Idag är ingen vanlig dag, för det är Lisabeths födelsedag!

Hurra hurra hurra!


Ja, om någon missat det så har det varit min födelsedag idag, ; ) Haha.

I år är första året jag inte ens märkt av att jag fyllt år, det har varit en vanlig dag, visst folk har hört av sig aningen mer än vanligt och jag har haft folk hemma på fika, annars inget speciellt. Men inte det minsta pirr i magen som jag faktiskt kände av förra året. Det är väl så att jag får börja vänja mig nu.

Men nu är jag i alla fall äntligen 22år, jämt och härlig ålder!

Ja, vad har jag gjort idag då?!
Jo, jag har kört lite bil, stressat lite, misslyckats med två kladdkakor (hur jag lyckades med det, har jag ingen aning om), städat hela lägenheten dvs. dammat, torkat, dammsugit och torkat golv, bytt lakan, bytt handdukar, diskat och fixat frall-fika. Och så har jag träffat systern min också, det var ca 5 veckor sedan sist...

Jag har fått öppna ett paket idag också, från Joanna och Per. Resterande presenter var allt jag köpte i Ullared i fredags. I paketet så låg ett fodral till min iPhone, gött nu slipper jag slinta när jag håller i den och jag får ett stadigt grepp, sen får vi hoppas att det lindrar skada vid fall!Sen har jag fått så himla många fina blommor. Jag som älskar tulpaner fick två buketter med tulpaner (från Joanna&Per och Mormor) och en annan jättefin, udda, häftig bukett av mamma och pappa. Ser nästan lite brudbukett-aktig ut, skitfint!
Jag tvingade upp mormor till mig idag också, så hon var här på fika med oss andra. Trevligt trevligt. Jag tror och hoppas att hon tyckte det var trevligt också. Farmor skulle kommit också först, men det blev för många trappor med för lite energi. Förstår henne verkligen, jag tycker ju till och med att det är jobbigt att gå i trapporna ibland och då har jag inte brutit några ben och är inte 87år.
 

  Nu ska jag kila och lägga mig i sängen och läsa tidning och bok. Tack för alla gratulationer!

Kram på er alla!

Vad har du på ♥ ?
Postat av: Fidde

Ha ha ha den äran dumsnut! =D Puss älskling

2010-03-11 @ 09:02:54

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0