Work work work

Ahapp nu har man kommit tillbaka.

Det tog inte mer än 1 minut innan jag ångrat att jag bara tog två veckor semester

Det tog 15 minuter innan M började tjata om att jag skulle satsa på Amigo, att jag skulle gå ut med honom och ge honom en chans.

Det tog en halvtimme innan Amigo frågade "När ska vi gå uut?"

Det tog 31 minuter innan jag var tvungen att komma på någon sorts vit lögn och le lite.

Det hade gått två timmar när Amigo sa "Jag behöver en tjej här hemma med!" Jag försökte kämpa ihop att han kommer kunna vara tillsammans med hans "Mamasita" om de bara kämpar för det.  

När ca. tre timmar hade gått hade jag bytt maskin två gånger och inget hade funkat så nu hjälpte jag de andra.

Det hade gått tre timmar när jag fick höra Ayad tjat om att hans fru ska få skriva på ett kontrakt på diskning.

Efter tre och en halv timme säger ledaren "Vi har instrument så vi lämnar känslorna hemma!"

Det hade gått fyra timmar då jag sett sju bilder på olika tjejer alla tillhörande mina manliga vänner Ayad, M och Amigo.

När åtta timmar och fyrtiofem minuter gått var jag helt slut, ont i fötterna och trött i skallen.
Jag åkte till Statoil och handlade popcorn och cola som jag avnjöt hos Evelina och Erik.


Dag två efter semestern börjar snart, ska bara äta en Corn Flakeskaka och lite mat innan. Yes.

Nervous

Det börjar närma sig nu. Fan. Blä. Usch. Fy. Det känns värre nu än typ första dagen. Jag är sjukt nervös och helt cp i hela kroppen. Men ordnar nog sig direkt när jag kommer dit och får kanske en cigg av någon.

Jag undrar:

- Var gör ni mina vänner idag?
- Tog Micke lägenheten?
- Ska vi åka till Liseberg på lördag?
- Har Erik och Johan haft det bra, kom de hem okej?
- Ses vi inte förens fredag igen?
- Är det bara jag som är sugen på Köpenhamn någon helg framöver?



Tjipp och hej. Nu ska jag äta kyckling och ris.




Det var visst kyckling och nudlar och det var sjukt gott.

Ingmar Bergman

Jahopp, nu har han också gått ur tiden. Inte långt ifrån sin vän Sven Nykvist dock. Det är bara och tacka och bocka för alla fina filmer och budskap som kommer leva kvar. Tack tack.


image227

The iPod generation

Jag känner mig lite utstött och ensam i mitt egna hem tillsammans med mina föräldrar för min mor står och lagar mat med min gamla iPod i öronen och min far står ute i garaget och röjer upp och lyssnar på sin egen iPod. När man närmar sig dem bara för att kolla något så skriker de "SA DU NÅGOT?" Jaja.





Money money money...

Yes, äntligen skuldfri. Känns skönt. Det har liksom pågått ganska länge nu. Fy fan vad lätt jag känner mig.




image223

Poolparty

Har precis kommit hem från Habo och Munkaskog där tillbringat natten med Evelina, Ida och Micke plus massa andra roliga människor. Vi åt, drack och hade simtävling och samtalade. Micke är en väldigt bra värd. Alla var lyckliga och glada. Jag fick sova i Mickes säng, som vi flyttat in till gästrummet där Evelina och Ida sov, så vi fick sova tillsammans. Det var väldigt skönt och mysigt.

Nu har jag lite ångest för att imorgon börjar jag jobba efter två veckor semester. Men men det ska väl gå det med. Nu ska jag nog bara slappa,se en film, äta chips, kanske ta en liten promenad och försöka få med mig lite människor ut och ta ett nakenbad ikväll. Det skulle bli ett sånt bra avslut på min semester. Men alla ska jobba tidigt imorgon.


Tjipp och hej.

Jag, Evelina och Ida

Friends

Nej jag kollar på Vänner istället, kan kolla på avsnittet "The one with Phoebe runs" så känns det som om jag springer.





Jag är nöjd, jag gjorde både och. Kollade på Vänner OCH sprang.

Good morning

Okej jag har precis gått upp, fy fan. Sa till mig att jag skulle gå upp tidigt. Jag skulle äta nyttig frukost och ut och springa och sen duscha gott och äta god middag. Men istället kastade jag i mig en macka med smörgåschoklad på och satt och pratade med mormor. När hon åkt tog jag en cornflakes kaka och nu sitter jag här.

Fan, varför ska det alltid bli så här?!.

Anxiety

Usch jag har lite lätt ångest faktiskt. Idag, fredag, denna fredag är min sista semester dag. Jag har aldrig förr sagt att jag har "semester" utan jag har bara haft sommarlov. Jag har aldrig heller sagt detta är min sista dag på semestern. Fy fan. På måndag börjar jobbet igen. Har bara tråkiga människor att se fram emot. Men men, hoppas att Martin är kvar så han, jag och Amigo kan vara en pakt under 30strecket i alla fall. 

Idag har jag, Evelina och Ida btw varit i staden och inhandlat lite nya saker. Jag köpte ett par byxor och en skjorta. Yeah. 

Imorgon ska vi till Micke och röja vid hans pool. Jag hoppas verkligen att det kommer bli ett bra avslut på min semester. 


Ciao.

-jag är besviken, men samtidigt glad

Me like and Me miss




Ge mig


YouTube






Det var länge sedan, haha.




Haha. Fy vad kul. "It was this Racoon who just came in and stole it". En sån Joey kommentar.

Vacation

Oj oj oj. Jag som trodde att jag skulle sitta och glo på film hela dagarna på min semester, tji fick jag. Men det är jag bara glad över.

Sedan i söndags har jag haft sällskap här hemma av Sebastian, min trogne vapendragare från London-kollektivet. Vi har gjort små turer så som till Jönköping och bowlat, till Göteborg för första besöket på Liseberg på typ tre år och Linneryd för nattdopp. Mellan utflykterna har vi legat i soffan och bara chillat med en film, soft som tusan. Idag kom dagen då det var dags för min norrländske vän att fara hem. Tåget skulle lämna stationen klockan 13.12 och vi hade ställt klockan på halv elva. Hm, Lisabeth som är känd för att inte vakna av väckarklockan, gör som hon alltid gör, skiter i att den ringer och stänger av den. Så vid 12 väcker Sebbe och Joanna mig. Tusan jag hoppade i de sunkigaste kläderna och sprang ut i bilen. Vi hann, yes. Jag kramade om honom och vinkade av honom, bye bye. Vi säkert igen, för han är ju ändå min "bror" i nordligaste Sverige. Jag har tyckt det varit väldigt kul att ha honom här, men jag förstår inte honom som kunnat med att stanna i lilla Skillingaryd i fyra hela dagar, shit asså. Det blev inget Oslo och Bengtsfors, vi får spara det tills nästa sommar kanske?!


Jao jao. Annars så ska jag typ bara plocka i ordning och städa lite idag. Mamma och Pappa kommer hem i natt. Jag ska till Evelina i afton för lite umgänge.

Tjipp och Hej.




Swimming at night

Hello!

Idag vaknade jag klockan 12, plockade i ordning lite tvätt, gått en runda och den tog jag en dusch. Sen hade Sebbe vaknat. Så nu har vi suttit vid varsinn dator och kollar resor och laddat upp lite bilder. Yeah. Vad vi ska göra sen?! No Idea. Blir nog Göteborg och Liseberg imorgon istället för Oslo. Igår tog jag, Fanny, Sarah och Sebbe ett nattdopp, det var 13 grader i luften, YES! Jag förstod inte redigt först varför vi utsatte oss för det, men sen när man kommit ur vattnet satt på sig torra kläder och kände att man blev helt varm, så fattade jag.



Varberg

Idag kom jag hem från Varberg där jag tillbringat natten i ett tält med Fanny, Ida och Sebastian. Vi var på konsert med Sahara Hotnights, Timbuktu och The Ark. Det var sjukt bra. Jag mådde dock lite dåligt så under hela The Ark så satt jag på avstånd och lyssnade.


image209

mer bilder finns på pixbox



Tittar på "Förortsungar" nu. Så mysig är den. Vi ska grilla och ta ett nattdopp sen. Yeah.

Head line

Ja, idag har jag bara slappat. Städat, plockat i ordning. Vid 3 kom Evelina, Fanny och Ida. Vi fikade lite och sen handlade vi lite gott, hyrde filmen "Allt om min buske", beställde hämtmat. Softade gärnet. Har packat lite inför imorgon också. Blir en snabbvisit för att se The Ark, Sahara Hotnights och Timbuktu på scen vid Varbergs fästning. Ska bli dunderkul. Kanske att Sebbe tittar förbi och sedan sniker skjuts hemåt Skillingaryd. Hoho.

Hörs imorgon en sväng kanske?!


image208


Sardinia

Har försökt att posta detta inlägg hur många gånger som helst, finally gick det =)


Kom hem igår runt halv två på natten till Skillingaryd, efter 48 timmar på den italiensk ön Sardinien. Det var två lugna dygn med sol, bad, läsning och mat&dryck. Det var skönt att få nudda vid värmen lite, i solen var det 35-40grader, inte fel. Och inte så konstigt att jag såg ut som en jäkla kräfta på flygplatsen och i planet. Jag gjorde i princip inget annat än ligga vid stranden och läsa "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" av Magdalena Graaf och när solen stekte extra mycket så hoppade jag bara i det stora blå. Gö härligt.

image207




mer bilder finns på här.

Yesterday

Tjipp och välkommen till HAJK!

Igår softade jag på dagen och på kvällen umgicks jag med Evelina och Erik. Vi åkte upp till Jönköping för att avnjuta lite mat på piren och sen se på Harry Potter. Vi kom till piren vid 7, fick bord tio över sju, fick beställa tjugo i åtta, fick vår mat vid fem-över-halv nio. Vi var lagom hungriga då. Lite sura var vi allt. Vid kvart över nio hade vi köpt biljetter till den nya Harry Potter-filmen. Johan och Danne var redan där. Vi kom, vi såg och vi gick. Harry Potter är bara för go. Jag blev helt uppe i det och ap sugen på att läsa de andra böckerna, jag slutade nämligen på halv tvåan. Efter bion åkte vi hem till Danne och drack några öl och rökte vattenpipa. När jag kom hem runt 3 tiden var jag bara tvungen att kila upp och hämta Harry Potter och fången från Azkaban som den tredje boken heter.


Snart kommer flickorna hit och vi ska bestämma vad vi ska göra imorgon.

Tjipp och Hej.

On-The-Go


iPod


These Street - Paolo Nutini
Last Request - Paolo Nutini
Alloway Grove - Paolo Nutini
Fidelity - Regina Spektor
Better - Regina Spektor
Say Yes - Elliott Smith
Du hade tid - Lars Winnerbäck
Håll mitt hjärta - Björn Skifts
Tell Him - Barbara Streisand & Celine Dion
Salty Lips - Sahara Hotnights
I just don't know what to do with myself - White Stripes
Gimme love to give - The Ark
Clumsy - Fergie

Sommar i P1

"Sommar i P1" är just nu mitt favvo radioprogram, eftersom att Christer och Morgan i "Christer" har semester så är det inte lika kul och lyssna på dem. Men "Sommar i P1" laddar jag ner varje dag i podcasten och lyssnar på jobbet, när jag är ute och går eller bara slappar. Idag har jag lyssnat på Martin Stenmarck, Andreas Johnsson, Jonas Karlsson, Tuva Novotny, Sissela Kyle, Johan Rheborg och Rikard Wolff på jobbet. Alla var från 2005 eller 2006, alltså inte årets sommarpratare men det var kul i alla fall. Bland de i år som jag lyssnat på är Filip och Fredrik, Per "Plura" Jonsson och Lars-Åke Wilhemsson några av dem som tagit upp min tid. Det är så trevligt att höra om olika berättelser och betraktelser. Längtar efter Michael Nyqvist, Salem Al Fakir och Gustaf Skarsgård intar micken och min iPod.



Head line

Jahapp, inget kul har jag att säga men men. Det regnar som fan och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Imorgon är min sista dag innan jag får två veckor semester, det är typ så jag vill jobba då för att jag har liksom typ inget att göra =(

Försov mig idag IGEN, igår också nämligen. Säkert bara för att jag ska ha semester och jag slappnar av. Kunde dock inte somva igår, hade sån sjuk mensvärk att jag typ praktiskt taget klättrade upp för väggen. Usch det finns inget värre. Killarna på jobbat klagar över deras huvudvärk, de borde provs mens då hade de inte klagat över huvudvärken inte!.

Evelinas Erik ska åka och tågluffa på måndag i två veckor, jag vill med =( Men det får la vänta några år tills jag har tjänat ihop lite pengar igen.

Imon tänkte jag att jag kunde gå ut med några på jobbet, men ingen vill, säkert bara för att jag frågade. Om någon annan hade gjort det hade de typ "Självklart, fan vad kul!" och helt och hållet dissat mig. Men men jag är ju inte bättre själv jag dissade ju Amigos förslag om date. Haha. Förlåt.

Det har blivit någon sjuka på mitt jobb att alla "kontorsfolk" skojar med mig om alla kill-jobbar-kompisarna, börjar bli lite jobbigt nu. De vill alltid vara med när det är något kul om vi står och skrattar och sånt men allt annat bryr de sig inte..trist.

Nej nu ska jag gå och lägga mig under en filt och se på tv eller någon film. Tittade på "Team America" igår igen, asså seriöst den är så sjukt bra. I just love it.

Mammut

Mammut i nutid.


Så söt!

Just today!

Dagen har varit som en vanlig dag typ. Jobb och vila. Idag på jobbet fick jag lära mig lite spanska så som "Me gustas" "Te extrano" "Yo me llamo Lisabeth". Jag hoppas det betyder det han sa att det gjorde! Haha.
 
Sen idag var måttet rågat, jag orkade inte vänta på min iPod längre så far min tracked it down och såg till att jag kunde komma och hämta den idag. Så det gjorde jag så jag har spenderat en stund och lägga in lite ny musik och så där. Var förbi Sarah på Lindex också, jag var så sjukt trött och det var liksom som att jag somnade jämte kassan i väntan på att kön skulle ta slut för jag liksom stod där i säkert tjugo minuter.
Hittade "The Girl Next Door" på coop också så jag köpte den, det var så länge sedan jag såg den. Han är så sjukt snygg, mumma. Älskar när lillkillen blir helt hög och tar på alla =)

Imorgon är det samma visa.

image199




iPod

FINALLY!


iPod

Fast jag fick ju jaga den.

Sardinia

Pappa bokade biljetter till mig precis till Sardinien, bara två dagar men ändå. Så gött att ha något kul att se fram emot. Åker nästa tisdag och kommer hem på torsdag, men förhoppningsvis får jag se solen och doppa mig i havet. Jihaa.

image198

Birthday-girl

image197

Hon fyller år idag. Grattis.

[Gammal bild]

Weekend

I fredags var Jag, Ida och Sarah iväg till Tenhult och Jönköping, fixade födelsedagspresent till min syster. Sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning lite för fest hos Ida på kvällskvisten tillsammans med några ur Mp3a. Mycket trevligt må jag säga. Soft med inte så mycket folk och så mycket röj. Sov över hos Ida tillsammans med Sarah med. Jag tål inte hennes katt-jävel heller så när jag vaknade var jag täpt som en anka i näsan och ont i halsen. Men men. Runt 2-tiden på lördagen gick jag och Sarah hem.

Lördagen bestod av lite vila och sedan runt 8 begav mig sig av till Ida igen. Jag, Evelina, Ida och Sarah åt lite mat och drack lite cider och tittade lite på Live Earth. Vid tolv tiden åkte vi hem till Erik. Där det hängde några trevliga pojkar, vissa mer trevliga än andra. Hehe. Jag fick på något sätt i mig alldeles för mycket, jag vet inte redigt hur det gick till. Men illa mådde jag. Vi åkte därifrån vid någon tid på natten, ingen koll. Tog oss till Ida, där jag spenderade hela tiden på toaletten, som sagt jag mådde inte så bra. Efter några liter mindre i kroppen så körde Sarah mig hem och jag lade mig i sängen direkt med en spann bredvid mig som användes flitigt. Usch.

Idag, söndag, gick man upp klockan 2 för att man fick veta att det kommer gäster vid halv tre. Hann inte fräscha till mig sådär väldigt mycket. Men men. Joanna, Per, Mormor, Morfar, Farmor och Jörgen kom och fick lite kaffe och tårta. De var lite högljudda tyckte jag. Körde hem Mormor och Morfar och vi höll på att inte komma in eftersom nyckeln var lite sne så den fastnade i låset. Men Morfar, 92år sprang upp för trappan och hämtade vaktmästaren i huset bredvid. Vi kom in till slut. De är allt för goa, "de gamle"!


Hur har din helg varit?

Tjipp och hej!

Pizza

Idag stod jag vid samma bajs maskin som igår. Jag fattar inte i och med att jag står ensam och inte har någon att prata med så borde jag få mer bitar än vad jag annars brukar få när jag har "massa" människor att prata med men icke, jag suger på att jobba ensam. Jag hade mindre bitar än killen på förmiddagen och han jobbar fyrtiofem-minuter kortare än mig. Tjena liksom. Jaja, jag orkade inte bry mig.

Vi bestämde i tisdags att vi alla skulle käka pizza idag och sagt och gjort. Jag fixade Ida till att vara Pizza Delivery och för besväret fick hon bestick att diska, en tyst lunch tillsammans med mina arbetskompisar och en rund vandring på mitt jobb. Hoppas det inte orsakade någon allvarlig skada.

När jag är precis på väg ut från jobbet så ringer Evelina och vi pratar lite och jag bestämmer mig för att bege mig upp till henne för en snabb titt på de nya fiskarna. En snabb titt = En timmes snack om jobb och resor med henne och brorn hennes och så klart fick jag se de fina fiskarna. En heter Bettan, hoho.

Imorgon ska jag, Ida och Sarah göra en tripp till Jönköping och Tenhult, Yeah.

Dreams

Just ja, jag hade glömt bort att jag har drömt sånna sjuka drömmar inatt

Första

Jag står vid S1305 maskinen på jobbet och allt är så jobbigt för hela maskinen är fylld av blodiglar, så spindeln och magasinet kan typ inte ta sig runt och borra hål i biten och spånet som kommer ur maskinen ser ut som typ tjcoka fjädrar som man har i madrasser eller typ sånna där makaronsnöre till skorna och helt plötsligt börjar de leva och bli läskiga djur också. Skit äckligt. Jag vill inte stå vid den maskinen mer. Haha.

Andra

Vaknar i drömmen av att pappa sträcker fram telefonen till mig och i telefonen hör jag Alma Doolks röst. Vi pratar lite, eller jag frågar ut henne om Barcelona. Hon var i Barcelona när vi pratade och var på väg hem, i slutet av samtalet var hon hemma i sitt hus på marielundsområdet. Anledningen till att hon ringde var tydligen att hennes bror skulle ta körkort och hon hade kommit på att hon också kanske skulle börja att övningsköra och kanske fixa körkortet innan hon åkte tillbaka till Barcelona om tre veckor. Jag sa till henne att det kunde bli lite tight men att hon kunde prata med pappa. Konstigt att hon inte gjorde det direkt eftersom han svarade. Sen la vi på.


Det är konstigt vad man kan drömma egentligen. Haha.

Yesterday

Ja, efter den tråkigaste dagen då jag varit placerad vid den ensammaste maskin, på den ödsligaste platsen på hela fabriken, så åkte jag up till staden.
Var framme vid halv tolv på kvällen, oyeah. Det var soft på Bongo, satt och chillade och snackade lite med folk. Sen runt halv två drog jag, Ida och Sarah hemåt. Hemfärden var nog nästan roligast för mig. Stannade på "Torvik toovik toovik" haha. Shit jag skrattade så mycket att jag inte ens kunde svara han i kassan. Killen i kassan sa att de inte hade vatten..
Ida: Inte ens KRANVATTEN?
Jag: Men hur tvättar du händerna?
Shell-killen: Jag gör inte det, jag går runt med våtservetter

Ida trodde inte redigt på honom så hon "köpte" en platsmugg och skulle hämta vatten på toan, men det stod på dörren att de inte hade något vatten, Haha. BURNED! Sen spann vi vidare massor på vatten och våtservetter, tror inte att han uppskattade det så mycket. Nej usch vad hemska vi var, men vi hade kul.


Idag väntar återigen en jävla tråkig dag på samma ställe som igår, TROR jag. Men vi ska käka pizza allihopa det kan bli trevligt =)

Väntar på min iPod, han vill inte komma hem till mig och bli välkomnad med fanfar och banderoller. Fan också.

Thanks!

Okej.

Folk brukar säga att jag och min syster är lika och det brukar jag vara stolt över. Men idag fick jag mig en slänga. Mina tre manliga co-workers säger
Den första säger "Är ni systrar? Det hade jag aldrig trott, ni är verkligen INTE lika" "Hon är ju sexig"  Den andra säger "Oh, har hon pojkvän? (Svar JA) Gillar hon KK?" Den tredje säger "Hur gammal är hon?"
Man säger "Tack tack" men man menar "Vill du ha smäll? Gråt gråt"
Men det slutar med att jag hotar dem men att jag är snygg utanför jobbet. Haha. Eller inte.

Vi ska nog äta pizza på jobbet på torsdag, jippie. Sen har resten av jobbdagen varit skit. Blir arg på allt och två arbetskamrater, de börjar bli LITE mycket nu.

Jag bubblar av ilska jag vet inte vart det kom ifrån?!

Cry cry cry

Alldeles nyss läste jag min farfars namn i tidningen och jag började storgråta. Igår skrev jag hans namn och dödsdatum i ett släktträd då "hände" ingenting. Konstigt. Det var nog bara för att jag var stolt över honom för det som stod i tidningen, jag är ju inte direkt stolt över hans död. Jaja, jag ville bara säga det.


Post

Jag hatar att man inte vet förens EFTER man har gått ut i regnet om det är någon rolig post. Åh. Bara till pappa.

My family


HAHAHAHA!

Vill ha!
image196

Cheesecake

Jag  och Evelina har gjort Cheesecake, yeah! Den ska vi äta tillsammans med Ida och Sarah lite senare. Och se "Rosa - The movie" Bara så ni vet! Vad ska vi göra nu?


Smet



image195

Die Hard 4.0

Precis hemkommen från "Die Hard 4.0" och i och med att jag aldrig sett de andra filmerna kan jag inte säga så mycket hur den är i jämförelse. Men det var en typiskt actionrulle (väntat) men effekter som heter duga och som vanligt kan en människa överleva i princip allt. Det bästa i filmen är nog ändå när John McClane (Bruce:an) typ surfar på ett flygplan, för det kan ju vem som helst göra.


image194

Matt Farrell: You just killed a helicopter with a car!
John McClane: I was out of bullets.


RSS 2.0