Full rulle sockerbulle...

Tiden går så snabbt, hinner inte med själv längre. Nu har det varit fullt upp i en vecka igen. Jag har ju börjat jobba så veckorna kommer la trilla bort nu.
 
Senast jag skrev var jag ju på väg till Köpenhamn över helgen med syster. Dit kom vi och hem också. Mysigt som attan. Det blev ströget och shopping för hela slanten, men det gillar vi ju så det passade oss som handen i handsken. Joanna hade nog planer på att vi skulle hittat på mer men jag var väldigt nöjd med det vi gjorde och det tror jag Joanna var också. Man blir väääldigt trött och slö av ströget en lördag ;-) Grämer mig dock än över en sjal och en klänning jag inte köpte, åh. På söndagen när vi skulle åka hem så stannade vi till på Emporia i Malmö för att kolla in det nya shoppingcentret. Vi körde en snabbvända innan vi åkte hemåt igen, hittade lite smått och gott där också. Det var väldigt kul att komma ner till Köpenhamn och med bara syster också, så trevligt.
 
 
 
Resten av veckan har jag jobbar på militärrestaurangen måndag till torsdag. Väldigt roligt! Men i tisdags ringde Ted från smörgåsbutiken och ville att jag skulle komma och jobba där i sommar så i fredags började jag där. Tråkigt att man inte kan ha båda men såklart måste jag ju ta det som erbjuder mest timmar och militären kan ju bara säga från vecka till vecka och Ted kan ju erbjuda hela sommaren. Men jag hoppas jag kommer kunna jobba på militären längre fram kanske, för jag trivdes väldigt bra där och det var roligt! Men det kommer bli roligt på Ted's också. Väldigt varierande i och med att han har golfrestaurangen också.
 
Ja det var väl det roliga jag hade och berätta idag. Helgen har bjudit på vila, vila och vila. Härligt och välbehövligt. Vi åkte en lite söndagsutflykt i eftermiddag, haha. Det var länge sedan och lite roligt när man inte vet vart man hamnar. Nehe nu blir det soffan tills hockeyn börjar.
 
 
Ha de gott.

Vad har du på ♥ ?
Postat av: Emilie

Kul att det släpper på jobb fronten!
På Teds kanske du kan vara med och få utveckla det lite på kak-sidan:)

2013-05-19 @ 22:58:13
Postat av: Emelie

Grattis grattis kära du! I juni ringer jag och så får vi uppdatera varandra ( stängt in mig med uppsats-helvetet så inget liv innan 4/6) Kram

2013-05-20 @ 00:13:52
Postat av: PeterDeluxe

Hejsan hoppsan!

Trevlig liten blogg du har =)

har en fortsatt trevlig dag.

2013-05-21 @ 19:07:50
URL: http://worldofdeluxe.blogg.se
Postat av: Joanna

Tack för en väldigt trevlig helg systra mi! Puss på dig!

2013-05-23 @ 01:24:08
Postat av: Papps

SÅ Härligt att se er ha roligt tillsammans.

2013-05-23 @ 20:37:29
Postat av: Ida

Grattis till jobbet Lisabeth! Fantastiskt ju!

2013-05-29 @ 16:27:21

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0