Hösten är här.

Oh jag vill bara kramas.

image290Om inte med en kille så med Totoro...


image291

Tränat

Idag har jag tagit mig i kragen och tränat för första gången på flera månader, uschenamig. Tog en sväng förbi Joanna och Per också. Blev att vi satt och kollade på massa YouTube klipp, bland annat det här som är här under. Usch gör så ont i mina ben så jag vet inte vart jag ska ta vägen, de liksom domnar bort, det är skit skumt. Men fy fan vad kul det är. Han med den röda turbanen, hahaha.


 


Idol

Usch ja nu har man varit där. Pinsamt värre. Man har suttit där och skrikit och applåderat efter manus. Man har märkt skillnaden mellan att vara där och sitta hemma. Men faktiskt gillar jag nog hemma bäst. Jaja. Svettigt som attan var det, inget ryggstöd. Det var som en liten pina att sitta där och titta på dem. Och sen var det ju inte ens rätt person som åkte ut. Sam ska bort.
När vi gick igenom Kungsträdgården på väg hem igår så höll de på att tända massa marschaller för bröstcancerfonden. Jätte fint var det.

Hej Kina!

我学会中文 Jag ska lära mig kinesiska.


Jag har anmält mig till en kurs. Om det blir någon så blir det jag och Fannys pappa, tjohoo!. =)

Fredrik Härén - Årets talare

Roger visade mig ett av dessa klippen igår, och idag tittade jag klart på de fyra resterande klippen. Kolla du med, det är fan skrämmande.Irritationsmoment

Alice Petrén är Sveriges Radio's utsända i Paris. Jag har hört henne ofta på ekot nu under tiden det franska valrörelsen var igång och inte minst idag i och med tågstrejken. Det är ibland olidligt att lyssna på henne. Hon betonar varje ord helt fel. Vet inte om hon pratar som man gör på franska fast på svenska eller vad det är för fel. Men men. Hon får göra som hon vill, men det är bara så jobbigt att lyssna på det.

Saker jag inte visste om Alice Petrén


Jag-får-ta-skiten-för-andras-fel-veckan

Nu pratar jag bara jobbet.  Asså hela denna veckan verkar gå åt till att göra mig upprörd. Det verkar som att alla vill sätta dit mig. Jag menar inte att jag är bäst och kan allt med så vitt jag har förstått är det meningen att man pratar med varann mellan skiften och berättar vad som är nytt och fel och i loggboken skriver man det man inte hinner med att säga eller om man inte träffas. Och att skiftförmannen ska man lyssna till. Ingen berättar för mig vad jag ska se upp med, vilka fel som är nya utan jag bara kör på. Men så kommer någon, oftast den som är i skiftet efter och påpekar att "har du godkänt de här?" "de är fel här och här, nu får jag ju börja med att gå igenom alla" Men Ursäkta då! Jag visste inte.

Sen nästa grej. Jag visste inte att man skulle slipa på ett ställe. Så då kom de och sa till mig. Då var jag redan redigt förbannad och det blir ju inte precis bättre när man skulle göra om 54bitar, men visst det gör jag! Så gick jag för att fråga igen när jag var klar för att veta om det var okej. Nej det var det ju inte!!! Men då var jag så fly förbannad att jag gick och gjorde en lite undersökning. Frågade olika människor och fick självklart olika svar. Vem fan ska man tro på liksom?! Valde att gå på min egen känsla och de jag litade mest på, så jag sket i att göra om de en gång till för jag skulle ju faktiskt gå hem.

Det är fan inte konstigt att detta företaget går under när folk inte vet vad de pratar om och/eller inte talar om det de vet. Jag kan inte sluta vara förbannad. ÅHH.

Fotboll

Himla Nordirland, don't like you!

Fotboll

Sverige - Nordirland 1-0


Har inget att säga

Usch jag har egentligen väldigt mycekt att säga, mycket har hänt, men jag har ingen ork att försöka få ner det här. Ohh.

Birdman

Birdman sa "Up, up and away!"Fan vad jag skrattade.

Vatten bara vanligt vatten

En liten nyhet!

Igår fick Alteams Stilexo en vatten automat att ha bredvid kaffe automaterna. Den har vanligt vatten, vatten med lite bubblor i och vatten med mycket bubblor i. Men problemet är att mycket bubblor är väldigt lite bubblor och lite bubblor är inga bubblor. Och det smakar lite kräk ibland. Men men det var en sensation, alla samlades och alla pratade om den. Men som jag sa till Mario, jag föredrar rent! Han sa "SPRIT?" Förstår inte vart han fick det ifrån.


Snart ska jag kila och hämta min Lottie så ska vi åka till jobbet i min lille gullefjun. Bara en dag kvar sen far jag iväg till Tyskland, hell yeah.

Läste lite i Johan  och David och Tobias resdagbok. Blir så himla avundsjuk, de hittar på sånna roliga saker. Vill åka nu.

MacGyver är en sann hjälte

Vecka sen sist.

Har inte skrivit på en vecka nu och jag vet inte, inget har hänt. Det är nog därför jag inte skrivit något. Har liksom inget att skriva. Men i alla fall ska jag till jobbet snart. Var ute och åt med dem i fredags, det var himla trevligt. Har nästan tvingat med alla på en tur till snart. Haha.

På fredag åker jag till Tyskland,jaa. Vet inte redigt vad jag har att vänta där men men. Skönt att komm iväg på små turer ibland. Har heller aldrig varit i Tyskland med farmor så det kan bli intressant och kul. Det jobbigaste är att jag kan inte en gnutta tyska. Jaja.

Fick "Amberville" igår, började läsa i den. Så himla mysig. En bok om mjukdjur i gangsta-stil, detta ska bli intressant.


Nej nu måste jag kila till das jobbe.


Chances are


ROBERT DOWNEY JR. & VONDA SHEPARD

Chances Are

Chances are you'll find me 
Somewhere on your road tonight 
Seems I always end up driving by 
Ever since I've known you 
It just seems you're on my way 
All the rules of logic don't apply 

I long to see you in the night 
Be with you 'til morning light 

I remember clearly how you looked 
The night we met 
I recall your laughter and your smile 
I remember how you made me 
Feel so at ease 
I remember all your grace, your style 

And now you're all I long to see 
You've come to mean so much to me 

Chances are I'll see you 
Somewhere in my dreams tonight 
You'll be smiling like the night we met 
Chances are I'll hold you and I'll offer 
All I have 

You're the only one I can't forget 
Baby you're the best, I've ever met 

And I'll be dreaming of the future 
And hoping you'll be by my side 
And in the morning I'll be longing 
For the night, for the night 

Chances are I'll see you 
Somewhere in my dreams tonight 
You'll be smiling like the night we met 
Chances are I'll hold you and I'll offer 
All I have 

You're the only one I can't forget 
Baby you're the best I've ever met

Tjöt

Tittar lite på YouTube samtidigt som jag tittar på tv. Degar som aldrig förr, det är skönt. Jag är trött och har ont. Det är bara att vila vila vila. Snart ska jag få lite mat. Det ska bli gott.

Detta är lätt årets bästa Idol audition's

Kryssning...

...i bilder på min Pixbox.

Igår

...var det 52år sedan Han dog.

RSS 2.0