Wihoo

Idag är jag väldigt uppåt. Jag hade ett samtal idag, om ett jobb, som gjorde att jag vart jätte-jätte-jätteglad. Jag kan inte säga så värst mycket för det är verkligen inget som är klart, skrivit i sten eller spikat på något sätt, men jag är väldigt positivt inställt inför detta. Det är något som skulle passa mig som handen i handsken, verkligen ett jobb som är som gjort för mig :-) Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att min önskan slår in och blir så bra som jag tror och hoppas.
Det finns sååån potential! Det tråkiga är att det inte är aktuellt ännu utan om det blir slag i saken är fram åt sommaren.
 
Jag är så inspirerad nu så jag vet inte vad jag ska ta vägen.
 
Håll alla tummar för mig SNÄLLA!!
 
 
 

Bakat

Jag håller på att skapa en underblogg här som jag bara ska publicera sådant som jag bakat, det blir väl kul? En liten bakblogg vid sidan om den "privata". Nu håller jag på att lägga upp bilder så sånt jag baka lite längre tillbaka och under skoltiden. Det blir inga recept nu, det kommer kanske senare längre fram. Nu är det bara bilder som gäller.
 
Under uppbyggnad men den kommer man hitta här ---> http://lisabethhh.blogg.se/bakat/

Vaknade på den "positiva" sidan idag...

Hela december hade jag fullt upp och glömde lite bort att jag var arbetslös. Nu när vardagen kickat igång igen och schemat inte är lika fullspäckat så börjar arbetslöshetsångesten så smått dra igång. Jag måste bara kicka igång mig själv också och slänga ut lite mer CV än vad jag gjort hittills och vara lite mer på. Men det tar lite tid att återkomma till den där alerta personen. Jag vet att den kommer, hoppas bara det är snart för annars får Fidde torka upp den blöta fläcken som tidigare var jag.
 
Viljan att göra saker och idéer för olika saker är det inte slut på, bara självförtroendet som sviktar och med det försvinner styrkan till att göra slag i saker. och med NOLL pengar så kommer man inte långt, men jag vet att jag bara har mig själv att skylla. Så är det med det.
 
 
Nu ska jag jag sluta sura och ta hand om tvätten istället.

RSS 2.0