23 Februari

161203-334

Lite bilder

Här kommer lite bilder från igår och sen från idag på morgonen när jag fick paket av min käre pojkvän.








 


Jag har ont i huvudet!

God Morgon, God Morgon!

Jag har jävligt ont i huvudet och jag mår illa. Det känns som hela världen gungar så fort jag ställer mig upp eller om jag försöker fokusera på något. Hela kroppen värker som om jag hade åkt runt i någon sorts jävla torktummlare. Det suger i magen efter mat, men det kommer bara bli godis och chips känner jag.

Gårdagen var trevlig och kul på många sätt men på många extremt jävla sexfixerad och jag kände mig faktiskt lite trakasserad ibland. Men visst om jag nu har på mig ett linne med lite urringning så är det visst något jag får räkna med när man är ibland gubbsjuka män. Den ena ber mig stå still så han kan titta på mina bröst i urringningen, den andra slickar mig på armen och ryggen, den andra säger att "jag är en sån skön människa, en sån man blir så glad av" medans han i nästa mening säger att jag gör honom kåt! Men tyvärr har jag tappat respekten för säkert tre-fyra av de jag verkligen hyst stor respekt för. Tråkigt tråkigt. Känner inte så stor lockelse tillbaka till det företaget, tyvärr.

Jag har sedan jag blev tillsammans med Fidde kommit på att jag är en extrem egoist. Jag tror jag tänker på honom t.ex. eller andra men tydligen tänker jag bara på mig själv. Igår hände ytterligare en sådan händelse. Det var meningen att jag skulle åka hem tidigare för att umgås med vänner och fira Evelinas 20årdag. Men jag kom överens med Evelina att om jag hade roligt så fick jag stanna kvar. Och jag hade roligt och jag kände även att jag var lite för full för att stapla in hemma hos henne så jag stannade kvar och tanken var att jag skulle åka hem med halv tolv bussen, som stilexo stod för. Det trodde jag att min kära pojkvän skulle bli glad för och att han också tänkt åka hem med halv tolv-bussen. Så när klockan var tjugo över elva så började jag göra mig i ordning för att gå till bussen och hämtade våra jackor etc.och så samlade jag in mina mannar och gick. Jag märkte att Fidde var lite sur så jag frågade vad det var och om jag gjort något. Då var det ju tydligen så att i och med att jag ändrade mina planer så pajade jag hans. Han skulle gått ut med Landin efteråt och nu blev han lämnade ensam. Kände mig jävligt dum, att jag stressat på honom att gå till bussen som om han inte hade något val. Vilket så klart han hade, han kunde stannat kvar tillsammans med de andra och fortsatt kvällen. Nej, då kommer boss-lisabeth och bara, "kom nu! bussen går om tio minuter, här är din jacka och din öl, let's go!"  Jag trodde jag var snäll och påminde honom om att klockan var så mycket och jag trodde att han hade haft nog. Men obviously not!

Det är ofta jag gör en sån här grej, tänker inte att personen i fråga tänkt en annan bana än mig. Som en gång när vi hyrt film så säger han att "ska vi ringa föräldrarna och fråga om de med vill se filmen?" "Ja, självklart. Jag ringer!" Svarar jag och ringer upp mina föräldrar och de säger ja. När jag lagt på luren så säger han "Jag tänkte ju på mina föräldrar men du var ju så snabb och ringa dina så nu åker vi dit då" Upps, att jag inte tänker. Jag måste lära mig. Nu sen jag börjat reflektera över detta har jag kommit på att jag varit sån här hela mitt liv och jag ber om ursäkt om någon av er där ute känner er överkörda. Jag har bara inte tänkt på det!

Evelina 20år

Galet vad tiden går, min äldsta vän är idag 20år! Grattis grattis. Ska till och fika om en stund och gratta henne som bara den.



Det känns så skumt att alla mina vänner fyller 20år i år. Helgalet. Vi är inte längre tonåringar, och småttingar. Det är nu vi ska börja ta för oss själva och verkligen fixa allt själva. Inte hålla på och låta föräldrarna göra grov jobbet. Men tusan vad svårt det kommer vara. Vår generation har ju liksom fått att serverat på silverfat, det är under vår era då ord som "bortskämd" och curling-föräldrar fått en mening. Men tyvärr, tyvärr verkar det ju inte som att det stannar vid oss, utan det rullar på nedåt i åldrarna och så här kommer det väl hålla på tills vi inte längre kan utveckla nya, fräscha heta stuffs, eller vi är utdöda för världen har inte kvar några träd som de kan göra pengar på och om vi inte har pengar, ja då vet ni hur det går!

Dumma Tinna

Jag är ett sånt smarto. När jag var i Jönköping igår så körde jag in i ett P-Hus och drog mitt kort och gick på stan med min syster. När jag skulle ta bilen och åka igen gick jag förbi P-Automaten (där ja skulle dragit mitt kort igen för att "checka ut") men telefonen intill örat och nyckeln till bilden i handen. Jag glömmer alltså att checka ut. Jag åker upp till A6 och går runt lite med Sarah. Sen tar jag bilen och kör stressat som fan hem för jag skulle ju ha maten klar vid 6, när jag sätter mig i bilen är klockan kvart i 6. När jag kör förbi Vaggeryd tittar jag på min framruta och ser att P-Lappen sitter kvar, sträcker mig för att skrynkla ihop den. Men då slår det mig att jag aldrig checkade ut.

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN

Ingen tid att vända. Maten blev klar vid klockan 7 och den var tydligen extremt god. Fidde vill att jag gör sådant till honom att ta med till jobbet, Hello?! Jag är stolt. Okej det är inte jätte jätte svår mat men ändå.

Så nu är det bara att ta sitt pick och pack och dra in till Jönköping ingen. Nu drar jag även med mig Sarah som aldrig är i stan annars. Så nu ska vi checka ut min bil.

Gissa vad det kommer kosta ?

Gårdagen

Igår var det melodifestivalfest hos Amanda, det var hur skoj som helst.


161203-313



Bilder finns på min pixbox

Alla Hjärtans Dag

Klockan typ kvart i tio idag började jag med överskriften till detta inlägg och jag hade tänkt att skriva resten också, men så hör jag att det rasslar i dörren. Fidde stiger in med tre stora och typ en meter långa röda "sammets" rosor. Himla vad paff och glad jag blev. Jag var helt tokförvånad. Ni kanske tänker, "Lisabeth det är Alla hjärtans dag, det är sånt man gör då." Jo visst. Men efter att han pratat negativt om denna dag typ enda sen vi träffats, typ sån "köpmannadag" och bla bla bla. "Om man tycker om någon kan man ju visa det vilken dag som helst in en dag som alla butiker bestämt!" Så jag var väldigt nollställd på denna dag, trodde inte att något sådant skulle inträffa. Ack så fel jag hade och tusan vad glad jag är. Sån himla bra taktik och bara få mig och tro något helt annat =) Haha.

Vad ska man göra resten av dagen då? Bara vänta på att sin käraste ska sluta jobbet?


image311




Namnsdag

Idag har Evelina namnsdag, grattis grattis.

Jag börjar få en redigt halsfluss så jag är hemma idag, jag hoppas hoppas att de ringer efter mig nästa vecka eftersom jag kommer nog vara hemma imorgon med. Det suger att ha så här ont i halsen. Är svinhungrig men syter inför att äta något =(


Vet ni vad?

Detta har varit den bästa helgen på länge!

 
I fredags så åt jag, Fidde, mamma, pappa, Joanna och Per middag tillsammans. Sen kollade vi "På Spåret" och sen så satt vi och spelade massa spel, hur mysigt som helst.

I lördags vaknade jag upp min älskling och sen åt vi frukost tillsammans med resten. Senare under dagen förberedde jag inför kvällen dildoparty. Åkte ner till Värnamo och handlade mat och sen åkte jag hem och började på. Tjejen som skulle hålla i föredraget kom klockan halv 7 och resten kom klockan 7. Vi åt mat, drack vin och öl och sen fick vi känna, lukta, smaka, testa massa produkter. Skit skoj, tyckte jag. Beställde lite roliga saker. Efter hon åkt klockan halv elva satt vi och spelade "Sanning eller Konsekvens" ett bra tag och man fick höra lite roligt. Det är så otroligt skönt att ha sånna goa kompisar som är så öppna och härliga som alla är. En sån här kväll blir så mycket lättare då =) Gästerna begav sig nog hemåt runt halv ett, ett tiden då mamma och pappa kommit hem. Vi satt uppe och pratade ett bra tag. Pappa avslöjade att han köpt en födelsedagspresent och jag visste direkt vad det var och fick honom tills slut att ge mig den.

Jag  "Jag vet att jag är en dålig människa som tjatar så"
Pappa "Jag är väl med en dålig människa då" och så gav han mig presenten.
 
Som var en iPod Touch =) Jag blev helt till mig av lycka. Ja jag är en materiel person. Gick och lade mig vid tre tiden med den i handen för att lära mig lite. Fick ett sms av Fidde "Får jag komma upp om jag fixar skjuts?" Detta gjorde mig ännu gladare eftersom jag trott att jag skulle få sova ensammen. Så kom han och kröp ner jämte mig och iPoden. Jag ägnade tyvärr mest tid åt iPoden dock. Men han har fått titta lite på den idag =)

Idag, Söndag har det inte hänt så mycket, förutom att jag sa några ord idag på morgonen som jag tänkt på ett tag och jag fick samma svar tillbaka, det för att man blir överlycklig =)
Gick upp klockan ett och åt mat direkt. Sen har vi kollat och checkat min iPod. Nu har vi precis kollat klart på "Runaway Bride". Nu ska jag hoppa tillbaka till soffan.



Tack för helgen min kära pojkvän, min kära familj och sist men absolut inte minst, mina underbara vänner!

Sprutat mig

Hello!

Idag var jag och tog den sista sprutan innan vi ska åka. Den gjorde faktiskt lite ondare än den första. Resan börjar närma sig med stormsteg och usch vad det knyter sig i magen. Resrutten har delade meningar och visumet var totalt onödigt...måste söka nytt. Allt kommer att ordna sig till slut och alla kommer vara nöjda och glada tror jag =)
Så fort vi är nere i Thailand och lever easy living så kommer alla problem vara som bortblåsta.


Känns verkligen som man inte har långt tid kvar här längre, alla helgerna, fredag, lördag och i vissa fall även söndagen är uppbokad innan vi åker. Pust. Dock är det enbart grejer jag ser fram emot =)

Äta lite nu, är så himla hungrig.

Imorgon ska jag klippa av mitt hår.

RSS 2.0