Idag är ingen vanlig dag...

...för det är Lucke's födelsedag. Idag fyller goaste Lukas 1 år, Grattis grattis.Picnic vid sjön med min alldeles egna "sh...

img_0402 (MMS)

Picnic vid sjön med min alldeles egna "shemale"...


Hihi, vilken lejonman han har =)


Gud jag är helt svett efter en KORT runda ...

img_0367 (MMS)

Gud jag är helt svett efter en KORT runda på inlines med Adisa! Jävligt kul, men man känner ju sig som en gammal kärring. Det gör ju ont överallt, det får inte gå för fort och åkstilen gör att det ser ut som man skitit ner sig :) men på't imorgon igen!


Fika hos Amanda i solen :)

img_0366 (MMS)

Fika hos Amanda i solen :)


Baka baka baka...

img_6807 (MMS)

Baka baka baka...


Det finns inget som kan inleda sommarlovet bättre än detta...

 

 


 

Åh när jag letade efter detta klippet så hittade jag massa nostalgi-klipp från 90-talet... så jag var tvungen att lägga upp de med. Alltså håll med mig, det finns ju inga barnprogram som går upp mot 90-talets barnprogram. Så underbara.


Åh, eller 18 karat! Vad vi alla tävlade hemma hos mormor med sockerbullen. Inte slicka sig runt munnen...hihi.

 


Åh jag kan inte sluta...det finns så mycket som man minns. Det är så roligt, man bara kommer på mer och mer som såg när man var liten.

Och en film som jag kommer ihåg nu, som man fick titta på i lågstadiet (det kändes som det var varje fredag, men det tror jag inte kan stämma). Jag minns så väl när Åsa tog fram den där stora projektorn och bandspelaren, för vi hade inga nymodigheter på sörgårdsskolan, så det var ljud och bild var för sig. Den vita duken drogs ner och så började det snurra, knastra och spraka och blinka och ha sig. Tänk vilka minnen.

Måste försöka hitta filmen, någon som vet vilken jag menar...den börjar med en tjej som är på väg till skolan...hon kommer alltid försent, när hon kommer till skolan har jag för mig att fröken skulle visa en film också...och sen har jag för mig att man fick se olika inslag beroende vad det var filmen handlade om. Det var tecknat i början.


Söndagsbio

Igår kväll åkte jag och Fidde in till Jönköping för att gå på bio. Vi såg "The A-team" och den var bra. Så himla härlig och bra story. Visst  det är ingen film som får en oscar, kanske men den är lite i stil med Ocean's-filmerna.

Se den!Nu kommer sista skolinlägget för några månader...

Har precis kommit hem från skolan och från den sista skrivningen innan "sommarlovet". Som jag skrev på facebook så tycker jag faktiskt att jag förtjänar ett godkänt, även om det är ett godkänt -. Om det inte blir godkänt blir det till att skriva det i augusti istället och det känns ju rätt så tråkigt att ta upp medicin-boken igen bara för att läsa på igen till detta prov. Nej, nu attans håller vi tummarna att det är godkänt och att jag snart får reda på resultat så jag slipper vänta nervöst.


Strax ska jag kila iväg till mormor för att en gång för alla ta del av hennes hemliga knep till världens godaste köttbullar. Anteckningsblock följer med, här ska inget slinka igenom, allt ska antecknas =)

UPDATE: Resultatet är här, provet blev GODKÄNT!!!! Nu väntas det spänt på betyg i kursen...godkänd måste jag ju bli i alla fall.
Åh, jag älskar dom!!!

img_0361 (MMS)

Åh, jag älskar dom!!!


YEEEEEEEEEEES!

 • Matspjälkningsorganen - PROV
 • Cirkulationsorganen - PROV
 • Urinorganen - HEMTENTA
 • Mikroorganismer - Skriva om någon infekktionssjukdom - INLÄMNING
 • Hygien - Beskriva hygienrutiner som behövs för att förhindra smittspridning - INLÄMNING
 • Farmakologi - INLÄMNING
 • Farmakologi - PROV
 • Första hjälpen och katastrofberedskap - INLÄMNING 


  Prov i farmakologi skrevs i morse och jag väntade nervöst och oroat i knappt en timme på svar, det kändes inte bra när jag lämnade skolan nämligen. (kändes konstigt att gå till skolan för att skriva ett prov när alla andra elever var där för att springa ut och "aldrig" mer komma tillbaka till skolan igen.)
 • ...och nu precis fick jag reda på att jag blev godkänd på provet! Det känns så jäkla gött. "Bara" ett prov kvar. Snälla alla som läsare, håll en tumme på måndag morgon åt mig och önska att jag ska klara provet så att jag sen kan ta ett välbehövt sommarlov!!


  Framtiden

  Min planer inför framtiden och mitt yrkesval har kastats bort, jag är helt plötsligt låst och kan inte komma åt min egen vilja och önskan om vad jag ska jobba med. Jag är riktigt ledsen och frustrerad över detta, det känns inte alls kul.
  Jag är upprörd över att en person kan hålla min framtid i sina händer, och bara kasta bort den på skit, för att den personen ska må bra och få jobba med det den vill (som är helt fel för den personen enligt mitt tycke). Varför ska det vara så? Varför får man inte göra det som är bäst för en själv?

  Sommar i P1

  "Sommar i P1" drar snart igång idag släppte Sveriges radio listan på årets sommarvärdar. Jag blev rätt besviken faktiskt...det var inte många som var "Wow, va kul och lyssna på henne/honom, det blir intressant", utan snarare, "Okej, har jag inget annat att lyssna på kan jag väl lyssna på honom/henne, det kanske blir intressant".

  Några som ändå kan vara lite kul att lyssna på är: Ulf Malmros, Annika Östberg, Johanna Koljonen och Josephine Bornebusch. Sen om jag jobbar kan jag tvinga mig att lyssna på några andra bara för att.

  Lite tokigt att läsa i listan, för det står efter varje person, utom en, vad de jobbar med eller vad de är kände för, men efter Annika Östberg står det ingenting.

  Det går framåt...

  • Matspjälkningsorganen - PROV
  • Cirkulationsorganen - PROV
  • Urinorganen - HEMTENTA
  • Mikroorganismer - Skriva om någon infekktionssjukdom - INLÄMNING
  • Hygien - Beskriva hygienrutiner som behövs för att förhindra smittspridning - INLÄMNING
  • Farmakologi - INLÄMNING
  • Farmakologi - PROV
  • Första hjälpen och katastrofberedskap - INLÄMNING Okej, en liten ynka fråga kvar som jag ska svara på imorgon bitti.
  Jag har missat på matspjälkningsprovet två gånger nu i skolan, men på internet får jag alla rätt på webtester, varför kan man inte typ visa upp de svaren...åh. typiskt.

  Älskar YouTube

  ...för redan har någon, vet inte vem, som var på bröllopet lagt ut på YouTube de klippen jag så gärna ville visa. Så här är Burton och Tom sjunger "Angel" och här är också roligaste talet, Lee som var bestman.


  RSS 2.0