Nyklippt!

Kanske inte den bästa bilden men, det är i alla fall kortare än tidigare, typ 10cm och så är det etapper fram... Inget hej-kom-o-hjälp-mig-grej utan ganska plain och vanligt.

 

Efter Johanna varit här och klippt mig så tog jag faktiskt cykeln bort till gamla jobbet och stegade in där för att arbeta några timmar. Ska tillbaka imorgon också, och förmodligen någon dag i veckan efter det. Kul och skönt med lite inkomst =)


Vill bara meddela

att jag har svårt att uttala ordet "frysta", det blir "frusta" hela tiden. Till slut rör jag till det och vet inte längre vilket som är det rätta ordet.

Nu kan jag pusta ut.

Ända fram tills idag så var jag inskriven på 7 kurser på komvux, 7 kurser är alldeles för många för lilla mig! Men idag fick jag hjälp av underbara Marie, Emmys mamma, att byta till 3 kurser i stället, okej det är egentligen 4st men den ena vet jag att jag är klar med redan =)
Känns riktigt skönt. Kanske jag kan ta mig igenom denna terminen också!

Nu ska jag vila resten av kvällen.

Vad är det här för jävla skit som kommer med posten?


Jag BOJKOTTAR!


Vill tillbaka redan!


 

Vi har haft det toppen!


Nu kör...

2625bd936185a4d919ea464ae4d8dab4.png

Kolla varifrån!

Nu kör vi


Salem passar alldeles just nu.
I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I have a long road ahead of me
It’s cloudy and dark ahead of me
Will I ever get through to the end?
Been down this sling so many times before
And I told myself I would do it no more
Now I’m back on the same road again

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

There’s some twists and turns I’ve gotta clear
But when I’m done the end will soon appear
I can leave my troubles behind

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I never stopped believing
I know what I should do, just let the light guide me through

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

Till Ida...

43f0a759a4263f49074f6705ac641aba.png

Kolla varifrån!

 

Till Ida & Sarah! Hälsningar från soliga Lesjöfors! :)

 


Vi är...

0-104628691eddea2efee1bb85a345560d.png

Kolla varifrån!

Vi är på väg! Jag och Fidde kör den tokiga bilen... Här tolkas radiolåtar på de mest speciella sätt, ni skulle hört Fiddes version av "Gloria" och min version av "Fireflies"!! Annat vi pysslar med är att spela M.I.G, där frågorna får de tokigaste svaren! Sen har vi också härmat sälar nu när vi ändå är på väg till Sälen så måste vi ju öva. Jag har blivit lite torr i halsen av all sälsång! Återkommer med mer tokerier!


Imorgon bitti...

5e56ed4483916401e277a9c6acce0bf5.png

Kolla varifrån!

Imorgon bitti vid kl. 7 drar vi till Sälen för en kortvecka. Skönt med avkoppling i fjällen. Jag är sämst på att packa smart, men med tanke på hur mycket som egentligen finns i dessa stora kassar så är jag grymt nöjd över denna packning!


Testar MMS-uppdatering

17efae3dc6bdfde1a91b24b9a8c2cc6a.png

Kolla varifrån!

 

meddelande

 


ÅR 22: Erövra världen

Ja, så står det i en bok jag fått av min syster för några år sedan. "Bli rik! Blir kåt! Bli frälst!" heter den och är lite smårolig. I den är varje uppslag ett år i ens liv och vad man ska göra med det, från år 0 till år 100. Visst man kan inte följa den till punkt och prickar, men i år vill jag faktiskt försöka =) Enligt boken så ska jag erövra världen detta år, åka runt till olika platser och fotografera och klistra in i boken. Jag gör det gärna, men boken säger inget om vart man ska få pengarna ifrån.

Jag kan redan stryka 4/8 då jag redan har tagit kort på eiffeltornet i Paris, lutande tornet i Pisa, väderkvarn i Holland och colosseum i Rom. Men kvar på listan finns frihetsgudinnan i New York, ölhall i München, akropolis i Aten och kreml i Moskva. Det är en uppgift jag gärna tar mig an! Vi får se hur det går.Jag har fallit för "Uncle Kracker" igen!!

Ja, min gamla favorit "Uncle Kracker" har jag blivit kär i igen. Hans "nya" album som kom ut förra året går på repeat på spotify här hemma. Lyssna på honom på spotify. "Follow me", "Smile" och "I'm not leaving" är favoriter!! En låt som börjar med "You´re better then the best, I´m lucky just to linger in your light" och med en refräng som sätter sig på hjärnan, kan ju inte vara annat än bra. Eller?!
11 mars 2010

Jag tar en paus från skolan.

Idag är ingen vanlig dag, för det är Lisabeths födelsedag!

Hurra hurra hurra!


Ja, om någon missat det så har det varit min födelsedag idag, ; ) Haha.

I år är första året jag inte ens märkt av att jag fyllt år, det har varit en vanlig dag, visst folk har hört av sig aningen mer än vanligt och jag har haft folk hemma på fika, annars inget speciellt. Men inte det minsta pirr i magen som jag faktiskt kände av förra året. Det är väl så att jag får börja vänja mig nu.

Men nu är jag i alla fall äntligen 22år, jämt och härlig ålder!

Ja, vad har jag gjort idag då?!
Jo, jag har kört lite bil, stressat lite, misslyckats med två kladdkakor (hur jag lyckades med det, har jag ingen aning om), städat hela lägenheten dvs. dammat, torkat, dammsugit och torkat golv, bytt lakan, bytt handdukar, diskat och fixat frall-fika. Och så har jag träffat systern min också, det var ca 5 veckor sedan sist...

Jag har fått öppna ett paket idag också, från Joanna och Per. Resterande presenter var allt jag köpte i Ullared i fredags. I paketet så låg ett fodral till min iPhone, gött nu slipper jag slinta när jag håller i den och jag får ett stadigt grepp, sen får vi hoppas att det lindrar skada vid fall!Sen har jag fått så himla många fina blommor. Jag som älskar tulpaner fick två buketter med tulpaner (från Joanna&Per och Mormor) och en annan jättefin, udda, häftig bukett av mamma och pappa. Ser nästan lite brudbukett-aktig ut, skitfint!
Jag tvingade upp mormor till mig idag också, så hon var här på fika med oss andra. Trevligt trevligt. Jag tror och hoppas att hon tyckte det var trevligt också. Farmor skulle kommit också först, men det blev för många trappor med för lite energi. Förstår henne verkligen, jag tycker ju till och med att det är jobbigt att gå i trapporna ibland och då har jag inte brutit några ben och är inte 87år.
 

  Nu ska jag kila och lägga mig i sängen och läsa tidning och bok. Tack för alla gratulationer!

Kram på er alla!

iPhone apps

Ohh, vad jag gillar iPhone apps:en! Jag, som nybliven curling-älskare, hittade just en curling-apps. Yes, nu kan jag curla i mobilen =)
UPDATE: Har spelat i ca 10minuter och känner redan att jag får ont i armen...snacka om noll muskler.

Konversation mellan Fidde & Bettan

Denna konversation ägde rum i veckan...

Konversationen inleddes med att Fidde rapar

Bettan: Mee, måste du rapa, fisa o andas jordnötsluft på mig?! Speciellt när det är strängt förbjudet för mig att göra samma sak mot dig?!
Fidde: Men det är bara jag som får göra så! Haha.
Bettan: Haha, skit kul!

...lite senare

Bettan: Älskling, när vi flyttar till hus, kan vi inte köpa oss en minigris då? Jag vill verkligen ha en.
Fidde - med väldigt mjuk röst och ett stort leende på läpparna: Det är just därför som jag får rapa & fisa, jag ber aldrig dig om att vi ska köpa någon jävla gris. Haha.

Fidde tror att detta är slutdiskuterat, ICKE säger jag.


Snacka om att mitt blomsterarrangemang har växt!
^^ 23 februari 2010.^^ En drygt vecka senare, 4 mars 2010.

Man ser ju inte ens dekorationspinnarna! Och jag har fått byta ljuspinnen.


Det där med min ålder blir aldrig rätt

Hej o hå!

Jag hatar när folk ska fråga hur gammal jag är, för jag blir alltid så nervös och svarar helt tokigt! Jag kommer aldrig glömma den gången jag var hos läkaren, och han ställer frågan hur gammal jag är och jag svarar "16år". I samma ögonblick som jag säger det och smakar på siffrorna, 16, så känner jag att det är helt fel! Jag känner att det inte riktigt stämmer och minns att det är två veckor innan jag ska fylla 18år! Alltså har jag varit 17år i över ett helt år utan att reflektera över det. Helt tokigt.

Samma sak råkar jag ut för idag, kanske inte lika allvarligt, men det passar in i kategorin. Personen frågar mig, "Hur gammal är du?" och jag svarar "23, nej eller jag menar 22. Nej, det är jag inte alls, jag är 21år eller asså jag fyller 22år den 10e, alltså om en vecka". Snacka om stirr! Så tokigt det kan bli.

Frågan är om jag såg mig själv som 16år när jag var 18år och att jag ser mig själv som 23år nu?! Det kan mycket väl vara något sådant. 21år känns så litet, jag är glad att jag blir ett år äldre om en vecka. Helt underbart! Sen är jag ju ett freak också så jag är alltid nöjd när jag fyller något jämt, som 10, 20 och nu 22. Det är ju helt super duper härligt. Vet dock inte hur länge jag kommer vara nöjd med att fylla jämt, det trappar säkert av efter 30år!!

En av de bättre situationerna när åldersfrågan kommit upp är ju när jag skulle köpa cigg till Richard härom månaden. Jag går fram till luckan, Fidde, Richard, Emilie och Lukas är i bilen. Jag har glömt mitt leg i bilen, men jag testar ändå, för folk brukar ju tro att jag är äldre än vad jag är. Det går bra tills jag håller ciggen i handen, och tanten i luckan frågar "Du är väl över 18?!". Jag blir skit nervös, och stammar fram, "J A A A, deeeet ääärrr jaaagg!" "Jag är till och med över 19!" Hahahaha.
Jag vet inte riktigt vad jag tänker när jag säger det där sista, men hon låter mig gå utan att visa leg, det är by-fasoner det. Richard blev inte jätteglad när han såg att jag i all förvirring tagit fel cigg-paket, men men, jag ville helst inte gå tillbaka och jag slapp det också. Det var snällt!

Hoffmaestro is the shit!

Sitter och lyssnar på Hoffmaestro! Deras trallvänliga låtar gör mig alltid lite piggare och gladare...


YES

Jag har nog aldrig varit så glad för betyget G+ som jag är just nu! Det är betyget på mitt första prov i matte B.

Bytte film

Det blev inte "Inside man" igår, utan jag valde att se "Vanilla Sky" för jag hade den hemma från LOVEFILM.se. Den är skum alltså den filmen. Kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker om den. Men skitbra är den i alla fall INTE.

Vad är detta nu då?? Helt sjukt är vad det är.


RSS 2.0