Måndag

Nu örkar jag inte pyssla med html-koder längre. Jag blir helt trött på det när det inte blir som jag vill! Det får vara så här nu, men som sagt säg om det ska vara prickigt eller inte...


Nu ska jag gå vidare med min dag. Det blir till att lämna tillbaks filmen vi hyrde igår, Setup. Kan ju inte säga att den var världsbäst precis men man kunde se den åtminstone.

Sen så är det ju tvättdag idag så jag har slängt på min goa kläder - som alltså inte ska tvättas - lager på lager, allt som jag kände för att ha på mig. Så jag ser ungefär ut som Joey i Friends när han klär på sig alla Chandler kläder.

 

Senare ska jag och Fidde åka en sväng till Värnamo och hämta hans pass. Så spännande att se hur han ser ut, haha. Alla de senaste passen jag sett ser man ju ut som ett spöke. Så himla läskiga.

Sen var Fidde så bussig och ringde och frågade om jag ville komma och jobba, denna och nästa vecka. (Ssschh, Emelie!!! Jag vill inte höra. Haha.) Kan vara gött att göra något annat än att bara gå här hemma och VÄNTA på besked från skolan. Jag är såå nyfiken och vill ha svar nu! Och så är det ju gött att få lite pengar. Lite hinner jag ju få innan vi ska åka på skidsemester och det är ju väldigt välkommet.


Vad har du på ♥ ?
Postat av: Emilie

kul att få jobba lite, snäll pojkvän du har!

2012-01-23 @ 19:48:51
URL: http://lindgatan.bloggplatsen.se
Postat av: ♥ Lisabeth

Ja, det kan bli kul att få jobba lite. Som sagt, nu går jag mest runt och tänker och det måste jag sluta med =) Haha.

2012-01-23 @ 20:08:26
URL: http://lisabeth.se

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0