Hemkommen

Ja, har varit hemkommen från Karlstad några timmar nu och har hunnit snabbtvätta, packa om, ladda iPoden med ny musik och nu måste jag sova. Klockan 6 i morgon bitti kommer svärföräldrarna och hämtar mig och Fidde för en tur till Tyskland och Lübeck för några dagarna. Tillbaka på torsdag igen.


Fint väder på älven!

Ps. I love you

Ja, igår läste jag ut den boken. Den var mysig och bra. Och nu när vi var i vä på resa så köpte jag den i Kina. ch jag gjorde tabben och köpte den på fel affär så den funkade inte att spela =( Så okej, jag hrm "ser om jag ser den på internet". Ah, och det gjorde jag men fan vad det krånglade...fick till slut börja se den klockan halv tolv igår kväll. Till råga på allt, var filmen inte ens bra. Visst det var den väl ifall man inte läst boken. Men de utelämnade massa som jag tyckte man skulle haft med i filmen. Men men.

Ni som läst boken och inte sett filmen, se inte filmen!!
Ni som inte läst boken men sett filmen, läs boken, den är bättre!
Visingsö

Idag tog jag, Fidde, mamma och pappa båten till Visingsö och hyrde cyklar och cyklade runt i några timmar. Vi avstod från "remmalagen", de luktar så jävla illa och lägger så mycket skit på vägen (se bilden med all skit, blä). Stod under några träd på vägen eftersom det regnade rätt härligt mycket. Festligt var att när vi cyklade så mötte vi min morbror med hans kvinna, som var där på veteran utställning. Kul.

Lite bilder från dagen...


Tisdag och Onsdag

I tisdags körde jag upp till stan för att än en gång handla lite saker till det nya hemmet! Handlade massa på Ikea och sen åkte jag till Joanna och hälsade på för att sen åka hem, slänga ur alla saker ur bilen och sen hoppa in i bilen igen och åka med Fidde, Rille och Emilie till Jönköping igen. Vi skulle åta lite mat och gå på bio. Åt lite mat på Amadeus på piren och sen så i nya Narnia filmen, jätte mysig.


Igår, onsdag, steg vi upp vid niotiden och tog bilen mot Ullared. Handlade igen alldeles för mycket för min ekonomi. Åt och sen drog vi iväg till Varberg. Klockan 18,00 skulle konsertkvällen som innehöll Maia Hirasawa, Miss Li och Lars Winnerbäck. Kvällen började med två tjejer som skulle vara roliga och prata om sex&sånt men de var bara pinsamma. Sen var det en kille som stod på scen ingen aning om vad han gjorde, vi bara satt på vår filt och åt dyra jävla mat. Vid halv åtta började Maia Hirasawa och hon var riktigt skön och go på scen. Klockan åtta var det Miss Li's tur och den tjejen är ju bara för go. Ger gärnet och stojar och har sig. Hon gav på många skratt, bland annat när hon började prata om Vadstena, att hon trodde det låg vid vättern och bla bla bla, och hur glad hon var för att på spela på denna underbara plats som Vadstena är. Så viskade en i hennes band till henne att de spelade i VARBERG nu! Precis innan hon började snacka om Vadstena så berättade hon att hon egentligen var blond och ganska blåst. Hahaha.
Vid klockan nio var det Lasse's tur. Och det svängde som attan. Kom fram till att Lars är den artist jag sett mest gånger live men den jag inte lyssnar oftast på annars. Hihi.

Idag är det mest plocka i ordning och pyssla lite...

Sambolivet

Jahopp, nu har man gått och blivit sambo med älsklingen, på ett lite mer seriöst sätt. Som att flytta ner alla mina kläder, skor, väskor och andra användbara prylar. Dock lämnades lite kvar. Så de senaste dagarna har jag gjort typ en flyttstädning, så jag kan bo här, i denna före detta ungkarlslya. Det syns det förövrigt inget av just nu, så väl har det röjts! Det har röjts i lådor, skåp och på golv. Det har torkats skåpsluckor, kökslådor och till och med har jag kämpat med att frosta av frys och kyl. Det har tvättats köksfläkten och lampor.

I går, lördag var vi på Ikea och handlade massa nytt och roliga stuffs. Mer vill man ju ha, men eh jag är fortfarande en liten fattiglapp som får vänta på den första lönen på 4 månader, på hela 2700kr. Wow, det kommer man långt på.

Kommande onsdag är den enda uppbokade dagen på hela de fyra veckorna ledigt vi har, då ska vi till Varberg och se på Lars Winnerbäck-konsert. Kanske en sväng till Stockholmo nu på tisdag med mor och far men det är ännu inte klirat.

Nu äntligen börjar man känna sig som en människa igen efter att mått från och till jävligt dåligt sedan jag entrade Sverige igen. Jag hoppas detta är slutet.


Nu ska jag slänga mig i soffan och se lite avsnitt av Nip/Tuck.

Vad gör ni andra i dagarna?

Länge sedan...

...länge sedan jag skrev här.
...länge sedan jag träffade Ewa & Lynn som nysses åkte hem ifrån mig.

Ewa & Lynn var bjudna till mig tillsammans med mitt forna resesällskap Evelina, Ida & Sarah. Vi åt lite grillat, cheesecake och snackade gamla och nya minnen. Riktigt trevligt. Kanske blir av att vi ses även imorgon hos Evelina men vi får se om Lynn hinner med för allt hundvaktande. Hon hade by the way med sig sina två hundar Johanna & Dior. Så söta.


Ewa&Dior


Lynn&JohannaTittade på lite YouTube filmer igår tillsammans med Fidde och vi hittade bla. denna och fy fan vad vi skrattade, kollade på detta klippet säkert 12-15ggr. Skrattar lika mycket varje gång.RSS 2.0