Onsdag

Vilken dag!! Vilket väder!! 

Dagen började med slapp sovmorgon eftersom våra planer på morgonbad blev inställda. När klockan närmade sig middag så åkte jag upp till Vaggeryd med en trött tjej som envisades med att inte sova något på förmiddagen. I Vaggeryd mötte vi Felicia på syntema. Färger till ena väggen i Lia's, där det ska målas ett motiv. Vi stod länge och valde och vrakade bland färgkulörer tills vi hade ett gäng vi trodde skulle bli fina ihop, sen ändrades allt men förhoppningsvis till det bättre ;-) tror det kommer bli fint i slutändan!! Så spännande och kul, vill börja direkt men får hejda mig tills nästa vecka då Felicia förmodligen kommer hit och vi börjar. 
Efter vi handlat en massa färgburkar och stannat på netto en snabbis åkte vi hem och slängde ihop varsin räkmacka. Perfekt en sån här dag, smidigt, vrålgött och lagom.

Vi satt ute och åt i omgångar eftersom Lia vaknade efter en kortisnap på vägen hem från VGD, för kinkig och övertrött var ordet. Förmodligen är värmen lite jobbig för fröken oxå. Till ro har hon inte kommit alls idag. Inte ens i vagnen när vi gick en promenad efter maten, funkade! 

Det blev en tur till Vaggeryd igen när Felicia åkt hem, fika hos svärföräldrarna och hämta hem en Ikea-plaststol som vi ska ha som slit-och-släng-stol, bra till om det kommer ett till barn på besök, om vi ska bort och sen när fröken börjar klabba med maten kan vi bara ställa i duschen och skölja av allt ;-)

Härlig dag, mycket ute. Lia somnade till slut för natten för någon timme sedan och jag hoppas hon sover gott inatt.Mammas lilla cupcake igårPrimadonnan idag vid lunchen.

Vad har du på ♥ ?
Postat av: Papps

Himla kul bild detta!!!(den sista)

Svar: Haha. Visst är den!
Lisabeth

2014-05-22 @ 22:45:02

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0