PulkapromenadVi fick låna en pulka av Emilie, det var en hit! Det får vi köpa oss en.

Julefirandet

Yes, nu är det över. Det går snabbt, bara swish så är det slut. Vi firade hemma hos oss både Julafton (min familj) och Annandagen (fiddes familj). Mysigt, men jag trodde inte det skulle vara sååå snurrigt att vara värdinna. Kände att jag knappt hann säga ett ord till någon eller tacka för julklappar eller nått, öppnade de gjorde jag låååångt efter alla andra. Haha.
 
Jag är så tacksam och nöjd över våra julklappar, så fina och bra! Lia fick jättefina och bra klappar, hon verkar nöjd.
 
Idag är jag trött så det kommer bara en massa bilder, orkar inte skriva så mycket mer, haha.
 
 
 Julafton
 

 
 
Annandagen
 
 

Juletid

Det är nog inte många dan före dopparedagen som jag varit i säng så här "tidigt". Kan faktiskt inte minnas senast jag la mig innan midnatt på uppesittarkvällen. Men det känns sååå skönt. Hunnit med allt jag planerat för idag, och lite till!! Inte för att det kommer göra att jag stressar mindre imon, nej nej, det gör jag nog ändå. Jag har ju en lista som skall göras då med ;-)

Men nu i alla fall ligger jag i nybäddad säng och nyduschad! Det måste vara med på tio i topp-bästa känslan, sååå härligt. Huset är städat, bordet är dukat, klapparna är inslagna, maten är förberedd osv. bara säcken som ska knytas ihop imon sen sååå blir det jul även här! Lias första jul!! Wiho!

Nu ska jag passa på och sova!

God Jul allesammans!

Julemys

I eftermiddag hade vi några av Lia's kompisar och deras familjer här på julemys (Sixten och hans goa föräldrar saknade vi). Idag var papporna med också, så roligt. Kvinnorna var i köket och dukade upp gottebordet och männen lekte med barnen, bra uppdelning. Vilket gottebord sen, shit, mätt i flera dagar. Pepparkakskladdkaka, lussebullar, ballerina-cakepops, bounty, rocky roads, knäck, cornflakeskakor, rischoklad, mjölkchokladfudge, chokladkola med Daim och gräddkola med choklad och flingsalt.
 
 
 
Tomten hade varit här på besök också. Barnen fick såklart mest =) Mammorna hade varsin hemlig tomte (tyvärr var Annas inte där ;-) så hon fick ingen klapp idag) och tomten hade fixat en dryck till papporna, kan ni gissa vilken dryck? Haha.
 

Någon blev glad för sin julklapp i alla fall ;-)
 
 
Så fin eftermiddag, och vilken avslutning sen, Lia tog sina första steg!!! Vilken känsla, att se henne stappla iväg. Såå glad att hon inte gjorde det några timmar tidigare när jag var och jobbade. Verkligen så häftig grej när hon bara släppte min hand och fortsatte gå. Wow!!!

Luciahelgen

I lördags var det Lucia. Jag började redan i november att sy en luciakrona i filt till Lia. Blev såååå nöjd med den. Tycker en tygkrona passar bättre än de i plast på "di små". Även att jag fick grymt ont i händerna av att sy den så var det värt det. Sydde även en stjärngossestrut i veckan till Ville, men tyvärr fick vi ställa in lussandet med kusinerna pga sjukdom. Men den sparar vi och plockar fram ett annat år.

Jag och Lia började i alla fall lussandet hos farmor vid 11-fikat och fortsatte sedan till mormor för att avsluta turnén i Vaggeryd hos Lias farmor och farfar. Tror vår lilla Lucia spred lite ljus hos de alla. Kvällen avslutades med hämtmat hos familjen "Lövnic".
Söndagen var en allmänt kaosdag som jag inte ens orkar gå in på, men ljusglimtar fanns även denna dag och det var när Isabelle, Madde och Lova kom på adventsfika. Så mysigt och precis vad jag behövde!! Vi smaskade i oss av alla sorters julgodis som jag gjorde förra söndagen med Anna-Maria & Felicia. Vi hade vårt årliga julbak, dsm gick bättre än någonsin och vi fick fram 5sorters godisar som vi var nöjda med.

Det blir aldrig som man tänkt sig

Jag som tänkte blogga idag. Jag som tänkte lägga mig tidigt. Jag som tänkte städa idag. Jag som tänkt göra inbjudningskort i helgen. Meeeeen aldrig blir det som man tänkt sig. 

RSS 2.0