Boken ger besked om sommar

 

Detta träd berättar för mig när det är sommar. När boken har gett sina löv grön färg så vet jag att, NU det är sommar. Boken har funnits där i hela mitt liv och den har växt i takt med att jag (eller vi alla, men detta är min blogg och då får det bli JAG =)) blivit äldre. Vid varje skolavslutning i hela grundskolan har den fått vara med i bakgrunden och den är lika mycket sommarlov som Nu grönskar det eller Idas sommarvisa.


Det var idag som jag märkte att löven var gröna och hela kroppen fylldes av glädje och nostalgi. Jag var bara tvungen att leta fram några av alla fotografier som tagits genom åren framför detta släktträd. Ursprungligen kom det från skåne. Det var min gammelmorfar, morfar Allan som tog med sig det till mina föräldrars hus på 80-talet. Sedan dess har det stått där stadigt. Färgen på huset, resten av trädgården och växterna runtomkring trädet har bytts ut men trädet har förblivit orört. Det har bara växt och växt och växt. Det är så himla fint.

 

Förutom trädets höjd så kan man också se på följande bilder att klädmodet har förändrats en del, tihi =) Så himla kul att se dessa gamla kort. En del outfits är finare än andra!

 

Jag, syster Joanna och kusin Fanny.
Jag tror detta var skolavslutningen i 1:an.

 


Tror detta var skolavslutningen i 2:an.

 

Skolavslutningen i 3:an.

 

Skolavslutningen i 5:an.


Skolavslutningen i 9:an.

 


Vad har du på ♥ ?
Postat av: Papps

Helt enkelt underbart, Lisabeth

2011-05-13 @ 21:17:45
Postat av: mormor Inga-Lill

Det var jätteroligt att se alla dessa kort på dej, kusin och syster. Jag blev också nostalgisk, det var väldigt roligt på den tiden.

2011-05-14 @ 14:16:45
Postat av: Kajsa

ah, vilken söt liten lisabeth! de syns verkligen att det är du!

2011-05-15 @ 16:31:51
URL: http://kajsagronlund.blogspot.com
Postat av: Joanna

Den har växt en del den där boken! Hmm...visst vi oxå!!

2011-05-16 @ 16:20:58

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0