Midsommar

En vecka sedan det var midsommar men bättre sent än aldrig kommer ett litet inlägg om denna knasiga dag.

Sedan några veckor tillbaka hade vi bestämt med familjen lövpaj att vi skulle dra till Liseberg. Vi såg verkligen fram emot detta, jag och Fidde. Vi förstod att det inte direkt skulle bli så mycket åka, utan mer en mysig dag för familjerna och härligt att komma iväg lite.

Dock blev inte dagen som vi tänkt. När vi precis skulle åka så spyr Lia kaskader.  Hela hon, bilstolen och lite av bilen blir total nerspytt 😢

Så vi fick åka hem från hemköps parkeringen och sanera Lia, bilstolen och spraya bilen med sanera. När Lia blivit badad och fått en piggelin var hon pigga som en lärka igen. Så vi vart helt knäckta, ska vi vara hemma och hon är frisk?! Vågar vi åka? Hon hade ingen feber och mådde precis som vanligt så när bilstolen blivit tvättad och torktumlad och hon fått behålla allt hon ätit så åkte vi faktiskt ändå. 

Vilken tur! Sen blev dagen så mysig och inga fler spyor trots karusellåkning! Så förmodligen är hon som jag och blir åksjuk, speciellt om jag ätit några mejeriprodukter. Vad har du på ♥ ?
Postat av: mamma

Vilka bra bilder på dig o Lia <3

2015-07-02 @ 22:10:25

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0