Tips!
Mamma visade ett gott knäckebröd/snacks härom helgen och det skulle jag vilja tipsa om. Jag tycker det är jättegott och äter det som snacks.
2 dl majsmjöl
1 dl solrosfrön
1 dl sesamfrön
½ dl linfrön
½ tsk salt
½ dl rapsolja
2 ½ dl kokande vatten
Blanda ihop de torra ingredienserna. Häll sedan i oljan och rapsoljan, blanda till en slät smet. Häll på bakplåtspapper och bred ut ett tunt lager. Strö över flingsalt.
In i ugnen i drygt en timme på 150°C. Bryt det i bitar.
Smaskens!
2 dl majsmjöl
1 dl solrosfrön
1 dl sesamfrön
½ dl linfrön
½ tsk salt
½ dl rapsolja
2 ½ dl kokande vatten
Blanda ihop de torra ingredienserna. Häll sedan i oljan och rapsoljan, blanda till en slät smet. Häll på bakplåtspapper och bred ut ett tunt lager. Strö över flingsalt.
In i ugnen i drygt en timme på 150°C. Bryt det i bitar.
Smaskens!
Vad har du på ♥ ?
Trackback