Fredag

Oj nu var det ett tag sedan igen. Vad har hänt sedan sist då?
Jo, jag har mått lite upp och ner. Vissa dagar är jag precis som vanligt, märker inte ens att jag är gravid. Andra dagar känner jag av allt, allt gör ont, är svintrött och illamåendet slår till som en käftsmäll. Nu var det lite mer än en vecka sedan jag spydde senast, peppa peppa. Det går inte riktigt att parera heller, har försökt att liksom se vad som gör att det är så olika men jag har samma rutiner i princip varje dag men skillnaden är väl när stress är inblandat så blir det värre med allt. Men de senaste veckorna har det inte varit någon direkt stress eftersom jag har gått här hemma och packa i lugn och ro. Men vissa av de dagarna har varit dåliga också, så väldigt märkligt.
 
Men denna veckan har jag kunnat jobba på gamla gamla jobbet, Fiddes jobb i fyra dagar á 5 timmar om dagen och det är ju alltid något. Det är inte mycket att hänga i julgranen kanske men det är bättre än noll och det är lite se vi tittar på det. Hoppas Fidde kan komma på lite mer jag kan hjälpa till med där för det känns bra att vara där. Det känns lite som hemma på ett konstigt sett, man liksom "kan" det. Nu menar jag inte att jag kan allt där, absolut inte, långt ifrån men man har ju lite koll på allt och ett hum och det på ett annat sett än vad man har på nya jobb. Så det känns bra. Sen vill jag ju helst jobba på militärrestaurangen, det är ju roligast där, men är rädd att maten inte hjälper mitt illamående. =(
 
Som sagt så packar och donar vi lite här hemma hela tiden för det är visst någon som under dessa 5 åren vi bott här, konkat upp en jäkla massa bröte så det är en del att ta tag i. Men det är skönt att ta lite då och då också så man inte blir för trött på det, även om det ser ut som hej-kom-och-hjälp-oss hela tiden här nu men men det får la vara så ett tag till. Så spännande och sjukt nervöst att flytta till ett eget hus, herregud, när blev vi så vuxna?!?! Haha.
 
Nu hade jag väl inget så mycket mer att berätta idag. Väldigt intetsägande och tråkigt inlägg men men. Det blir väl lite roligare framåt hoppas jag. I november blir det väl mycket huspyssel och lite före och efter-bilder, så det kan ni ju ha att se fram emot.
 
Trevlig helg.
 
Hej hej

Vad har du på ♥ ?

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0