Förändringar

Oj vilken fullfart det varit här hemma sedan sist jag skrev för 14dagar sedan...

Från att vara "hemma" hela dagarna och inte veta alls när jag ska börja jobba/var jag ska jobba/vad jag ska jobba med/hur mycket jag ska jobba
Eller när Lia exakt ska skolas in på förskolan, till att numera nästan ha en spikad 50% "tjänst" och papper på inskolning inskickade och förhoppningarna på att hon kanske kan börja i april (mina förhoppningar, vi får väl se vad kommunen säger)!

Alltså jag har jobbat 7pass. Jag har haft såååå roligt, trivs så bra och lär mig snabbt. Längtar tills fredag när jag ska jobba igen! Idag var det möte, och det är ett sånt härligt, mysigt och roligt gäng. Det känns så roligt.


Med Lia har vi fått pussla lite, Fiddes bror och brorson har varit så schyssta och ställt upp som barnvakter de dagar jag börjar innan Fidde slutat. Och idag kunde svärmor passa henne. Men eftersom det inte går att utnyttja familjen HELA tiden så är det bäst att Lia får börja förskolan, lite tidigare än tänkt. 
Det blir nog bra. 
Men det märks på henne att hon märker  att jag är borta mer nu, för så fort jag kommer eller är med henne så ska hon vara nära och helst vara uppe i famnen hela tiden. Lilla skorpis.
Lördag

Nu har vi snart klorinat och sanerat hela huset en andra gång på två veckor. Jojomän, jag fick ta en magsjuka till ja! Lite skakig i buken, och svag men får behålla allt idag i alla fall. Så pinsamt att behöva sjukskriva sig de första dagarna på nya jobbet, men va tusan, det går inte att jobba magsjuk. Så typiskt att det skulle hoppa på mig igen. Vi hade ju bestämt att vi var klara med det där förra veckan. 

Visst att storstäda hela huset annars är jobbigt och fruktansvärt tråkigt, men att städa efter varit magsjuk i två dygn är inte alls roligt. Allt går sååå sakta och många pauser behövs. Som nu, nu kör jag en bloggpaus vilades på kökssoffan. Ska försöka pilla i mig en skorpa oxå innan det är dags att fortsätta med klorinindräkningen av huset.

Skorpan

Tänk att vi sitter här nu och äter skorpor tillsammans, jag och vår lilla skorpa. 😍
RSS 2.0