Spooky

Spökmaränger

 

 

Spindelcupcakes

Scary...

Fick en idé när jag såg de korten jag tog på pumpan i mörker, och just att jag tyckte att den såg så skraj ut... Tänkte typ att det var som en skräckfilm och den som blir filmad är livrädd och vet inte vart den ska ta vägen eller vad den gör =)


gif animatorsKvällspyssel

På söndag är det ju Halloween, och det jag tycker är det bästa med denna "högtid" är PUMPAN! Framförallt pumpakärnorna. Så i veckan införskaffade jag mig en pumpa och ikväll har jag pysslat med att gräva ur innehållet, rosta kärnorna och skära ut den typiska figuren i pumpan. Det tar längre tid än vad man tror och det är sjukt jobbigt att gräva ut allt ur pumpan.


Före alla ingrepp...

 

Det är alltid så spännande att öppna pumpan, tänk om det inte är så mycket kärnor. Sen är det så himla läskigt att stoppa ner handen i, det är så slajmit och så ser man liksom inte exakt allt som finns där. Haha. Här börjar alltså jakten efter de kladdiga kärnorna, de slinter lätt iväg så man får vara benhård mot dem. De ska bara upp och ut från sitt hem. Sen när man fått upp alla är det bara till att börja gräva ut på riktigt och rensa upp inuti och rosta kärnorna.

 

Efter alla ingrepp...

 

Fidde tyckte att han såg vindögd ut, jag tycker han ser skraj ut och det var meningen att den skulle se arg ut, som på originalet här under, men men.

 

 

Kärnorna blev goda, dock rostade jag nog första omgången lite för länge så de smakade lite "bränt" men men.


Halloween står för dörren!

img_0822 (MMS)

Halloween står för dörren!


Pimp my kitchen

Igår pimpade jag köket lite med lite spets och rosa-vit-prickig vaxduk...


 

 

 

 

 


Fränt

Sån skulle jag vilja ha någon gång typ i ett hus med hög takhöjd!!

Spelas flitigt just nu i mina lurar


Blir helt tårögd.Jag får tårar i ögonen när jag tittar på denna videon. Den är lång, 9 minuter, men 9 minuter av glädje och lycka. Det gör lite ont i hjärtat och magen om man tänker på att de från början hade tänkt att sopa igen hålet och inte försöka kolla efter om någon levde. Men vilken tur att familjerna åkte dit och visade att de vill kämpa för dem! Power to the people! =)


2011

Mitt i all ångest över att tiden går så jäkla snabbt och att jag inte hinner med, DÅ dimper min nya almanacka ner i brevlådan. Visst jag har själv beställt den för någon vecka sedan för jag har redan saker jag måste skriva in i den och den gamla börjar bli helt nerkladdad längst bak av allt som jag måste komma ihåg att skriva upp i 2011-kalendern. Men jag hade helt glömt bort det igen och nu tog det andan ur mig för en liten stund. Men som tur är så är ju dessa almanackor så roliga så man kan inte annat än att bli glad när man ser den. Gör din egen på personligalmanacka.se
Lisabeth 2011's upplaga


Nytt för i år är också att man kunde välja färg på linjalen, jag valde såklart rosa.

Gammal och NyWeekend

Så nu har jag gjort allt som stod på min "to-do-list" för idag och det känns förbannat skönt nu. Några av måstena var att ringa några samtal och jag är inte överdrivet haj på att ringa runt, har lite telefonfobi. Men det är självklart bättre än att ta kontakt öga mot öga. Bäst av allt är dock MAIL! Haha. Men nu är det gjort och jag känner mig starkare och mycket lättad.

Ett annat av måstena var att ta sig i kragen och gå till vårdcentralen för att se om det är urinvägsinfektion som jag känt av typ varannan dag sedan torsdag förra veckan, och såklart var det de...=( Så pencillin till mig.

Efter all skit, depp och jävelskap den senaste tiden så behöver jag komma iväg och se något annat än Småland. Jag har noll energi till någonting och skolarbetena kommer jag ingenstans med. Så jag tror enda medicinen är att åka någonstans. Så jag och Fidde tar och packar Weekend-väskan och åker iväg på en liten trip till hemlig ort, Fredag - Söndag. Jag fick genast lite energi och blev lite gladare igår när vi bestämde oss och det känns jättekul att få komma iväg för lite miljöombyte. Tar med mig virkningen, en bra bok och Fidde, det kan ju inte bli annat än toppen. Tid för att ladda batteriet.


Kanske skickar något MMS-inlägg men annars så hörs vi på Måndag.

Kakfat, done!

Efter mycket om och men och några byte av lim, så är den ihoplimmad i alla fall. Sen att den är lite sne och vinn är ju bara charmigt, eller?!


 


Bebisbilder

Lite roligt och sött, tycker jag.

Panik!

Åhh, jag måste ut ur Sverige, nu! Står inte ut. Har suttit och kollat på resor i 2 timmar men hittar inget som faller plånboken helt och hållet i smaken om jag ska kunna ha något sparat. Jag överväger att åka själv imorgon vart som helst, bara jag får se något annat över helgen! Det har varit deppigt så länge nu och jag är trött på att inte göra någonting, inte ha råd med något eller att se något. Jag måste andas en annan luft, och det är NU!

Njea det lutar nog åt att jag får tvinga med Fidde på en roadtrip i helgen, en weekend någonstans. Finlandsbåt kanske?!

Bio

Jag vet att jag och Fidde är kanske lite efter, men igår var vi och såg "Inception" på bio. Kan rekommendera den varmt, om det nu är någon som inte redan sett den. Haha. Jättebra var den. Jag brukar aldrig gilla den typen av filmer som är helt snurriga och overkliga, men den var som sagt sjukt bra. Okej, ni har fattat eller? Den var BRA, alltså!

Så himla mycket roligare än de vanliga.


Detta underbara, världens bästa, cerat kos...

img_1163 (MMS)

Detta underbara, världens bästa, cerat kostade mig 15kr (om inte ännu billigare) första gången jag köpte ett för säkert 8-9år sedan. Men idag, kostar ett 25kr. Jag höll på att tappa hakan när hon sa 50kr (jag köper alltid två då jag oftast slarvar bort ett i alla väsk-, jack- och byxbyten). Men jag slutar inte köpa det för det finns inget bättre!! Eller hur, mormor?! :)


RSS 2.0