Helgupdate

Igår var vi hembjudna till Isabelle och Andreas. Vi och familjen Pajnic/Lövdahl. Så mysigt! Supergod hamburgare och smarrig efterrätt. Så kul att få komma hem och se deras fina hem. Shit så fint alltså, retrostil och mjuka färgglada rum. Blev så sugen på färg i stora rummet här hemma, men tror jag är för feg. Älskar att de vågar, "vågar" färg i dagens vitt, vitt, vitt. 
Tack för god mat, trevligt sällskap och husesyn.

Lia och Sixten (var det rätt katt, Isabelle?)


Gosisar

Idag var jag och Lisa i Värnamo på två loppisbesök med småflickorna. Vi fyndade mest till dem. En sjal till mig och resten till Lia. 70kr på 7 saker. Tummen upp på det. Snart ska vi till Lisa med familj på söndagstaco, mysigt!60kr för allt detta. I love Löppis!!

Dålig vecka

Det är ingen bra vecka på Videgatan inte. Ingen av oss är direkt på topp. Både jag och Fidde har åkt på en härlig böld-infektion. Vi har lyckats med de där jäklarna några gånger och de är fan inte nådiga alltså. En "liten" klump kan slå ut hela en själv. 
Igår var måttet rågat för mig. Jag bröt ihop. Hade så fruktansvärt ont, Lia var överallt och såklart väldigt gärna och klättrade där jag hade som mest ont. Fidde fick komma hem på lunchen och ta hand om henne medan jag fick gå in i duschen och andas ut, gråt ut och skölja av irritationen. På kvällen pysslade mamma och pappa om mig och Lia, bjöd på mat och donade. Så jag var nöjd och glad när jag gick och la mig. Meeeen då bestämde Lia sig för att vakna varje timme hela natten, aldrig hänt förr. Så både jag och Fidde var som zombies när klockan ringde. 
Men Lia var såklart jättenöjd vid klockan 7, sketonge!


Vid elva idag hade jag tid till läkaren för att kolla min bula. Allt gick snabbt och rätt var de var så låg jag på bristen och min armhåla blev nåldyna. Hua. Ska inte gå in på mer detaljer. Men chockad och väldigt lättad gick jag därifrån.

Hoppas det rättar sig till snabbt så vi kan pigga på oss här hemma och skakar av oss semesterlunket. För nu är ju faktiskt vardagen här!!! 

Snurrigt inlägg, men ett inlägg! "Var glad för det lilla" är mitt motto denna veckan.

Skorpans rum

 
 I torsdags kom Felicia hit tidigt på förmiddagen för att färdigställa målningen som hon och jag började med för ett tag sedan.
Felicia är grymt duktig. Hon skissade upp allt på fri hand, bara kika på datorbilden bredvid. Jag assisterade mest, färgla örnen och tapiren sen fick Felicia lägga sin hand över dem så det såg ut som ett djur och inte en färgklutt.
 
Vi blev väldigt nöjda med resultatet. Eventuellt någon gång kanske vi lägger till något djur eller så, men för nu är det klart.
 
Lia leker och sover numera i sitt eget rum. Hon har suttit på filten i sitt rum och begrundat väggen flera gånger, ser så gulligt ut.
 
Här kommer en massa bilder:

American eagle, Örn såklart
Alpacka
Tapir
En val i havet
 
Isbjörn på Grönland
Det fick bli en dromedar vid Egypten
...och en elefantbebis i södra Afrika
 Panda
 
 Känguru
 
 
 

RSS 2.0