Söndag i Rom

Igår när vi tagit det lugnt på rummet en timme så gav vi oss alla ut på en lite vandring. Först gick vi över ån och åt som Jamie&Sofie tipsat om och även tjejen som äger B&B:et sa till oss. Vi hittade ett mysigt ställe där priserna var riktigt låga. Men, allt blev fel. Vi beställde "något" och fick "annat". Men som tur så var vi inte vrålhungriga ännu så vi kunde bara skratta åt det hela. Därefter började vi vandra mot Fontana di Trevi och med en utmärkt kartläsare (jag) så kom vi fram snabbt och smidigt och hann till och med se Panteon på vägen dit. När vi ändå var där i trakterna så gick vi till spanska trappan för att vi är ju faktiskt turister så vi måste se den också. Om inte för att titta på själva trappan så kan man ju fönstershoppa på Dior & Prada osv. Sen var vi trötta (läs: alla utom jag) så vi tog taxi hem till våra rum. Nu inom fem minuter ska vi ut vandra igen, Colosseo väntar och även Påven!! Ha de gott

Vad har du på ♥ ?
Postat av: Sofie

Men vilken otur ni har med restauranger! Så har jag gått och tjatat om att när man åker till Italien då är varenda måltid fantastisk. Ja det är la typiskt! Hoppas ni får en bättre upplevelse idag då!

2011-08-08 @ 11:57:41
Postat av: Lisabeth

Maten var jättegod, inget fel på den :) bara att det blev lite fel, hihi. Idag åt vi på andra sidan ån igen och det var också toppen!! :) vi är så tacksamma.

2011-08-08 @ 15:03:22

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0