Ménières sjukdom

Så trött på att inte vara frisk och känna mig pigg! Jag nämnde i något tidigare inlägg, att veckan började dåligt, och att jag skulle skriva mer om det senare. 

Det jag syftade på var att min menieres yrsel kommit tillbaka. Förra veckan var det tydligt att det var den som spökat, kanske under en längre tid men som jag bara trott var lite snurrighet och illamående. Hela förra måndagen och tisdagen var jag sängliggandes med yrsel och illamående. Det var många år sedan jag var det senast, typ 15år sedan kanske?.

Som värst var det ju när jag gick i låg- och mellanstadiet. Fy bubblan. Nu i efterhand känns det som det var var och varannan dag men så var det kanske inte riktigt. 
Det har minskat under åren och jag har bara då och då känt av yrsel, men istället fått migrän vid stress istället.

Men nu eftersom jag känner av så mycket illamående av graviditeten och även yrsel så ska jag få operera in ett rör i örat som jag sedan ska komplettera med någon tryckmekanism så trycket i mitt inneröra minskar, om jag fattat det rätt. 

Hoppas på att det ska hjälpa både yrseln och illamåendet så den sista tiden blir någorlunda bra! 

Dock är jag mer nervös och orolig för insättningen av röret i örat än kommande förlossning. Det är något obehag jag känner inför mina små öron. Men det ska väl gå bra det med. 

Vad har du på ♥ ?

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0