Smala Sussie

image294


Det finns fan ingen film som Smala Sussie, helvete vad bra den är!!! Den går på ettan nu. Lovely.

Jag, Evelina, Fanny och Ida har tittat på Idol, fy fan vad bra Amanda och Marie är. Marie med "I have nothing" och Amanda med "Hallelujah" shit man fick verkligen sån "goose bumps".

Bilder


image293


Blider från Barcelona finns på Resdagboken eller Pixbox

Barcelona

Las om vad jag gor i Barcelona!!

Mys

Det är väldigt mysigt att ha någon att sova jämte som håller om en och som pussar på en. Det är speciellt trevligt när man ber den ringa och väcka mig vid nio och istället kommer hem och väcker mig =)

Aoowh! Jag är en chicken.

Puss.

Elisabeth är inte mitt namn, men tack!

Igår hade Elisabeth och Lisbet namnsdag och det var faktiskt många som grattade mig på jobbet. Det tyckte jag var gulligt men jag var tvungen att säga till varje person som sa grattis att "Egentligen vill jag ju inte säga att det är min namnsdag eftersom då är det som att jag erkänner att jag heter Elisabeth eller Lisbet och det gör jag ju inte!" Då skrattade de oftast. Men men. Jag har ju ingen dag i almenackan så varför inte?!


Nu kommer snart Sarah och vi ska gå ut och gå och sen ska vi se på Ronja Rövardotter, oh yes!


Närmaste dagarna

Hello.

Fredag jobbade jag och sov bort hela dagen med Fidde typ. Man var liksom lite lagom seg i kroppen på jobbet i fredags efter snarkades i örat hela natten =( Fredagen gick och jag tittade på Idol tillsammans med Evelina och Ida på kvällen.

Lördag gick jag upp kl.6 och kom en kvart försent till jobbet, skit samma jag skulle ju jobba 12timmar i sträck, skulle jobba ända till kl. 18 på kvällen. Det var sketa segt, men faktiskt kändes det inte som 12timmar, men haha. Hade ju Ivan som sällskap och det var kul =) När jag slutat så åkte jag hem och fräschade till mig lite och sen tittade jag på när Joanna övade på att sticka mamma och pappa, hon var jätte duktig. Fotbollen sågs hemma hos Pers syster Anna, det var jätte trevligt. Drack någon öl och åt pizza. Jätte mysigt. Sen sov jag visst inte hemma heller, hamnade hos Fidde igen.

Imorgon är det tänkt att jag ska åka ner till Hånger och hälsa på Sara. Förmodligen ska jag också äta hos mormor och morfar på onsdag. På torsdag är det meningen att jag ska ut och gå med Adisa.  Fredag kanske jag ska till någon nyöppnad pub, inte bestämt och på LÖRDAG är det BARCELONA som gäller, vad jag längtar!!!!!!


Ska få träffa henne....

Amanda och Jag

www.jesper.nu/onlinespel

Hatar den hemsidan, blir alltid beroende av de spelen där först var det  Impossible quiz och nu är det  Smygfisspelet, jag kan inte låta bli.

Fy fan vad jag älskar dig

image292

Hittills

Det enda roliga som hänt idag hittills är att när Viktor skulle ringa efter en som heter Patrik på vårt företag så ringer han och tjatar om att det är alarm på maskin till VDn, lite felringning. Men extramt roligt. Okej det var ganska kul att titta på Ragnar med, han hade lite problem idag, stackarn.

Hoppas något roligare kommer hända....typ gå ut och gå med tjejerna.

Smått o gott

Oj oj. Helgen har bestått av ÖL, härligt värre.

Nej men i fredags så satt jag och drack öl med Adisa, kollade på idol och lite så. I lördags var det meningen att jag och Evelina skulle vara nyktra och jag körde upp till stan och vi gick ut med Ida, Sarah och Fanny. Men, eh, det slutade med att jag drack några öl och Evelina drack några cider, ingen kunde köra så vi åkte med Daniel hem.
Söndag fick man ta tåget upp till stan vid 09.40 för att köra bilen hem, himla illa, för jag glömde ju att grädden låg kvar där..attans.

Söndagsmiddag, min familj, mormor, morfar, farmor, farbror och per. Vi satt vid ett bord och åt gås. Jag hade lite svårt att äta för alla pratade om inälvorna, typ njure, lever, hjärta och allt. Fy fan.

Idag har jag jobbat. Gick bra tills typ tolv, då jag fick gå tillbaka till min hatmaskin. Fan det var surt. Men det är bara att leva över det. Imorgon ska jag väl till den igen, usch.

Såg på Pippi - på de sju haven idag. Hon är ju bara för bra Pippi.

"Nej, fy fabian, hur bär bävrarna sig åt egentligen? Finns här ingen bäver man kan fråga?" Haha.



Idag fyller Roland 60år, det firar vi med en blomma. Grattis.

Cristoffer

Fan i helvete, Christoffer åkte ut ur Idol, det tyckte jag var dålig stil =(


Jag och Adisa sitter och slappar lite i soffan, soft som tusan. Hon är trött och jag med en aning. Vi ska nog hem och sova snart.


ADISA ÄR ELAK!!!! Eller i alla flal pinsam och rakt på sak.

M

Nja, jag vet inte. Idag känns det inte så bra. =(

Uppspelt

Shit asså. Jag kan inte lugna ner mig. Två dunder bra och roliga saker på samma gång. En av dem är att resan är bokad och ska bara betalas innan 15nov, det ska vi la klara! 8051kr för flyg Sthlm-Bkk och Peking-Sthlm, yes box!...Oh, I can't wait.


Det bara sprätter i fingrarna. Och jag applåderar så där töntigt för mig själv. Ja, jag är officiellt en nörd. Men det står jag för. Jag är också ganska blåst. Och extremt dålig på Play Station spel, det kom jag fram till igår. Men det var kul =)


Nu ska jag se Grey's Anatomy.


Tjepp o välkommen till Hajk, tjet.

Önskelista

Nu när ändå "första snöflingan" kommit är det väl lika bra att skriva ner önskelista. Så här kommer min. INte speciellt kul. Haha



Snö

Herregud, redan första snön. Man blir alltid lika förvånad. Men faktiskt det är ju november så det är ju accepterat.

På tal om något annat så skar jag mig i fingret igår på jobbet, riktigt djupt det ville inte sluta blöda, blödda igenom plåster efter plåster och till och med handskarna =(

Nya mottot

"Every song ends. But is that any reason not to enjoy the music?"


Right?!

Promenix

Har precis kommit hem från en lång promenad. Så himla gött, jätte fint höst väder och med Lars Winnerbäck i öronen. Måste börja ladda upp nu inför konserten. Tankarna liksom bara försvinner, skönt. Gick runt dammen och det är fin fint där. Har faktiskt glömt bort det. 

Alla som inte dansar är våldtäktsmän

Asså har fått en sån skumt hat-kärlek till den låten. Hörde den idag och alla typ stannade och tittade på varann och bara öh?! Men men, kul.


Åh!

Varför kan något som känns så rätt vara så fel?
Varför kan något som är så himla fel vara så rätt?
Varför blir det aldrig som kan tänker?
Varför blir det inte som man drömmer?

RSS 2.0