Amma, byta blöja och sova

Så spenderar vi dagarna nu, lite mat klämmer vi in emellanåt också. Det är ingen blondinbellaglam (använder Sarahs ord) här inte. Här är det pyjamas hela dagarna, myskläder i bästa fall. Visst har vi en väldigt snäll bebis (än så länge!?) måste jag säga men man varken hinner eller orkar med så mycket annat ändå.
 
Denna blogg kommer väl bli mer en mammablogg nu. Bebis och Lia kommer väl nämnas i varje inlägg typ. Nej inte riktigt men det är ju det livet och dagarna går ut på nu, att lära känna och pyssla om vår dotter.
 
Tisdag som var första hela dagen hemma, gick helt okej trots noll sömn och Fidde som åkte och jobbade i typ två timmar. 

Igår var vi utanför dörren i alla fall, det var dags för återbesök på BB och utskrivning. Allt var toppen och Lia är frisk som en nötkärna vad det verkar.
Hann med en snabbsväng på kappahl och köpte en mössa till tösen och så handlade jag mat på Hemköp hemma innan vi stängde in oss igen. På kvällen kom mamma & pappa på besök.

Idag har vi haft en skön dag, lite mer i fas. Åt en mysig frukost vid 9, innan vi bäddade ner oss igen. Vid 14-tiden kom Kristin från BVC och hälsade på. Lite tidigare än annars för jag bett om det. Hon hade med sig vågen så vi vägde bara för skojs skull för hon vägdes ju på återträffen på BB, skorpan hade gått upp 60g bara sen igår. Duktigt. Nu ikväll kom Fiddes föräldrar för att hälsa på Lia.


 
 När jag inte ammar eller vi byter blöjor så ligger mest Fidde och Lia och myser.Vad har du på ♥ ?
Postat av: Emilie

Ååååh va gött! Det saknar man mest, att ligga med dom så där på magen.

Svar: Ja det är så mysigt ;-)
Lisabeth

2014-01-17 @ 09:20:39
URL: http://lindgatan.bloggplatsen.se
Postat av: Kajsa

åh <3
vad har du för adress fresten? :)

Svar: 😘 Skriver på fb
Lisabeth

2014-01-17 @ 10:23:04

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0