Den förlorade sömnen

Efter två nätter med kass sömn, legat vaken till 5-6 och somnat när Fidde gått till jobbet, så känner jag mig lite utvilad nu. Så underbart att somna vid strax efter tolv och sova hela natten tills strax innan åtta. Länge sedan jag sov så bra. Sen somna om till halv tio, wunderbar!!

Var lite orolig igår att jag skulle ha problem inatt igen och stressade över att jag inte skulle "hinna" sova ut innan allt drar igång. Men det var ju skönt att jag hann sova ikapp lite nu i alla fall. Sen så tror jag ju inte det är dags än på någon vecka ändå, men men man vet ju aldrig.


Får se vad vi pysslar med idag, Fidde är lite krasslig med förkylning. Jag är rastlös och vill få ordning på småsaker men klarar inte borra, hålla och kolla samtidigt så vi får la se hur det går. Kanske kommer det upp tallrikshylla som skall vara bokhylla i skorpans rum, hängare och skåp i hallen, hyllor i köket men troligtvis får det vänta ett tag till.
På tal om tallrikshyllan, jävlar va vi kämpade igår. Hade beställt från ellos. Beskrivningen var inte svår eller så men den var tillverkad i Kina och tyvärr säger väl det allt för oss. Haha. Sne, vinn och ojämn men vi fick ihop den efter många svordomar och tårar. Dock med lite glipor där bräderna varit skeva men hoppas inte det syns när den hänger uppe. Annars får vi ta till vårt nya favoritmedel, Latexfog ;-)

Vad har du på ♥ ?
Postat av: Mia

Då hade det varit smidigare att ta den vi hade.... haha

Svar: Det var väl igen som sa att vi fick ta den?!?! ;-)
Lisabeth

2014-01-04 @ 18:39:51

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0