Bilder från helgen


Orkar inte skriva

Nu när jag jobbar blir bloggen lite lidande, visseligen skriver jag inte såå jätte ofta annars heller men nu blir det bara mindre. Jag orkar liksom inte skriva något och det finns inte mycket att skriva förutom att jag mår skit och tycker att jobbet är psykiskt påfrestande så jag kommer hem efter jobbet och bara vrållipar av trötthet och stress. Jag försöker att intala mig att det bara är för en kort tid och att jag inte ska stressa upp mig så över allt, men det jag intalar mig själv i sånna lägen lyssnar jag inte på. Jag lyssnar enbart på mig själv när det handlar om att stilla mitt shopping-begär!

Så efter en skit-tuff vecka så drar jag, Fidde, mamma och pappa till Karlshamn imorgon för att gå på Magnus Uggla's revy. Jag är inte sååå förtjust i Uggla men jag kände att jag bara behöver komma bort på lite semester så det ska bli riktigt kul tycker jag.

Vad ska ni hitta på i helgen?

13182...

steg har jag gått idag! Det är enbart på jobbet, jag satte igång stegräknaren när jag stämplade in och stängde av den när jag stämplade ut, bara för att se hur mycket jag springer runt och som jag trott, det är en hel del! Inte undra på att jag har sjukt ont i fötterna när jag kommer hem. För det är ju inte de skönaste skorna jag traskar runt i.

Idag grattar vi

min syster som fyller år idag! Grattis grattis Joanna.

Coolt

Såg på Aftonbladet att människor dansat för att hylla Michael Jackson. Här är filmklippet. Det ser ut som det är Bounce som börjar dansen...=)

Jag är tillsammans med ett stort barn

...som precis köpt en ny leksak, en radiostyrd bil. Låter förjävlig här hemma när lillsaten åker runt på golvet och blinkar och lyser blått sken gör den med. Jag hoppas den snart går sönder som den radiostyrda helikoptern härom månaden gjorde!!!
UPDATE

Okej, det var rätt så kul faktiskt! Hihi.

Michael Jackson's bästa låtar enligt mig!

Jag försöker att tänka på annat än jobb och all annan skit i mitt liv just nu. Så därför tänkte jag lista mina favorit låtar av Michael Jackson. Tycker de bästa låtarna är när han har med massa andra folk, det gör allt så himla pampigt och maffigt.

So here are my top 8 (ordnade efter inspelningsår):
Denna är bland de vackraste sånger jag vet, så underbar.


Denna version är så jäkla pampig tycker jag..mmm.
(Dock är han som läskigast här!)

Trött på denna veckan

Jag vill bara hem nu, denna veckan har varit så stressig och jag är så trött...så mycket krångel och fel och bara skit alltihop. Läntar tills klockan slår 13,15

Skaffa inte ICA banken!

Jag har fått för andra gången mitt konto övertrasserat av ICA banken! Det är inte jag som har övertrasserat det själv utan det är banken! De drar en årsavgift i förskott och därmed blir det övertrasserat (jag har aldrig så mycket pengar på mitt ICA - kort, eftersom jag är fattig) och inte nog med att det är minus en årsavgift på kontot de ska slänga till en övertrasseringsavgift och en påminnelseavgift. I februari låg fakturan på övertrasseringen på 277kr och nu idag fick vi en övertrasseringsfaktura på 621kr. Och alltså dessa minus är deras egna fel. Usch vad jag är upprörd.

Inte nog med detta jobbiga scenario så var det tufft på jobbet idag med...jag trodde att jag hade sluppit undan den jobbiga kunden på Comptech men icke idag kom slaget att jag ska de närmaste fyra veckorna spendera tid vid den jobbiga maskinen och de hårda reglerna. Som sagt jag trodde jag slapp för att jag för något år sedan sa nej, men nya chefen hade nya planer. Men mycket, mycket har ändrats sen sist och det har blivit lite enklare och jag tror och hoppas jag kommer att överleva i sommar.


Känner att öronen tagit stryk idag, tjut, pip och surr...

RSS 2.0