Foki är så söt!

Kollade på denna TV-intervju med henne och hon är ju bara för go. Hennes dialekt.


Äntligen

Nu är de beställda och på väg hem till mig =)Lyxfällan

ARRRRRRRRRRRRGHHHHHH!

Gud vad arg jag blev efter dagens avsnitt av "Lyxfällan". Hur jävla korkad får man vara? Hur lam och med noll känsla av tillvaron får man vara? Hur kan man handla plattv-apparater istället för att ge sitt barn mat? Hur kan man gnälla över att man får en billigare, minst lika fungerande bil och 50 000kr i handen för att lösa andra utgifter? 

Jag vet att jag inte är den som har bäst koll på ekonomi heller och jag shoppar gärna saker, och nu får jag 2640kr i månaden och det är inget att hurra över så ja, jag får lånna lite pengar av mamma&pappa och Fidde ibland, men jag lånar aldrig mer än jag vet att jag kan betala nästa månad eller någon gång inom en SNAR framtid! Jag skulle aldrig klara av och ha det hängande över sig, stora lån, usch nej.

Just det här med bilen gör mig mest förbannad! Hon började grina och var ledsen över att hon fått byta in sin bil och fått en fungerande, lite äldre, BLÅ bil som kommer att göra sin uppgift lika bra som den tidigare. Lik förbannat är hon ledsen över att hon typ inte har den finaste bilen! Och detta är just efter att hon fått reda på att hon bor i ett extremt ohälsosamt hem, med mögel, rötsvamp och fuktskador. Hon blev säkert ledsen för att hon fick ett presentkort på Lidl och inte Ica eller något liknande istället, också.

De verkade liksom inte ha noll koll på någonting, verkade ta allt med ro...åhh jag bara suckar och är otroligt upprörd. Jag hoppas de har löst det till det bättre nu och att de försöker att hålla sig till det.

Slutresultat

Färdig med hissgardinen...här är resultatet. Dock tröttnade jag på att knyta fast det så som jag vill ha den, eftersom jag inte kommer att hissa den upp och ner, så just nu så hänger det ner lite på högersidan. Mitt tålamod orkar inte med att fixa det ännu en gång. Får vänta tills en annan dag. Jag är faktiskt nöjd med resultatet.

Nu ska jag spela Sims 3 =)

För er som undrar...

Jag tror inte att ni är så många kanske men, för er som undrar vad som hände med funderingarna kring att köpa köksön och vad Fidde sa. Här kommer svaret:

Fidde: Gör va fan du vill, om du vill lägga pengar på något vi redan har så gör du det! Jag skiter i vilket.

Ja, eller typ något sånt var det han sa.

Så sagt och gjort, jag åkte till Ikea och köpte med två köksöar och titta så bra det blev!


Jag är nöjd, dock ska jag väl någon gång orka olja resten av träet och inte bara bänkskivan som läget är nu. Jag håller också på att sy en hissgardin till köksfönstret så det ska slippa så så dystert och deppigt ut i mig kök. Jag klarar inte riktigt av när det är så förbannat ljust allting, väggarna, köksön, golvet, köksluckorna, köksbänkarna, lampan och gardinerna. Men snart ska det bli ändring. Återkommer med bilder på hissgardinen när den är färdigsydd.

Goda fen!

Denna veckan hade jag visst helt plötsligt övertrasserat mitt konto, jag trodde jag hade mer pengar än jag hade och vips, så var kontot på minus. Nu skulle jag gå in för att se hur mycket som var under minus-strecket och ta-da! "Goda fen!" har varit där...

Tack "Goda fen!", Jag älskar dig!


Höstens intåg

Yes box, hösten är typ här. Jag är nöjd och glad för att jag äntligen får börja tända mina fina ljusstakar från Cult Design igen. Ja, jag är lite besatt av de små fyrkanterna och jag har fullt just nu.
De grupper som pryder mina bord just nu är:Ett tips för er som gillar Marshmallows och Smors

...Marshmallows fluff.


Igår var jag  i Värnamo på Ica Kvantum och smög omkring bland bak-ingredienserna, typ florsocker, kakao och sånt. Hittade florsocker med chokladsmak som jag letat efter här hemma, men i Skillingaryd finns inte sånna "nymodiheter". Och inte heller har vi MARSHMALLOWS FLUFF!!!! Detta var jag ju bara tvungen att testa. Och tro det eller ej, det är svingott. Det smakar typ som Smors utan det brända på. På burken står ett recept "Never fail fudge" och det låter dunder gott så det ska jag testa vid nästa köp av denna burk, då man behöver en hel burk.


Patrick Swayze

Vår, min och Fiddes, favorit Patrick Swayze är död. Vi sörjer idag och när Fidde kommer hem ska vi ha en tyst minut. "Dirty dancing" är en favoritfilm för oss båda.
Bilden är från The Sun

R.I.P Patrick Swayze

 

 Åh jag får rysningar...den är så bra.


Längtar tills 2010

så jag får använda min sjukt snygga kalender som jag gjort själv på Personlig almanacka. Längst bak är det en målarbok...åh den är så fin.


Dags för nästa galna helg

Nu när man precis har vilat upp sig och snart packat upp efter helgens bröllop och tjo och tjim, så ska man börja ladda om och packa på nytt. Pust.

Jag har varit helt utpumpad i vecka och det är bara jag, undrar hur Joanna och Per har känt sig? Kan säga att det var inte rätt att börja med Psykologi-lektioner det första man gjorde i skolan, jag fattar ingenting och hade ingen som helst chans att hänga med. Får hoppas att jag kommer in i skol-plugg-koncentrations-känslan igen snart.

Jag har dock hunnit med att baka vaniljdrömmar och maränger i veckan, oo, det är så gott. Sen igår fick jag ett ryck att grädda tjocka pannkakor. Det är ju dundergott det med. Under tiden smeten stod på jäsning så kom morbror Bosse och hans pojkvän Henrik på besök, så smeten jäste för mycket.

Så nu gäller det alltså att ladda inför imorgon så vi drar iväg till Hökensås för att fiska, grilla, äta och festa med mera. Så ner packas underställ, gummistövlar, regnkläder och VARMA KLÄDER. Det svåra är bara att komma på saker att äta till mig, jag är ju så kass på att hitta på smidig mat. Tror vi bestämde igår att jag skulle göra kycklingspett och ta med på dagen och sen ska jag käka räkor och kräftor och något kycklingspett på kvällen. Mmm, så gott.

Nu ska jag packa...

RSS 2.0