Bra dag

Åh vilken dag vi haft!
En sån dag där allt gått bra, eller någorlunda smärtfritt i alla fall (ja, eller inte när det kommer till nattningen men men). Kanske inte är mycket för världen men det är en bra dag för mig.

Hela familjen tog sovmorgon, errhmm, som alla andra dagar denna ledighet. Vid middag åkte vi in till Ikea och köpte saker till vår tvättstuga. Tanken är att vi ska få i ordning där med bättre förvaringsmöjligheter och få in torktumlaren som stått i förrådet över ett år! Och så skulle jag vilja snygga till stället och så det är roligare att vara där, men vi får väl se hur mycket som blir gjort till en början. Vi fick i alla fall tag i det jag kollat ut i förväg och blev precis klara till mitt optikerbesök.

Jag fick rusa dit men hann. Det gick bra och jag fick på mig ett par linser igen. Hallelulja!!! Har varit utan sedan i slutet av sommaren och bara haft mina gamla glasögon som jag verkligen måste byta. Så jag letade och hittade väl ett par glasögon som fick duga. Jag kommer ju inte ha de alltid, för jag använder ju helst linser, men känner att det är bra att ha ett par mer uppdaterade glasögon att byta lite med.
Och medan jag satt inne hos optikern och hon sprang iväg för att hämta något så såg jag genom dörröppningen att Fidde och Lia stod där. Och vad glad jag blev när Lia såg mig och log och vinkade. Och jag vinkade tillbaka och så log vi. Shit, hon är så stor nu!! Fatta, mindre än en vecka tills hon fyller 1!! 

Så skönt var det i alla fall att fått både linser och glasögon fixat. Efteråt åt vi lite och Lia var på gott humör och stojade.

Väl hemma kom Sarah och Ida på besök. Sarah hade med födelsedagspresenter till Lia, så fina och bra grejer! Sånt gillar vi. Så mysigt att ha de här och vi satt länge inne på Lias rum och det är så kul när hon leker och donar för sig själv men liksom vet om att vi är där, och ska göra sig rolig, och skrattar, busar och gör grimaser.  
Jättemysig kväll. Och jag trodde verkligen den skulle blir SUPERBRA, för hon somnade strax efter att Sarah gått. Meeeen så vaknade hon igen en timme efter och ville busa mer, suck. Men eftersom vi haft en bra dag, med mycket lek, skratt och glada miner så hade jag lite energi att inte sura utan stå ut att trötta ut henne tills hon somnade igen.


Sen grädden på moset, pricken över i:et, dagen höjdpunkt var när jag fick ett samtal om jobbintervju! Så glad. Vet att det bara är intervju men det är för mig bättre än inget. Det är ett "extrajobb" för kvällar och helger men jag tror det är precis vad jag behöver för att komma igång lite och kanske få in foten osv. Håll tummarna för mig. Skulle vara så roligt tror jag. Berättar mer om det blir verklighet.Nu ska jag sova, imorgon är det vardag igen. 

Vad har du på ♥ ?
Postat av: Fidde

Tycker det känns lite konstigt när du skriver "vi" när du pratar om tvättrummets planer.... =)

Lycka till på intervjun!!!

Svar: Äsch!!
Lisabeth

2015-01-07 @ 14:49:19
Postat av: maddis

Go läsning :) gött med sådana dagar! 😚😚😚

2015-01-08 @ 18:33:36

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0