åkte jag ut til Evelinas stuga och där var de i full gång med att prova olika viner. En del var rejält förfriskade =)


Jag älskar förövrigt Amanda Seyfried's bröllopsklänningMössan jag håller på och stickar


Stumporna kommer ta ett tag!


Lördagen skulle bestått av att sälja på loppis på förmiddagen och kvällen skulle vi ha begett oss till Nässjö. Men i och med att jag och mamma inte pratat ihop oss inför loppisen så skippade vi det oh tar det nästa lördag istället. Och Nässjö blev inte heller av =( Jag som verkligen sett fram emot lördagen, fick sitta hemma och sticka och kolla på alla tråkiga lördags program, medans Fidde satt och spelade dator. Eftersom hans planer också raserades.

Idag har det varit "brothers&sisters" maraton och slapperier. Ringde också och erböd mig att börja jobba imorgon, dum som jag är. Nej, va fan jag har gått nu och klagat i tre veckor om att jag inte har några pengar och jag har inget att göra så då kan jag ju lika gärna jobba och tjäna pengar. Och om jag jobbar imorgon och framåt så har jag ju inte tid att göra åt pengar, så himla bra! Så imorgon är det kvällpasset på Stilexo som gäller.

Tyskland

Nu är jag tillbaka på hemma plan och det känns både skönt och tråkigt. Hemkomsten innebär att det enbart är en vecka tills jag börjar jobba igen =( Men på en vecka ska det nog hinnas med lite mer roligheter. Som idag och imorgon är det fullspeckat schema. Om en timme drar jag och Amanda in till stan och i afton går jag på bion mamma mia! med Fidde, mamma och pappa. Imorgon är det sälja på loppmarknad och fest i nässjö som gäller.

I Tyskland tog det mest lugnt, solade och badade och handlades lite sprit. Mest lakrits sprit för min del, hihi. Hotellet var bra och fin utsikt över en liten insjö i Lubeck, där vi en dag hyrde en liten el-motorbåt som vi tuffade omkring i.

Under denna tiden i Tyskland visades den hårfärgen jag hade tills jag var ungefär 10-12år en gång, det vill säga BLOND. Jag och Fidde satt och kollade på ett tatueringsprogram. Det skulle tatueras en drake och jag uttrycker "Finns det drakar på riktigt?" Det tar ett tag och Fidde stirrar på mig som om jag vore dum i huvudet och det är då jag inser vad jag sagt och vi börjar asgarva. Jag menade egentligen att fråga "OM drakar funnits på riktigt?" men i en tid av svaghet blev det alltså den undrande frågan om det fortfarande finns drakar. Ja, jösses vad vi skrattade!

Nu ska jag hoppa in i duschen för klockan elva ska jag befinna mig hos Amanda.RSS 2.0