Fynda, pyssla och elda...

Denna veckan kan man sammanfatta med fynda, pyssla och elda!! Ja det är vad jag har gjort förutom tagit hand om skorpan min.
 
Återigen fyndat på Netto. Ett litet skåp med lådor som jag tänkte ha i min tvättstuga sen när jag snyggat till därinne. Sen två fina skålar för 25kr respektive 35kr, som hittat. Sen igår så tipsade svärmor om en second hand i Vaggeryd (hade inte en aning om att det fanns) och att hon sett en kökssoffa där. Så vi kastade oss in i bilen igår så vi skulle hinna innan de stängde. Och ja, vi köpte den. Det var inte exakt exakt en sådan jag tänkt mig men nu kostade den 400kr och var helt okej och jag vill få i iordning i köket. Nu ska den bara målas vit, få en ny sits med ny stoppning och nytt tyg sen så får den flytta in i köket. Fyndade även en spegel till hallen och en Ribba-ram från Ikea för 30kr i stället för 149kr så nu kunde jag äntligen rama in min Vee Speers affisch som jag köpet för ett bra tag sedan. Så glad blev jag.
 
 
Pysslat har jag gjort den vakna tiden som blir över efter amning, byta blöjor och socialisera med dottern. Tackkort och dopinbjudan har stått på agendan. I tisdags kom Ida, pysselgurun, hit för att stötta, hjälpa och sparka mig i baken så jag kommer igång. Hela tisdagen satt vi och pysslade och tog fram en modell som jag blev jättenöjd med. Sen var det bara för mig att från en mall göra 19st till. Men vi hade förberett alla delarna så det var bara att sätta ihop, så det har jag pysslat med igår och idag. Blev helt klart tidigare ikväll och har efter det kunnat pyssla med att plocka i ordning allt skräp som lyckas krypa fram från de mest underliga ställen här i huset. För imorgon ska jag se till att dammsuga och städa iordning ordentligt, Fidde är ju pappaledig så då får jag "jobba" hihi.
 
Hann med en promenad med Madeleine och lilla Lova (som gått och blivit kändis-Lova ;-)) i onsdags också. Så himla kul att träffa någon ny bekantskap, en mammavän behövs ju =) Hoppas på fler promenader och fikaträffar. Läs gärna Maddes blogg om deras hjärteresa, eller ni kanske läst reportaget i JP? Det var härligt att se Lova se hur pigg ut som helst och le som bara den i vagnen, underbart!
 
Sen som sagt så har vi eldat och eldat och eldat i vår fina spis. Mysigt och gött.
 
 
Vill inte bjuda på bilder på tackkort och inbjudan ännu, vill inte spoila det för de som får i brevlådan inom kort. Hoppas jag orkar slänga upp ett inlägg med lite bilder på mina fynd =) Men nu måste jag sova. Imon ska hela familjen gå till BVC och se hur mycket skorpis väger och om hon blivit ytterligare någon cm längre.

Vad har du på ♥ ?

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0