Tiden går...

Oj oj oj, vad tiden går. Glömmer bort att uppdatera här också märker jag.
 
Så var var jag nu då?! Jo, förra veckan fick jag lite feeling och satte upp julgranen och pyntade lite försiktigt.

På onsdagen så kom Anna-Maria och Felicia hit och vi bakade lussekatter, saffranslängder, marshmallows och kolaklubbor. Alltid så kul att ses och baka med dem. Nu har vi dock lärt oss, jag hade förberett allt (handlat i förväg och planerat en snabb och smidig kvällsmat, varma mackor) så vi inte skulle dra ut så mycket på tiden utan bara baka och ha trevligt.
 
 
 
 
 
 
Tors & fre har trillat ur minnet, vet att mamma och pappa kom hit på kvällsmat i fredags för att de skulle slippa att äta i röran hemma hos dem.
 
I lördags var jag och mamma i Eksjö på julmarknaden där. Det är en väääldigt mysig stad, men vi blev lite besvikna för vi tyckte det var finare saker förra gången vi var där men mamma fick köpt en julbock i alla fall. Precis när jag kom hem så skulle Fidde åka iväg på julmiddag med jobbet så vi i princip möttes i dörren. På kvällen hade jag tvingat mig in hos Isabelle ;-), eftersom hennes karl var på samma tillställning som Fidde. Hon hade bakat massa gott som vi smaskade i oss samtidigt som "Så mycket bättre" rullade på tvn. Så mysigt och trevligt så.
 
 
 
Igår började jag dagen med frukost tillsammans med flickan som jag typ är döpt efter. Älskar när familjen på Junibacken firar jul, så mysigt. Sen spenderade jag resten av dagen med att baka tårta. Mamma hade beställt en "Bettan & Sanna's special" till hennes jobb. Kvällen avslutades med Dexter-marathon och pizza i soffan med Fidde. Fidde hade lovat att testa en apparat åt mamma, som kollar om man har andningsuppehåll under natten. Så det hade vi ganska kul åt innan vi skulle sova. Han ser helt bedrövlig ut i den. Jag lovade visst att jag skulle testa någon natt också...
 
 
 
Hela dagen idag har jag bakat också. Puuuhh, jag har såå ont i kroppen nu. Mitt kök är inte anpassat för att stå och arbeta i, i en hel dag. Mormor och farmor har också lagt in beställningar på småbröd till födelsedag och till jul så. I slutändan blev det 7 sorters "kakor", totalt och en mjölkchokladfudge à la Isabelle.
 
Chokladbröd, rågkex, gräddringar, hallongrottor, mormor Hertha's stora pepparkakor, strassburgare, fudge à la Isabelle och saffransbiscotti à la isabelle.
 
 
Resten av veckan fortsätter i full fart, bl.a. Lussebio, audionombesök och Stockholmstripp. Och inte att glömma det är ju MUSIKHJÄLPEN hela veckan, UNDERBART!!!!

 

Vad har du på ♥ ?
Postat av: mormor Inga-Lill

Det var ju en himla massa du hunnit med sen sist och massor av foto. Det foto jag fastnade för var solnedgången, UNDERBAR.

2012-12-11 @ 09:36:19
Postat av: mamma

imponerande :-)

2012-12-11 @ 17:49:03

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0