Serious damage

Hej o Hopp!

Okej, sedan igår har jag varit hos Joanna, vi har tittat på årets stördaste film hittills (vågar säga det i och med det har gått 8dagar på detta året) "Kill your darlings". Skit kul, men störd. Handlar om massa självmordskandidater, hemskt. Sen blev det "Cold Mountain", usch Jude Law är så snygg att det gör ont i kroppen och hela filmen är så sorgligt bra och rörande, jag vet det låter töntigt, men fan den är bra. Man har en speciell känsla i magen efteråt, och gråten i halsen.

Så idag tittade jag på "Det blir aldrig som man tänkt sig", så svensk kul. Efter den tog jag bilen till A6 och lämnade in en filmrulle åt mormor, och åkte förbi Ica Maxi för att se om de hade billiga kalendrar, hittade 3 filmer jag ville ha, usch jag är så skadad, vill ha alla filmer jag ser. De skulle kosta 99kr, men jag hade inte råd, tragiskt. Jag mådde så dåligt när jag åkte tillbaka till Joanna, har tänkt på de filmerna sedan dess. Usch jag behöver antingen hjälp eller pengar!

Imorgon gäller det att ringa runt till massa jobb, så jag kan komma igång och få ett sånt där jobb som alla snackar om. Så jag kan genomföra min dröm som jag har tänkt.


Nu tittar jag på härliga Victoria Silvestedt på "Ett herrans liv". Tjilliohopp!

 Detta blev visst ett inlägg enbart om film.


Kill your darlings

"This bus doesn't go to Las Vegas!"

Vad har du på ♥ ?

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0