Lördag

Glömmer att uppdatera här...



I torsdags klädde vi upp oss, hela familjen, och blev fotograferade. Så spänd på hur de blev, och nervös!! Brukar ha svårt för bilder på mig själv. Men men det var ju mest bilder på Lia som togs och de blev säkert superb!! 


Vår lilla sockertopp!!

I fredags åkt lilla familjen och badade i Vaggeryd. Så mysigt så!! Precis när vi tänkte gå ur plurret så kom Jamie & Sofie med barnen och Lukas så då stannade vi ett tag till. 
På kvällen kom Madde, Daniel och Lova på lite kvällsmat. Alltid lika trevligt att ses! Längtar så tills vi typ blir grannar... Hur underbart är det inte att ha sin bästis ett stenkast bort?!? Jag tror det kommer bli toppen!! 





Idag åkte jag och Madde och småtjejerna ut till österskog och Leva café hemma. Vi var där på öppningsdagen i maj och var sugna på en liten utflykt dit igen. Sååå mycket fint har dem, så svårt att välja vad man vill "plocka" med sig hem. Men det blev ett ljus, en ljuslykta, en flätad kruka och en liten present till en liten pingla som snart fyller år. Lia och Lova smaskade i sig rispuffar medan mammorna delade en morotskaka och en bulle med kaffe såklart. Smaskens. 





På eftermiddagen så bjöd jag hit Lisa och Linnea när jag och Lia var gräsänkor. Trots att jag hade migrän och magont så ville jag inte vara ensammen så, så härligt att de inte hade något för sig så de ville komma och underhålla oss. Så gött att bebisarna kan leka lite ihop och roa varandra. Vi gjorde egen pizza och gottade oss. 
Jag tänkte ju att flickorna skulle somna tidigt så mammorna kunde kolla tv, äta snacks och tjöta i lugn och ro, meeeeen så tänkte inte de, eller i varje fall inte Lia. Hon gav inte upp förrän efter kl.22 och då var det dags för Lisa att åka hemåt. Hon var så mysig stundtals, Lia alltså ;-), kröp upp i famnen och la sig mot bröstet. Och kröp upp till Lisas knä med en bok, och typ ville att hon skulle bläddra i den, och hon satt still ett bra tag medan Lisa läste. Så sött.
Så mysigt och trevligt att ha sällskap en ensam lördag, tror Lia är lika glad som jag att de kom. Lia bara sken upp när hon vaknade och såg Linnea.



Imon är det la röja hemma som står på schemat, det behövs städas ordentligt och plockas i ordning. Rösta gjorde vi i fredags. 

Vi blev klara med våra garderobsdörrar i veckan oxå. Hurra!! Nymålade och tapetserade med nya handtag. Kanske inte det snyggaste i garderobsväg men sååååå mycket bättre än som det var innan. 



Vad har du på ♥ ?
Postat av: Maddis

Tack för denna helgen ❤

2014-09-15 @ 06:20:17
Postat av: Papps

Så roligt att läsa om era förehavande, vi ses.

2014-09-15 @ 17:14:28

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0