Fiddes arbete

 
Jag har fått lite klagomål från mannen i huset att jag skriver för dåligt om hans insatser i vår trädgård. Så detta inlägget blir ett sådant. Som jag var igår, högt och lågt och överallt, så har Fidde varit ute typ. Men det syns desto mer vad han gjort än vad jag gjort härinne. Tyvärr har jag inte så mycket förebilder, eller inga alls, på trädgården, men för enkelhetens skull kan vi säga att allt såg vildvuxet, ovårdat och lite Hill Billy ut! Det börjar gå åt rätt håll nu, men en lång väg kvar och det krävs att jag lyfter på häcken och rensar ogräs också... suck!
 
 
Sämst bilder också, gick runt igår med mobilen och en bebis på andra armen...
 
 
 Det var ett förbannat land med blommor och någon buske som alltid var i vägen när man skulle hoppa ur bilen eller plocka ur något, så det rök äntligen i veckan.
 
 


Här har det rivits mossa tillsammans med min far. Och förra veckan satt Fidde på backen när jag kom hem och rensade bort lite gräs på kanten mot häcken så det ser rent och snyggt ut nu.


Här har det tidigare åkt ner ett träd som stod mitt bland all kirskål men det som hände senast var att uppe på altanen där har en stor en-buske, som vi säger (gran säger experterna) åkt bort. Även en stor rhododendron rök med, vi har en till. Blev såååå mycket större och luftigare på altanen. Nu är där dock kvar jord och lite småblommor men så småningom blir det ett helt däck med en stor trappa ner där det är staket nu.

På tal om altanen så kämpade han för några veckor sedan med att rengöra golvet. Seee vilken skillnad. Det ser nytt ut nu!


Här stod alltså en stor rhododendron och två granar.


Liiite svårt att se på bilden. Men här var det tidigare rörigt och lite vildvuxet och kastanjeträdet hängde ner långt ner så det var svårt att klippa gräset i närheten. Så när Fidde var i kapartagen i helgen så åkte några grenar ner.
 

Här var det kaos tidigare... vildvuxet och rörigt, högt gräs, ris och ved ett tag. Men nu är det nerklippt och förhoppningsvis blir det en gräsmatta här. Längre fram önskar jag en trall/lusthusliknande längst ner i hörnan där det nu är kompost. Men det är ett mycket senare projekt.

Sist men absolut inte minst! Vedboden han byggt. Han gick all-in så att säga. Ritade upp i 3D och räknade och skruvade ihop med väldigt mycket kärlek. Han är så stolt över detta.
 
Lämna en kommentar till Fidde!!
 Vad har du på ♥ ?
Postat av: Maddis

Som man väntat på ett sådant här i inlägg! Ojojoj! Riktigt imponerad Fidde 💪💪 vilken skillnad det blev på altanen nu och vad stor trädgården ser ut.

Svar: Nu blir han glad!!
Lisabeth

2014-05-27 @ 23:34:26
Postat av: Emelie

Bra Fidde!

2014-05-28 @ 00:14:28
Postat av: Monika

👍👌👏😃braaaa jobbat. Snyggt blir det oxå

2014-05-28 @ 06:38:11
Postat av: Fidde

Äntligen kom detta inlägg... Som jag har tjatat och väntat men icke då ;) Tack ska ni ha, är faktiskt lite nöjd själv!!! =)

2014-05-28 @ 07:26:24
Postat av: Papps

Du ska vara riktigt nöjd Fidde. Bra jobbat!!

2014-05-28 @ 21:01:16
Postat av: mormor Inga-Lill

Förlåt att det är så länge sedan jag kommenterade, haft problem att se att skriva, men med bjälp av extra belysning går det någorlunda. Såg vedboden i går , bra gjort,
Fredrik

2014-06-02 @ 17:16:04

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0