New trend

Idag på min fika rast så fick jag ett sms av Sebastian. Han skrev att "Morgonpasset" i P3 pratade om att många åker till "Dirty Dancing" resortet Kellerman's (som på riktigt heter Mountain Lake Hotel) och att de anade en ny resetrend. Trenden var att man reser till platsen där ens favoritfilm utspelades. Det är ju så komiskt för vi ska ju till Bengtsfors i sommar, där Smala Sussie spelades in. Ska ni haka på trenden eller? Jag har ju redan betat av "The beach" stranden, men vilka svenskar har inte det?! Är faktiskt lite intresserad av "Kellerman's" faktiskt, verkar så himla mysigt.
Join hands and hearts and voices
Voices, hearts and hands
At Kellermans the friendships last long
As the mountains stand

image134


Asian


De där asiaterna asså. De är ju för roliga. Fanny och Ida är inte detta samma killar ni brukade härma?!
I'll get there

"Man behöver inte veta vart man ska, man behöver bara veta att man ska komma dit "


Snook

All the small things that fucks up everything

Försov mig lite idag, så när jag kom sa M typ "Hopp, vad ska du göra? Kanske ska skicka hem dig!" Tyckte det lät bra. Men i stället fick jag fria händer och softade runt hela dagen hos alla andra, riktigt skönt. Pratade med min personalchef om att jag nog ska sluta. För jag kom ju på igår när jag skulle sova att den beordrande övertiden innebär att jag inte kan gå på studenten 8juni, studenten 15 juni och jag kan inte heller hänga med på firar-resa med min släkt. Usch jag hatar det. Jag har sånna kval, vet inte vart jag ska ta vägen.

Menar jag hade ju räknat med att jag skulle vara ledsen nu när mina klasskompisar går på bal och tar studenten men att jobbet skulle fucka upp sig nu med hade jag inte räknat med och toppen av allt att jag ska ha piss ont i foten. Åh, nästan allt är skit. Varför kan inte allt bara vara lätt?

Annars var jag bara i Värnamo idag och skulle försöka hitta en student present till Evelina och något till Fanny i födelsedagspresent, men eh det gick ju som alla mina andra planer just nu, i stöpet. Hämtade upp Sarah och så åkte vi till Stadium, handlade en bikini och sen åkte vi hem. Ja, nu ska jag nog bara ta det lungt.

image134

Vancouver Film School

Jag lyssnade på P3 Populär innan idag och där tipsade Navid om eleverna på Vancouver Film School och om deras kortfilmer och animationsklipp som finns på YouTube. Jag gick in och kollade lite. Så mysiga. Håller med Navid om att grodan som försöker flörta med en tjej i baren är jättebra. Jag blir jätte sugen på att gå någon animationskurs nu. Jag hade ju tänkt att gå rörlig bild på media, men som sagt jag hoppade jag. Jag älskar verkligen film, och animation verkar sjukt kul. Hm?! Någon framtisvision kanske?  


Grodfilmen


Inbanana Jones


Vad gör man inte för lite hamburgare med ketchup?


Gammal man diggar musikmer filmer finns på YouTube

Head line

Shit det var svårt att somna igår. Låg och tänkte på mina ärade klasskamrater som fick gå på bal. Kände mig lite som madicken när hon har hjärnskakning och får ligga i sängen när hon tror att de är på klassresa. "Nu sitter de där på middagen och skrattar och har roligt" Men som Madicken så får jag skylla mig själv, om man hoppar av skolan så innebär det att man missar bal och student. Några tårar fälldes. Men fick ett sms av Sarah som informerade om att Marielle och Michel hade förlovat sig, shit jag ville hoppa upp i taken, blev så glad! Snart ska jag få tala lite med Sarah, hon ska berätta allt skvaller och hela händelseförloppet. Fick ju samma grej igår av Amanda och Evelina.

Idag på jobbet har det varit som annars tröttsamt, men ganska lungt när det är förmiddag.

Spelade in "Friday night light" igår och satte igång det nu, alla säger att det ska vara sååå bra. Men vad jag sett än, känns det ganska kass. Perhaps, I come around.
"Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose"


Tjipp och hej.


Media prom

Idag var det dags återigen att frysa häcken av sig för att få se några glimtar av mina vackra vänner. Idag stod Ida och Sarah och hela min forne klass på tur. Så vackra var de.  

Kyss.mer bilder finns på bilddagboken

Estetic prom

Idag efter jobbet kastade jag mig i bilen och ställde mig, way too early, och väntade på mina vänner som skulle gå på bal. De vad så fina hel bunten, så klart finns det ju alltid undantag. Imorgon väntar ännu en bal och även fredag, yeahj.Mina pärlor

mer bilder finns på bilddagbokenImorgon ska min MP-klass gå på balen, ska bli kul kul och se dem.

Reunion

Ja, igår jobbade jag mellan 9.50-16.15, gjorde ett redigt kap må jag säga på jobbet. Hittade två helt schyssta byxor för endast 199kr styck - 20% personalrabatt. Fatta två par, ett par svart och ett par röda jeans, för 319.50kr, Sjukt bra pris. Efter jobbet snabbt hem och snabbt iväg igen.

Det vankades "Grill och aktivitets fest" i Norrahammar. Min gamla klass Mp3a skulle ha klassfest och jag var bjuden. Blev jätte glad. Så vi gick först en tipspromenad med störda frågor, exempel "Vem har störst?" "Vem är sötast?" "Vem har längst?" Sen efter rundan skulle vi göra tävlingar som ger svaret på tipsrundefrågorna. Väldigt bra partytrick. Jag var "sötast" =) Jag vann min lek, stolt. Haha. Jag är bra på att snurra tungan. Sen var det grill, dans och party all night long.


         Lekar                       Vinnare


När vi skulle åka hem så skulle jag bara springa in och tacka för kvällen och en lyckad fest. När jag är påväg tillbaka till bilen så missar jag ett trappsteg och faller till marken. När jag ställer mig upp hugger det till i ljumsken i mitt högra ben, en sträckning som varar ända ner till ankeln. När jag kommit på fötter och ska börja gå bort till bilen där de andra sitter så känner jag att jag vrickat min vänstra fot. Det gör sjukt ont. Även idag gör det jätte ont. Kan inte gå knappt.

"Full rulle suckerbulle"

Hello!

Försökte göra rubriken som engelsk som möjligt, men?! Har nämligen fått för mig att alltid ha engelska rubriker, om någon nu inte har fattat det.

Kom precis hem från en lycka "grill-aktivitetsfest" som Camilla höll i. Den innefattade hela min gamla klass, och jag var bjuden fast jag hoppat av, jag är så sjukt glad varje gång jag ser dem =) Innehållet av festen kommer senare, var bara tvungen att blogga nu.

När jag har gått tillbaka för att säga hejdå till alla, det sista jag gör är att missa sista trappsteget och stiger snett. Hoppas bara det är en vrickning. Gör sjukt ont i alla fall. Bilder och mer info kommer imorgon, morsdag.

Fick prata med my beloved Kajsa med, miss you. Varför ringer jag inte oftare?

Zodiac

Hello!

Min dag bestod av

- Sola
- Klippa mig
- Fika med Sarah
- Pynta min bil
- Shoppa med Joanna
- Kika på lägenhet med Joanna och Per (som btw var i läskig goth-stil, vi blev rädda. Sorry, alla gothare)
- Äta mat med Joanna och Per
- Gå på bio med Joanna


Vi såg filmen, Zodiac. Den var jätte bra. Är sjukt imponerad av dem att de kan hålla en mordutredning intressant och lockande i 2½ timme, ett plus i kanten. Ibland kan det vara lite svårt att hänga med för det är så mycket namn och snabba vändningar men då kan man bara titta och njuta av Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo och Robert Downey Jr. Gå och se.
 Jag och Joanna hade ett intressant samtal på vägen hem från bion, som lyste typ "hej, vi är syskon, vi känner varann väl". Så här gick dialogen.


En kille i från Tofteryd/Hagshult/Klevshult, som är ett år yngre än min syster och som gått på Fågelfors, går förbi en bit bort.

Jag - Var det han?
Joanna - Ah, det var det.
Skratt utbrister, i och med att vi inte ens behövde säga hans namn men vi båda visste vem den andra tänkte på.
Joanna - Nej det var inte han.
Jag - Inte?
Joanna - Jo, det var det.
Skrattar återigen.

Killen i sig hade ingen större roll, ingen vi känner eller vet några scandaler om. Det som var mest roligt var att vi ser ett ansikte kan koppla det med namn och typ en hel bakgrund. Så är det att heta Lisabeth och Joanna och bo i en skithåla som Skillingaryd.


Måste sova, jag ska jobba på Stadium imorgon klockan 9.50-16.15

Over and out

Graduation

Okej, helt officellt suger mitt jobb, jag hatar det och allt därtill. Förutom mina co-workers, them I love. Jag kommer nog inte få ledigt i ynka två timmar på en fredag för att titta på Fenix-studenten. De två timmarna städar vi ändå alltid, så jag förstår inte what the big fuzz is about?! Produktions-övertid kallar dem det, men snälla någon vi kommer inte göra något de två timmarna ändå. AHHH, jag var så förbannad och arg idag och jag kunde inte få ut det på något annat sätt än att ta en tur in på toa och gråta en skvätt. 

Över till annat! 

Jag och Evelina var ute och gick innan idag, fräscht. Hon var jätte fin i håret utan att behöva göra något med det.

Hate

Idag har jag mycket agg. "Äntligen" har jag börjat på Valeo. Men, eh jag fick ju springa mellan alla andra maskiner på bearbetningen, vilket innefattar två liner och två maskiner och samtidigt skulle jag vara på Valeo och lära mig det. Jag är helt slut. Det komiska var att jag hade tänkt att ta på mig en spegräknare idag men jag glömde det, och idag om någon dag hade den nog pajjat för jag gått så mycket. Det är så mycket att ta in också, när man kastas mellan olika grejer och det är så sjukt mycket att komma ihåg, man vet liksom inte vad man ska skriva ner i blocket, som egentligen ska ha allt nedskrivit i sig. Jag och Lotta var kvar tills tio över elva idag. Usch jag är precis slut i kroppen.

Usch jag trodde att jag hade ett liv utanför jobbet men om man tittar på vad min blogg består av så kanske man kan tycka något annat om det.


Men imorgon ska jag och Evelina gå ut och gå, yeahj!

Dream

Okej, i natt hade jag en sån där gå till skolan/jobbet utan kläder-dröm!

Så här var det!

Jag hade på mig mina Harlems byxor, de från JC som alla har nu. Jag har köpt en stor storlek med så de inte sitter tight i midjan, och de sitter precis på. Denna dag hade tydligen inga trosor på mig. Jag jobbade på Stadium och så frågade en kunde om jag kunde hämta ner en tröja som hängde högt upp så jag var tvungen att ta stegen. När jag står där uppe glider byxorna ner och jag håller i stegen och i tröjan så jag kan inte dra upp dem. Så högst upp på stegen mitt på Stadium så glider mina byxor ner och jag visar allt! Om man står högst upp på en stege i den butiken ser man ut över alla och alla ser en. PINSAMT värre. Men som tur var var det ju bara en dröm.Kom på att jag drömde en till dröm, om Evelina.
Hon klippte sig jätte fint kort igår. Och i min dröm hade hon inte bara klippt sig utan färgat håret i regnbågens alla färger, trott eller ej var det skit coolt och fint! Haha. Skumt.


Woman?

Jag börjar tveka är jag kvinna?

Använder min fars strumpor, jobbar på industri, dricker massa kaffe och ÖL!, skit under naglarna - hell yeah!

Och en sak till, Alla blir coola superhjältar som Wonder WOMAN och Superman men jag blir "Green Lantern", en till sak att understrycka att jag inte är kvinna.

Superhero

Vem fan är "Green Lantern"???


Your results:
You are Green Lantern
Green Lantern
80%
Supergirl
70%
Wonder Woman
70%
Superman
65%
Robin
65%
Spider-Man
55%
Iron Man
50%
The Flash
35%
Batman
25%
Hulk
20%
Catwoman
20%
Hot-headed. You have strong
will power and a good imagination.

Vill du veta vilken superhjälte du är?
Klicka här!

Wish me good luck!

Nehepp, tiden börjar dra ihop sig, snart ska jag börja jobba igen. Idag ska jag börja jobba på Valeo, lära mig den och grejen, blir nog en ganska soft dag, men jäkligt mycket att ta in. Men jag hoppas det går bra.


Önska mig lycka till!

ÅT HELVETE MED MITT JOBB. Jag pallar inte längre. Jag har ett liv utanför jobbet, till skillnad från vissa andra. ÅHHHHHHHHHHHH.

Ingen visste något om att jag skulle bli upplärd idag, okej så jag gick tillbaka till mina vanliga maskiner. Det börjar klarna mer och mer för mig nu hur de tänker, högsta hönsen. De vill att jag ska gå bredvid på helgerna så att produktionen inte måste ligga nere bara för att lilla jag ska lära mig något nytt, skit på er säger jag då.

Välja mellan Stadium eller fast på nuvarande stället?, Är ni dumma eller?


Får sånna upprördhets vågor så jag vet inte vart jag ska ta vägen.


Gullefjun

Nu är gullefjun i våra ägor. Jag har gasar runt i den sedan 5 idag, yeah baby! Fy vad jag ska pimpa den fin asså! Med rattmuff, wonderboun,  wonderbaum, wonderbum, wonder...(vad fan heter det?) och gula filtar. Återkommer med detta.

Gullefjun


Annars har jag inte gjort så mycket idag, varit i Vaggeryd och lämnat tillbaka filmen. Nu vid åtta åkte jag ner tillsammans med Evelina till Fanny där Ida och Sarah var. Vi åt scones och drack te/O'Boy, och pratade som bara vi kan göra. Dagens samtal var nog om Student och bal, vilket det nog har varit de senaste veckorna, haha. Fick se Idas tyg, väska och lite av hennes systers kollektion, hur fint som helst, alltihopa! Avundsjuk som attan. Varför är inte jag så duktig?

Nej nu ska jag titta på "Brothers&Sisters" och sen ska jag sova.


BTW, jag tror jag har fått större bröst, haha, Alla bh:ar sitter som en smäck. Eller så är det för jag har mens.

Scarface

Åh blev så sugen på att se Scarface nu, fan att min är bort, vart har den tagit vägen? Säg mig någon som vet?

Har du inte sett den? Här är den korta versionen. =)


Impossible Quiz

Okej, idag ska jag umgås med mina nya vän Impossible quiz, äta godis, softa och förhoppningsvis se en film ikväll om inte Evelina ringer, men jag ska itne hoppas på det. Men det ska bli skönt att bara slappa med. Jag behöver det =)

Jag är bara för tragisk hatar filmen "How to deal" och det vara på den som gick på tv nyss så jag har kollat klart på den. Men Trent Ford är snygg, bara därför man kan titta på den.

Men nu är det "Kevin Hill" på tv, M, vad het han är! Eva Pigford som vann America's next top model för några säsonger sen var med nu.

image117

Usch vad uttråkad jag är! Skulle handla och det brukar ju annars ta typ en kvart men jag kom på att jag ville hyra en film med kollade på de vanliga ställerna Statoil och Q8, men ingen bra film där så jag åkte ändå till Vaggeryd för att hyra en film, äntligen hade de den som jag letat överallt efter "Thank you for smoking" Jag vet inte ens om den är bra, men den ska jag bara se. Så jag var hemma efter typ en timme och en kvart.Jag har kört Rovern idag, skit stolt må jag säga. Inte många som får den äran. Jag är den enda kvinnan i min släkt, yeah dude.

Evelina kom till min undsättning ikväll, så jag slapp ha så tråkigt. Vi tog en promenad, åt pizza och allmänt slappade. Tittade på "Thank you for smoking" Tror nog att vi båda var överens om att vi sett bättre filmer! Vet inte om det var för komplicerat för oss just denna dag eller för att vi just tagit två cigaretter innan vi satte oss och såg filmen...

Nej nu ska jag sova.

- jag är äntligen tagit mig över 70 strecket på Impossible Quiz.

Deutchland

Det finns en del saker man bara blir skit förbannad på, like...

- När man stänger av datorn klockan halv två och sen klockan halv fyra kommer pappa och väcker än och säger att de inte kan sova så vi ska åka klockan fyra istället för klockan 6, Jippie säger jag då.

- Tyskland har inget mode! Tycker så synd om dem. Fanns inte en vas, ett halsband, en väska nej inte ens ett par strumpor som jag skulle vilja ha. Och så tittar de på mig som jag vore en jävla alien för jag har hatt och solglasögon. Usch vad det stör mig. Har de aldrig sett en med hatt förr? ÅHHH!

- När det är stopp i en av filerna på motorvägen så tänker några idioter att det nog bäst jag kör om. Varför i helvete gör man något sånt? Menar tror dem inte att vi hade försökt komma fram om det gick? En del tror ju att de är så sjukt smarta och speciella. Anledningen till kön var en olycka som var helt sjukl också, en lastbil som var totalt kvaddad där fram. Så när vi står där och väntar på att få komma fram så kommer det många bilar och bara blåser förbi i omkörningsfilen och när kön äntligen börjar röra på sig så står de ju lite längre fram och blickar inåt. Usch vad sånt stör mig.

Annars bortsett från de här stora och sjukt störande grejerna var resan till Tyskland idag väldigt trevlig. Blev några öl inhandlat, ett par skor och mycket godis.

Folk är ju som tokiga i alkohol, det är skrämmande faktiskt.

Kappa
Mina nya skor.

Salad Fingers

Oh, I love Salad Fingers!

Vet du inte vem Salad Fingers är? Här kommer en lite kort presentation...SPOONS"I like rusty spoons!"FRIENDS


"Uhg, Hubert Cumberdale, you taste like soot and poo!"NETTLES


CAGE"You've gone flat little sister!"PICNIC


PRESENTSHORE LEAVE"Are you feeling a bit sleepy?"

Challenge!

Här är mina svar, skriv dina i mina kommentarer =)A ) Fyra jobb jag haft
1. CNC-operatör
2. Butiksbiträde på Stadium
3. Städerska
4. Fylla flaskor och burkar på Skillingarydssalvan

B ) Fyra filmer jag kan se om och om igen
1. Smala Sussie
2. Yrrol
3. Dirty Dancing
4. Lucas

C ) Fyra ställen jag bott på
1. Skillingaryd
2. London
3. -
4. -

D ) Fyra TV-program jag älskar att titta på (älskar och älskar, det är väl lite att ta i...)
1. Desperate housewives
2. Grey's Anatomy
3. Vänner
4. Brothers & Sisters

E ) Fyra platser jag har semestrat på
1. Bangkok
2. Sharm El Sheik
3. Rom
4. Albufeira

F ) Webbsidor jag besöker dagligen
1. Alla vänners bloggar
2. www.bilddagboken.se
3. www.efterfesten.se
4. www.filmtipset.se

G ) Fyra favorit-maträtter
1. Tacos
2. Nudlar och kyckling
3. Pizza
4. Fondue

H ) Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu
1. På min dröm resa
2. På liseberg
3. I London
4. På tapeten barSvara mig du, NU!

Fucking game

Varning! Detta spel skapar ett beroende som är svårt att bli av med, men prova!
Trodde jag skulle döda någon ett tag, Kajsa låg nära till hands eftersom det var hon som visade mig =) Hihi, men nu har jag kommit över det. Men en dag måste jag klara det!Har tittat på "Säg att du älskar mig", fin men verkligen typisk SVENSKT skådespeleri! Känns lite jobbigt att veta att "Ville" i filmen dog innan filmen hade premiär, blev bara 18år gammal. Obehagligt. 


Tittade på Malou von Sivers dokumentär "Rita och Rufus - Barnsoldater i liberia". Usch det är så tragiskt, här sitter vi och bara klagar över allt. Medans de fått mata lejon för att få pengar som deras befäl sedan tog eller döda människor för att överleva. Vaddå skilda världar? Röda Korsets nya reklam har sånt fint soundtrack.
I wanna have your babies!

Nej, inte direkt men min syster ringde innan och berättade att två av hennes vänner fått bebisar och så gick jag in och kollade på dessa goingar, och då hittade jag lite andra som jag kände. Kul kul!

Ett stort GRATTIS!

Kollade på Vänner precis och det var lite komiskt för det var det avsnittet då Ross ska få ett barn, Ben!
Och nu väljer jag att tillänga den fina sången Phoebe sjunger till alla gravida mammor på BB till min systers vänner som precis fått barn!


They're thiny and shibby
and so sweet to touch
and soon they grow up
and recent you so much

Now they yelling at you
and you don't know why...
...you cry and you cry and you cry
...and you cry and you cry and you cry

- härlig kick, för att nyblivna föräldrar.


...reservation för stavfel...

Bad day!

I motsatsen till gårdagen så var denna dag bad! Försovning pajar alltid allt. Vaknade fem över halv 6 och jag ska vara på jobbet vid tio i! Så kasta i sen frukost och på med kläderna och in i bilen. Kom ner och så började jag jobba lite. Innan har jag fått lite smått panik när det ligger typ två, tre bitar och väntar på att jag ska efterbearbeta dem, men sen jag börjat jobba med Lotta på onsdag vet jag bättre. Efter si så där 20bitar som väntar hela tiden, då kan man ha lite lätt panik! Vi kände att vi gjorde hur mycket som helst, men ändå hann vi INGET! GAHH. Vid kvart i två skulle det vara fackmöte men vi hade fortfarande massa bitar att fixa så vi sket i det och vi kunde inte gå hem före halv tre =( Så det var ju trist.

Sen har jag ju två sköna män på mitt skift, M och I. I gav mig ett erbjudande, "två för en" men jag tackade nej, det gick ju för mig i gårnatt, så det var därför jag var så trött igår, hihi. Han kan koppla allt till sex.
M "råkade" jag peka "fuck you" åt idag. Han blev nog lite chockad, men han fattade nog att jag skämtade, förhoppningsvis! Han kunde betala för att få vara hemma idag, för vi var så dåliga! Haha.
Sen får jag ju inte glömma L som undrade idag innan han skulle gå av nattskiftet vart min "mamma" var... Jag sa att hon förmodligen är hemma. Så undrade jag om han visste vem det var. "Anki", svarade han. Jag skrattade åt honom. Nu vet han också bättre.

Nej nu ska jag åka till Jönköping och hämta ut mitt pris, Jihaaa. Nu har jag varit i Jönköping och hämtat ut mitt pris.
image115

Pajsarna jag ska hämta i natt, jippie! =) Tills dess ska Fanny få underhålla med Kina Wook, Grey's Anatomy och någon film. 
Låten "Losing my way" med Justin Timberlake är så bra, men fan jag kan inte låta bli att bli lite typ "hm, vad ska hända med mig?" Om man tänker på meningen "It all goes back to when I dropped out at school. Having fun, I was living the life" Man blir ju lite skraj image114


Hi my name is Bob and I work at my job
I make forty-some dollars a day
I used to be the man in my hometown
'til I started to lose my way
It all goes back to when I dropped out at school
Having fun, I was living the life
But now I got a problem with that little white rock
See I can put down the pipe

And...

And it's breaking me down
Watching the world spin round
While my dreams fall down
Is anybody out there?

It is breaking me down
No more friend around...
And my dreams fall down...
Is anybody out there?

Can anybody out there hear me?
'Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me?
'Cause I can't seem to see myself...
There's gotta be a heaven somewhere
Can you save me from this hell?
Can anybody out there feel me?
'Cause I can't seem to feel myself

Losing my way
Keep losing my way...
Keep losing my way...
Can you help me find my way?
Losing my way
Keep losing my way
Keep losing my way...
Can you help me find my way?

Now you gotta understand I was a family man
I would have gave anything for my own
But I couldn't get a grip on my new found itch
So I ended up all alone
I remember where I was when I got my first buzz
See I thought I was living the life
And the craziest thing is I'll probably never know the color of my daughter's
eyes

And it is breaking me down
Watching the world spin round
While me dreams fall down
Is anybody out there?

It is breaking me down
No more friend around...
And my dreams fall down...
Is anybody out there?

Can anybody out there hear me?
'Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me?
'Cause I can't seem to see myself
There's gotta be a heaven somewhere
Can you save me from this hell?
Can anybody out there feel me?
'Cause I can't seem to feel myself.

Losing my way
Keep losing my way
Keep losing my way
Can you help find my way?
Losing my way
Keep losing my way
Keep losing my way
Can you help me find my way?

Oh my god please forgive me (father hear my pray)
'Cause I know I've done some wrong in this life
If I could do it all again
Have just one more chance
To take all those wrongs and make them right

Can anybody out there hear me?
'Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me?
'Cause I can't seem to see myself
There's gotta be a heaven somewhere
Can you save me from this hell
Can anybody out there feel me?
'Cause I can't seem to feel myself.

Can anybody out there hear me?
'Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me?
'Cause I can't seem to see myself
There's gotta be a heaven somewhere
Can you save me from this hell
Can anybody out there feel me?
'Cause I can't seem to feel myself

Losing my way
Keep losing my way
Keep losing my way
Can you help me find my way?
Losing my way
Keep losing my way
Keep losing my way


Winner!

"Erik, spy du bara, jag kan törka sen!"


Jag vann tävlingen jag var med i, i lördag. En natt på valfritt Scandic hotel, woho!

Nu ska jag inventera, blä! Jag behövde inte, fick vara i butiken i stället.Min far har köpt en kycklinggul bil, som jag ska få använda. Kul, jag har redan döpt den till "gullefjun".  


image113


Mycket prat om trafik idag, olycka efter olycka. =(

Spring Inpiration

Igår var jag på Spring Inspiration, en modevisning med dans och uppträdande. Skit bra. Snook var där och på efterfesten med.

Efter modevisningen åkte jag hem till min syster ochf räschade till mig ltie, svettig som ett djur, äckligt. Och sen gick vi till Tapeten, gillar det stället så himla mycket. Där drack vi några öl, tequilla och en läskig drink. Kul kul. Sen gick vi till Centrum där Spring Inspirations efterfest hölls. Snook ägde fett där på deras mega lilla scen. Kunde itne slita mig från dem, men jag hade itne modet och säga något till dem. Ja jag är en tönt, men jag har rätt och vara det när det gäller dem.Snook


Kvällen var allmänt lyckad. Mycket bra hände. Alla goa brudar var där, fick se älskade Snook och Sebastian kommer till mig i sommar, och då ska vi ta oss ut på en fucking roadtrip.


Marcus Nyström i Talang 2007, han är så duktig. bara 7år, shit. Han var faktiskt ännu bättre andra gången, i fredags alltså.


Okej!
Just for the record!
Jag är verkligen en tönt.

Jag har gråtit i en skvätt nu för min bil. Pappa har sålt den och den ska köttas upp i små små bitar av någon bilnörd. Den har funnits i hela mitt liv i Åbergs ägo. Pappa ägde den först, sen farfar och nu sist Joanna, fast det var jag som körde den. Jag fick inte ens säga hejdå till den. På ett sett känns det som att förlora farfar igen (jag vet att det låter lame, men det känns så) Och nu åkte bilen utan att jag fick ta farväl. Suck, usch och pust.

A good bad day

Dagens intag:

  • Cornflakes med mjölk
  • 4 koppar kaffe
  • 7 cigaretter
  • Godis 
  • Ostmacka
Vad säger vår "Du-är-vad-du-äter"-specialist Anna Skipper om det tro? Jaja, dagen är förbi och jag dog inte.

Dagen har innehållt mycket skoj. Vaknade och satte genast igång "Little miss sunshine". Den är så mysig, älskar färgerna i hela filmen, super. Försökte hitta quoten från glass-scenen men jag misslyckades =(

Olive

[iiiiii] "I won...I won...I won...I won!"


Sen bärde det av till storstaden Jönköping. Växla pengar, framkalla kort och fixa lite annat smått stod på min "to-do-list". Hittade ett par roliga badlakan som jag inte kunde ha själv som jag gav till min syster och hennes pojke. Kul kul.Sen drog jag, Sarah, Fanny och Ida iväg för att titta på Evelina och Amandas dansföreställning "Aladdin och lampan". Mysigt och bra. De är mycket duktiga. Efter det tog vi en fika på "Johans" och sen åkte vi hem till mig för lite Mallorca-film tittades. Jobbigt. Lite te och reseundersökningar gjordes.


Nu är det läggdags, imorgon kommer ännu en spännande kväll.

Adult?!

Hur vuxen är du?

Mitt resultatKajsa visade mig Filmtipset, jag är beroende!Usch jag har ett stort ångestladdat kval, jag kan inte bestämma mig. Eller jo jag har ju typ bestämt mig men jag tycker det känns JOBBIGT. Allt känns så mycket krångligare! Det känner ju jätte skönt att få ett fast jobb, bra att ha haft det och så. Men det känns så mycket jobbigare sen i januari nästa år när jag ska åka bort i några månader, ska jag ta tjänstledigt? Säga upp mig? Har de lärt mig helt i onödan? Kommer jag klara av Valeo linen? Klarar jag sånt stort ansvar? Suck. Får tänka i helgen, fast jag vill inte tänka på det. =(

What too do?

Jahopp. Jag vill hitta på något kul nästa helg, det är ju Kristihimmelsfärd och jag är ledig från onsdag kl. 14 till måndag kl.14. Några förslag?

Har tänkt typ kanske
  • Åka till Danmark
  • Åka på en BIG TIME kärringarunda, Ullared, Gällstad och Kinna

...och där var mina förslag slut...Happiness

Jag är glad idag, mina filmer har kommit och...

BAAAAAAAAAAM BARRRA BAAAAM
 
....jag ska till BENGTSFORS i sommar!  Haha. Okej Bengtsfors låter kanske inte så kul men hör och häpna alla "Smala Sussie-fans" den underbara filmen spelades in där. Shit, vad kul det ska blir! Vi ska leta upp allt i filmen, alla roliga ställen. Måste ju verkligen ta "en calzone och en liten jäger" och festa i Pölsas hus, om det finns på riktigt. Oh längtar, big time. Vill någon joina?


God natt.


Unpleasant

Expressen artikel 

Usch jag höll på att spy och pillade i mitt öra i säkert en timme efter jag läst det. Menar jag har ju problem med mina öron. USCH!

Någon som kan hjälpa mig?! När jag sätter i en USB-sladd i min datorn så hänger den sig. Spelar ingen roll om det är min kamera eller iPod. Och det spelar heller ingen roll vilker USB uttag det är i. Åh, hjälp mig!

Snällllaaaa


Dress

Idag har jag jobbat på Stadium och den har jag bara hälsat på mormor&morfar och farmor, och sen har jag bara slappat och sytt klart min klänning. Som sagt blev den misslyckat. Men jag får la gå ner två kilo så kanske den sitter bättre.

Usch ibland blir man ju bara så arg. Igår var jag inne på YouTube och sökte på snake och rabbit för jag hade precis sett på AFV (America's funniest homevideo) den här . Och då kom också en annan film upp "Killer Bite 2"  givetvid var jag ju tvungen att titta vad det var för något. Och även att jag såg och verkligen kände hur den skulle sluta kunde jag inte låta bli att se klart och bli fruktansvärt förbannad och arg på människan som låg bakom filmen. Personen i fråga, btw säger man så?, hade liksom riggat en kamera, lagt fram lite gräs och morötter på golvet, som han lät två kaniner hoppa runt bland. Dessa kaniner är lyckligt ovetande om att en orm är på väg emot dem och det gräs de äter kommer bli deras sista. Man får se när ormen närmar sig, sakta med säkert. Till slut ser man den hugger till och kramar för kung och fosterland ihjäl den stackars kaninen tills den inte längre orkar att kämpa emot. Han äter upp den och går snabbt över till den andra kaninen. Usch jag blev verkligen förbannad på människan som gjort filmen och på mig själv som tittade klart på den. Jag vet att det är "livets gång" men snälla någondet är förfärligt!

Sen en annan sak som man blir förbannad på. Jag tittade på Wallander - Mörkret nu precis. Blev helt upprörd över handlingen. Menar att en vuxna människor gör så mot små oskyldiga flickor. Jag vet att det är film, men grejen är ju att den händer så ofta i verkligheten också, det är det som gör mig så förbannad. Som till exempel han kuratorn, menar han är en person som man ska vända sig till, som man ska kunna lita på och ty sig till och så är han så störd. Det är HEMSKT.

Här är några bilder på klänning, inte så bra bilder men men.

image108

image109

Rebel without a cause


Usch jag gillar inte Andrea Reuter. Hon sågar "Ung Rebell" och framförallt min man, James Dean. Fy för henne.

"Han kan spela, rätt så naturlig! Men han är sju år för gammal för sin roll. Men så illasittande jeans, hängiga och otränade bröst. Ansiktet  är alltid så ihoptryck, alla delar sitter liksom för nära. Men det värsta är ändå att han är så jävla lillgammal, mitt i allt sitt rebellande, han snackar som om han skulle vara Dawson från "Dawson?s Creek"."
Oh, you sexy thing.


Kajsa skickade den här länken till mig. Så kul, folk skriver vad de trodde när de var små.

Exempel:
"I use to believe that all cats were female and all dogs were male. I don't know how I came to that conclusion, but at the time, it sounded logical to me"


Det roligaste med den är att jag kan också tycka att det är så, haha. Eller liksom om man ska tänka ett kön på hund och katt tänker jag alltid att Hund är man och Katt är kvinna. Låter kanske konstigt, men så är det.Skriv på kommentarer något som du trodde på när du var liten, men som du nu vet var helt galet.


Movies

Oh, jag älskar film!

Tittade på "Förortsungar" ikväll med Adisa, Evelina och Fanny. Skit bra film. Var bara tvungen att gå in på CDON och handla den nu. Blev lite mer handlat också. Jag är en film nörd.

En liten (parantes) Ida ringde och de spelade och sjöng "Eloise" för mig, det gillade jag jätte mycket =) 


image108
image109


image110

image107


image111

"O Systrar! O Systrar!
Varför måste ni alltid finnas på den andra sidan? Varför är det alltid nåt slags ocean emellan oss? Varför måste man alltid anstränga sig så förbannat för att komma över till er? Varför är ni alltid nån annanstans? Varför måste man slita som ett djur för att nå fram till er?" - "Vinterviken"

My name

1. Your real name:

Lisabeth


2. YOUR GANGSTA NAME: (first 3 letters of real name plus izzle.)

Lisizzle

3. YOUR DETECTIVE NAME: (fav color and fav animal)

Red Pig

4. YOUR SOAP OPERA NAME: (middle name, and current street name) 

Sara Femkamp

5. YOUR STAR WARS NAME: (the first 3 letters of your last name, first 2 letters of your first name, first 3 letters of mom's maiden name)

Levlilev

6. YOUR SUPERHERO NAME: (2nd favorite color, favorite drink). 

Pink Puma

7. YOUR IRAQI NAME: (2nd letter of your first name, 3rd letter of your last name, any letter of your middle name, 2nd letter of your moms maiden name, 3rd letter of you dads middle name, 1st letter of a siblings first name, last letter of your moms middle name)

Ivaerje

8. YOUR WITNESS PROTECTION NAME: (mothers middle name)

Irene

9. YOUR GOTH NAME: (black, and the name of one your pets)

 

 Black Rabbit

Pissed

ÅHHHHHHHHH, är förbanad nu, vill skrika och gråta. Klännigen jag syr blir så sjukt ful, åh hatar det. Varför kan jag inte bara sy snyggt och så det ser bra ut och så att inte inte lyser egensytt om det, typ blinkar om den. Inte bara att den är fult sytt så sitter den inte snyggt för mina fucking handtag som är feting stora så klänningen står ju rätt ut där och, vid brösten skulle det vara en sån fin urringning så man får fin fina bröst, men nej varför skulle jag lyckas med det? Urringninen sitter typ i halsen. ÅHHHHHHH!

All ilska är nog en kombination av dålig sömn, [somnade typ vid 2 och så skulle man upp vid 5, puhhh] och hunger! Finns inget gott hemma åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Kan man få skrika i "skogen" mitt emot? Undrar grannarna?!

En av de två plusen idag var att en Indier var på mitt jobb idag, så jag fick använda min härliga svengelska och underhålla honom lite eftersom de flesta dissade honom. Han undrade om jag hade bott i "skiln" sen "child".

Det andra är att jag har biljett till Spring Inspiration.


P3 is the SH#¤%&/&%¤#"#¤%&/!!!!!!!!!!!!!!

"Oh well I don't mind, if you don't mind Cause I don't shine if you don't shine"Usch P3 spelar så bra musik hela dagarna att jag inte vet vart jag ska ta vägen!

Lite smakprov, tacka GUD för YouTube .

Killers
"Read My Mind (Pet Shop Boys Mix)"
Moneybrother
"Dom vet ingenting om oss"
Laleh
"Call on me"Laakso/ Peter Jöback
"Italy Vs Helsinki"

Manic Street Preachers/ Nina Persson
"Your Love Alone Is Not Enough"
Nelly Furtado
"Say It Right"

Skee-Lo
"I Wish"

Just Jack
"Starz In Their Eyez"


OVER AND OUT

Lot's of fun

Okej, jag hade en sjukt kul Valborgsmässoafton, vet egentligen inte vad som gjorde den kul, men den var kul. Okeeejjj.


Neeeejj du´, nu så ska jag sova, pizza imorgon, YEAH!


Den är så bra denna låt, Mumma.


Usch jag är så kör i Kärlek så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Haha, tönt!


Macon: You're going to move closer to me so I can wrap my arms around your waist. And on the count of 3... 2... 1
[kisses]
Macon: You're a good kisser.
Halley: You tricked me. You Jedi Mind Tricked me.

RSS 2.0