Sliten

Ja det kan man säga, sliten är ordet! Tror alla som kämpade i lördags kan känna sig sådana. Det är inte smidigt att flytta i alla fall inte från 3trappor upp. Jag har inte bruit så många kartonger som när vi flyttade in eller som grabbarna gjorde men det räckte med de jag bar och att packa ner alla småpryttlar som låg utspridda överallt, för att jag skulle vara helt klubbad på lördagskvällen. 

Vi hade tänkt att titta på Så mycket bättre innan vi gick och la oss men vi kunde inte hitta tv-dosorna. De var totalt puts väck! Fidde gick nog 10vändor och lyfte och kollade i alla lådor och jag gjorde samma sak, men ingenstans. Jag blev så tokig att jag till och med åkte ner till lägenheten för att se om den inte låg på något fönsterbläck därnere. Men såklart gjorde den inte det. Var också tvungen att åka förbi där man slänger kartonger för att se om jag kunde se den, men det kunde jag inte såklart. Vi var nämligen oroliga att den åkt med bland soporna och det enda vi tänkte på var dessa dosor. Men mamma sa att hon sett lådan vi brukar ha dem i i huset så en gnutta hopp fanns där.

Till slut igår när jag skulle leta efter medicinlådorna och öppnade den kartongen med de i så låg den där och skrattade åt mig. Vi hade väl bara läst på den och inte öppnat den lådan, för VARFÖR skulle lådan med tv-dosorna ligga bland mediciner och plåster?!?! Haha. Vilken glädje.


Efter många om och men igår så åkte vi i alla fall till slut in till stan för att köpa bänkskivor och golv till köket. Så idag ska Fidde och hans pappa börja lite smått med att byta skivorna osv. 

Jag och svärmor åkte till Nässjö idag och köpte tapeter som får bli till vardagsrummet. Vi hade tänkt måla där men nu känns det som det är bäst med tapet, eftersom väggen är som den är så blir det nog bra. Även lite smått och gott som kakellist, grafitgrå silikon, dörrmatta och duschskrapa är sånt som står på en handlingslista nu för tiden när man åker iväg och allt fick vi tag i ;-)
Men jag var totalt slut efter den vändan så jag somnade i två timmar här hemma nu. Men ska gå upp och göra lite nytta nu innan Fidde och svärfar kommer.

Lite rörigt inlägg kanske men så blir det ibland.Vi hade lite bygghjälp i fredags. Ville fixar de "spikarna" i kusinens garderob.

Flyttfika. Snabbfikan som blev till brunch, hihi.


Stort TACK till alla som slet i helgen! Och veckorna innan såklart, vi är sååå tacksamma!!!

Vad har du på ♥ ?
Postat av: Sofie Mitchell

Att du orkar göra nåt överhuvudtaget nu Lisabeth!! Du borde sitta med fötterna i högläge och bara vila. Men jättefint blir det och jag är så nyfiken på att se det. Har ni flyttat in nu då?

Svar: Japp i lördags sov vi första natten! Du får komma förbi röran vid nyår om ni skulle till Emilie & Rille.
Lisabeth

2013-11-25 @ 17:57:20

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0