Dålig med uppdatering

Det här med att uppdatera bloggen kommer och går i vågor. Ska försöka bli lite bättre än jag varit på senaste. 

Det tråkigaste är ju när det blir inlägg om massa dagar och bara massa text.

Men men.

Natten mellan fredag-lördag hade vi våra första nattgäster! Lisa och Linnea sov över, då Linus var på jobbresa. Mysigt så. Det verkade Lia och Linnea också tycka för de ville inte somna...
När man har nattgäster får man ju passa på att göra lyxfrulle. Så jag gjorde nattjästa frallor och dukade upp massa pålägg, ägg, juice och kaffe. Mmm.

Senare åkte jag och Lisa med tjejerna till julmarknaden i Åminne. Där mötte vi mamm och syster med barnen. Vi fikade tillsammans och så handlade vi lite glögg och annat. 

Längtar såååå till första julen med min lilla familj. Första riktiga julfirandet och första firandet i huset förhoppningsvis. Vi (jag har idéerna och Fidde fixar) har ju börjat renovera "finrummet". Det andra vardagsrummet som tidigare varit fullt av bröte. Målet är att få det i ordning så vi kan fira jul här, i det rummet. 

I söndags fick vi barnpassning i några timmar så vi kunde arbeta båda två ute. Första lastade vi av ved från släpet in i fiddes fina vedskjul. Sedan krattade vi alla jädrans löv som finns på vår trädgård. Alltså de är ju fina som rekvisita till korten, meeeen ett rent helvete att kratta ihop och forsla bort. Puhhh... Så svettigt. Dels är det ju måååånga träd på vårt tomt och dels var de blöta så det var tungt. Fidde fick slita som ett djur med vissa lass som vi samlat ihop. Men nu är det gjort och det kändes sååå gött när vi var klara. När man kunde ta en dusch, mysa i Lia's rum på golvet och leka hela familjen för att sedan krypa upp i soffan och se på tv. 





Vad har du på ♥ ?
Postat av: mamma

Det var duktigt gjort! :-)

2014-10-21 @ 11:22:49
Postat av: mormor Inga-Lill

Det var duktigt gjort, räfsa löv är inget latmansjobb

2014-10-21 @ 16:35:31
Postat av: Maddis

Vad duktiga ni är!! Tänk att man ska lära sig göra sådant snart med ☺️ På tal om löv - snart måste vi åka till plantagen och shoppa loss 😘

2014-10-21 @ 20:02:55
Postat av: Isa

Åh, vad har ni för planer med finrummet? Nyfiken!

Svar: Spegelpanel och beige, ljusa toner..... Hoppas det blir som jag tänkt. Blir en soffdel och en matsalsdel
Lisabeth

2014-10-25 @ 12:17:15
URL: http://isabelleemilsson.blogg.se

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0