Seeeegt

De senaste dagarna och veckan har varit så dryga. Vi, både jag och sambon går bara runt i lägenheten utan varken någon energi eller ork till att göra något. Vi var som sagt i Jönköping i fredags och så har vi varit hos mina föräldrar och på Lindgatan och ätit, men i övrigt har vi bara gått runt i lägenheten och inte tagit oss för något. Vi har suttit vid datorerna och läst aftonbladet flera gånger om dagen och bloggar osv. Loggar in på facebook flera gånger i timmen för att konstatera att inget hänt på de sista 5 minutrarna. Jag kollar mobilen ständigt för att se om jag kanske blivit moster än, men icke. Denna ständiga väntan, tycker synd om min syster.

Det känns inte heller lönt att börja på något nu när vi snart ska åka iväg. Men samtidigt har vi massor som borde göras innan vi åker iväg. Men det finns ingen energi. Det är så tradigt. Just nu har vi börjat plöja igenom True Blood - säsong 1.

Man blir helt dagvill, när alla dagar ser likadana ut och man inte gör något speciellt. Alla dagar känns som söndag - minus ångesten. Idag har jag i alla fall kommit så långt att jag har skrivit upp en lista på vad vi ska hinna med att göra innan vi åker på onsdag. På den finns allt från posta ett paket - till att städa ur kyl & frys. Jag har dock inte skrivit någon packlista, det brukar jag vara snabb med att göra och jag brukar redan ha full koll på vad jag ska ha med mig, men inget är gjort. Det ligger kläder och prylar överallt i hela lägenheten, sedan Karlstad och allt är oordning. Vet inte vad som hänt med oss, läs: mig.

Nu ska jag gå och försöka laga klart maten som vi börjat med nyss och sen ska vi se ett till avsnitt av True Blood.

Vad har du på ♥ ?
Postat av: mamma

Hmmmm, vi går också och väntar på något!!! eller någon ;)

2011-07-24 @ 17:34:37
Postat av: Joanna

Ja nu är det synd om mig...haha! Nämen nu tycker jag verkligen det är hög tid för bebben att möta världen!!

Men ett tips, gör något ni, för ni kan, iaf åka på lite dagsutflykter o så...vi vågar ju knappt åka utanför 50-skyltarna:) Men förstår ju att ni även väntar på att åka till Italy!

Puss

2011-07-24 @ 18:35:11
Postat av: ♥ Lisabeth

Vi har inte råd att åka på utflykter nu när vi köpt kamera och ska ut och resa. Vi får bli hemma tills onsdag =)

2011-07-24 @ 20:12:22
URL: http://lisabeth.se

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0