Lyxonsdag

Älskar mitt jobb!! Idag fick jag min första behandling, så lyxigt. Och det blir inte sista gången minsann, hihi. 
Idag var det övning för en del terapeuter som skulle lära sig nya saker och då hoppade jag in som försökskanin, inte mig emot. Och inte nog med att jag har ett lyxigt jobb så har Jag de bästa vännerna och kollegorna. Alla var så söta och goa mot Lia. Medan Amanda fick behandling så var jag och Lia runt på jobbet och hälsade på alla och stojade runt. Sen när det var min tur så tog Amanda över lilla skatan som kraxade när hon inte fick klättra i alla trappor eller ta all frukt i fruktskålen. 

Helt perfekt onsdag tycker jag.


Party pooper

Luften gick ur mig idag. Jag har kört på i 110 i några veckor nu, och jag har känt mig utmattad och trött när jag stannat upp. Men av ren envishet och för att allt jag gjort varit så förbannat kul så har jag ignorerat tröttheten och bara fortsatt. 
Idag efter mammaträffen så la jag mig ner med Lia och Fidde som låg och sov, och jag bara kände hur hela kroppen värkte, varenda lilla muskel ömmade. Huvudet sa att jag måste upp ingen och göra mig i ordning för After Work var inplanerat, men kroppen bar inte. Jag kunde inte resa mig. Jag fick bli en otrolig svikare och taskig kompis och ställa in bara någon timma innan. Kändes urdumt, men i det tillståndet hade jag inte varit något sällskap ändå. Sen sov vi allihopa tills nu typ, har kunnat förflytta mig till soffan nu åtminstone. Ska vila resten av kvällen så jag orkar med att jobba imorgon.


Vi rockade sockar idag på mammaträffen.Underbar dag

Då de senaste veckorna har inneburit en del stress och en hel del spänningshuvudvärk så var denna dagen så välkommen. Jag har idag haft en sån lugn, mysig och härlig dag.
Jag och Lia har minsann njutit av det fina vädret. På förmiddagen tog vi en tur till lekplatsen med grannarna och gungade, fikade och tog oss en promenad. Medan Lia sov hann jag dona lite hemma, laga mat osv. När vi ätit så ville tydligen Lia gå ut igen så på med kläderna och ut i solen igen. Stenarna i rabatterna var visst roliga att flytta runt. Efter ett litet utbrott så gick vi in igen och kollade på filmer och mös i soffan. 

När Fidde sen kom hem så monterade han cykelstolen på hans cykel och Lia fick åka på en tur där bak. Under tiden smet jag ut till jobbet där jag mötte upp Amanda, Evelina, Ida, Sarah och Sarah. Vi hade bokat in en spakväll. Sååå mysigt och härligt. Sån toppen fin avslutning på en sån härlig dag, rik på så många sätt!!

Update

Efter en vecka med fullt upp så firar jag nu födelsedag i trysil med familjen. Så mysigt.

Har bakat 6st smörgåstårtebröd, jobbat, packat, städat och donat i veckan. Fredags la jag ihop tårtorna och dekorerade tillsammans med Amanda och Curtan. Samtidigt som svärföräldrar na och fiddes moster o man var på besök. Sen kom Ida och tittade in oxå, så kul med folk som vill hälsa på. 
Lördagen spenderade jag 9timmar på jobbet, där det var fitnesshelg och fullt upp. Så kul!!
Söndagen spenderades i bilen. Gick faktiskt väldigt bra att åka så långt med Lia. Hoppas hemvägen går lika bra. 
Första dagen i backen bjöd på underbart väder! Idag på självaste födelsedagen så är det blåsigt och snöigt. Så än så länge har tjejerna och Ville hållt oss inne. 

RSS 2.0