Utelåst

Idag skulle jag bara gå ut med soporna, hämta posten och kolla om en nyckel jag hittat gick till kontorsdelen på huset. När jag var klar med det och skulle gå in igen så märker jag att jag glömt låsa upp "automatlåset" och alltså låst mig ute. Ingen mobil, inga nycklar till huset, ingen jacka eller ordentliga skor. Paniken jag känner är enorm. Vill bryta ihop för jag vet inte vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen. Jag överväger att gå bort till mamma & pappa och hoppas att jag kan ta mig in och vänta på Fidde. För gå in till grannarna jag inte hälsat på än vågar jag inte. Men jag kommer fram till att jag kommer frysa ihjäl innan jag nått fram till femkampen. 

Så jag beslutar mig för att sätta mig i kontorsdelen och invänta Fidde. Enligt mina beräkningar så skulle han tidigast komma om ca 45 min men tänkte det kunde bli en timme kanske för han slutar inte alltid prick. Men på senaste har han inte varit så jättesen hem för det finns mycket som lockar här hemma och det finns att göra här. 

Så jag satt därinne och försökte leka leken "gissa tiden" hela tiden men efter ett tag gav jag upp och försökte sysselsätta mig med all bröte som står där ute. Samlade ihop saker jag skulle ta med in och ordnade upp där ute lite. Hittade mig en dunjacka oxå så jag kunde varma till mig lite. När jag stirrat bra läge på gatan utanför så dyker äntligen Fidde upp och jag frågar vad klockan är och han säger 17.20... Jag gick ut vid 15.30-snåret!!! 

Vad glad jag var av att komma in och kunna gå på toa och äta lite, för ja hungrig och kissenödig hade jag hunnit bli. Men det var en jäkla tur att nyckeln jag skulle testa faktiskt gick till kontoret så jag hade någonstans att vara för annars vet jag inte vad jag hade gjort.

Sen sa Joanna att det var ju en himla tur att jag inte hade en bebis i huset redan nu, och ja herregud vad hemskt det hade varit. Men då hade jag nog kämpat lite mer för att komma in och inte gett upp och satt mig och väntat.

Jaja så kan det gå. Hoppas jag aldrig gör om det, vågar inte lova något men önskar jag minns denna läxa varje gång jag går utanför dörren...

Vad har du på ♥ ?
Postat av: Fidde

Jag är räddaren i den vinröda bilen!!!!

2013-11-28 @ 07:59:25
Postat av: Mormor Ingalill

Läste om din utelåsning, Jag har också blivit utelåst, men inte så länge som du så jag förstår dina Känslor, efter några minuter vågade jag mej på att ringa på hos Eivor hon har starkare nypor än jag, så efter en stunds krånglande med dörren fick hon upp den. SKÖNT! Fantastiskt duktiga ni varit med renoveringen.HEJA

Svar: Vad glad jag blir av att se att du kommenterat, mormor, det var så länge sedan. Kram kram
Lisabeth

2013-11-28 @ 16:49:39

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0