Helgen

I fredags efter jobbet hoppade jag på tåget till Jönköping och kilade bort till Evelina. Dit kom också Sarah och vi fikade med macaroons och kaffe. Det var trevligt att träffa de en stund, blir ju inte så ofta =( Vid strax innan fyra började vi gå mot spridda håll, Sarah till stan, Evelina till atlantis och jag mot Karlssons. På Karlssons väntade Emelie. Vi hade bokat in en After Work med popquiz. Popquizet gick väl sådär, 14p. 28p är max tror jag. Blev lite rädd när man inte kunde komma på alla de sju dvärgarna från Snövit. Försök ni!
[Emelie, jag såg på lilla sjöjungfrun igår och då såg jag att vi fått "Blunder" därifrån =)] Efter tre öl stressade vi in på Sf och handlade godis och sen tog vi tåget hem. Det är mycket roligare att åka tog efter någon öl märkte jag.


 

 

I lördags begav jag mig på promenad med Adisa för att sedan äta middag hos mina föräldrar. Efter det väntade en myskväll med mig själv samt två timmars pysslande med min iPhone som valde att lägga av mitt i uppdateringen. Nu är den dock fixat och funkar bättre än förr.

 

Idag söndag har jag städat och plockat här hemma. Bakat frallor hann jag också med innan jag vid kl tre åkte in till stan för att handla på Ikea och Ica innan jag besökte Clara och hennes pojkvän Erik. Sarah kom också efter ett tag och vi fikade en liten kvällsfika, det var trevligt. Jag kom nyss hem och ska strax nu sätta mig framför tvn och se på veckans avsnitt av Solsidan.

 

Hoppas ni alla haft en trevlig helg.


Vad har du på ♥ ?

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0