Uppmuntran

Efter att provet gått skit, hade övat på i princip helt fel saker, nja vissa var la rätt. Men jag hade missat stora delar av provet i och med att jag inte läst så jätte jätte mycket i boken, tyvärr! Men men, i värsta fall får jag väl göra om det. Så för att muntra upp mig lite åkte jag till mitt nya hak, Mimmi's Magasin. Där har jag ju lagt undan massa Cult saker och det var dags att hämta ut lite tyckte jag. Jag har blivit helt hooked på Cult Design och en stor anledning till det är nog min f.d arbetskamrat och min numera granne Lotta som jag tillbringar mycket tid med. Hon har sjukt mycket Cult saker hemma, speciellt dessa ljushållarna som jag blivit helt frälst i. Hon har nog i runda kast säkert ett tjugotal olika sorter, inte alla framme på en gång men de finns där =) Så jag härmas och numera äger jag sju st. Haha. Men mer ska det bli. Det ligger fem stycken hos Mimmi's Magasin och väntar på Lisabeth med ; )





Den svarta syns lite dåligt men den är fin fin, en fågel som sitter på en gren.

Vad har du på ♥ ?
Postat av: Johanna

Den med fågeln är jätte fin. jag har en vit sån.

2009-03-02 @ 20:39:57
URL: http://johannnaee.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jaha ok, vad bra. Jo cult har fina saker. jag har de dära disk sättet för diskmedel och sånt och sen har jag salt peppar, mjölk socker och så är det något mera, minns inte vad. Dom sakerna gillar jag. Sen har jag en fin vas som ska hängas på väggen, låter konstigt men den är jätte fin.



Kramar

2009-03-02 @ 21:14:26
URL: http://johannnaee.blogg.se/
Postat av: Johanna

http://unikkollektion.blogspot.com/

Måste tipsa om denna länken till dig, det är min lärares hemsida. Hon säljer saker via nätet men har också en liten butik. Hon säljer en massa fina saker. Ett jätte mysigt ställe. Kram

2009-03-02 @ 21:17:10
URL: http://johannnaee.blogg.se/

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0