Vad är det med mig?

Sedan onsdags har jag haft feber!
Sedan onsdags har jag haft kramper i magen så jag inte kan stå upp!
Sedan onsdags har jag svettats hela dagarna.
Sedan onsdags har jag haft en sån svullen hals att jag inte kan svälja något utan att det rullar en tår på min kind!
Sedan onsdags har jag ont, ont, ont i hela kroppen!
Sedan onsdags har jag varit öm på huden!
Sedan onsdags har jag vaknat ca. fem gånger varje natt och svettats och pustats för jag har så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen!

Sedan jag kom hem har jag inte varit mitt piggaste jag!
Sedan måndags är jag inne på min tredje penicilin-kur på 2-3 månader!
Sedan den 28maj, har jag varit på vårdcentralen 3 gånger för mina utslag och "vaglar"!
Sedan idag orkar jag inte hålla tillbaka längre.

Jag lipar hejvilt!
Jag har ont!
Jag mår inte bra!
Jag vill må bra NU!

Midsommarafton i bilder...

...finns på Facebook och min Pixbox

Varför händer det nu?

Åh, jag började jobba i måndags, och idag, onsdag vaknar jag med feber och värsta skrollhostan. Herregud jag behöver ju jobba! Sånt stör mig!!


Äckel varbölder!

Jag vet inte om jag nämnt har i bloggen, om mina skumma pluttar jag först upptäckte i Hoi An?!

De höll i sig hela resan på olika konstiga ställen, efter jag ätit en kur av penicilin, försvann de tills jag kom hem. Lagom men att jag varit hemma i mindre än en vecka återkom pluttarna och nu än värre. En på magen, två på ett intimt ställe och en på ögat.
    Mitt öga såg förjävligt ut, halva ögat var täckt av tre stora liknande finnar som var gula. Blä, mår illa bara av att skriva det typ. De gjorde ondare och ondare och jag blev ledsnare och ledsnare. Gick till doktorn och fick en kur penicilin och de tog en odling på mitt öga, som tydligen inte visade någonting. Den på magen har inte redigt försvunnit än, men den är på väg.
    Jag vill egentligen inte gå in på riktigt vad som händer, eller vad man liksom måste göra innan de försvinner, för det är så jävla vidrigt. Men kan bara berätta lite, inte så ingående, hur det gick med den på magen.
    Jag låg på köksbordet, mamma stod jämte bordet lutad över min plutt på magen, Fidde satt bakom mitt huvud, pappa stod bredvid mamma. Mamma började klämma och trycka och ha sig. Jag höll krampaktigt om Fiddes händer och axlar. Jag uttryckte "känns som om jag ska föda ett barn" medans tårarna rullade ner på kinden och mamma klämde som fan. Fidde svarade med "tur att du inte ska klämma ut ungen genom magen och ur det lilla hålet" eller nått sånt där, det var i alla fall kul och jag skrattade lite mellan gråtflämtet. Kan säga att när mamma var klar, så sa till och med hon att det var bland det mesta var hon sett. Så jävla vidrigt var det. Usch, mår illa.

Varför jag nu berättar detta är för att, hm, jo det är så att jag har fått tillbaka tva pluttar till. En på ögat och en på sidan av magen. Jag blir så trött, ledsen och förbannad. Jag vill inte gå och se ut sån här. Inte vara för utseendet skull, heller för det sjukt ont dessa pluttar.
   Det enda folk nämnde när de såg mig igår var typ "Oj, vad har du gjort med ögat?" sen efter det så klart frågade de hur jag haft det på resan.

Var hos läkaren igår igen och fick ÄNNU en kur penicilin. Jag hoppas, hoppas innerligt att det går över nu. Jag pallar det inte mer! Aja äckligt är det.


Tillbaka på jobbet!

Ja, då har livet på Stilexo dragit igång igen och det var tungt, tungt! Men det gick och det gick bra till och med. Jag mindes maskinerna, jag mindes tempot, jag mindes alla grejer man måste göra. Trött i fötterna och trött i hela kroppen, det var ett arbete man inte var van vid riktigt efter 3-4månader soffliggandes typ!
Det komiskaste som jag såg direkt när jag kom till jobbet var att Alteams Stilexo AB hade köpt in muggar där det står "På gång" på, det var typ dagens skämt. De hade tydligen köpts in någon vecka innan varslet kom. Jag tycker det var skrattretande. Det känns och märks tydligt att folk är irreterade, ledsna och besvikna. Så det är lite tråkigt, men vad kan jag göra åt det? Nada! Idag återgår jag igen till drömfabriken och där jag håller mig kvar till vecka 29 då jag och Fidde tar fyra veckors semester!Nu är jag ensam hemma i två veckor, mamma och pappa har begett sig till Mallorca. Gött. Jag gör som jag alltid brukar göra när detta inträffar, jag plockar i ordning i hela huset. Det innebär också att jag blir förbannat trött, så nu ska jag vila en stund.

Sex and the City - the movie
Att vad jag grät! Fy tusan vad bra filmen var, vill se den om och om igen nu, som man gör med avsnitten!

Midsommar!

Midsommar var toppen, återkommer med bilder och mer info senare. Nu väntar "Sex and the city" premiären!

Vi VAR svenska fans allihopa!

Usch fy fan vad tråkigt det blev! Ryssarna var grymma, deras passningsspel var något att imponeras av det var helt otroligt, det satt som handen i handsken. Ryssarna spelar minsann bra fotboll och "enkel" fotboll. Sverige var inte värda några mål så himla dåliga de var. Tråkigt tråkigt. Hela vårt landslag typ står och faller med hur bra Zlatan är, och igår var han usel!

Hatten av för Ryssland, jag hoppas ni går långt!

Skit med.

Jag vill bara skrika och gråta, varför? Jag som mådde så bra...fan i helvete.

Ännu ett inlägg idag!

Jo det är så att när jag hunnit klart med min "To-Do-List" idag så skulle jag gå upp på vinden för att ta ner tält och liggunderlag tills midsommar, då började jag ju ostrategiskt nog titta igenom alla mina saker som ligger där uppe och skräpar!

Hittade så himla mycket kul, det slutade med, eller jag håller fortfarande på med att gå igenom allt och lägga det på rätt ställe eller på nya platser så det blir lite ordning på allt.

Nu ligger allt i fina högar, kartonger eller kassar, sånt som ska slängas, sparas, säljas på loppis! Hoppas mamma och jag åker på loppis i sommar nu så jag blir av med skiten! Tar sån plats i mitt rum!


Nu ska det fortsättas!

Lite bilder från föregående dagar...Dålig uppdatering

Hej och hå i skeppan!

Sen jag kommit hem från resan har det blivit väldigt lite skrivit här, men det ska det bliva ändring på nu. En anledning till att jag inte skrivit något är att jag inte haft något att skriva om i och med att inget har hänt! Men nu kommer jag snart börja mitt liv igen och börja jobba i tre veckor sen är det semester igen, sen förhoppningsvis finner jag mig ett jobb igen! Önska mig lycka till, tack!

Sedan jag kommit hem har jag...

...hälsat på nere på Hjulafton
...badat i Flaten och även spelat minigolf där!
...åkt till sävsjö och besiktigat en bil (onödigt men intressant)
...sett Per Brahe's Mp Bal
...varit och badat och solat med Adisa och Lisa
...firat min kusin Felicia som fyllt 18år
...tittat på Angelica&Anders bröllop
...sett Fenix's bal
...firat alla studenter
...kollat på två Sverige fotbollsmatchen, en bra match och en urusel match
...anmält mig till en silversmide-kurs i höst
...ringt ihjäl mig till olika ställen.  Försäkringsbolaget-Öronmottagningen-Försäkringsbolaget-Öronmottagningen--SUCK!


Jag känner i alla fall att livet börjar nu återgå till det gamla vanliga, det har det visserligen känts på väldigt länge men just nu idag har jag börjat med dagslistor igen, där det står vad jag ska göra under dagen. Jätte töntigt men det hjälper mig att inte glömma något haha.

Nu har jag inte så mycket att skriva mer än att jag ska ta itu med min dagslista men innan dess ska jag käka lite frukost.

Ha de gott!

Jag återkommer....

Jag är tillbaka!

Hej och hå!

Jag ar tillbaka pa svensk mark och det har gott bra att vänja sig tillbaka, för stunden. Far se hur det går langre fram med jobb och sa vidare. Lite svårt att vanja sig vid åäö dock! Sa det får du sta ut med!.

Hemkomst helgen har varit helt underbar med fin fint vader och mycket trevligt folk! Alla som fick presenter verkade bli glada sa det var lyckat =)

Dagen idag har dock varit valdigt uttrakande, alla jobbar och jag ar ensam hemma. Men som tur ar har jag en påhittig pojkvän som kom på att vi kunde aka ut till flaten och spela minigolf och bada, sa det gjorde vi. Förlorade stort pa minigolfen men badet maste jag saga att jag vann. Hända att han var en otrolig badkruka, hade jag inte en aning om! Haha. Sa dagen blev till slut väldigt bra.

Imorgon har jag lite mer pa schemat så, hoppas den dagen inte ar lika uttråkande!

RSS 2.0